Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Black Heaven - iespeejami spoileri.
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Hideki
Beidzot noskatijos subj. tā arī nevaru izdomāt vai to rakstīt vai nee. unsure.gif
No vienas puses, tas pagaidām ir vienīgais redzētais anime ar hardrock soundracku. Pirmās sērijas arī patika.
Bet tagad sanāk ka:
pašiem Black Heaven bija tikai viens hits, kas visu laiku tiek spēlēts lai darbinātu ultimate gun lai apkarotu citplanētiešus. Kaujas visas izskatās vienādi.
Paši citplanētieši man atgādina Yumeria redzētos. laugh.gif Nav zināms, kas viņi tādi ir un kāpēc labie citplanētiši karo pret viņiem.
Milzīgie skaļruņi uz space šipa izskatās cool, bet stulbi no fizikas viedokļa. dry.gif Lai arī lasiju, ka, pēc alternetīvās animes fizikas viedokļa, skaņa visumā izplatās tālāk nekā atmosfērā, jo gāzes molekulas netraucē viņai izplatīties. biggrin.gif
Labi abi centrālie čari, ļoti reālististki, labs soundtrack, bet sižets... Manuprāt labāk būtu bez tā. sad.gif
harpy
diezin kaapeec man shitaa anime vairaka saistaas ar to kaa viens virietis paardziivo pusmuuzha kriizi...un tad naka citplaneetieshi un skaljrunji laugh.gif

bet katraa zinjaa - Black Heaven OST - Hironobu Kageyama - Oretachi Yusha Da! Flying V - ir sasodiiti labs klausaamais gabals!!!
Sigfa
Nu, John Sykes muuzika tiktieshaam nav peljama. Jaasaka, ka animee nav jaasaskata viss burtiski, bet ruupiigi izspeeleetaas analogjijaas galvenaa personaazha privaatajaa dziivee. Taa tiktieshaam vareetu buut pusmuuzha kriize.

Jaa, man arii pirmaa anime ar hardrock.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.