Help - Search - Members - Calendar
Full Version: otakieshu bildes.
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
SheWr
Hehe... tie kas bija uz anime party jau vareeja apskatiities, bet nu taa kaa es nebiju, gribu tik uzzinaat - kaa tad otakieshi izskataas? Muusdienu modernajaa pasaulee katram tach ir kautkaada bilde datoraa, tik varbuut negribas likt tur pie personal photo. Nu, tad buutu ljoti labi, ja juus padaliitos ar tieshi savaam bildeem, lai tik dazhi zinkaariigi cilveeki kaa es, varam tad zinaat kaa visi otakieshi izskatas dziivee...

Es jau varu savu bildi ielikt...
image
Sigfa
Man patiik tavas acis... tik dzidras...
SheWr
hehe... bija vees un man deguns sala, taapeec meeginaju ar dreebeem aizsegt cik vien no sejas varu... (klausoojos pleijeri tad un nemaz nezinaaju, ka mani nofotograafee...)
Kikyou
QUOTE(Sigfa @ Mar 6 2005, 12:49)
Man patiik tavas acis... tik dzidras...
*

Lol. laugh.gif
Mja... ja par smukām acīm maksātu, viš' jau būtu milionārs...
Yume
Emm, saki kāpēc vajadzīgs topiks priekš bildēm, ja tām ir atvēlēta vieta anketā.
Lien tur un skaties mierīgs..
deleted-ray
A es nezinu kaapeec, bet man TAAA besii ja un kad mani fochee. Tas laikam iedzimts vai veel figvinjzin kas. Es varu palikt traks, ljoti traks.
Kikyou
Man gan nav nekas pret fočēšanos.
Tad, kad iznāk draņķīgas bildes, tad tik varu sevi lamāt. laugh.gif
SheWr
QUOTE(Yume @ Mar 6 2005, 13:11)
Emm, saki kāpēc vajadzīgs topiks priekš bildēm, ja tām ir atvēlēta vieta anketā.
Lien tur un skaties mierīgs..
*

Luudzu atvaino manu neizgliitotiibu, bet... kur sho anketu var atrast?
Sigfa
uzspiezhot uz nika. ***no comments***
tostermaize
nez es sevi pa otakieti driikstu uzskatiit???
jurc
QUOTE(tostermaize @ Mar 6 2005, 15:15)
nez es sevi pa otakieti driikstu uzskatiit???
*

Es domāju ja tu esi atradis tādu lietu ka otaku.lv, intresējies par animi un skaties to protams, ir šāda tāda intrese par austrumu kultūru, uzskati ka pokemoni un yu-gi-oh ir galīgs bullshits, tad vari uzskatīt sevi par otakieti!! biggrin.gif
tostermaize
smile.gif nu tad esmu otakietis smile.gif
SheWr
QUOTE(Sigfa @ Mar 6 2005, 15:11)
uzspiezhot uz nika. ***no comments***
*

aa nu es jau to piemineeju kaa personal photo... es domaaju ka veel kautkas cits ir...
Yume
Vārdu sakot, es domāju ka atsevišķi topiku lielai kas jau ir pieejama nevajag, tāoēc tas tiek slēgts.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.