mr_vodka
Mar 7 2004, 13:41
Neviens nevar man ieteikt vietu, kur vareetu izrakt visas Hellsing seerijas DVD?
Bet nju lai arii buutu DVD skanjas un atteela kvalitaate. Protams, es domaaju dabuut te pat, latvijaa. Jau ieprieksh paldies.
p.s
Latgaliitee un centraalaajaa nav, jau izkjemeeju
Ja ir veeleeshanaas tad ir pieejami divi Hellsing DVD Blood-Brothers un Impure-Souls, bet taas ir tikai divas pirmaas volumes.. proti 6 seerijas tikai zato ar visaam dvd extraam utt.. Varu teiksim meegjinaat paarrakstiit utt..
Kaa arii ir standarta TV ripi 640 x 480 divx domaaju ka ir norm kvalitaate..
Lai gan ja maaki appieties ar Bittorent tad var novilkt no shejienes
http://www.boxtorrents.com/torrents-details.php?id=10208
mr_vodka
Mar 8 2004, 15:38
Uuuu, tas buutu vienkaarshi SUPPER (ar diviem P)
Es buutu bezgala pateiciigs, par shaadu lietu, tikai viens jautaajums. Cik man tas prieks izmaksaatu?
mr_vodka
Mar 8 2004, 15:51
Jaa, luuk arii mans nikjis, liidz galam nekad neko neizlasu...
Ar to Bittorent darbojies neesmu, bet nu domaaju, ka tas nav nekas taads, ko nevareetu apguut
Hmm, nju kaut ko izdomaas...
mr_vodka
Mar 8 2004, 16:21
Nja...
Laikam tomeer luugshu arii paliidziibu ar to bittorent... varbuut vari paskaidrot, kas un kaa... es itkaa mekleeju, skatiijos... a shis mani suutiija uz kaut kaadu veel tresho labu, kur vinjsh kaut ko instaleet gribeeja... bet nu es savaa paranojaa ciitiigi centos no taa piedaavaajuma atteikties
Sheit ir linki
http://roze.lv/f/index.php?showtopic=73, kur var dabuut Bittorent klientu - bez taada nekas nesanaaks.
QUOTE |
shis mani suutiija uz kaut kaadu veel tresho labu, kur vinjsh kaut ko instaleet gribeeja... bet nu es savaa paranojaa ciitiigi centos no taa piedaavaajuma atteikties |
Tas, ko lapas meegjina pashas instaleet, parasti ir kaitiigi kukainji.
mr_vodka
Mar 8 2004, 17:06
Nu jaa
taadeelj jau man arii taada paranoiska attieksme pret vinjiem... it sevishkji, ja veel lapaa vairaakas sadaljas un spiezhot virsuu jebkurai no vinjaam shamais grib lai tu instalee kaut kaadu mistisku sofu no kaut kaada mistiska izplatiitaaja, un veel grib tev ieskaidrot, ka viss oki
Woohoo.. Ienaaca 3. DVD no Hellsinga
mr_vodka
Mar 8 2004, 20:56
Aaaaa.... njaa, pilna klaviatuura ar siekalaam pieteceeja...
Hmm, vajag kaut ko sarunaat...
Ok varam meegjinaat (ja esi Riigaaa tad probleemu noteikti ka nav).
Nu izmaksaas apmeeram tas cik tukshas DVD matricas (tb tikai apmainiit vai ja slinkums var ganjau ka arii naudaa). Attieciigi ap latu +- kur peerk..
Es pagaidaam iegadaajos jamaas M79 pa 12Ls 10 gabalas eproformance R+ t.i. viena 1.20.
Fxp soliija teicaas ka ir arii pa 0.80 bet pagaidaam nav naacies dabuut.
mr_vodka
Mar 8 2004, 21:15
Hmm, Riiga es nedziivoju, bet tur esmu katru sestdienu, sveetdienu...
Kaut ko jau izdomaasim.
Ienaaca Vol4 liidz ar to ir viss Hellsing uz DVD.. Taakaa varam runaat kaut kaadus meetingus
dark ruin
Mar 15 2004, 12:03
Nedaudz OFFTOPIC'a...
Bet tapat iet runa par DVD matricas,man atnac pa e-pastai labs piedavajums
no veikala 636,sodien domaju dabut sis matricas roka:
INFINITI DVD-R 2x 4.7Gb WhiteTop
0.339 Ls + PVN, iepakojums Cakebox pa 25gab
OEM Sony
Veikala tas maksa 0.40 ls,protams,janemt 25gb
Cena ir patiesam burviga:)
CryRat
Mar 15 2004, 13:21
QUOTE |
INFINITI DVD-R 2x 4.7Gb WhiteTop 0.339 Ls + PVN, iepakojums Cakebox pa 25gab OEM Sony
Veikala tas maksa 0.40 ls,protams,janemt 25gb |
man tieši vakar beidzās... es priku Mediance pa 0.89 Ls x10 Cakeboxā... bet 0.40... wow...
QUOTE (dark ruin @ Mar 15 2004, 11:03 AM) |
Nedaudz OFFTOPIC'a...
Bet tapat iet runa par DVD matricas,man atnac pa e-pastai labs piedavajums no veikala 636,sodien domaju dabut sis matricas roka:
INFINITI DVD-R 2x 4.7Gb WhiteTop 0.339 Ls + PVN, iepakojums Cakebox pa 25gab OEM Sony
Veikala tas maksa 0.40 ls,protams,janemt 25gb
Cena ir patiesam burviga:) |
Uhm cenas ir incantas.. ir redzeets par 0.70 - 0.80 bet par ~0.40 baisi zemu..
Taa mr_vodka esmu tev ierakstiijis visu 4 Hellsing DVD kad vari un kur ierasties pakalj? Gribu pretii chetras DVD R+ matricas
mr_vodka
Mar 23 2004, 22:27
Buus, buus ^^
Tad taa arii paliek, kad naaks tuvaak, tad caur meilu sazinaasies
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.