Pec apmeram divu nedelu agonijas skatoties un apsverot iespeju pakarties no si gabala beigas noskatijos 1 dienas laika. Taks te laikam jaliek smaidijs lai visi saprastu, ka tas bija joks, vismaz meginajums jokam.
Ta ka es sim gabalam biju lasijis mangu mazliet un ari mangu par pirmo priesterieni - Genbu. Es zinaju apmeram ap ko lieta varetu but mans spriedums varetu but neparak labs bet ar to naksies samierinaties ja kadam tas interese.
1.~5. Neka interesanta nenotiek un joki vel paciesami remdejoties atminas par Slayer esanu.
5.~10. Sak palikt ja neciesami un joki paliek arvien stulbaki un neinteresantaki. Hmm tam tacu nevaretu but sakars ar to ka vini katru seriju atkartojas gandriz vienadi un visi chibi jau pieriebusies.
10.~20. Pavisma slikti un klausoties to jokus gribas patit uz prieksu un atkal nekas jedzigs nenotiek laigan uzprieksu velkas beidzot kautkas. Un seit es beidzu savu pirrmo nedelu izlaizot loti daudz dienas apsverot iespeju pakarties jo nespeju to vairs izturet pat ar savu pacietibu vairs.
20.~30. Turpinas veca garlaiciba ohh..well vismaz kas jauns sak notikt lenam
30.~40. Hmm tagad jau tiri normali ir stulbie joki reti ir un ari kas notiek.
40.~priekspedeja serija. Tagad paliek jau pavisam labi masveida......asin....slep......labo.......mi.....iznic.....Un ari tagad vis kustas uzprieksu un vairs stulbie joki gandriz vispar nav dzirdami. Rodas ari citas emocijas,velmes ka izdest, sadedzinat, saplest.....labi te laikam es tikai uzskaitiju velmes. Un pie reizies si ir dala kuras del man miegs naks skola tagad. Oh well... naksies ar to samierinaties.
Pedeja serija. Viens vards sadedzinat. Ienistu happy ending sadiem gabaliem. Vens gabalins bijs tik labs taja serija.
Secinajums. Sakums sausmigs, beigas labas, bet beigas nevar izbaudit nenoskatoties visas ieprieksejas ~35 serijas, kas var novest pie nojugsanas
Tagad manos personigos nolukos par genbu priesterieni.
Ir tada manga kuru lielaka dala nojums nezin un nav pat dzirdejusi Fushigi Yuugi Genbu Kaiden. Sini Gabala ir mazliet vairak par to ka musu jauka gramata radas, tie kas ir skatijusies Fushigi Yuugi sapratis pa kuru gramatu es runaju laikam jau. Un gramata sakas lielakas atskiribas laigan pamatideja ir tapati par sumunosanu. Lielaka atskiriba butu ta laikam ka tur vis ir realaks un nav piesatinats ar neciesamu humoru. Paralelas linijas var vienkarsi vilkt starp abiem gabaliem bet Fushigi Yuugi Genbu Kaiden viss ir tragiskak un nav ipasi sweet life ka bija Fushigi Yuugi sakuma.
Taks parlasot sito man liekas es izgazos meginot piesaistit uzmanibu sim darbam bet to radis laiks.Mani peronogie motivi meginot izpatit so gabalu ir tadi ka es pieprasu vai paludzu ar puppy eyes vai karatavam pec jusu izveles lai ar mani padalas ja kads kados pagrides nosturos atrod so gabalu talak par vol3 ch8
Mans pedejais secinajums par pedejiem trim postiem. Garus postus rakstit ir sausmiga slimiba.