Help - Search - Members - Calendar
Full Version: arts
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pikis
Vai kads vel skatas vecos labos Dragon balls Z
Isteniba baigi labie ,tadas cinas domaju ka nekur vairs nav dadu saktu,
nemot vera animes vecumu. blink.gif
volzha
Hehe one of my old favorites smile.gif. Pat biju saitu uztaisiijis, bet tad viss apnika. Tagad gaidu itkā Live Action Movie kas itkā būšot nākam vai aiznākam gad.
Rune
Kaadreiz skatiijos , bet apnika , jo atradu kaut ko labaaku smile.gif
xikes
Ahh .... DBZ ... tas tik bija laiks.... rolleyes.gif es noskatiijos visas taas seerijas (cik vinas tur 200+) nee .. toreiz kad skatiijos man tieshaam patika ... un tieshaam taadas ciinas nav redzeetas nekur citur ...... eh ... bet tagad, kad jau redzeeti labaakas kvalitaates anime, DBZ liekas nedaudz .. parasts ... Bet vienalga, taa ir klasika, kas nekad nepazudiis no cilveku atminaam ........ biggrin.gif
Rune
vislabaak man patika android + Cell sagas , taalaak bish sviestaini paliek smile.gif Kaadreiz pa RTL2 raadiija... No turienes naak lielaakaa dala manas vaacu valodas zinaashanas.
xikes
QUOTE (Rune @ Mar 12 2004, 12:27 PM)
vislabaak man patika android + Cell sagas , taalaak bish sviestaini paliek smile.gif Kaadreiz pa RTL2 raadiija... No turienes naak lielaakaa dala manas vaacu valodas zinaashanas.

Nu .. tagad jau arii raada sestdienaas pa 4 seerijaam uzreiz .. tikai tagad vini tur daudz ko izgriezushi ...... sad.gif
ShinChan
QUOTE (xikes @ Mar 13 2004, 03:17 PM)

Nu .. tagad jau arii raada sestdienaas pa 4 seerijaam uzreiz .. tikai tagad vini tur daudz ko izgriezushi ......  sad.gif

Shad tad uzmetu aci, kad sanaak laiks, bet nu paaraak prasta animaacija un par sizjetu vispaar nav ko runaat. kaadas 30> seerijas visi peec kaartas moka kaut kaadu vienu monstru, kuru taa pat nevar uzveikt, sviests kaut kaads, bet nu taada taa anime sendienaas bija, atliek kaut vai legjendaaro Ultramennu atcereeties *lokaas smieklu leekmee, liidz veederaa iemetas krampji*
Bet kas attiecas uz vaacu valodas apguvi, tik tiesjaam RTL2 tajaa ir liels ieguldiijums. Vielen dank laugh.gif
Rob_X
DragonballZ cieniitaajiem iesaku kanaalu #dragonball wink.gif Un dbz bija viena no manaam piramjaam anime ko redzeeju, tad man vinja ljoti patika. Tagad ir kas labaaks, piemeeram, Naruto smile.gif (#naruto) wink.gif
kaarleens
Naruto 4ever DraganballZ uz smilshu kasti
user posted image
Seto
es ar redzeeju visas seerijas - no tiem llaunajiem labu iespaidu atstaaja tas tur dzzeks kas bija veidots no visu varonnu geeniem -tas kas aprija cilveekus - bija tas baigs laicinnss - es praktiski peec skolas pavadiiju laiku skatoties 2 seerijas peec kaartas ap 5 pa pollu kanaalu gaaja , bet pa vaacioeshiem taas seerijas atpalika... ph34r.gif
zenofex
Dragonball diemzheel taa arii nekad nenoskatiishos, tad man bija jaapiedzimst daudz veelaak... Tagad taa man liekas par daudz par beerniskjiigu sad.gif

Man robezja ir jau Ranma un taadi salkani darbi kaa Snow Fairy Sugar.
Panda Ko Panda jau bija pa beerniskjiigu, kaut gan inacanta un skaista.
Seto
nu Ranmu es arii zinu - man nepatiik -paaraak beernishkkiigi -tas ir tikai mans viedoklis varbuut kaadam liekas savaadaak ...
Rob_X
Ranma1/2 ir viens no njirdziigaakajiem anime ko biju skatiijies, bet jaapiekriit, ka gauzhaam beernishkiigs. sad.gif
Seto
piekriitu ka seriaals ir smiekliigs - vismaz taapeec var to paskatiities blink.gif
xikes
Nja.. Ranma jau toch man arii likaas nedaudz beernishkiigs, turklaat kaa jau visi taada veida anime vinsh bija pamatiigi izstiepts ... dazaam seerijaam tur vispaar nebija nekaadas jeegas ....
ShinChan
Ranma 1/2 ir anime ziepene, lai gan par to veseliigo humoru, kas valdiija tajaa 80. gadu animee ir jaapiekriit. bez tam mazliet ecchi zjanraa ietureeta tongue.gif Bet nu tas laiks ir pagaajis un aizmirsts, ja vien RTL2 atkal to nereanimees...
Rinchis
Kaads nezin kur var noladet no neta Brago Ball Z sad.gif Loti gribas redzet
Shinobi-sama
MMM vecīt aiztaupi sev pūles, tas ir kiddy anime manā skatījuma... esmu dažas sēriajs redzējis un smagi vīlies. Tur pirms kaut kaāda reāla pavirziīšnās uz priekšu cīņā noiks, viņi paarmurmulēs nodrāztās frāzes- ka viens par otru gudrāsk bijis un 100 un 1 soļus uz priekšu jau padomājuši. Tad man vēl nelaimējās. un man gadījās redzēt sēriju vispār bez action - imno kur tas galvenais varonis skrēja pa kaut kādu garu tiltu vai kas nu tur bija un izteica dažas paardomas, es vēl saprastu ja viņš tur pastāvīgi kaut ko murmulētu, nu bet truli rādīt 5 min kā jamais skrien jau ir par traku.
Aazmandius
QUOTE(Rinchis @ Oct 19 2004, 17:18)
Kaads nezin kur var noladet no neta Brago Ball Z sad.gif  Loti gribas redzet
*

Rinchis, DBZ has 291 ep. smile.gif Can your HDD contain such monster ?

Anime-Xtreme has some, but i can't reach them today mad.gif .
tostermaize
QUOTE(Rune @ Mar 12 2004, 11:27)
*

mm manas vaacu val zinaashanas ar
deleted-ray
QUOTE(Aazmandius @ Oct 19 2004, 21:05)
Rinchis, DBZ has 291 ep.  smile.gif  Can your HDD contain such monster ?

Man jau probleemas sagaadaa 167 seerijas. Nonaacu pie secinaajuma ka mans optimaalais variants ir ja anime nesatur vairaak par 100 ep (atskaitot Naruto)
Ramiel
<--- dbz patriots biggrin.gif

skatiijos pilniigi visu saakot pat no dragon ball liidz dragon ball z un dragon ball gt un peec tam protams garaas multfilmas happy.gif

seriaals reaali rlz ja to skataas no pasa pasa pasa saakuma happy.gif suudiiga ka tas pat beidzas tik atri T_T
Rinchis
Skatijos DB un DBZ, bet diemzel DBGT neesmu redzejis:(
Kikumi
Nu ko jūs visi tā ņematies? DBZ utt. tak ir m*sls! Esmu visas sezonas (izņemot DBGT) redzējusi un gribu teikt, ka vairs nevēlos tās redzēt! Pat ne DBGT... dry.gif
Yume
Nja, es arī neko labu nevaru par DB epopeju pateikt, redzēju visus trīs un vēl kādus 6 Move, vienkārši gaidīju kad parādīsies sižets.. sorry, nesagaidīju, labs sižets tur tā arī nebija, uzzīmēts tas bija paslikti, silt -neīpaši.. veinvārdsakot- viduvējs fighting anime priekš tā laika. Bet kā viņi izkropļoja "Ceļojums un rietumiem" , brrr.. to gan es nevaru vēlarvien pārdzīvot.
Aazmandius
QUOTE(Rinchis @ Oct 19 2004, 17:18)
Kaads nezin kur var noladet no neta Brago Ball Z sad.gif  Loti gribas redzet
*

boxtorrents
1-74 epizode, if you have 16,65 gig free wink.gif
Rinchis
QUOTE(kaarleens @ Mar 17 2004, 12:47)
Naruto 4ever DraganballZ uz smilshu kasti
image
*

Varbuut apstasti kas un par ko tur ir?
Westy
Kur DBZ tur es klaat smile.gif
Kursh te teica, ka Dragon Ball ir beernishkiigs - tur rokas rauj nost un ir labaakie kautini kaadus anime jebkad ir piedziivojis ... .

Tagad veel katru dienu iechekoju, jap. valodaa un cut seerijas HQ kvalitaatee, psc pareizi, amerikaani jau to visu pasaakumu padara par bruunu suudu. huh.gif

Ja kaadu interesee - http://tracker.majin2007.com:6969/announce
dmonster
DB gārā sāga vai jau kā citi saka bernišķīgā sāga ir gaumes lieta daudziem viņa nepatīk, bet ir arī tādi kā es, kam DB, DBZ un DBGT ir viena ļoti aizraujoša anime uz nenoteiktu laiku.
Isabel Carmin fon Edelhain
Es vien kaadu labu vaardu vareetu pateikt par DB( humors piem.), bet paareejais 100 reiz paarstraadaats, paaraak izstiepts un garlaiciigs.
baseboalbatboy
Nu godīgi sakot DBZ tā intensīvi nēsu skatījies jo nau bijis laik!Bet patīk un es visiem DBZ iesaku!'"Āāā!Atcerējos vai vispār kāds ir DB GT redzējis?Es piem.nē!Tikai bildes
GunMetaL
varētu pateikt ik pēc cik epam var skatiities movie lai kautko sajēgtu? vai prosto secību nu epas.filma tādā garā
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.