Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kurs no DBZ varonjiem patik vislabak
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Takijs
Man vislabak patik piccolo, tapēc ka vinsh nekad nepasaka visadas stulbibbas, kuras piemeram goku pasaka diezgan biezhi. vinsh ari nav nekads aksts, bet nopietns cinitajs un ir patieshan gudrs. Un butu viens no pashiem stiprakajiem, ja vienigi vinjam dazhreiz paveiktos - vinju vienmer absorbe, pataisa par statuju utml. Tāpēc tos pretiniekus iznicina kads Saijan un uzreiz paliek 2 reizes stipraks
Westy
Kur DBZ, tur es smile.gif
Balsoju par piccolo.
Ramiel
hh man vienkaarsi goku jo skatiijos db jau kaadus 6-7 gadus atpakal un no taa briiza vins man vienkaarsi palika galvaa kaut vai taisa patiesaam daudz stulbibas tongue.gif

X_Kamui
Ho-ho-ho Yamcha labakais
tikai viņš tur par maz kaujas............ wink.gif
volzha
Ehh nostaļģija smile.gif. Man protams kā viduslaiku cienītājam tas ar to zoķi smile.gif.
DasH
Man ir 1-79 seerija vaacu val.!!! ja kaadam interesee, suutiet PM!
Kikumi
Esmu Anti-DBZ, bet man patīk Piccolo. Kaut kā ieķēries galvā... cool.gif
Seven_of_zero
Pag pag a kur ir Bulma? Kapec par vinu nevar nobalsot ? biggrin.gif
Ghoul
QUOTE(-Kai- @ Dec 28 2004, 22:00)
Ho-ho-ho Yamcha labakais
tikai viņš tur par maz kaujas............ wink.gif
*

Vinjsh ir kruts dziives baudiitaajs bet man patiik tas KRILIN( taa izrunaa vaacu valodaa........ laugh.gif )
Kyoushu
Vaacu valoda? Sarakstiiji VHS no RTL II? =/
Ghoul
QUOTE(Kyoushu @ Jan 25 2005, 15:33)
*

Kaadreiz galiigi iekarsis rakstiiju VHS bet seeriju tomeer ir pardaudz laugh.gif
DasH
QUOTE(Kyoushu @ Jan 25 2005, 15:33)
*

VHS nee... Savilku no vaacijas neta ar drauga kompi (200 bps ...)
tostermaize
no shet piedaavaatajiem picolo
SheWr
Man vegeta, jo vinjam vaards asocieejas ar gardu malitiiti laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kanako
Nobalsoju par Trunks - viņš jau it kā gandrīz visam meitenēm patīk.

Piccolo arī baigi labais. biggrin.gif
X_Kamui
QUOTE(Ghoul @ Jan 24 2005, 16:39)
Vinjsh ir kruts dziives baudiitaajs

tads pats kaa es biggrin.gif
un tas mazais plikpaurainais džeks rulzzz rolleyes.gif

A un vel Frieza super mega for6s chars!!!!
kahi
yeey, ewerybody loves vegeta. neatceros lāgā kā viņš izskatījās, bet arī man viņš asociējas ar ēdienu.
Uneverdie
Pats labākais no visiem DB/Z/GT manuprāt ir Gotenks, jo baigos jokus taisīja + viņa uzbrukumi arī bija tikai cirka triki, bet tieši viņu padarijā par manu mīluli. *gg

Gotenks go go go!!!!! ye

Tas varbūt būtu jāliek citur, bet šeit ir DBZ dzimtas koks(vāciski).

Angliski tikai bez bildēm var apskatīt arī here!
Kirara
Man ljoooooti patiik Gogeta. Tas ir Goku+Vegeta, bet izskataas peec Goku tikai ar zilaam dreebeem un auskarinjiem.
Janus
Nezinu man patik visi chari tongue.gif Bet man patik Gohan ja vien vinam nebutu tik divaina modes stilu izpratne dry.gif Bet nju Kostims labs tongue.gif
Uchiha Itachi
man gruti izlemt kursh man patik labak bet izlemu. Man vislabak patik Vegetto taa diezgan stiligi atspardija super buu smile.gif
goku
Es par goku, bet citādi jau picollo bija vislabaakais chars ph34r.gif
jumspaldies
Es par zalo, gudro un labo Picollo.
Marekso
Es par Vegeta un Goku... smile.gif jeb Gogeta/Vegetto... biggrin.gif
Sayuri
DB saaku skatiities pa RTL2, tad kaut kaadaa polijas kanaalaa paraadiijaas DBZ un peec tam tajaa pashaa DBGT. Taa, ka sanaak, ka visas daljas esmu redzeejusi. DB ownz wink.gif
Mazais Son-Goku ir vnk hiperkawaiii ^^
bet vispaar jau DBZ katrs no chariem ir ar kaut ko interesants, mans favoriits ir Son-Goku! Bet nez kaapeec patika arii nejaukais Vegeta. Kaut arii Bulmai nav nekaadu superpower,man vinjas chars ljoti patika. Pashlaik vaacu visu DB seriaalu mkv formaataa palika kaadi 20% no seriaala, peec tam arii DBZ. wink.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Ja godīgi čari interesanti likās tieši DB nevis kārtējos turpinājumos (DBZ DBGT). Ipaši fascinēja viena epa dēmonu pasaulītē ar visiem jaukajiem dēmoniņiem un sivēns.
Pinky
man, piemeeram, dbz nepatiik, ljoti nepatiik. smile.gif
Keydan
Man liekas ka CITS atbildeja visi tie kas neskatijas DBZ vai tie kuram tas nepatik! smile.gif
like_lady
vislabak patiik Trunks...... bet veel vegeta ar baig labs smile.gif
kaitou-lala
!!!ehm...man laikam vislabaak patiik vecais ,labais goku..un kaioh shin!(cerams pareizi uzraxtiiju)
X_Kamui
QUOTE(Keydan @ Jun 11 2006, 23:30) *

Man liekas ka CITS atbildeja visi tie kas neskatijas DBZ vai tie kuram tas nepatik! smile.gif

Es atbildeju CITS, jo sarakstaa nebija mana miljaka chara xDDDD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.