Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fushigi Yuugi
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Hikaru
Ļoti interesanta anime, ka nu ir kaut kas jāuzraksta.
Šajā anime ir wiskas: Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Magic, Romance.
Var izsmieties ļoti daudz. Var pauzstraukties par varoņiem daudz. Ļoti labi nopietnajās situācijās salikti komiskie elementi. smile.gif
Super patīk Opening un Ending dziesmas. Ar labām dziesmām anime vienmēr kļūst interesantāka. Un ļoti patīk tas arts, kuru rāda Endingā.
Dažās serijās ļoti uzdzen emocijas augstu vilnī kā, piemēram, 26. sērijas beigās... uuuh... un vēl kopā ar Endinga mūziku backgroundā... uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh.... TĀDS šoks... Vajadzēja kādu laiku, lai ačohnītos...

Fushigi Yuugi ir viena no labākajām 90.-to gadu animēm.

image
Sigfa
Sounds good... iemeegjinaashu vienu devu.
NOLF
Pirms pāris dienām pievienoju drīzumā sagādājamajiem nosaukumiem. Paies vismaz pāris nedēļas līdz novilkšu un noskatīšos (ja pareizi atceros, 50 sērijas + 3 OVAs), taču tad padalīšos iespaidos.
Rob_X
Nesen novilku visu seriaalu (52 ep) uzmetu uz dvd un iebaazu atvilkne.. bus pa brivdienam janoskatas tongue.gif
tagad tikai ovas jaadabuu.. kaadam ir ? blink.gif
Yume
woot, Fushigi Yuugi.
Ek tas seriāls ir viennozīmīgi viens no Watase's meiterdarbiem.
Baaa, un Nuriko, tas bija viens liels dabas brīnums.
Žēl tikai ka šajā seriālā arī ir tik ļoti raksturīgas Watase'i beigas. Neteikšu spoliteru, bet tas biš nolaida uz zemes.
Jaladin
QUOTE(driznaks @ Dec 14 2004, 00:13)
Pirms pāris dienām pievienoju drīzumā sagādājamajiem nosaukumiem. Paies vismaz pāris nedēļas līdz novilkšu un noskatīšos (ja pareizi atceros, 50 sērijas + 3 OVAs), taču tad padalīšos iespaidos.
*

Kad noskaties obligaati iedod! biggrin.gif
Ito no Kazuki
Hweeel, es nesen kaukad novilku pirmo sēriju un biš tā kā nobijos (hmmm, nevar saprast - vai no galvenās varones, vai no viņas kostīmiņa happy.gif) - kaut gan biju nobriedusi paskatīties arī tālāk, siblings sāka paralēli vilkt Slayerus un kaut kā izpalika...Bet, ja tik labas atsauksmes, tad noteikti derēs iečekot - katrā ziņā, sēriju skaits vairs nav tik biedējošs (kaut gan kopš Naruto pleijādes diezin vai rakstīšu diskos kaut ko, kas ir garāks par 26 sēr. XD )
Ghoul
Hmm esmu minimaali redzeejis mangu taaa neko izskataas.
NOLF
Tiku līdz 10 sērijai, tad bishounenu, ainu ar rozīgiem burbuļiem fonā un mirdzošu acu/vējā plīvojošu matu koncentrācija sasniedza veselību apdraudošus apjomus.

Sāk rasties pamatotas aizdomas, ka šis nosaukums nav manā gaumē.

Edit: Aizmirsu piebilst, ka līdz 10 sērijai izturēju joku, kuri ir krietni virs vidējā, dēļ. Tālāk gan tik drīz neskatīšos.
kaarleens
Nē seriāls bija vēl ok pat varētu teikt uz beigām aizrāva, kārtīgs old scool anime bet nu tā OVA naz mani piebeidza pēc 2 ovas 3 epizodes izlēmu ka vais neskatīšos, bet tv ir gan skatīšanās vērts veselīgs humors ecči action un paar visu love drama
jā var piekris Yume nuriko tiešām ļoti intresants personāžs lai gan pati main čare man ar īstenībā ļoti patikās. Nu ko neteikšu ka must sēn, bet skatīties jau var.
zenofex
Uh, noskatiijos sho garo seriaalu, pashlaik top atskaite, ja kaadam ir kas iipassh par to sakaams, secinaajumi, domas utt, luugtum izteikties, ielikshu savaa lapaa kaa otaku.lv expertu viedokli smile.gif
Wiper
QUOTE(driznaks @ Dec 23 2004, 22:22)
Tiku līdz 10 sērijai, tad bishounenu, ainu ar rozīgiem burbuļiem fonā un mirdzošu acu/vējā plīvojošu matu koncentrācija sasniedza veselību apdraudošus apjomus.

Sāk rasties pamatotas aizdomas, ka šis nosaukums nav manā gaumē.

Edit: Aizmirsu piebilst, ka līdz 10 sērijai izturēju joku, kuri ir krietni virs vidējā, dēļ. Tālāk gan tik drīz neskatīšos.
*

Es kaa ruudiits cilveeks noskatiijos 11 seerijas!

Bet tad atmetu ar roku - nu neiet man shitais gabals pie sirds.
Sigfa
es noskatiijos visu un sapratu, ka shitais ir vislielaakais shits kaadu man naacies redzeet... es veel shobaltdien briinos, kaa es vareeju sevi piespiest noskatiities visu... tas trakaakais ir visa taa dieviigaa attieksme no charackteriem... visi ir tik kantaini (moraali), ka bail metaas. Un taa galvenaa varona ir tik stulba cik stulba var buut gaah, kaa man riebjas tik shausmiigi nelogjiskas darbiibas kaa vinja tur izpildija... *pleesh matus*
Aektan
Es neredzeju topu par šo anime, bet es varu pateikt ka 12 Kingdoms ir kaut kas ideals.

Total Episodes 45
Original Title: 12 Kokuki (bet torrentos labak meklet Twelve Kingdoms)

She was a girl who had pretended to be the honor student in her school and also at her home. One day, a man named Keiki showed up suddenly, and Yoko was called "Lord" by him. Her destiny began to move greatly from that time.

She was led by Keiki, and the place she had reached at last was an another world where 12 countries existed. Moreover, she lost sight of Keiki, and didn't know where even to go. An innumerable specter has obstinately attacked such Yoko. Furthermore, she received harsh treatment from the people whom she met. Through the survival in the another world, she regains "Strength to live" which human originally has.

image

12 Kingdoms ir viena no idealakiem un interesantakiem anime esmu redzejis...
jurc
Šo animi varētu dalīt divās daļās - intresantā un garlaicīgā. Intresantā daļā ir līdz 20 sērijai, tas tiešām vienkārši ir sugoi... Sižets ļoti interesants un aizraujošs. Viena no tām animēm kur tev zūd laika izjūta un tu skaties vienu sēriju pēc otras. Pēc 20 sērijas gan man vairs nepatika, noskatījos līdz 30 sērijai ar cerību ka tomēr kautkas uzlabosies, bet nu tālāk viss lielais action bija beidzies.
Katrā ziņā jauka anime ^__^
kaarleens
Jaa piekriitu Jurcix tikai es samazinaatu sugoi seeriju skaitu liidz 13, bet tas nu taa visumaa viss gabals nav slikts tik man nepatika ka aiziet side storijaa. Vispaar anime kau kaa, peec manaam domaam, nesanaak iisti labi atteelot fantasy zhanru, kaut kas truukst nezinu es varbuut esmu paaaraak piekasiigs, jo kaadreiz daudz lasiiju zho zhanru graamataas. Nu katraa zinjaa shis ir viens no labaakajaam fantasy zhanra animeem, ja ne labaakaa. Perefekta animaacija (velk uz oldschoolu, bet iisti nav) ljoti pieskanjota muuzika, spilgt, orgjinaali chari vispaar ir viss lai sho gabalu skatiitos.
Taakaa savaa zhanraa shitaa ir peerle vinjai vareetu dot 10, man kau personiigi taadu fantasy zhanraa animee nav gadiijies atrast piedodiet slayers, inuyashas un escaflone fani.
Church
man viss likaas aizraujosh. un gribeetos veel 45 epas ;> - konkreetaas pasaules kosmologjija/sizhets/characteri imho ljauj ritinaat staastu uz priekshu bez atkaartoshanaas, filleriem utml veel ilgi. kaa nekaa - jaunas karaljvalstis, jauni chari, jauna problemaatika.
domaats Juuni Kokki protams. ne Fushigi Yuugi.
Gutts
Pec apmeram divu nedelu agonijas skatoties un apsverot iespeju pakarties no si gabala beigas noskatijos 1 dienas laika. Taks te laikam jaliek smaidijs lai visi saprastu, ka tas bija joks, vismaz meginajums jokam. biggrin.gif

Ta ka es sim gabalam biju lasijis mangu mazliet un ari mangu par pirmo priesterieni - Genbu. Es zinaju apmeram ap ko lieta varetu but mans spriedums varetu but neparak labs bet ar to naksies samierinaties ja kadam tas interese.

1.~5. Neka interesanta nenotiek un joki vel paciesami remdejoties atminas par Slayer esanu.
5.~10. Sak palikt ja neciesami un joki paliek arvien stulbaki un neinteresantaki. Hmm tam tacu nevaretu but sakars ar to ka vini katru seriju atkartojas gandriz vienadi un visi chibi jau pieriebusies.
10.~20. Pavisma slikti un klausoties to jokus gribas patit uz prieksu un atkal nekas jedzigs nenotiek laigan uzprieksu velkas beidzot kautkas. Un seit es beidzu savu pirrmo nedelu izlaizot loti daudz dienas apsverot iespeju pakarties jo nespeju to vairs izturet pat ar savu pacietibu vairs.
20.~30. Turpinas veca garlaiciba ohh..well vismaz kas jauns sak notikt lenam
30.~40. Hmm tagad jau tiri normali ir stulbie joki reti ir un ari kas notiek.
40.~priekspedeja serija. Tagad paliek jau pavisam labi masveida......asin....slep......labo.......mi.....iznic.....Un ari tagad vis kustas uzprieksu un vairs stulbie joki gandriz vispar nav dzirdami. Rodas ari citas emocijas,velmes ka izdest, sadedzinat, saplest.....labi te laikam es tikai uzskaitiju velmes. Un pie reizies si ir dala kuras del man miegs naks skola tagad. Oh well... naksies ar to samierinaties.
Pedeja serija. Viens vards sadedzinat. Ienistu happy ending sadiem gabaliem. Vens gabalins bijs tik labs taja serija.

Secinajums. Sakums sausmigs, beigas labas, bet beigas nevar izbaudit nenoskatoties visas ieprieksejas ~35 serijas, kas var novest pie nojugsanas

Tagad manos personigos nolukos par genbu priesterieni.
Ir tada manga kuru lielaka dala nojums nezin un nav pat dzirdejusi Fushigi Yuugi Genbu Kaiden. Sini Gabala ir mazliet vairak par to ka musu jauka gramata radas, tie kas ir skatijusies Fushigi Yuugi sapratis pa kuru gramatu es runaju laikam jau. Un gramata sakas lielakas atskiribas laigan pamatideja ir tapati par sumunosanu. Lielaka atskiriba butu ta laikam ka tur vis ir realaks un nav piesatinats ar neciesamu humoru. Paralelas linijas var vienkarsi vilkt starp abiem gabaliem bet Fushigi Yuugi Genbu Kaiden viss ir tragiskak un nav ipasi sweet life ka bija Fushigi Yuugi sakuma.
Taks parlasot sito man liekas es izgazos meginot piesaistit uzmanibu sim darbam bet to radis laiks.Mani peronogie motivi meginot izpatit so gabalu ir tadi ka es pieprasu vai paludzu ar puppy eyes vai karatavam pec jusu izveles lai ar mani padalas ja kads kados pagrides nosturos atrod so gabalu talak par vol3 ch8

Mans pedejais secinajums par pedejiem trim postiem. Garus postus rakstit ir sausmiga slimiba.
Hikaru
Par to humoru... biggrin.gif
Man gan liekas, ka humors te ir ģeniāls... rolleyes.gif stulbi ģeniāls. biggrin.gif Chibi te ļoti labi iederējās. Pēkšņi, nopietnajā situācijā sāk kaut ko stulbu darīt... Riktīgi izsmieties varēja. Cik es atceros, man visi joki ļoti patika.
Mei
es noskatījos visas sērijas un mn ļoti patika... joki arī smieklīgi, pēc manām domām.
Un ja kāds mn nepiekrīt - nav mna vaina. biggrin.gif
Yugi
nu ja shis serials ir labs !!! Esmu noskatijies !!! Vienkarshi kruta !!! laugh.gif
Mungo
Viens no seriāliem, kas nesaprotu kāpēc tik daudzus sajūsmina. Klasika piekrītu. Bet citādi, izņemot atsevišķas vietas, atstāja visnotaļ vienaldzīgu. Jāpiebilst, ka vispār man patīk gan love/romance, gan fantasy...
Janus
Saaku skatiities un atcerejos bezgaligo staastu tikai sitas notiek senaja kiina un sizets ir genials tongue.gif Man patiik laugh.gif
FuschichO
Šī bija otrā anime, kuru biju redzējusi. Tā man norāva galvu. Pozitīvā nozīmē. Vienkārši pusaudzei ļoti gribējās mīlestību un muļķīgu, romantisku stuff like that. Tas tur bija papilnam. Grr. Bishoneni, līdz pretīgumam salkani un heroistiski, bet reizēm tas ir tas, kas vajadzīgs.
Visādā ziņā jaunas meitenes psihei neveselīga lieta, jo liek šausmīgi ilgoties pēc līdzīga romantisma reālajā dzīvē, un tajā pašā laikā sēdi un kā muļķis skaties uz ekrānu un neviens nemaz nezin, ko un kā tu gribētu. Vot tā. Šitais man lika skatīties anime tālāk ar vērienu un lielāku azartu. Visdrīzāk tieši šī lieta vērtējama negatīvi.

Nu ļoooti patikās. Pofig, ka gara, citam garlaicīga izbaudīju visu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.