Tuning-man
Jan 9 2005, 13:03
Kur netā var nokachāt dažas vai visas daļas?
Vai subj ir arī anime versija?
ShinChan
Jan 9 2005, 20:12
Es gribētu zināt, vai ir kāds cilvēks, kas Godzillu uztver kā nopietnu kino nevis smieklīgu parodiju un japāņu gigantomānijas un ķirzakfobiju piesaatinaatu filmu?
Mazam bērnam pilnīgi pietiek, lai skrietu pie mammas (to zinu pēc personīgās pieredzes). Bet vispār, šī filma na tā vērta... Vismaz man nepatika...
Shinobi-sama
Jan 10 2005, 21:09
nu esmu redzeeji sagadiishanaas peec kaadas 4 daljas.. nu bet pati atziistamaakaa bija pati pirmaa ko redzeeju.. taa kur no naakotnes atlido un paraada kaa godzilla tika izveidota.. jo tur manupraat bija visreaalaakais CG.. nu bet tas bija seeeeeen atpakalj(tad kad veel existeeja konoteaatris Zemgale Jelgavaa un naaca tauta naaca bariem) kad man zhoklis karajaas pie jebkura CG nu bet cik atceros tad jaatziist ka CG tomeer bija labs tam laikam
QUOTE(ShinChan @ Jan 9 2005, 20:12)
Es gribētu zināt, vai ir kāds cilvēks, kas Godzillu uztver kā nopietnu kino nevis smieklīgu parodiju un japāņu gigantomānijas un ķirzakfobiju piesaatinaatu filmu?
saakumaa man patika bet kad skatiijos kaadu (nezinu kuru dalju) saaka piegrizties un tieshaam.................................
baseboalbatboy
Jan 28 2005, 21:43
Godzilla nu lūdzu...šķiet ka cilvēkam nav ko skatīties.
Japāņu godzilla galīgi greizi kaut kāda piepūsta,resna ķirzaka.
Da amerikāņu filma vismaz normālāka.
deleted-ray
Jan 28 2005, 22:01
Da man liekas ka starp amerikaanju un japaanju godzillaam ir sameeraa paliela gadu starpiiba un usa godzilla ir jaunaaka kaanekaa
deleted-ray
Jan 30 2005, 14:23
Btw mo6 kaadam ir, sagribeejaas paskatiities? ")
swordsman
Mar 20 2005, 14:20
jaa baseboalbatboyam taisniiba japaanu godzilla ir suuds(atvainojos par rupjiibaam) saliidzinot ar amerikaanu godzillu
Shinobi-sama
Mar 20 2005, 21:50
nuu bet usa godzilla nemaz nebuut piedzimusi ja japaanju godzilla nebuut iekarojusi milziigu popularitaati un holivuda saskatiitu tur naudas pljaushanas iespeeju...
Kikyou
Mar 20 2005, 22:32
Man jau liekās, ka tur nav īsti ko braukt virsū, tikai tāpēc, ka kādam gribās Godzillu... XD
Anyway, DC++ meklēji?
ShinChan
Mar 22 2005, 15:37
QUOTE(swordsman @ Mar 20 2005, 13:20)
jaa baseboalbatboyam taisniiba japaanu godzilla ir suuds(atvainojos par rupjiibaam) saliidzinot ar amerikaanu godzillu
Kāds viņas pat mēģina salīdzināt? Amīši uz Japānu eksportēja "demokrātiju", bet japāņi uz ASV Godzillu
Kad es noskatijos Visas Godzillas dalas, tas bija loti, loti sen man pietika visbiezak radij to seriju Space godzillu.
Tagad Amerikanu Godzilla bija labaka kvalitate ka japanu.
Japaniem butu jauztaisa vel kadu filmu.
deleted-ray
Jun 3 2005, 22:46
Noskatiijos Godzilaa against Mechagodzilla, nu bija tiir taa OK
Japaanu 2002 gada variants
baseboalbatboy
Jun 7 2005, 22:56
QUOTE(Ray @ Jun 3 2005, 19:46)
Noskatiijos Godzilaa against Mechagodzilla, nu bija tiir taa OK
Japaanu 2002 gada variants
Kur atradi?
deleted-ray
Jun 7 2005, 23:14
TEatradu, bet izskataas, ka seederu vairs nav. Ja lieto dc naac uz animehubu un vari no manis pa taisno vilkt
deleted-ray
Jun 9 2005, 18:55
Veel par Godzillaam runaajot, kaadam nav subi prieksh Godzilla Final Wars???
Takashy
Jun 14 2005, 22:19
Noskatiijos Godzila - Final Wars un taa jau tiiri laba, vieniigi bez subiem taa nepaaraak viegli saprast ko visi tur saka...
Nez,bet cik veca ir taa filma (final wars).... taa ir jaunaakaa? nez,laadeeju itkaa veel pashu pirmo filmu no 1954... bet liidz tai veel kaadas paaris h jaagaida...
gribas redzeet kaa izskatiijas pirmaa Godzilla...
deleted-ray
Jun 29 2005, 21:16
baseboalbatboy
Jul 6 2005, 11:33
Ak jā noskatījos G. vs MechaG. nu nekass īpašs bet par pirmajām Godzillām labāka filma!
Manuprat vislabaka Godzillas filma ir pedeja. Tur vismaz izskatas ka nau veca Godzillas kostima.
deleted-ray
Sep 2 2005, 20:16
btw ja kādam ir/būs pieejam dvd/dvdrip versija ar eng subu vai dubu rpiekš Godzilla Final Wars lūdzu neskopoties un padalīties ar mani
Sorry bet man tikai Godzilla final wars krievu tulkojam...
Bet noskatijos un priecajos jo jau tik sen neredzeju godzilu... (ka vienmer godzila vine tas atkal priece
)
Bet pec galvena varonja teikta Godzila final wars nav peideja filma
deleted-ray
Oct 16 2005, 22:57
A es dabuuju Final Wars dvdrip 2cd ar eng subiem
Dabuuju te
http://fst.omnilounge.co.uk/
Hikaru
Oct 29 2005, 14:44
Noskatījos Filan Wars. Bija.... interesanti. Galvenais būs jāatrod un jānokačā Soundtracks (ļoti laba mūzika).
Interesants Godzilla, Matrix un Zvaigžņu Karu apvienojums.
Seven_of_zero
Sep 10 2006, 22:03
Es arī noskatijos Final Wars. mdee, Zvaigžņu Karu un Neatkarības Diena Apvienojums. Protams Matrix. Predator. X cilvēki. Final Fantasy. Un uz beigām jau viniem bija idejas aptrūkušās ja beidzamais monstrs bija no kaimiņzemes, trīsgalvainais.....................
Pat Amerikāņu Godzilla bija šeit.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.