Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Hi-Tech Anime
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Esemono
Es tikai nesen esmu sācis interesēties par anime, so maz ko vēl par viņu zinu...

Es meklēju kādu seriālu saistītu ar augstākajām tehnoloģijām, maybe par hakeriem... Mok ir kkas līdzīgs Animatrix'am seriāla veidā?

Būšu ļoti pateicīgs par jebkuru sakarīgu ieteikumu! wink.gif
Taka
hack/.sign
Ghost in The Shell - 2 filmas un seriāls
Inc
QUOTE(Esemono @ Dec 10 2004, 12:20)
Es tikai nesen esmu sācis interesēties par anime, so maz ko vēl par viņu zinu...

Es meklēju kādu seriālu saistītu ar augstākajām tehnoloģijām, maybe par hakeriem... Mok ir kkas līdzīgs Animatrix'am seriāla veidā?

Būšu ļoti pateicīgs par jebkuru sakarīgu ieteikumu!  wink.gif
*

Serial Experiments Lain
Batou
Battle Programmer Shirase, tiesa gan ne paarāk interesants.
Roze
QUOTE(Outlawz @ Dec 10 2004, 14:05)
Battle Programmer Shirase, tiesa gan ne paarāk interesants.
*

Neinteresants? Imho ļoti jauks, foršs, echii, un smieklīgs..
Kas var būt labāks par "double compile" i-modē wink.gif Man taisni vai žēl ka nav turpinājuma.

Noteikti Ghost In The Shell abas Standalone Complex sezonas. Tad no cyber, sci-fi seriāliem vēl Texhnolyze http://www.texhnolyzedvd.com/ var mēģināt skatīties arī AD Police Files vai Virus Buster Serge.

Taka
Heh, nu no cyberpanka varētu vēl nosaukt abas Armitage III OVAs, Bubblegum Crisis OVA un Bubblegum Crisis 2040 seriālu
Esemono
liels paldies jums visiem par ieteikumiem! biggrin.gif

tagad dabūju .hack//SIGN, to tad arī tuvākajā laikā plānoju noskatīties cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.