Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Yume meklē kaķēnu
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Yume
Cilvēki!
Man te uznāca vēlme sev mājās kaķēnu dabūt.
Saprotu ka nav sezona, bet nu tomēr, varbūt kāda ir, vai paziņām/radiem. Lūdzu-lūdzu?
Es solu viņam siltas mājas un 3-kāršu ēdienreizi. Regulāru ņurcīšanu un...nu vārdu sakot, varbūt kāds var palīdzēt?
Vienīgā prasība lai viņš ir pietiekami gudrs un nenoēd manu jūrascūku. unsure.gif
ShinChan
Kad naakamreiz manai kajenaei buus gjimenes pieaugums, doshu tev zinju wink.gif
jurc
Kādā vārdā domā nosaukt? tongue.gif
Yume
Kad būs tad dmoāšu par vārdu. happy.gif
Puma
aaaa kakjiits tas ir jauki biggrin.gif - es arii gribu sev vienu, bet pagaidaam man ir smilshu pele un kakji lai kaa arii gribeetos nevaru panjemt. Taadeelj man datoraa ir milzum daudz bilzhu ar kakjiem, lai vismaz mazliet kompenseetu kakja truukumu smile.gif
Rob_X
a man i 2 kakji un 1 suns he he he he biggrin.gif un visi vini mazi un var njurciit cik uziet he he he he biggrin.gif
deleted-ray
Manaa gadiijumaa manai kaiminjienei ir kakjeens, ko varu njurciit ^^
Yume
ēeee... es tūlīt galda malu grauzīšu.. es arī gribu, a jūs te tādu ļauni un tikai par sevi stāstat. dry.gif
edg
Labi, Yume, nomierinaashu tevi:
Mans kakjis ir slinks, resns, nemiiliigs, diedeliigs, neapkjeeriigs, izlutinaats, izlepis, bljaustiigs un gljeevs. Vinjsh bija nokliidenis, bet mees nabagu pazheelojaam, un redzi kaada ir vinja pateiciiba. Vai veel aizvien gribi sev kakji? wink.gif
jurc
da tak paņem kādu avīzi un apskaties iekš "dāvina" sadaļas. Man liekas ka tur jābūt daudz ar tādiem piedāvājumiem!
X_Kamui
He ......... man kadu laiku bija gan žurciņa un kaķis tagad tik kaķis ............. sad.gif

Tads liels( laugh.gif resns) pukains jau diezgan vecs, bet gudrs........
tagad uz dietas sež.............
bypass
Es nevaru ciest savu kaķi, nē, es nevaru kaķus kā tādus. Kaut gan viņi vizuāli izskatās mīļi, aiz viņu, manā gadījumā, baltās un pūkainās spalvas slēpjās drausmīgi neciešama iedomība. Un tas vēl nav viss, viņu ikdienišķā rutīna sastāv no ēšanas, gulēšanas un guļas vietu maiņas, jo vecāks paliek kaķis, jo vairāk viņs guļ. Un es... es viņu izmantoju kā termoforu, vienīgais praktiskais pielietojums. smile.gif

Pērc suni, sunis var būt arī draugs un, šķiet, saimnieks viņam asociējas ar kaut ko vairāk kā objektu, kas no lielās, baltās, metāliskās kastes var iedalīt kārtējo porciju. wink.gif
X_Kamui
Nu gan suni nevajag pirkt ............. dry.gif

laugh.gif Un parto kaķa gulešanu ........... tadi viņi dažreiz ir............
ShinChan
QUOTE(bypass @ Dec 23 2004, 17:27)
Es nevaru ciest savu kaķi, nē, es nevaru kaķus kā tādus. Kaut gan viņi vizuāli izskatās mīļi, aiz viņu, manā gadījumā, baltās un pūkainās spalvas slēpjās drausmīgi neciešama iedomība. Un tas vēl nav viss, viņu ikdienišķa rutīna sastāv no ēšanas, gulēšanas un guļas vietu maiņas, jo vecāks paliek kaķis, jo vairāk viņs guļ. Un es... es viņu izmantoju kā termoforu, vienīgais praktiskais pielietojums. smile.gif
*

Pilnigs manu kaķu raksturojums, tikai vēl var pieplusot klāt uzstājīgu ēdiena dīkšanu un sienu skrāpēšanu.
Kas attiecas uz suni, tad suns prasa ievērojami lielāku laika patēriņu un uzmanības veltīšanu, kā arī lielākas izmaksas.
MitSuki
xex man ir kakis tikai vins ir slims..
katru reizi kad saku "speleties" tad jauzmanas lai man venas nepargriez...
PAr kaki runajot ir man laukos ir 2 6 menesu vecas kakenites smile.gif
ja velies vienu varu iedot vini ir mili un visu laiku uzbazas nak klat utt. biggrin.gif
Ramiel
hmm man te ir viens lieks kakjis maajaas happy.gif
varam jau sarunaat par top nodosanu biggrin.gif
Yume
lieks? huh.gif
X_Kamui
biggrin.gif He.............. laukos man ir 3 lieki kaķi, jo man tur 4 kaķi un viens suns.
Bet mani lauki atrovas Kraslavas rajona tas ir kadi 250-300 km laugh.gif
Ramiel
lieks taadaa zinaa ka viens tiks atdots bet veelviens siikais paliks un maajaas to negrib atstaat vecaaki jo ar vienu lielu nobarojuso jau pietie biggrin.gif
jurc
īstenībā topic bija tāds ka Yume`i vajag kaķēnu! smile.gif Nu bet Yume-sama nemaz nedomā sev iegādāties baltu kaķi! Visu vasaru ar tādu nodzīvoju... vienas šausmas ar spalvām.. visur kur iespējams tur kāda balta spalva.. būtu melnas ta nevarētu tā pamanīt, bet nu BALTAS... AAĀa.a.... ohmy.gif
Yume
īstenībā es gribu rudu kaķi. happy.gif
Bet nu.. pagaidām izskatās ka man nekas nespīd.
Ramiel
rudo mes ariia tdevaam tas man patika viss vairaak jo bija slinks neko nedariija un palika loti resns jau pirmaas diens biggrin.gif

vot tas ir kakis, to gan paglaudiit gan "pamociit" var un citreiz ja nu ir veeleesanaas paspeeleeties laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.