kaarleens
Nov 22 2004, 03:02
andb parādās infa ka hawks jau esot pasteigušies izlaist
http://anidb.ath.cx/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1218kaads moš zin kau ko sīkāk ?
baigi intresē Studio Ghibli jauno brīnumu ievērtēt
zenofex
Nov 22 2004, 08:43
Man skiet ka tas ir par treileri - to vinji arii izlaida...
kaarleens
Nov 22 2004, 17:35
QUOTE(zenofex @ Nov 22 2004, 07:43)
Man skiet ka tas ir par treileri - to vinji arii izlaida...
jaa papeetot siikaak taa var saprast vispaa zheel shis nu ir anime mowis ko ar nepacietiibu gaidu
Shinobi-sama
Nov 23 2004, 11:39
nausicaa.net staatsa ka jamaa jau nolauzusi visu BOX office recordus, laikam Miyazakem buus kaads templis jaauzbliezh, zheel ka coca cola plazaa vinju neraadiis tuvaakaa meenesha laikaa
*apskauzh visu japaanu*
*Batou saberzē rokas* nez ko teiks mans draugs no Acme films, būs jāparunā. māksla ir māksla, bet bizness ir bizness
Shinobi-sama
Nov 24 2004, 14:18
dazhi jaunaakie disneja dranjki manupraat liidzaas nestaav shim shedervam... treileri es laikam jau no galvas buushu iemaaciijies
darknight
Nov 27 2004, 11:09
Vienvārdsakot, 20. novembrī Japānas kinoteātri sākuši rādīt Hajao Mijazaki jaunāko filmu
Howl's Moving Castle (ハウルの動く城). Houla Pils, nopelnot nežēlīgākos
godzilljonus jau tās pirmo pāris dienu laikā, pārspējusi visus līdzšinējos Japānas kases rekordus. Marks Šillings savā
recenzijā The Japan Times filmai piešķīris četras ar pusi no piecām acīm (salīdzinājumam -
Spirited Away savulaik dabūja visas piecas).
Te var apskatīt filmas treileri (
šeit apskatāma arī pirmā treilera versija).
Jēēēēēēē!!!!
Līdz ievērtēšanai gan diemžēl laikam nāksies mazliet pagaidīt...
iznāk Japānā uz DVD 2005/11/16
Tātad pēc šī datuma varam gaidīt kvalitatīvus ripus, vai arī pirkt šo disku.
Angļu subtitri un valoda tur arī ir.
Bet ilgi bija jāgaida...
zenofex
Sep 13 2005, 11:51
Jā zināms jaunums. Laikam atvēzēšos uz DVD. Kaut kā pēdējā laikā dodu priekšroku lietu izcelsmei
Anime ir norm... Bet nav mana gaume bet ta un ta iesaku noskatities visiem anime cienitajiem
kaarleens
Sep 15 2005, 08:02
QUOTE(Tjen @ Sep 14 2005, 16:43)
Anime ir norm... Bet nav mana gaume bet ta un ta iesaku noskatities visiem anime cienitajiem
nu veciit ka vinja normaala mees ar taa zinaam vienkaarshi leilaakaa dalja tautas sheit gaida normaalu DVDRIP un neskataas screenerus
esmu redzejusi Howl's moving castle un iesaku visiem, kam patik Mijadzaki darbi! loti jauka- romantiska filma! un protams, labak skatities japanu valoda!
Chufanzo
Oct 1 2005, 10:17
Man pagaidaam neveicaas - nolaadeeju vienu versiju caur dc++ nav subu. Nolaadeeju subus, bet nesanaak nekaadi sashteleet. Tad nolaadeeju citu verisju, a taa vispaar nestraadaa
Laikam tieshaam jaasaak lietot beidzot torrenti...
Pacieties tak līdz novembrim, kad iznāks normāls DVD rips, beidz visādus draņķus vilkt...
pacieties liidz festam un baudi filmu uz lielaa ekraana!!!
QUOTE(S.U.D @ Oct 1 2005, 15:04)
pacieties liidz festam un baudi filmu uz lielaa ekraana!!!
Ja tā tiešām būs, tad super!
HELDON
Nov 12 2005, 22:15
Ar prieku paziņoju, ka beidzot iznāca pieklājīgā kvalitātē!
Howls.Moving.Castle.DVDR-MPTDVD
Howls.Moving.Castle.2004.DVDRiP.XViD.DTS.iNT-G.SKiLL
Howls.Moving.Castle.2004.DVDRip.XviD.AC3-JUPiT
Howls.Moving.Castle.DVDRip.XviD-NeDiVx (no šī iesaku atturēties, jo audio ir eng)
Rīt vakarā skatīšos
anishuara
Nov 12 2005, 22:22
Negdibu neko teikt, bet man jau ka menesi ir shi filma, un pietam super kvalitaate...
Jebkura gadijuma iesaku nereaali, man shii filam baigi patika...
HELDON
Nov 12 2005, 22:27
Pirms mēneša tev varēja būt tikai šī - Howls.Moving.Castle.2004.LiMiTED.SUBBED.DVDSCR.XViD-ANiHLS
un tas tomēr nav tas
Tie ripi, kas iznāca tagad ir no oficiālā R2 zonas DVD.
Ieliec sigmā to ar AC3, lūdzu
Cik saprotu jap audio + eng subi, ja?
anishuara
Nov 13 2005, 03:05
QUOTE(HELDON @ Nov 12 2005, 22:27)
Pirms mēneša tev varēja būt tikai šī - Howls.Moving.Castle.2004.LiMiTED.SUBBED.DVDSCR.XViD-ANiHLS
un tas tomēr nav tas
Tie ripi, kas iznāca tagad ir no oficiālā R2 zonas DVD.
nope sauljuk, nav tas...
ta ir jaunaa versija tieshi no japanas nak...
hmz, man jau labu laiku i shitaa filma pieklaajiigaa kvalitaatee
nju katraa zinjaa labs gabals iesaku visiem kas veel naf redzeejusghi noskatiities
QUOTE(anishuara @ Nov 13 2005, 03:05)
nope sauljuk, nav tas... ^_^ ta ir jaunaa versija tieshi no japanas nak... :lol:
A tad kāds ir oriģinālais faila/foldera nosaukums? Vai vismaz relīzes grupa kāda?
kaarleens
Nov 13 2005, 18:40
Nezin ko dariit. Vilkt vai gaidiit festivaalu baigaa dillema.
QUOTE(kaarleens @ Nov 13 2005, 18:40)
Nezin ko dariit. Vilkt vai gaidiit festivaalu baigaa dillema.
gaidi fetivaalu, taadeejaadi tu paliidzeesi riikotajiem, samaksaajot naudu, baudiisi uz lielaa ekraana laba kvalitaatee
Ehhh es laikam neskatiishos, tusa laikaa meegjinaajaam skatiities, mani shii filma garlaikoja..... es vnk esmu nepareizs cilveeks
Chufanzo
Nov 14 2005, 03:08
Man jautaajums - tas rip ir torrentos jeb arii dc++ pieejams?
Kautkur jau ir pieejams.
Reku piemēram dual audio uzgāju:
http://84.32.173.12:6969/stats.html?info_h...812e952ed392802Bet man gribās to versiju ar AC3 skaņu ;)
HELDON
Nov 14 2005, 08:18
Sev savācu Howls.Moving.Castle.DVDR-MPTDVD.
Šovakar noskatīšos.
Es tomēr iešu uz animefestu, jo nepabalstot šo pasākumu ar kādu sevis pirktu biļetīti ir liela varbūtība, ka nākamais vairs nebūs.
zenofex
Nov 14 2005, 10:22
Analoģiski Takam.
Manuprāt ir kaut kā muļķīgi vilkt dvd ripu, ja tev ir lieliska iespēja noskatīties to pašu filmu uz lielā ekrāna...
Ja nu velkam vēlākam laikam, kolekcijai u.c. tad nu tā.
Laugh|nGMan
Nov 14 2005, 11:06
QUOTE(zenofex @ Nov 14 2005, 10:22)
Analoģiski Takam.
Manuprāt ir kaut kā muļķīgi vilkt dvd ripu, ja tev ir lieliska iespēja noskatīties to pašu filmu uz lielā ekrāna...
Ja nu velkam vēlākam laikam, kolekcijai u.c. tad nu tā.
Bet kā tad īsti būs? Uz lielā ekrāna tev noteikti uzliks to pašu dvd, kurš iznāca 16 novembrī
Man slikta pieredze ar tām āzijas filmām mūsu kino teātros. Uz visām kurām esmu bijis paskats tāds ka atskaņo no dvd pleijera. Tā tācu nevajadzētu būt?
Nope, Howl'am būs Betacams cik zinu.
Reku arī KAA izlaidis Howl's Moving Castle:
http://www.kickassanime.org/phpBB2/viewtopic.php?t=1462QUOTE
Title: Howl's Moving Castle
Japanese Title: ハウルの動く城
Group: KickAssAnime
Audio: Original DTS (6ch channel 768kbs)
Video: Anamorphic 672x432 (full frame after crop, displayed at original 16:9 AR) H.264
Soundtrack: Japanese
Subtitles: English Softsubs (ASS, ASS Sans Kara+Alt Main Style, SRT, VOBSUB)
: Japanese, French, Mandarin, Cantonese (VOBSUB)
: All translations from the R2 DVD
Source: DVD Region 2 (Japan)
Size: 1996M
torrent links
Howl's drīz būs arī R1:
The next wave of Miyazaki titles are planned for March 7, 2006 with MY NEIGHBOR TOTORO, HOWL'S MOVING CASTLE, and WHISPER OF THE HEART.
Es tomēr iešu uz animefestu. Bet disku droši vien kaut kad nopirkšu.
Spectre
Nov 21 2005, 12:48
Howl's Moving Castle uzlikta no KAA kchaaties bet ir stopped processos
Bileti uz Atklāšanu jau pagājšnedēļ nopirku.
Nokačāšu pēc noskatīšanās uz leilā ekrāna.
P.s. Tiekamies Festā
'Howl's Moving Castle' DVD in Top Ten
On Video Business Sales Chart
Disney's two-disk DVD edition of Hayao Miyazaki's most recent anime feature, Howl's Moving Castle, debuted at #9 on the DVD sales charts compiled by Video Business Magazine. During its second week of release sales of Howl's Moving Castle remained strong, dropping just two spots to #11. Last year Miyazaki's Nausicaa reached #14 on the Neilson VideoScan list during its first week of release (see "Nausicaa Reaches #14 in DVD Sales"). Nausicaa wound up as the best-selling anime DVD release of 2005 and Howl's Moving Castle may well earn that honor this year.
Inside each Howl's DVD (and the accompanying My Neighbor Totoro DVD as well) is a full color flyer advertising all eleven Disney/Buena Vista Studio Ghibli releases on one side and Viz's Studio Ghibli Library editions of the Howl's Moving Castle (and Totoro) Film Comics (4 volumes per film $9.99), Picture Books ($19.99 and $14.99) as well as the glorious The Art of Howl's Moving Castle ($34.99) and The Art of My Neighbor Totoro ($29.99) on the other. The covers of all the Viz volumes are shown in full color and a page of full color art from the film comics is also displayed. Given the sales of the Howl's Moving Castle DVDs, stocking these advertised volumes may make sense for many retailers, and now is certainly a good time to display any Miyazaki-related merchandise items prominently.
----------------------------------------------
No savas puses varu tikai apstiprināt šī diska kvalitāti. Tiesa man ir UK versija, nevis US, plakāta man nav.
Otrajā diskā ir interesantas extras - arī par Mijadzaki vizīti Pixar studijā. Vajadzēja redzēt kā jeņķi klanījās Mijadzaki priekšā! Ne velti saka, ka Mijadzaki ir amerikāņu animatoru elks. Ir arī.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.