Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iespaidi par pēdējo anime party
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
+Chibi+
Tā kā Chibi bija mājās diezgan agri [7am!], un jau ir pamodusies, un VĒL ARVIEN nenormāli excited par visu notikušu, es atļaušos uztaisīt šito topiku, lai mēs varētu dalīties iespeaidiem par notikušu. Kas patika, kas nepatika, ko nākamreiz vajadzētu & ko nevajadzētu izdarīt utt. utml.
X_Kamui
ph34r.gif Hehe... viņi vel guļ un gules lakam vel visu dienu ph34r.gif
Church
chibi jau saliidzinoshi aatri pameta kompaaniju ;>
Rags
nu pirmkart teiksu ka prieks pirma pasakuma bija super biggrin.gif
nakamreiz protams nebutu tadas tehniskas problemas utt, tapec butu maybe vel labak. Ta ka man pietika jau ar to ka redzu tik daudz cilvekus no sejienes, tad to ka maz anime redzejam es kautka neatceros laugh.gif

Vispar ir tikai viena lieta no nakamreiz vajag - visu info par to salikt viena topica. Piemeram "Anime Party 04.03.2005". Tas aiznemtu nedaudz laika, tacu cilvekam kurs piemeram te sen nav bijis un nezin kur skatities info(thats me laugh.gif ) varetu but ertak wink.gif

Bet vispar bija super. rolleyes.gif

vienigi nez kapec loti velejos redzet karti ar vieninieku... blink.gif

p.s. aizmirsu pateikt ka edamais tur bija loti labs, tiesi tik cik vajag lai starp anime varetu nenomirt bada laugh.gif
p.p.s. ka es vareju aizmirst... Respect Tador'am ka to visu dabuja gatavu wink.gif biggrin.gif
Tador
QUOTE(Rags @ Mar 5 2005, 17:32)
nu pirmkart teiksu ka prieks pirma pasakuma bija super biggrin.gif
nakamreiz protams nebutu tadas tehniskas problemas utt, tapec butu maybe vel labak. Ta ka man pietika jau ar to ka redzu tik daudz cilvekus no sejienes, tad to ka maz anime redzejam es kautka neatceros laugh.gif

Vispar ir tikai viena lieta no nakamreiz vajag - visu info par to salikt viena topica. Piemeram "Anime Party 04.03.2005". Tas aiznemtu nedaudz laika, tacu cilvekam kurs piemeram te sen nav bijis un nezin kur skatities info(thats me laugh.gif ) varetu but ertak wink.gif

Bet vispar bija super. rolleyes.gif

vienigi nez kapec loti velejos redzet karti ar vieninieku... blink.gif

p.s. aizmirsu pateikt ka edamais tur bija loti labs, tiesi tik cik vajag lai starp anime varetu nenomirt bada laugh.gif
p.p.s. ka es vareju aizmirst... Respect Tador'am ka to visu dabuja gatavu wink.gif  biggrin.gif
*

heh, paldies par siltiem vaardiem biggrin.gif
un jaunais topiks ir uzcepts biggrin.gif
jurc
Party tiešām bija ok... tieši tādam kādam viņam bija jabūt pirmajā reizē ieskaitot mazās problēmas... Bija jauki satikt visus tos Otakiešus kas bija saradušies, vismaz mainījās iespaidi par cilvēkiem kāds bija radies te un čatā.... Visvairāk mani pārsteidza wizards, es to ka jāierodās ar sarkaniem karodziņiem izspļāvu kā joku, a šamais tiešām atnāca! Malacis! smile.gif)
Prieks ka dabūju vēl kaudzi ar jaunām animēm!
Nākamreiz takā vajadzētu kafiju sagādāt, jo uz skatoties FMA?Fumoffu! bik pāris kadri pazuda... ^^
Viennozīmīgi party bija izdevies, grūti saskatīt kādas sliktās puses tam visam!!

Esmu sajūsmā ka beidzot aizgāju japāņu/ķīniešu restorānu Gan Bei.. uzzināju kā garšo suši, wasabi [ar šo esiet uzmanīgi biggrin.gif ], gari.. nogaršoju rīsu šņabi - sake un izdzēru 3 veidu tējas! Un liels paldies alt par kompānijas sastādīšanu.. un vispār par jauki pavadīto laiku!!

Šīs 17h tiešām ir vislabākās kādas man ir bijušas! blink.gif
Yume
Heh, nu es arī pārrados māās.
Biš vēlāk kā pārējie.. biggrin.gif bet vakar man izdomājās ka jau par vēlu braukt mājās, un braucu uz otru pusi draugus modināt.

Bet nu no ja par lietu tad.. liels paldies Tadoram par organizēšanu, Zaķpēdiņai par spēlēm, un visiem par kompāniju.
Un ieteikums-nākamreiz vajag kafiju , daudz kafijas...

PS: Chibi, pie manis stāvi tavi diski, mazā baltā kastītē, ko tu vakar aizmirsi uz galda. Un es viņus nežēlīgi un neprasījusi izmantoju, tas ir klausos. Izmantojot situāciju-drīkst taču vai ne?
tagad jāsadomā kā es tev viņus atdošu.
alt
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 5 2005, 13:05)
Tā kā Chibi bija mājās diezgan agri [7am!], un jau ir pamodusies, un VĒL ARVIEN nenormāli excited par visu notikušu, es atļaušos uztaisīt šito topiku, lai mēs varētu dalīties iespeaidiem par notikušu. Kas patika, kas nepatika, ko nākamreiz vajadzētu & ko nevajadzētu izdarīt utt. utml.
*

mani iespaidi....
pasaakums patika pat ljoti, atmosfeera bija laba...
cilveeki man juus iepatikaaties tongue.gif

paldies par burviigu pasaakumu, visiem kas bija
+Chibi+
QUOTE(Yume @ Mar 6 2005, 11:22)
PS: Chibi, pie manis stāvi tavi diski, mazā baltā kastītē, ko tu vakar aizmirsi uz galda. Un es viņus nežēlīgi un neprasījusi izmantoju, tas ir klausos. Izmantojot situāciju-drīkst taču vai ne?
tagad jāsadomā kā es tev viņus atdošu.
*

Jā, protams, tu drīzti, bet nākamajā sanāxmē me gribētu tos atpakaļ..... Mana mīļākā izlase ir tur, un arī Atobe's solo albūms! Woah! Hard to be separeted from that!
Dzonis
bija ok
alt
QUOTE(JurCHiX @ Mar 6 2005, 10:06)
Šīs 17h tiešām ir vislabākās kādas man ir bijušas!  blink.gif
*

melots.. nebija 17 stundas wink.gif

bija 19 tongue.gif

jaa es atcereejos kaa mani za4peedinja nosauca smile.gif
Neizteiskmiiga sieviete smile.gif
joprojaam esmu sajuusmaa par shaadu apziimeejumu/apgalvojumu
neviens liidz shim nebija uzdroshinaajies mai taa nosaukt smile.gif
Kima
QUOTE(alt @ Mar 7 2005, 10:35)
QUOTE(JurCHiX @ Mar 6 2005, 10:06)
Šīs 17h tiešām ir vislabākās kādas man ir bijušas!   blink.gif
*

melots.. nebija 17 stundas wink.gif

bija 19 tongue.gif

*

KAD huh.gif ????? Neatceros!!!!! Sorry, patiesham!!!!! Man laikam patiesham jaaatwainojas par sawu uzwediibu, man taa bija diiwaina, bet nu godiigi nebiju nedz atpiipiijusies, nedz dzeerusi!!!!!! Nu warbuut nedaudz apreibusi no prieka biggrin.gif .... Bet es patiesham atwainojos ja kaadu aizwainoju, wai mani joki shkjita ljauni sad.gif , taa tas nebija domaats, es wienkaarshi gribeeju lai wisi naw tik kautriigi (wisi jau nebija, bet dazhi taa bailiigi...)Patiesham sorry, naakosho reizi buushu labais beerns (warbuut biggrin.gif )
Bet tuss man patika AARKAARTIIGI wub.gif !!!!!Zheel tikai ka tik aatri wajadzeeja iet prom....stulabaa matene dry.gif
alt
QUOTE(za4peedinja @ Mar 7 2005, 10:27)
QUOTE(alt @ Mar 7 2005, 10:35)

*

KAD huh.gif ????? Neatceros!!!!! Sorry, patiesham!!!!! Man laikam patiesham jaaatwainojas par sawu uzwediibu, man taa bija diiwaina, bet nu godiigi nebiju nedz atpiipiijusies, nedz dzeerusi!!!!!! Nu warbuut nedaudz apreibusi no prieka biggrin.gif .... Bet es patiesham atwainojos ja kaadu aizwainoju, wai mani joki shkjita ljauni sad.gif , taa tas nebija domaats, es wienkaarshi gribeeju lai wisi naw tik kautriigi (wisi jau nebija, bet dazhi taa bailiigi...)Patiesham sorry, naakosho reizi buushu labais beerns (warbuut biggrin.gif )
Bet tuss man patika AARKAARTIIGI wub.gif !!!!!Zheel tikai ka tik aatri wajadzeeja iet prom....stulabaa matene dry.gif
*

beidz bija forshi tongue.gif

es noteikti neapvainojos tongue.gif
Lija
es ar atceros KĀ Zaķpēdiņa MANI nosauca pie Brīvības pieminekļa!!!! biggrin.gif biggrin.gif
kauns nav Zaķuk? tongue.gif
Yume
Uuu, es arī atceros. *me knows everything*
Lija
oki oki bet me jau bija pelnījusi arī... Taču dzirdēt ŠĀDUS vārdus no Zaķuka mutes tiešām negadās bieži...
baseboalbatboy
sad.gif Vai man lūdzu kāds nepastāstītu kas kur kā kad un kas tur vispār notikās unsure.gif. Jūs te tā stāstat man arī zināt sagribējās.
wIZARD
man likaas super.
gaidu naakosho paartiju

ak jaa
LIELS paldies Tadoram par to ka noorganizeeja to visu
jurc
Ir iespēja dabūt to desktopu kas tam kompītim bija???? Ieraudzīju un nodomāju - man to vajag!!! ^^
ETM
Luudzu:
image
Man jau pasham tas par gaisu un raibu.
jurc
Te arī būs bildes no anime party

Neaizmirstiet kautko iekomenteet ar tongue.gif

Gallery
alt
QUOTE(JurCHiX @ Mar 20 2005, 10:09)
Te arī būs bildes no anime party

Neaizmirstiet kautko iekomenteet ar tongue.gif

Gallery
*

zjeel ka seciiba neriktiiga

sad.gif((
tie kas bija uz beigaam izna kas kaa bija bet tie kas ne :/
jurc
QUOTE(alt @ Mar 20 2005, 10:41)

zjeel ka seciiba neriktiiga

sad.gif((
tie kas bija uz beigaam izna kas kaa bija bet tie kas ne :/
*

nja.. izskatās ka lietas labā nekā nevar izdarīt.. sad.gif
Bet nu galvenais ka ir bildes!
ETM
Vai man izliekas, jeb tieshaam vismaz 80% no bildeem ir no afterparty?

P.S. Nu vismaz buus kaada bilde kur es esmu ar shitaadiem matiem, liidz shim neviena digitaala formaataa veel nav uztaisiita.
jurc
QUOTE(ETM @ Mar 20 2005, 11:09)
*

Tā jau ir... Vairāk action notika pēc party, pašā partijā tik animes varteikt ka skatījāmies..

īstenībā Ping pong club rlz.. bet nu pie beigām bik pieriebās animācijas stils un daži debīli joki kas atkārtojās...

A vot tā anime par chibi bija tiešām kawaii..
ETM
Zheel, ka uz to laiku, kad raadiija to animi par chibie, tika kompenseets mans miega truukums. Taa normaali redzeeju tikai sakumu un bikin no taa ko skatiijaas beigas, bet pat tad bija OK.
alt
QUOTE(JurCHiX @ Mar 20 2005, 11:28)
QUOTE(ETM @ Mar 20 2005, 11:09)
*

Tā jau ir... Vairāk action notika pēc party, pašā partijā tik animes varteikt ka skatījāmies..

īstenībā Ping pong club rlz.. bet nu pie beigām bik pieriebās animācijas stils un daži debīli joki kas atkārtojās...

A vot tā anime par chibi bija tiešām kawaii..
*

ai juus abi daudz palaidaat garaam afterpary bija liidz astonjiem vakaraa
ETM
Nu DAMN! Buutu man kaads pateicis ka tusees veel liidz astonjiem vakaraa, es veel buutu palicis liidz galam. Ai nu labi, ganjau ka naakoshreiz no manis netiksiet valjaa.
Yume
hehe, fočenes ir... tikšu līdz mājām, fotšops nāks talkā, ar speach bubbles tehniku. biggrin.gif

Hehe, un Mhoujin GuruGuru ir drausmīgijauks, ja protams viņu neskatās 5 no rīta.
alt
QUOTE(Yume @ Mar 20 2005, 12:12)
hehe, fočenes ir... tikšu līdz mājām, fotšops nāks talkā, ar speach bubbles tehniku. biggrin.gif

Hehe, un Mhoujin GuruGuru ir drausmīgijauks, ja protams viņu neskatās 5 no rīta.
*

jaa piecos no riita tas bija miinuss.. es labu dalju noguleeju, kad paarnaacu ar pienu tad sapratu ka jauka anime
Ella
Peec bildeem spriezjot juus lielaako dalju laika pavadiijaat pofigismaa seezjot dry.gif
alt
QUOTE(Ella @ Mar 20 2005, 17:37)
Peec bildeem spriezjot juus lielaako dalju laika pavadiijaat pofigismaa seezjot dry.gif
*

taa ir otraa diena.
un vispaar sabiedriskais fui tiem kas nebija...

Lija

*

zini, pat piecos no rīta GuruGuru bija baigi labais, neļāva tautai aizmigt.. smile.gif Un baltie aizkariņi bija supercool!!! Brīžiem ielocēs pazuda kādi burti un sanāca diezgan pikantas lietas, ko palasīt... biggrin.gif
alt
QUOTE(Lija @ Mar 21 2005, 09:45)

*

zini, pat piecos no rīta GuruGuru bija baigi labais, neļāva tautai aizmigt.. smile.gif Un baltie aizkariņi bija supercool!!! Brīžiem ielocēs pazuda kādi burti un sanāca diezgan pikantas lietas, ko palasīt... biggrin.gif
*

guruguru guruguru tongue.gif .
Ella
QUOTE(alt @ Mar 21 2005, 08:08)
Pēc bildēm spriezjot jūs lielāko daļu laika pavadījāt pofigismā sēzjot dry.gif
*

taa ir otrā diena.
un vispār sabiedriskais fui tiem kas nebija...
*

Ja goddigi pataupi savus fui pie sevīm dry.gif ne visi var tikt...
Un IR lietas kas ir svarīgākas par anime tusiņiem dry.gif
Un beidz man te stāstīt ka anime ir pats svarīgākais pasaulē jo ja tādi ir kāda uzskati tad viņš ir galīgi slims, apsēsts ar anime, un tas vairs nav pieņemami!
Church
QUOTE(Ella @ Mar 21 2005, 15:14)
..
Un beidz man te stāstīt ka anime ir pats svarīgākais pasaulē jo ja tādi ir kāda uzskati tad viņš ir galīgi slims, apsēsts ar anime, un tas vairs nav pieņemami!
*

ja driikst pieziimeet, forums saucas tieshi otaku ;>
paintereseejies kaadrejz par tulkojumu / noziimi ;D
ETM
Vai tik tieshi sho teemu Church MK arii neapsprieda? He he, iisteniibaa jaa, iistam otaku par animi nekaa svariigaaka nav.
Yume
Ella, pirmais teikums vēl daudz maz loģisks, bet pārējie viars neskan normāli, bet negrimsim psihoanalīzē, vai ne?
Atnāc kādreiz, kas tiec, tad sapratīsi ka maldījies. happy.gif

Hei Alt, kas tiek plānots uz Lieldienām? huh.gif paliek interesanti... moš atkal uz darbu neaiziet *jūtu tikai ka tad mani nožmiegs*
jurc
he he.. Ella pamazām tiek izspiesta... Ella labāk ņem savus vārdus atpakaļ biggrin.gif

Uz lieldienām vajag kādu anime tusu.. kā nekā lieldienas!
Lija
QUOTE(Yume @ Mar 21 2005, 16:19)

Hei Alt, kas tiek plānots uz Lieldienām? huh.gif paliek interesanti... moš atkal uz darbu neaiziet *jūtu tikai ka tad mani nožmiegs*
*

Viss būs lāābi.. tevi no darba izmetīs, mani no skolas.. zato padomā cik daudz brīva laika paliks animeškai!!!! tongue.gif laugh.gif laugh.gif
Bet patiešām aktīvs jautājums KAS IR AR LIELDIENĀM? Baigi gribētos kaut kādu tusu!!!
X_Kamui
*

Nu tad es esmu galigi slims un apsests ar animi.... un tas man patik laugh.gif laugh.gif

Heh... ja es zinatu kad bus lieldienas... rolleyes.gif
+Chibi+
Ziniet, es jums pacukstēšu, ka manas dzīvokļabiedrenes Lieldienās brauc prom uz Sāremu un es būšu te viena uz 30 kvm. Zo.... rolleyes.gif Ja nu jums nav telpiņas.... laugh.gif
+Chibi+
QUOTE(Ella @ Mar 21 2005, 16:14)
QUOTE(alt @ Mar 21 2005, 08:08)
Pēc bildēm spriezjot jūs lielāko daļu laika pavadījāt pofigismā sēzjot dry.gif
*

taa ir otrā diena.
un vispār sabiedriskais fui tiem kas nebija...
*

*

just because you weren't at the place and missed having fun you doesn't mean you have to pick a fight and blame US for having that fun.
Lija
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 22 2005, 13:11)
Ziniet, es jums pacukstēšu, ka manas dzīvokļabiedrenes Lieldienās brauc prom uz Sāremu un es būšu te viena uz 30 kvm. Zo....  rolleyes.gif Ja nu jums nav telpiņas....  laugh.gif
*

Kāds dikti kārdinošs piedāvājums.. skat, skat.. patiešām vēl tauta savāksies un aizbrauks.. tad tik redzēsi!!! laugh.gif
Yume
Jāāāā... visi pie Chibi.. biggrin.gif

Nu tagad paliek sastādīt izglītojoši-izklaidējošu programmu, kas uzņemās?
Lija
QUOTE(Yume @ Mar 22 2005, 15:23)
Jāāāā... visi pie Chibi.. biggrin.gif

Nu tagad paliek sastādīt izglītojoši-izklaidējošu programmu, kas uzņemās?
*

Emmm... emmmm... izvirzu trīs kandidatūras! !
YUME!!! ohmy.gif
Vienbalsīgi pieņemts! laugh.gif tongue.gif
+Chibi+
Nu skataties.... Vietas nav tik daudz, bet, ja Lieldienās ir vientuļi un gribās raudzīties uz to, kā es besos, ka nevaru samācīties exim, you're welcome.
Tador
*

no saakuma gribeetu piekrist church, pareizi teikts!
un veel es vareetu teikt ka es piemeeram shinii pasaulee redzu ljoti maz ko skaistu... anime tachu ir daudz skaistaaka... ljoti daudzaas noziimees...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.