Help - Search - Members - Calendar
Full Version: dazhi mani zimejumi....
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Chaos
te buus viens, veel straadaaju pie dazhiem, kad bushu beidzis, ieskeneeshu...
image
-nDigo-
nav slikti, nav slikti, bet ir jau labaaks par maneejiem smile.gif
tik taas rokas taa savaadi izskataas... wink.gif
X_Kamui
Lab smile.gif šis ir gandriz vienigais chars no Yu-gi kas man patik......... Bakura un kad viņš kļūš par Yami Bakura tad viss labakais multene...... biggrin.gif

Labs fanarts smile.gif ............
Chaos
tik taas rokas taa savaadi izskataas...   wink.gif

visu nevar gribeet, ar rokaam man vienmer ir bijushas problemas, tās nekad neesmu macejis taa perfekti uzzimeet rolleyes.gif

P.S. esmu jauninais, nesen te pieregistrejos, vispaar forsh forums. biggrin.gif
Kima
nu, jaa ziimeejums jau naw slikts, pat ljoti labs! Tikai laikam tew wajadzeeja User'u gellery's likt
Chaos
par to es nebiju iedomajies, vispar veel neko nezinaju par taadu useru galleriju, par laimi admins visu veersis ir par labu un jau ievietojis manu zimejumu useru gallerijaa wink.gif
DarkRockslizer
QUOTE(Chaos @ Dec 27 2004, 18:57)
par to es nebiju iedomajies, vispar veel neko nezinaju par taadu useru galleriju, par laimi admins visu veersis ir par labu un jau ievietojis manu zimejumu useru gallerijaa  wink.gif
*

Viss priekš yugioh stila ir perfekti tikai tās ROKAS IR DRĀĀUSMĪGI MAZAS. Pamēģini tās speciāli zīmēt lielas, sanāks normālas!!
baseboalbatboy
blink.gif kas viņam ar kājstarpi noticis?? huh.gif
SheWr
Nudien...man gribeejaas zinnat...pats ziimeeji, vai vienkaarshi nozmiimeeji no kaada parauga...?
jurc
QUOTE(SheWr @ Jan 7 2005, 21:54)
Nudien...man gribējās zinnat...pats zīmēji, vai vienkārši nozmīmēji no kāda parauga...?
*

hmm.. bik liki ma aizdomāties.. ja tā cītīgāk ieskatās izskatās ka tas ir caur koppapīru nozīmēts biggrin.gif
bet nu labi.. lai jau paliek..
Ito no Kazuki
Baaah, JurCHIx, nevajag jau tā dry.gif Hehehe, Yugioh, kick-A ^__^ Respekts, strādā tik tālāk - tev labi sanāk ^^ Btw, cik ilgi tu jau zīmē?
Chaos
kaadreiz gaaju maakslas skolaa, paaris gadus nogaaju, saaku ar 5to klasi, tad peec paaris gadiem apnika jo man lika kjeepaaties ar goshu kraasaam un tas man trakoti nepatika.
taas liinijas es ievilku stingraak lai izceltu kontuuras nevis lai nosleeptu koppapiira peedas, kopeetu darbu es neliktu citu apskatei, pirmkaart man par to nebuutu nekaada gandariijuma, un tas nebuutu pareizi, tas nebuutu mans darbs...
drausmiigi nepatiik ja kaads uzskata manus darbus par kopeetiem, tas aizvaino.=\
Ghoul
Shis ir labs, man tieshaam patiik un Bakura vieniigais YGO chars kush man tieshaam patiik.......... laugh.gif
Kikumi
O, jā, Bakura, God of Darkness! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Anyway, zīmējums ir labs, bet, kas ar tām rokām un, khm, kājstarpi? Kaut kas mani traucē... ^^"
Ghoul
QUOTE(Chaos @ Jan 20 2005, 23:50)
kaadreiz gaaju maakslas skolaa, paaris gadus nogaaju, saaku ar 5to klasi, tad peec paaris gadiem apnika jo man lika kjeepaaties ar goshu kraasaam un tas man trakoti nepatika.
taas liinijas es ievilku stingraak lai izceltu kontuuras nevis lai nosleeptu koppapiira peedas, kopeetu darbu es neliktu citu apskatei, pirmkaart man par to nebuutu nekaada gandariijuma, un tas nebuutu pareizi, tas nebuutu mans darbs...
drausmiigi nepatiik ja kaads uzskata manus darbus par kopeetiem, tas aizvaino.=\
*

Ooo Da man arii besii kjeepaaties ar goshaam un visu paareejo penteri.......... mad.gif
Chaos
nez, pacentiishos izlabot taas kluudas un tad vareesiet ieveerteet smile.gif
Shatako
Jā plaukstas ir tādas dīvainas!Bet tā jau ir ok! smile.gif
Huney Bunny
Man Yu-Gi-Oh nepatīk, bet zīmējums šķiet tīri labs smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.