Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Japan LARP
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Jaladin
Hey juus esat dzirdeejushi, ka (H)Aikis taisa LARPu, kas tjipa notirk Japaanaa. Samuraji, katanas un taa taalaak. Ko juus sakat? Ko juus sakat? Liekas, ka buus galiigi garaam(ceru ka maldos) un interesanti kaapeec (H)Aikis to nav pats pazinjojis... rolleyes.gif

(Man nepatiik buut stukacham. Godiigi! .... Vienkaarshi nespeeju notureeties laugh.gif )
edg
hmm, nu tas, kaapeec vinjsh nav pateicis ir visvieglaakais jautaajums: vinjam vai nu neliekas, ka tas ar sho forumu kaut kaadaa veidaa saistiits, vai arii vinjsh negrib lieku uzmaniibu (un ja nu nesanaak...)

Es tikai nesaprotu: vai Haikis ir Japaanaa?
Jaladin
Driizaak jau otrais... vai kas tml. bet ko gan es zinu. Un no kurienes tu izraavi, ka Haikis ir japaanaa?
edg
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Dec 1 2004, 15:59)
Driizaak jau otrais... vai kas tml. bet ko gan es zinu. Un no kurienes tu izraavi, ka Haikis ir japaanaa?
*

"(H)Aikis taisa LARPu, kas tjipa notirk Japaanaa" - liekas tikai logjiski, ka japaanaa notiekoshu larpu taisa, atrodoties japaanaa... gruuti iedomaaties, kaa vinjam no latvijas tas izdaraams. vai arii es neko nesaprotu...

P.S. Nevis "no kurienes to izraavi", bet "kaapeec tu domaa", jo es galu galaa uzdevu jautaajumu, vai vinjsh tur ir, nevis apgalvoju, ka vinjsh tur ir.
Yume
Emm, cilvēki, es ieteiktu palasīt kas īsti ir LARPG, jums abiem ir nepareis iespaids par to.
Pirmkār, drīzāk Aikis neuzskata ka tam te būtu īstā vieta, jo te nebija diez ko labas atsauksmes pret lomu spēlēm.
Un nu, es apšaubu arī to faktu ka spēle izgāzīsies, jo geimi ir savākušies labi. LARPs tas viņiem primais bet cik esmu ar viņiem spēlējusi tad nu spējas neapšaubu.
Nez, tā ir katra brīva izvēle piedalīties vai nē.
nez, es piedalos, galvenais lai es uz to laiku neesmu prom no Latvijas.

Un infu par to projektu var atrast te..šajā frumā ir sadaļa LARPiem, tāpēc tur var vispār viskauto atrast.
http://www.kurbijkurne.lv/forums/index.php?showtopic=13252

Jaladin
Kaads nepareiz iespaids??? Pats esmu piedaliijies.
Yume
Nu pēc tava posta neizskatās ka tu paliki sajūsmā..
Un bet, OK, varbūt es to pārāk asi uztvēru, nervi tomēr nikudushniji pēdējā laikā.
edg
Varbuut pie vainas alkohols, bet nespeeju saskatiit, ko es esmu nepareizi sapratis. Vieniigais, ko es sapratu, paskatoties tajaa kurbijkurnes linkaa, bija tas, ka shis LARPs nemaz nenotiek Japaanaa preteeji Jushiro Sakaki teiktajam. Liidz ar to mani spriedumi, kas pilniibaa balstiijaas uz Jushiro Sakaki teiktaa, ir aplami.
Jaladin
Neesmu teicis, ka larps notiek Japaanaa!!! blink.gif
Nu iisti sajuusmaa neesmu... Zinot cik Aikis ir uznjeemiigs... Un arii shaubos, ka LARPisti iisti izpratiis Japaanas kultuuraas buutiibu, kaa arii neviens no vinjiem neciiniisies ne kendo stilaa ne kendzujcu. Vienkaarshi debiils skats kaa LARPisti vicina bokken(u) kaa kaut kaadi brunjinieki\musketieri pat issti nezinu... huh.gif
edg
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Nov 30 2004, 23:46)
(H)Aikis taisa LARPu, kas tjipa notirk Japaanaa.
*

Vaardu "notirk" es uztveeru kaa paarrakstiishanaas kljuudu, kaa vietaa vajadzeeja buut "notiek". Un taadeejaadi tas teikums peec logjiskaas uzbuuves izsaka, ka shis "LARP notiek Japaanaa". Tikai 20 sekundes atpakalj izdomaaju, kaa tu iisti biji domaajis. Taapeec, paarpratums. cool.gif

Yume
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Dec 3 2004, 10:52)
Nu iisti sajuusmaa neesmu... Zinot cik Aikis ir uznjeemiigs... Un arii shaubos, ka LARPisti iisti izpratiis Japaanas kultuuraas buutiibu, kaa arii neviens no vinjiem neciiniisies ne kendo stilaa ne kendzujcu. Vienkaarshi debiils skats kaa LARPisti vicina bokken(u) kaa kaut kaadi brunjinieki\musketieri pat issti nezinu...  huh.gif
*

nunu, tu ļoti zemu vērtē LFFB publiku, jā kurbijkurnieši, tie ir pārsverā pokemoni, bet no viņiem ļoti maza daļa ir lomu spēlētāji. Lielākā daļa publikas ir izglītoti cilvēki, un ja es saku izglītoti tad tas nozīmē ka viņi tādi ir daudzās jomās.
Tici man, viņi zinās ko darīt ar samuraju goda kodeksu, kas ir cieņa pret augstākām kārtām utt.
Bet man tev jautājums, cik labi tu zini samurajus? ja jau tik gudrs mēģini likties? huh.gif
PS: un ar bokken'u nevar viciāt kā ar zobenu, it īpaši bufotu * no vienas idejas par bufotu bokken'u nevar apturēt smieklu lēkmi* tas nebūs ērti, komstrukcija cita, gards pa šauru, zobens pa vieglu..

āaa.. drīkst jautājumu, offtopikā, kurā LARPā ta tu esi piedalījies ka esi tik skeptiski nostādīts?
Jaladin
Huh... Saaksim no saakuma.
Es zinu kaada publika ir LFFB vinji ir ljoti izgliitoti cilveeki(ja neskaita dazhus taadus gadiijumus kaa GL) Veel 5dien vilcienaa ar Svivenu runaaju.
(Un samuraju larpaa tachu nebuus buufotu zobenu!?)
Neshaubos, ka vinji zinaas ko dariit ar goda kodeksu, bet pokemonu pietiek. Liekas, ka arii tur taadi buus.
Nuu... un par samurajiem zinu pietiekami daudz es pat KENDO trenneejos smile.gif
Sigfa
heh, nu es domaaju piedaliities. biju domaajis shodien iet zobinu pirkt bet saslimu ><
Jaladin
Heh... Kur tu domaaji iet zobinu pirkt? Ne jau tachu veikalaa uz stabu ielas starp Valdemaara un Briiviibas ielu? (tur tagad bokkenu nav buus tikai peec jaunaa gada) Tajaa veikalaa nopeerkamie bikkeni ir aikidō bokkeni un vinji ir paaraak smagi salidzinaajumaa ar kendō bokkeniem. Es domaaju kaut kad driizumaa pirkt caur internetu. Ja metiisimies, tad ietaupiisim uz shippmentu smile.gif (man jau ir veel dazhi, kas metaas)
Sigfa
hehe, manupraat buus leetaak riigaa nopirkt. Esot kautkur vecriigaa, preciizi nepateikshu, jo man viens choms slojaas ieraadiit bodiit.

Un tu man vari nemiiciit tos japaaniskos nosaukums. Viss ko zinu par japaanju zobiniem ir Katana, Wakizashi un tanto... viss...
Yume
ui, Sigfa, to gan varētu pameklēt kādā serch'ā, tev tā neliekās? Es domāju oriģināl nosaukumus.
Jaladin
Heh ir arii veikals Vecriigaa? Kad uzzini kur, tad obilgaati pasaki!!! Bet cenas buutu ljoti liidziigas. Un es jau vaacu tauttu, lai uz shippmentu taupiitu, bet ja jau tu...
Sigfa
hehehe, izraadaas, ka nav vecriigaa, bet kautkur uz stabu ielas (shodien pastaigaaju pa turieni bet neatradu o.O)

BET! uz skolas ielas ~40 ir austrumu ciinju veikalinjsh, kur var dabuut bokkenus kimono un tml fignjas. Riit eju ieluukot... vareeshu peecaak iemest atsauksmes.
Jaladin
QUOTE(Sigfa @ Dec 9 2004, 23:22)
hehehe, izraadaas, ka nav vecriigaa, bet kautkur uz stabu ielas (shodien pastaigaaju pa turieni bet neatradu o.O)

BET! uz skolas ielas ~40 ir austrumu ciinju veikalinjsh, kur var dabuut bokkenus kimono un tml fignjas. Riit eju ieluukot... vareeshu peecaak iemest atsauksmes.
*

Dah es tur jau biju bokkeni buus tikai peec jaunaa gada.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.