Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Optiskaas iluuzijas
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Ella
Man joprojaam nesaprot kaa 6itie visi straadaa bet incanti tikuntaa =]
To see the illusion, you need to stare intently at the black dot in the centre of the image and move your head toward then away from the screen...
image
aya-angel
Baigi forša lietiņa!!!!
Ella
mans miiljaakais ir 6itais pakustiniet ekraanu (tip shrollojiet) uz aug6u uz leju =]
image
kaa pa viljnjiem =]
aya-angel
Waa!!!!! Man raibs gar acīm metās!!!!! laugh.gif
deleted-ray
image

image

image
Yume
NJā, es kādu labu laiku atpakaļ redzēju saitu veltītu šai tēmai, diemžēl vairs neatceros kur.
image
deleted-ray
Ja kas, tad te var atrast dazas labas iluuzijas u.c. jauku staffu ")
X_Kamui
blink.gif Tie apļi grižas..... wacko.gif
Jaladin
Vaaks...
Ella
Yumes aplji negriezjas =] ja paskatiisies aplja centraa kur6 tavupraat griezjas vinj6 staavees uz vietas =]
Te ir viens kautkur man liekas speelju pasaulee redzeeju vienreiz.
Saskaiti melnos punktus =]
image
Hikaru
Es nesaprotu... te ir melni vai balti punkti??? wacko.gif blink.gif
edg
Es nesaprotu, vai sheit tiek meetaats sarkasms vai cilveece juuk praataa...
Yume
Emm, kas zin, pēdējā laikā pasaule gēometriskā progresijā iet tieši oz otrā varianta pusi.
darknight
Šī!!!
Yanka_ronin
Tas žurks baigi labais!COOL!!!
edg
Parasti ir kaut kaada klusa muuzika fonaa, lai skatiitaajs jau ieprieksh noreguleetu skanju uz pietiekamu.
Kikumi
Spilgtas krāsas, ģeometriskas figūras un acis aiziet pa pieskari... wacko.gif
Sigfa
nu bljin... man tumbinjas parasti ir visai skalji, bet tagad man likaas, ka man bungaadinjas paarspraags... taads zhurks ir biistams.
Kikumi
Yeah, manam patika tā žurka! happy.gif
Spectre
Ehhh pec Genshinken 10epizodes pirmajaa mirklii pat nepiefikseeju. Vajadzeeja darbadienas viduu skatiities, tad vislabak iedarbojaas, jo esi jau izbesijies un gaidi to mirkli, ka varees doties prom no darba.
Kyoushu
Shitas bai labs =))
Ella
image
Kyoushu
totaali nereaals klucis =) Bet labs..baigi labs... newaru izdomaat kaa winju tik wiltiigi uzziimeeja...
Ella
image
Shitais labs =]] cool.gif
Kikumi
*hehe* Skeletgalvai acu vietā divu cilvēku galvas! laugh.gif
Ella
mmm no tur ir skeletgalva un ja ieskataas divi cilveeki gjeerbu6ies manupraat viduslaiku strilaa, pa vidu ir galdinj6 un tie cilveeki ir sadevu6ies rokaas vajag tikai kaadu briitinju paluureet uz to bildi =]
Kikumi
Es viņus saskatīju, bet mani uzjautrināja skeletgalvas acis! laugh.gif Jautra bilde!
Kyoushu
Wienkaarshi reaali.........protams, ka ieraudziiju skeletgalwu..saakumaa likaas, ka notetuweetu..
Leonheart
Sheit
Kazuki
aarpraac, pie taas zhurkas gandriiz trieku kjeeru!!!! 0_o taa paarbijos ka gandriiz no kreesla nokritu. ph34r.gif
Elektrauma
wuuuh,baigi labi tongue.gif blink.gif
Zeron
image
šis ir interisants, bet nedauzd padomājot kļūst skaidrs, kā tas tika panākts rolleyes.gif
image
image
imageimage
Zeron
Mees ar drushku, taisiimaam papiira modeljus...un izgriezaam laukaa vesalus 5 galinjus peec piektaa paarkaartojuma...Bijaam shokaa par sho briinumu un gandriiz jau saaku apshaubiit nezuudamiibas likumus...
Mateerijas gjenerators laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Varbuut kaads var pateikt atrisinaajumu ???
*

[/quote]

Mēs visi zinām, ka laukums pazust nevar ! Tātad vienīgais atrisinājums var buut, ka no ārējās malas, tiek paņemts laukums, kurš tieši rada šo caurumu
aigarius
Ja paskatās uzmanīgi, tad otrā figūra ir mazliet augstāka, kā piemēru skat. rūtiņu krustojumu kas ir virs cauruma labās malas. Pirmajai figūrai hipotenūza šajā vietā iet tieši cauri rūtiņu krustpunktu, bet otrajai figūrai hipotenūza ir par milimetra daļu augstāk.

Edit: Jāskatās uz to vertikālo rūtiņas līniju, kas (pilnīgi nejauši) nav iezīmēta biggrin.gif
Blackout
es nesapratu to kluci, to puzli un veel tos divus trijstuurus.. o.o
Edit: OK! tagad es to kluci sapratu. Vajadzeeja skatiities 30 min liidz sapratu. LOL
Sushi
Visdiivainaak man liekas ar to vardi un zirgu... kaa taa var izdomaat???
image
image
image
Dazji no taas adreses.
Leonheart, superiiga adresiite...
Bet uz beigaam jau saak apnikt... (zjeel, ka gifus nevar ielikt!)
Blackout
a kas tur ar to vardi un zirgu? tur es neko nesaprotu ... >_>
Sushi
Kaa neko nesaproti... varde->zirgs.. viens un tas pats ziimeejums, bet apgriezts!
Blackout
aaaaaaaa. paldies.. tur vienk. rakstiits citaa valodaa, vai kas.. >_>
Dero
nee sry, peedeejie 2 uz mani neiedarbojas, laikam miega truukuma dēl biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.