Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Papiiru liimeeshana uz CD
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
edg

Man sagribeejaas liimeet papiirus ar bildeem uz CD. Cik noprotu, jaabuut gan iipasham papiiram, gan liimei. Kaads, kursh ir liimeejis, izskaidrojiet, kaads papiirs un kaada liime jaapeerk!
Shinobi-sama
QUOTE(edg @ Jan 3 2005, 13:00)
Man sagribeejaas liimeet papiirus ar bildeem uz CD. Cik noprotu, jaabuut gan iipasham papiiram, gan liimei. Kaads, kursh ir liimeejis, izskaidrojiet, kaads papiirs un kaada liime jaapeerk!
*

ir speciaalas printeejamas "novelcenes" speciaali preksh CD/DVD kaa A4 lapas , taadas tad tev arii jaapeerk.
edg
QUOTE(Shinobi-sama @ Jan 3 2005, 13:06)
ir speciaalas printeejamas "novelcenes" speciaali preksh CD/DVD kaa A4 lapas , taadas tad tev arii jaapeerk.
*

Vai ir kaada nojausma, kur taadas var dabuut, un cik tas sitiis pa kabatu?
jurc
Internetā pameklēju un atradu ka kautkur pa 200 CD līmējošiem papīrīšiem būs jāšķirās no 7Ls
Hideki
Kādu iespaidu tas atstāj uz cd mūža ilgumu? Pēc kāda pus gada neatlīmējas papīrītis kopā ar matricas darba slāni? rolleyes.gif
Sigfa
parasti papiiru neliimee uz darba slaanja, jo tad matricu nevar nolasiit laugh.gif bet vispaar, vinjam taa liime ir elliigi stipra, taakaa tuvaako 3 gadu laikaa neatlips pati no sevis.
xikes
Vispaar esmu meeginaajis. Var dabuut 40 uzliimes pa 3Ls. Shkiet, ka bija kaadaa Elkor veikalaa, vai arii 636.
Vislielaakais chakars ir kameer nokonfiguree printeri un uztaisa preciizu bildi taa, lai arii preciizi uzdrukaatos uz taam uzliimmeem, nevis paaris cm pa labi vai pakreisi (uz augshu /uz leju)..
PAgaidaam staav paaris cd (kaadi 10) jau kaadu gadu un nost veel neliimeejas..
Hideki
QUOTE(Sigfa @ Jan 4 2005, 08:21)
parasti papīru nelīmē uz darba slāņa, jo tad matricu nevar nolasīt laugh.gif bet vispār, viņam tā līme ir ellīgi stipra, tākā tuvāko 3 gadu laikā neatlips pati no sevis.
*

Līmē tieši uz darba slāņa (vai lakas, ja to ražotājs nav ieekanomējis), jo tas atrodas augšā, apakšā ir tikai caurspīdīga plastmasa. Parasti sliktajām matricām tas nolobās no augšas nevis apakšas. smile.gif Laigan īstenībā tas ir atstarojošais slānis, īstais bija starp foliju un plastmasu.
Vispār jau laikam viens labums no viņām ir, mazāk iespēju ka disks uzsprāgs cd-romā. huh.gif Kaurtkur lasiju, ka ja sāk parādīties sīkas plaisas no diska vidus, jāuzlīmē viņam tāda uzlīme pirms failu pārkopēšanas....
edg
QUOTE(Hideki @ Jan 4 2005, 10:02)
Līmē tieši uz darba slāņa (vai lakas, ja to ražotājs nav ieekanomējis), jo tas atrodas augšā, apakšā ir tikai caurspīdīga plastmasa.  Parasti sliktajām matricām tas nolobās no augšas nevis apakšas.  smile.gif Laigan īstenībā tas ir atstarojošais slānis, īstais bija starp foliju un plastmasu.
Vispār jau laikam viens labums no viņām ir, mazāk iespēju ka disks uzsprāgs cd-romā.  huh.gif  Kaurtkur lasiju, ka ja sāk parādīties sīkas plaisas no diska vidus, jāuzlīmē viņam tāda uzlīme pirms failu pārkopēšanas....
*

Esmu dzirdeejis, ka taas siikaas plaisas var aizliimeet ar folliju ruupiigi, bet skaidrs, ka taadu disku tikai paarrakstiit uz citu un izmest museraa.
xikes
Ak, jaa bija viens gadiijums. Gribeeju uzliimeet jau mineeto uzliimi uz viena cd. Peec tam, kad jau biju uzliimeejis secinaaju, ka taa nav iistaa. Ta kaa disks nebija paaraak svariigs centos uzliimi nodiiraat nost. Beidzaas man shis pasaakums ar to, ka nost nonaaca ne tikai uzliime, bet arii jau mineetais atstarojoshais slaanis un rokaas palika caurspiidiigs plastmasas gabals.. happy.gif Taatad, labaak nost vairs nepleest, ja reiz ir uzliimeets. Turas (vismaz man) tiiri pamatiigi..
DarkRockslizer
QUOTE(Hideki @ Jan 3 2005, 19:13)
Kādu iespaidu tas atstāj uz cd mūža ilgumu? Pēc kāda pus gada neatlīmējas papīrītis kopā ar matricas darba slāni?  rolleyes.gif
*

Kādu iespaidu CD aplīmēšana atstāj uz tavu mūža ilgumu? Cik dienas tu grasies pavadīt, līmējot un apzīmējot savus CD?
Ak, kādēļ gan mēs vispār dzīvojam!? sad.gif

.. ā, atcerējos . . . huh.gif

Ok, līmē vien!! smile.gif Dzīve ir skaista!!
edg
QUOTE(DarkRockslizer @ Jan 4 2005, 17:30)
QUOTE(Hideki @ Jan 3 2005, 19:13)
Kādu iespaidu tas atstāj uz cd mūža ilgumu? Pēc kāda pus gada neatlīmējas papīrītis kopā ar matricas darba slāni?  rolleyes.gif
*

Kādu iespaidu CD aplīmēšana atstāj uz tavu mūža ilgumu? Cik dienas tu grasies pavadīt, līmējot un apzīmējot savus CD?
Ak, kādēļ gan mēs vispār dzīvojam!? sad.gif

.. ā, atcerējos . . . huh.gif

Ok, līmē vien!! smile.gif Dzīve ir skaista!!
*

laugh.gif
Atceries: "Liimeeshana ieveerojami samazina tavu muuzha ilgumu!", "Liimeetaaji mirst jauni!", ...

Mukjkjiki uz sienaam raadaas, kad nodarbojas ar liimostiishanu, atvainojiet, liim eeshanu, atvainojiet, liimeeshanu...
Man liekas, ka es atkal esmu saliimeejies...

Bet, ja nopietni, runa bija par CD muuzha ilgumu.
Sigfa
mm, es ar darba virsmu saprotu to pusi no kuras naak laazeers- taatad neapliimeeto.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.