Man joprojaam nesaprot kaa 6itie visi straadaa bet incanti tikuntaa =]
To see the illusion, you need to stare intently at the black dot in the centre of the image and move your head toward then away from the screen...
aya-angel
Jan 18 2005, 23:00
Baigi forša lietiņa!!!!
mans miiljaakais ir 6itais pakustiniet ekraanu (tip shrollojiet) uz aug6u uz leju =]
kaa pa viljnjiem =]
aya-angel
Jan 18 2005, 23:21
Waa!!!!! Man raibs gar acīm metās!!!!!
deleted-ray
Jan 18 2005, 23:31
NJā, es kādu labu laiku atpakaļ redzēju saitu veltītu šai tēmai, diemžēl vairs neatceros kur.
deleted-ray
Jan 19 2005, 00:10
Ja kas, tad
te var atrast dazas labas iluuzijas u.c. jauku staffu ")
X_Kamui
Jan 19 2005, 01:32
Tie apļi grižas.....
Jaladin
Jan 19 2005, 13:51
Vaaks...
Yumes aplji negriezjas =] ja paskatiisies aplja centraa kur6 tavupraat griezjas vinj6 staavees uz vietas =]
Te ir viens kautkur man liekas speelju pasaulee redzeeju vienreiz.
Saskaiti melnos punktus =]
Hikaru
Jan 19 2005, 15:45
Es nesaprotu... te ir melni vai balti punkti???
Es nesaprotu, vai sheit tiek meetaats sarkasms vai cilveece juuk praataa...
Emm, kas zin, pēdējā laikā pasaule gēometriskā progresijā iet tieši oz otrā varianta pusi.
darknight
Jan 21 2005, 18:13
Yanka_ronin
Jan 21 2005, 20:26
Tas žurks baigi labais!COOL!!!
Parasti ir kaut kaada klusa muuzika fonaa, lai skatiitaajs jau ieprieksh noreguleetu skanju uz pietiekamu.
Kikumi
Jan 21 2005, 21:09
Spilgtas krāsas, ģeometriskas figūras un acis aiziet pa pieskari...
nu bljin... man tumbinjas parasti ir visai skalji, bet tagad man likaas, ka man bungaadinjas paarspraags... taads zhurks ir biistams.
Kikumi
Jan 21 2005, 21:15
Yeah, manam patika tā žurka!
Spectre
Jan 24 2005, 08:44
Ehhh pec Genshinken 10epizodes pirmajaa mirklii pat nepiefikseeju. Vajadzeeja darbadienas viduu skatiities, tad vislabak iedarbojaas, jo esi jau izbesijies un gaidi to mirkli, ka varees doties prom no darba.
Kyoushu
Jan 26 2005, 11:55
Shitas bai labs =))
Kyoushu
Jan 29 2005, 15:30
totaali nereaals klucis =) Bet labs..baigi labs... newaru izdomaat kaa winju tik wiltiigi uzziimeeja...
Shitais labs =]]
Kikumi
Jan 29 2005, 17:42
*hehe* Skeletgalvai acu vietā divu cilvēku galvas!
mmm no tur ir skeletgalva un ja ieskataas divi cilveeki gjeerbu6ies manupraat viduslaiku strilaa, pa vidu ir galdinj6 un tie cilveeki ir sadevu6ies rokaas vajag tikai kaadu briitinju paluureet uz to bildi =]
Kikumi
Jan 29 2005, 17:46
Es viņus saskatīju, bet mani uzjautrināja skeletgalvas acis!
Jautra bilde!
Kyoushu
Jan 29 2005, 17:52
Wienkaarshi reaali.........protams, ka ieraudziiju skeletgalwu..saakumaa likaas, ka notetuweetu..
Leonheart
Feb 17 2005, 20:21
Kazuki
Oct 30 2005, 00:34
aarpraac, pie taas zhurkas gandriiz trieku kjeeru!!!! 0_o taa paarbijos ka gandriiz no kreesla nokritu.
Elektrauma
Oct 30 2005, 15:13
wuuuh,baigi labi
Mees ar drushku, taisiimaam papiira modeljus...un izgriezaam laukaa vesalus 5 galinjus peec piektaa paarkaartojuma...Bijaam shokaa par sho briinumu un gandriiz jau saaku apshaubiit nezuudamiibas likumus...
Mateerijas gjenerators
Varbuut kaads var pateikt atrisinaajumu ???
[/quote]
Mēs visi zinām, ka laukums pazust nevar ! Tātad vienīgais atrisinājums var buut, ka no ārējās malas, tiek paņemts laukums, kurš tieši rada šo caurumu
aigarius
Oct 30 2005, 18:29
Ja paskatās uzmanīgi, tad otrā figūra ir mazliet augstāka, kā piemēru skat. rūtiņu krustojumu kas ir virs cauruma labās malas. Pirmajai figūrai hipotenūza šajā vietā iet tieši cauri rūtiņu krustpunktu, bet otrajai figūrai hipotenūza ir par milimetra daļu augstāk.
Edit: Jāskatās uz to vertikālo rūtiņas līniju, kas (pilnīgi nejauši) nav iezīmēta
Blackout
Dec 11 2005, 13:17
es nesapratu to kluci, to puzli un veel tos divus trijstuurus.. o.o
Edit: OK! tagad es to kluci sapratu. Vajadzeeja skatiities 30 min liidz sapratu. LOL
Visdiivainaak man liekas ar to vardi un zirgu... kaa taa var izdomaat???
Dazji no taas adreses.
Leonheart, superiiga adresiite...
Bet uz beigaam jau saak apnikt... (zjeel, ka gifus nevar ielikt!)
Blackout
Dec 11 2005, 14:22
a kas tur ar to vardi un zirgu? tur es neko nesaprotu ... >_>
Kaa neko nesaproti... varde->zirgs.. viens un tas pats ziimeejums, bet apgriezts!
Blackout
Dec 11 2005, 14:36
aaaaaaaa. paldies.. tur vienk. rakstiits citaa valodaa, vai kas.. >_>
nee sry, peedeejie 2 uz mani neiedarbojas, laikam miega truukuma dēl
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.