QUOTE(Raggaman @ Dec 18 2004, 16:15)
kāds tur marazms veci jūr te visu to anime šitu man liekas nemiet paarāk tuvu pie sirds
nu un kas a pirmajā sērijā jau norāva galvu parādījās kāda istaba ar kaut kādu veci bumbā o_o
tas ir tikai anime, un gan jau beigās tam visam ir jēga...man piemērām loti patīk un nevaru beigt skatīties
ā un shinchan vai man vienmēr būtu jāmeklē un jāskatās visi topici lai postotu ko jaunu ? tas būtu vienkārsi stulbi... un btw tas nebija pat topics par gantz vien
Pirmkārt, esmu noskatījies visu pirmo sezonu, tāpēc zinu, kas un kā. UN tāpēc ar pilnu atbildības sajūtu varu teikt, ka 90% no seriāla IMHO bija nebaudāmi. Dažos forumos esmu novērojis, ka daudzi cilvēki ir vienās domās ar mani, bet tie kas jūsmo par šo murgu parasti aprobežojas ar īsām un aprautām sajūsmas frāzēm, no kā es secinu, ka viņiem pamatā ir gluži vienalga ko skatīties, ja tik tur ir vardarbība; ar govs tesmeņiem apveltīta, bet ar prātu apdalīta meitene un citplanētieši.
Otrkārt, ja tu lasīji manus izteikumus par GantZ tu droši vien tur neatradi nevienu iebildi ne pret bumbu istabas vidū, ne pret norautām galvām, bet kritika bija pret kaut ko gluži citu.
Treškārt, būtu vienkārši lieliski ja forumā aplūkotās tēmas nedublētos, šajā gadījumā tev par attaisojumu varu minēt, ka search pirmo topiku (nevis par nemiilamajaam anime, bet par GantZ) neuzrāda, bet ja ir vēlme iepazīties tad
Te tas ir.