Help - Search - Members - Calendar
Full Version: My amv
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
deleted-ray
Te nu buus pirmie meeginaajumi (cerams ne peedeejie) manaa amv taisiishanaa

The Bangles - Manic Monday (inuyasha)

Scooter - How Much Is The Fish (naruto)

Enjoy ")

P.S. Kvalitaate originaali ir labaaka - te taada lai aatraak velkas
P.P.S. ja kaads grib labaakajaa kvalitaatee PM me vai aidaa uz anime hubu ")
Ella
Par inuyasha tas baigi labs =]]] nebuutu slikti veel kaadu =] to otru nepaspeeju veel noskatities ...
aya-angel
Abi baigi labi sanākuši!!!!!!!!
-kumori-
NICE!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kikyou
Eh... skatoties AMV man vienmēr ir žēl, ka nezinu kā ar to moviemaker rīkoties.. xD
Rune
Nez, man liekas, ka Naruto drīzāk metāls derētu, like this - Disturbed - Meaning of life. One thing about that song - get psycho.
CloudX
smile.gif Patika klips ar InuYashu baigi labie gabali bija klipaa pat tagad sagribeejaas noskatiities Animi!
Naruto bija taa nekas vareetu viraak pie taa piestraadaat un pielikt kaadu LinkinPark vai Spineshank muzonu.
edg
Es veelreiz paarliecinaajos, ka Inuyasha ir jaanoskataas.
Yume
Zinu ka oftopics, bet- cik vieta un operatīvās pieprasa klipa veidošanas proces?
Aā, un kāds softs tam ir ērtāks?
Kikumi
Aaah! Un man ir tik lēns interneta pieslēgums! sad.gif Stundu jāsēž līdz ielādējas... *grr*
deleted-ray
QUOTE(Yume @ Feb 10 2005, 22:41)
Zinu ka oftopics, bet- cik vieta un operatīvās pieprasa klipa veidošanas proces?
Aā, un kāds softs tam ir ērtāks?
*

Tur ir papilnam softu, un jo jaudīgāks softs jo vairāk operatīvas un cietā. Personīgi es izmantoju standarta Windows Movie Maker v2 + virtual dub
Ir jau tādi monstri kā Pinnacle, Adobe Premiere, Vegas Video utt, bet es tās neizmantoju jo nezēlīgi bremzē un kapitāli gļuko. var jau būt ka pc īpatnība, bet uzskatu ka ar movie maker arī labu klipu var uztaisīt.
Piemēram - Pinnacle aizņem kautkādi 2cd, Adobe Premiere laikam ka 1cd, Vegas video kādi 50mb un movie maker kādi 10mb. Praktiski viss atkarīgs no pc jaudas, jo jaudīgāks pc jo krutāku programmu var izmantot, what so ever, pieturos pie principa ka viss ģeniālais ir vienkāršs.
ETM
khemm... domaa ko runaa. Adobe Premiere nemaxaatu taadu pikji ja buutu gljukains. Lieliska proga, vinju arii Ventspils televiizijaa izmanto.

A par kompa resursiem.. nu jo vairaak, jo labaak. Kaadreiz kad 600 pentiums bija kruts, tad Ventspils televiizijai taisiija taadu "zastavku" 5-10 minuushu garumaa. Tur bija dazhaadi skati safilmeeti kas taa interesanti mainiijaas. Pats sastaadiishanas process vecim ilgu laiku neprasiija. Darba dienas beigaas vecis uzlika Premiere lai renderojas un aizbrauca maajaas. Naakoshaa riitaa ierodoties darbaa koleegji vinjam ar platu smaidu pazinjoja, ka vish var braukt atpakalj maajaas, jo renderings tik liidz pusei ticis un kompi tapeec lietot vish nevarees.

Bet nu tagad kompji jaudiigaaki un tajaa klipaa baigaa animaacija bija, kas reaali resursus eeda.
deleted-ray
QUOTE(ETM @ Feb 11 2005, 00:29)
khemm... domaa ko runaa. Adobe Premiere nemaxaatu taadu pikji ja buutu gljukains. Lieliska proga, vinju arii Ventspils televiizijaa izmanto.

Var jau buut, bet es saku par savu kompi - jaudiigs ir pietiekami bet progas tik un taa gljuko (Premiere parasti kaaraas ik peec 10min nost un sleedzaaas aaraa) Un par to cik maksaa nezinu, no nepirku un pirkt netaisos smile.gif Interesanti ko tad izmanto Latvijas televiizija ")
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.