Stāv man ieflešots FF1 un FF2 (Down of Souls). Garīgi veselam cilvēkam neiesaku, drausi vienmuļa spēle, it īpaši pirmā daļa. Ja tev patīk nenormāli bieži cīnīties random battlēs, tu esi šausmīgi pacietīgs un esi hardcors old-style rpg fans - lūdzu.
JRPG GBA tops (IMO):
1. Golden Sun 1/2 - must have! Labs grafiks, mūzika un salīdzinājumā labs storijs. Labākais jrpg uz GBA.
2. Sword Of Mana - man jau nu patika, hack & slash. Speciāli tiem, kam nepatīk turn-based cīņas. Arī pieklājīgs grafiks un skaņa.
3. Lunar Legend - klasika...
Un Tactics Ogres vietā iesaku Final Fantasy Tactics, spēles ir ļoti līdzīgas. FFT uzvar geimpleja ziņā, vairāk čarteru klases, itemi, maģijas, utt. Bet storijs neapšaubāmi dziļāks ir Tactics Ogr'ei, kamēr FFT vairāk bāzējas uz misijām. Starp citu, FFT ir garākā spēle uz GBA, ja iziet visus side kvestus, tad life-spans ir ~100h. Es spēlēju pārsvarā tikai main misijas un man jau tā sanāca 60h, lai viņu izietu.
Rags, āāā, un vēl noteikti lūkojies pēc Metroid Fusion (mana mīļākā spēle uz GBA, ļoti atmosfērīga) un Metroid: Zero Mission (vecā NES Metroid rīmeiks, arī labs). Kā arī Castlevania sērijas ir iņčīgas (it īpaši jau C:Arial of Sorrow).
Un tomēr ir labi ownot flash karti, samainīt man nav ko un nemeklēju kārtus. Dominas GGailītī, ja nemaldos, bija manīts GoldenSun2.
padalies ar kaadu saitu kur var novilkt GBA emulatorus un pashas speeles luudzu
Godīgi sakot, neesmu spējīgs spēlēt GBA uz emulātora (mazs ekrāns uz liela monitora
), neiesaku. Uz real-hardware tā ir pavisam cita lieta.