Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gantz
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Ramiel
tiiri normaals anime pagaidaam liekas happy.gif buutiibaa nekas sevisks nav bet skatiities var .... kas saakumaa nepatika bija lielaa pinnasana bet jo taalaak iet epas jo interesantaak paliek happy.gif
arteck
Nezinu, man bija otrādāk - jo tālāk, jo lielākā sviestā.
kaarleens
man gan 2 sezona liekaas par galvas tiesa paaraaka par 1
2 sezonaa ir pat hentai sceenas cool.gif
arteck
A, ir jau otrā sezona. Nu, anyway, vairs nevelk skatīties.
Inc
Vēl nenoskatījos visu pilnībā, bet sākotnējie iespaidi pozitīvi. 20min paiet un jau kāds sabraukts ar vilcienu - ir okei! Imho, jaukākais ir netīrās vešas mazgāšana beržot pret skatītāja ģīmi - "a ko es iešu palīgā, man tikko nolakoti nagi; man vēl mājai kredīts jānomaksā" un citi aizbildinājumi, tik raksturīgi, lai atrunātos no izlīdzēšanas grūtā brīdī. Tas iespējams pārsvarā pārurbanizētā vidē.
ShinChan
QUOTE(Inc @ Dec 17 2004, 11:59)
Vēl nenoskatījos visu pilnībā, bet sākotnējie iespaidi pozitīvi. 20min paiet un jau kāds sabraukts ar vilcienu - ir okei! Imho, jaukākais ir netīrās vešas mazgāšana beržot pret skatītāja ģīmi - "a ko es iešu palīgā, man tikko nolakoti nagi; man vēl mājai kredīts jānomaksā" un citi aizbildinājumi, tik raksturīgi, lai atrunātos no izlīdzēšanas grūtā brīdī. Tas iespējams pārsvarā pārurbanizētā vidē.
*

Tad jau tu laikam tikai pirmo seriju vien esi skatījies, jo pēc tam viss ripo tikai lejup. Manuprāt, viena no tizlākajām anime, kas vien ir uztaisīta, var jau būt, ka otrā sezona ir labāka, taču, ja pirmajā ir sadarīts tāds marasms, tad kam tas vairs ir vajadziigs...
Inc
QUOTE(ShinChan @ Dec 18 2004, 03:11)
QUOTE(Inc @ Dec 17 2004, 11:59)
*

Tad jau tu laikam tikai pirmo seriju vien esi skatījies, jo pēc tam viss ripo tikai lejup. Manuprāt, viena no tizlākajām anime, kas vien ir uztaisīta, var jau būt, ka otrā sezona ir labāka, taču, ja pirmajā ir sadarīts tāds marasms, tad kam tas vairs ir vajadziigs...
*

Jā, spriedumi balstīti tikai uz pirmo epizodi. Pagaidām nav īsti atbrīvojies logs, kuru aizpildīt ar visa seriāla noskatīšanos "up to date", taču tas, ka nav īsti saprasta seriāla veidotāju doma (t.s. "marazms"), nenozīmē, ka tas ir nebaudāms. Vismaz pastāstiet sīkāk, kas tieši likās nevietā, vai pavisam lieki.
ShinChan
QUOTE(Inc @ Dec 18 2004, 14:11)
Jā, spriedumi balstīti tikai uz pirmo epizodi. Pagaidām nav īsti atbrīvojies logs, kuru aizpildīt ar visa seriāla noskatīšanos "up to date", taču tas, ka nav īsti saprasta seriāla veidotāju doma (t.s. "marazms"), nenozīmē, ka tas ir nebaudāms. Vismaz pastāstiet sīkāk, kas tieši likās nevietā, vai pavisam lieki.
*

Manas un dažu citu domas vari uzzināt sheit (daudz spoileru).
...starp citu, topiks par GantZ jau ir izveidots, parakājies arhīvā.
Inc
QUOTE(ShinChan @ Dec 18 2004, 14:19)
QUOTE(Inc @ Dec 18 2004, 14:11)
*

Manas un dažu citu domas vari uzzināt sheit (daudz spoileru).
...starp citu, topiks par GantZ jau ir izveidots, parakājies arhīvā.
*

Okey. Ar threadu iepazīšos, kad būšu noskatījies "up to date". Tad arī sekos konstruktīvāki komentāri.
Ramiel
kaads tur marazms veci juur te visu to anime shitu man liekas nemiet paaraak tuvu pie sirds

nu un kas a pirmajaa seerijaa jau noraava galvu paraadiijaas kaada istaba ar kaut kaadu veci bumbaa o_o

tas ir tikai anime, un gan jau beigaas tam visam ir jeega...man piemeeraam loti patiik un nevaru beigt skatiities happy.gif

aa un shinchan vai man vienmeer buutu jaameklee un jaaskataas visi topici lai postotu ko jaunu ? tas buutu vienkaarsi stulbi... un btw tas nebija pat topics par gantz vien sleep.gif
ShinChan
QUOTE(Raggaman @ Dec 18 2004, 16:15)
kāds tur marazms veci jūr te visu to anime šitu man liekas nemiet paarāk tuvu pie sirds

nu un kas a pirmajā sērijā jau norāva galvu parādījās kāda istaba ar kaut kādu veci bumbā o_o

tas ir tikai anime, un gan jau beigās tam visam ir jēga...man piemērām loti patīk un nevaru beigt skatīties happy.gif

ā un shinchan vai man vienmēr būtu jāmeklē un jāskatās visi topici lai postotu ko jaunu ? tas būtu vienkārsi stulbi... un btw tas  nebija pat topics par gantz vien sleep.gif
*

Pirmkārt, esmu noskatījies visu pirmo sezonu, tāpēc zinu, kas un kā. UN tāpēc ar pilnu atbildības sajūtu varu teikt, ka 90% no seriāla IMHO bija nebaudāmi. Dažos forumos esmu novērojis, ka daudzi cilvēki ir vienās domās ar mani, bet tie kas jūsmo par šo murgu parasti aprobežojas ar īsām un aprautām sajūsmas frāzēm, no kā es secinu, ka viņiem pamatā ir gluži vienalga ko skatīties, ja tik tur ir vardarbība; ar govs tesmeņiem apveltīta, bet ar prātu apdalīta meitene un citplanētieši.
Otrkārt, ja tu lasīji manus izteikumus par GantZ tu droši vien tur neatradi nevienu iebildi ne pret bumbu istabas vidū, ne pret norautām galvām, bet kritika bija pret kaut ko gluži citu.
Treškārt, būtu vienkārši lieliski ja forumā aplūkotās tēmas nedublētos, šajā gadījumā tev par attaisojumu varu minēt, ka search pirmo topiku (nevis par nemiilamajaam anime, bet par GantZ) neuzrāda, bet ja ir vēlme iepazīties tad Te tas ir.
Ramiel
kaa jau es teicu nemiet juus visu so lietu paarak pie sirds taa ir tikai multfilma.

p.s tavs secinaajum ir aplams sleep.gif
ShinChan
QUOTE(Raggaman @ Dec 21 2004, 17:59)
p.s tavs secinājum ir aplams sleep.gif
*

Varbūt precizē, kurš tieši?

P.s. Tavi komentāri līdzīgi, kā GantZ skatīšanās manī raisa ne tās labākās izjūtas...
Ramiel
sitas secinaajums "ka viņiem pamatā ir gluži vienalga ko skatīties, ja tik tur ir vardarbība; ar govs tesmeņiem apveltīta"
ShinChan
QUOTE(Raggaman @ Dec 22 2004, 10:22)
sitas secinājums "ka viņiem pamatā ir gluži vienalga ko skatīties, ja tik tur ir vardarbība; ar govs tesmeņiem apveltīta"
*

Kā gan tu to varētu zināt? Pieskaiti sevi pie šīs publikas daļas?
Ramiel
tev bija ieprieks rakstiits "tie kas juusmo par so murgu"

man shis "murgs" patiik, kaa arii daudz kas cits no anime utt
kaarleens
beediigi nakamaa 26 ir peedeejaa gantz anime seerija sad.gif
Ramiel
:/ es domaaju ka gantz nemazam veel nav pabeigts >.<
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.