Nu taa te taada kaa maza atskaite par pirmo jaunsargu exkursiju kura notikaas 5 februaarii un kuraa es visiem forumieshiem piedaavaaju piedaliities, nja skjiet ka neviens man neticeeja un tikai Aya-chan pieteicaas braukt liidzi, kaut arii es tecu ka celjsh ir par briivu utt...
Exkursijaa bijaam Ainazjos Juuras skolaa, te arii dazjas bildes, un bijaam arii salacgriivaa pie mola... nja un vispaar gaaja ljoti jautri, vispaar es gribeetu lai Aya iepostee un mosh piespiezj Liigu ar ieposteet atsauksmi kaa jums patikaas =]]]
Te bildes:
Tas ir kapteinis =]
izdevaas samazinaat =]
ShinChan
Feb 17 2005, 21:46
Hmm, kam gan šeit varētu interesēt dažu sīču ieintriģētās sejas? Kaut arī sen neesmu bijis Ainažu jūrskolā, zinu, ka tur ir ļoti daudz interesantu objektu, kuru apskatei būtu vērts veltīt laiku un tos arī iemūžinat ar f.aparātu. Šī iemesla dēļ arī pacietīgi nosēdēju un gaidīju, līdz lejuplādēsies visi attēli. Nekā, ja neskaita apsnigušo molu. Nu, ko ceru, ka vismaz labi laiku pavadījāt, bet nezinu, vai šis pasākums, tā pat kā mans rīta gājiens uz pastkasti ir īpašas atspoguļošanas vērts.
Man šorīt sāpēja vēders...
-kumori-
Feb 20 2005, 03:51
Ella... Man tu neprasiji ....
Emmm, es protams neko sliktu negriu teikt bet Ella, tev neliekās ka laicik šī sadaļa nebūtu offtopic tomer personīgās bildes te nevajadzētu mest?
Tas bija arī tas ko mēģināja pateikt Taka, ka tas nevienam neinteresē. Nu vai vismaz lielākai daļai nē.