Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Labākais Pc grāvējs FPS?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Tuning-man
Es par Far Cry!
deleted-ray
es par Aliens vs Predator daljaam (iipashi otro)
arteck
UT2004. Mūža mīlestībā, protams, ir un paliek pirmā daļa. To spēlēju ik pa brīdim angļu serveros. Bet vasarā, pateicoties UT2004 un WCG, dabūju savu tagad mīļo 19" monitoru. All praise to UT!
edg
Es tikai oldschool speeles, shitaas par jaunu...
ShinChan
QUOTE(edg @ Jan 18 2005, 23:10)
*

Tieshi tā! Ne pie vienas no piedāvātajām spēlēm es neesmu pavadījis tik daudz laika kā pie vecajiem FPS grandiem: Wolfenstein 3D, Doom, un Doom II *pārņem viegla nostaļģija*
Wiper
Natural Selection
Dzonis
*

varbuut tavs kompis jaunaas nemaz nepavelk? wink.gif
X_Kamui
Nu ļļootttiiii reti speleju šada veida speles, bet Doom 3 labais.... wink.gif
Roze
Manuprāt tādu slavu un auru kā savulaik Wolfenstein, Doom, Quake vai Duke Nukem 3D neiemantos vairs īsti neviens..
Pēdējais kas plūca laurus bija Half Life, bet tālāk jau ir tikai grafiskie uzlabojumi un nekas īpaši inovatīvs nav radīts (itkā viegli teikt, jo ko tad jaunu izdomāsi, bet patiesība ir tāda ka tie, kas spēlē, ir pieraduši un vairs īpaši nekas nepārsteidz).
Anyway no piedāvātajiem variantiem nobalsoju par HL2.
deBUGa
Jā... interesanta izlase... Q3 kopaa ar UT2004... iistais Q3 konkurents kādreiz bija UT...
Jebkurā gadienā pilnīgi piekrītu Rozem (ieskaitot HL2). Vienīgais gribētos atsevišķi atzīmēt arī Unreal, kas varētu būt šīs grafisko uzlabojumu sacīkstes aizsācējs.
Hikaru
Man visvairāk patīk veca spēle Shadow Warrior.
Patīk mūzika. Un viņš ļoti bieži runā visādus prikolus. Piemēram, kad kādu uzspridzina, pasaka: "It is natural to die". Vai kad izšauj atombumbu, pasaka: "It is good day to die". Vai atrodot slepenu istabu, saka: "You found a chineese secret". Un daudz-daudz vēl visa cita. laugh.gif
Tikai man ar jauno skaņas karti, skaņa vairāk nedarbojas šajā spēlē. sad.gif
edg
QUOTE(ShinChan @ Jan 18 2005, 23:15)
*

Tieshi tā! Ne pie vienas no piedāvātajām spēlēm es neesmu pavadījis tik daudz laika kā pie vecajiem FPS grandiem: Wolfenstein 3D, Doom, un Doom II *pārņem viegla nostaļģija*
*

Nevis viegla, bet speeciiga biggrin.gif

P.S. 2GHz atlonam vajadzeetu vilkt tiiri cieshamas speeles, tomeer vieniigais, ko es peedeejaa laikaa speeleeju ir jippii pool smile.gif Nekam citam nav laika, un, ja ir laika, tad jaanoskataas kaada laba filma...
Shinobi-sama
es grimstu nostalgjijaa pec tiem vecajiesm FPS kur bija n-tie labirinti un world interactivity arii bija lielaaks nekaa muusdienu, kur censhas izbraukt uz grafiku
Taka
Manic Miner anyone? rolleyes.gif
Batou
contra. tīri izklaides ziņā. un pazīstamo veču ziņā arī.
ShinChan
QUOTE(Outlawz @ Jan 19 2005, 14:17)
*

visu cieņu leģendārajām kontrām, bet vai tad kaut viena no tām bija FPS, protams, ja vien mēs abi domājam TĀS kontras, lai gan grūti iedomāties, ka varētu būt arī citas kontras, bez tām kontrām, kuras es kontrēju 90-to sākumā.
edg
Ieniidu Manic Miner, bet patika taadas speeles kaa Dizzy, Robin Hood, Batman, ehh, baigi daudz jau nu to veco speelju, visas uz ZX Spectrum.

Ja kaadam ir saglabaajies ejoshs Sinclair Spectrum (versijas var buut daviskautkaadas), kas meetaajas nelietots skapii, es piesakos par desmitnieku piesavinaaties sev.
Batou
QUOTE(ShinChan @ Jan 19 2005, 14:58)
QUOTE(Outlawz @ Jan 19 2005, 14:17)
*

visu cieņu leģendārajām kontrām, bet vai tad kaut viena no tām bija FPS, protams, ja vien mēs abi domājam TĀS kontras, lai gan grūti iedomāties, ka varētu būt arī citas kontras, bez tām kontrām, kuras es kontrēju 90-to sākumā.
*

ShinChan, neizliecies, tev ir pat ļoti labi skaidrs, kuras kontras es domāju tongue.gif
A, tās kontras no Čilitona (Zx Spectrum, Sega MegaDrive 16bit etc etc) jau nu točna nav FPS smile.gif
Taka
QUOTE(edg @ Jan 19 2005, 15:31)
Ieniidu Manic Miner, bet patika taadas speeles kaa Dizzy, Robin Hood, Batman, ehh, baigi daudz jau nu to veco speelju, visas uz ZX Spectrum.

Ja kaadam ir saglabaajies ejoshs Sinclair Spectrum (versijas var buut daviskautkaadas), kas meetaajas nelietots skapii, es piesakos par desmitnieku piesavinaaties sev.
*

Dizzy, īpaši jau piektais, bija mana vismīļākā spēle!
Speccy man vairs nav, bet ir emulators cool.gif
wIZARD
Doom bija pirmaa video speele ko speeleeju un droshi vien arii taa kas mani piesaistiija pie videospeeleem kaa taadaam bet speeles savukaart mani piesaistiija pie anime

vel man patiik ''Quake'' un ''Heroes of might and magic III''(kad ar visiem uzlabojumiem)
-nDigo-
Counter-Strike 1.6 4ever!!!!
tas ir mans miiljaakais shooters, uzreiz peec MaxPayne...
bet vislabaak patiik fighting un (MMO)RPG zhanrs
darknight
Off-topic ir off-topic. Iesakiet, lūdzu, kādu foršu spēli. Kaut ko līdzīgu Morrowind un Neverwinter Nights. rolleyes.gif
Roze
Vari pamēģināt
Battle for Middle-earth - RTS ar RPG elementiem
http://www.eagames.com/official/lordofther...rth/us/home.jsp

Vienīgais offline RPG, kas manuprāt pedējā laikā ir iznācis ir Vampire: Bloodlines.
Ja neesi spēlējis tad varbūt Star Wars: Knights of the Old Republic

Pats personīgi spēlēju Neocron, bet nu iespējas ir World of Warcraft, Anarchy Online utt (skatīt pie online spēlēm).
Taka
QUOTE(_Indigo_ @ Jan 19 2005, 23:05)
Counter-Strike 1.6 4ever!!!!
tas ir mans miiljaakais shooters, uzreiz peec MaxPayne...
bet vislabaak patiik fighting un (MMO)RPG zhanrs
*

DAOC? cool.gif
Batou
QUOTE(darknight @ Jan 20 2005, 10:04)
Off-topic ir off-topic. Iesakiet, lūdzu, kādu foršu spēli. Kaut ko līdzīgu Morrowind un Neverwinter Nightsrolleyes.gif
*

tieši pašlaik ņemos ar Dungeon Siege: Legends of Aranna (hack&slaš). bet brīdinu, spēle ir nenormāli viegla. varbūt kaukāds patčs ir iznācis kur tas balanss ir izlabots. katrā ziņā pamēģināt vari.
deBUGa
Jā... pēdējā laikā šajā lauciņā nekas daudz neparādās... žēl...
Iesakiet, lūdzu, kādu foršu spēli. Kaut ko līdzīgu Morrowind un Neverwinter Nightsrolleyes.gif
*
Var mēģināt Ghotic un Ghotic 2 (oficiālā mājaslapa šeit)... labs, bet diemžēl jau pavecs (grafiskajā ziņā) spēļuks...
-nDigo-
Off-topic ir off-topic. Iesakiet, lūdzu, kādu foršu spēli. Kaut ko līdzīgu Morrowind un Neverwinter Nightsrolleyes.gif
*

Icewind Dale2 man baigi iepatikaas(kaut gan baigi sliktaa grafika)
bet nu veel vari meeginaat "spellforce"(rts/rpg) vai "Князь2"...
vai arii papildinaajumu prieksh morrowinda, tb Blood Moon un Tribunal.
QUOTE(Taka @ Jan 20 2005, 11:32)
DAOC?  cool.gif
*

nez neesu speeleejis.
Ghoul
Nu es vispaar pagaidaam neko taadu nespeeleeju, bet HL2 vareetu buut labaakais.
ES tagad speeleeju FinalFantasyVIII....... rolleyes.gif
Tuning-man
Vispār paspēlēju HL-2-arī baigi laba-man patika! Nākošreiz balsošu par HL2!
Kikumi
Spēlēju Tekken 3! tongue.gif
Taka
Worms World Party tongue.gif
Kikumi
Guilty Gear X arī nebija ne vainas... happy.gif
ETM
Mafia. viennoziimiigi Mafia.
xikes
No vecajiem jaaatziimee jau piemineetaa Contra, un tad veel kaadreiz biju speejiigs pusstundas laikaa pieveikt Double Dragon II (nu nav jau shooter, bet action taa vai taa). Tad paaris naktis pavadiiju Duke Nukem 3d liimenos..
Eh, nostaligija rolleyes.gif
No jaunajiem (action, shooter) nekas tieshaam paaraak neaizrauj..nevaru neko iedomaaties..

Bet vispaar par speeleem, nesen pabeidzu FF9, un laikam saaku pamazaam atradinaaties no action 'n stuff..
JRPG kluust par manu miilaako speelu zanru..
Kyoushu
Nu Contra contra protams....Patiik... Quake III jau sen pa ilgu staaw t.b. sen jau bija jaabuut ceturtajam. Wisiem jau apnicis -// Nee nu me sak' contra
tostermaize
no taa ko es dzenaaju call of duty u neviena cita
p.s man jau kur tas laiks kaa tos citplaneetieshus apriebies shaut nu cik var vinni katraa speelee uzbrukt???
Ghoul
Choms saka ka Far Cry ir labaakais...... tongue.gif
dENuA
Ar savam kaajaam un rokaam par Far Cry!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif smile.gif smile.gif smile.gif wink.gif wink.gif wink.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif ph34r.gif
gamer
halfijs 2
-kumori-
UT man liekas loti prikoliga spele biggrin.gif (speleju ar savu klasesbiedru) cool.gif
dmonster
No šiem man Half-life 2, bet personīgi jau vairāk uz citu veidu RPG.
Takijs
Unreal Tournament 2004 viennozimigi (domas ari gaja biskji uz Far Cry)
swordsman
no tiem man vislabaak patiik Half-LIfe 2 bet vispaar mana miilaakaa speele ir Morrowinds veca bet interesanta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
standby
Nevienu no poll minētajāmvēl neesmu paspējusi (jeb jau esmu nepaspējusi) paspēlēt.. huh.gif

Nostaļģija manī pamostas kad atceros X-COM Terror from the deep... ekk visi tie neparspejamie super buper alienu nosaukumi .. un viņu pirmsnāves kliedzieni dzelmes tumsā.. brrrr

Vai kāds te nav spēlējis UFO Aftermath - vajadzētu tehnisku padomu.

To darknight - pamēģini Sacred. Par grāvēju to nenosaukšu, ilgu laiku arī tas nepaņems bet tā, uzkodai pirms pusdienām tīri laba.

Batou
uhh Sacred... drausmīgs diablas klons.

ja jau galīgi nav ko, tad pie sliktā gala var ķerties ar ToEE vai DS (Dungeon Siege arī gan ir bezsmadzeņu gaļa).
dmonster
QUOTE(Outlawz @ Feb 28 2005, 22:27)
ja jau galīgi nav ko, tad pie sliktā gala var ķerties ar ToEE vai DS (Dungeon Siege arī gan ir bezsmadzeņu gaļa).
*

Man pašam ir Dungeon siege, nospēlēju stundu, bet galīgi garām. Iet iet, bet nekur netiek.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.