sasuke321
Nov 16 2004, 18:38
kaadamvaig yu-gi-oh filmu skreeneri normaalu
deleted-ray
Nov 16 2004, 19:05
Es jau kuro dienu censhos tikt pie normaala dvdripa, bet nekaa. Meeginaashu veel
deleted-ray
Dec 2 2004, 17:11
Beidzot dabuuju DVDRipu angju valodaa
mm, ir skatīšanās vērts, vai -so-so?
deleted-ray
Dec 2 2004, 20:55
Iisteniibaa man patika vairaak par seriaalu, es jau nez vai tev patiktu bet es saku ka ir skatiishanaas veerts
QUOTE(sasuke321 @ Nov 16 2004, 17:38)
kaadamvaig yu-gi-oh filmu skreeneri normaalu
man vajag
martin2
Dec 10 2004, 10:51
forša forša neko citu nava ko teikt.
Sweety
Dec 15 2004, 14:49
Gribu Yu-Gi-Oh! The Movie,bet latvijā tāda vēl nav,bet es aizbraucu no Šveices kad kinītī to filmu rādija draugi saka ,ka ļoti forša viņa
martin2
Dec 15 2004, 19:41
bāc kā gribas redzēt to kases grāvēju eu tu nezini kur var nikačāt yu-gi-oh! battle 0.5
Spell breaker
Mar 5 2005, 19:28
kur var nokačāt yu gi oh spēli?
aprofes
Mar 6 2005, 12:44
baseboalbatboy
Mar 8 2005, 16:24
QUOTE(aprofes @ Mar 6 2005, 09:44)
Ko tu uzbāzies visiem ar to DBZ nu jā forša ir bet tu jau ņemies pa traku
aprofes
Mar 9 2005, 10:13
QUOTE(baseboalbatboy @ Mar 8 2005, 15:24)
QUOTE(aprofes @ Mar 6 2005, 09:44)
Ko tu uzbāzies visiem ar to DBZ nu jā forša ir bet tu jau ņemies pa traku
but dbz movies are amazing and i know that you know it too!!!!!!!
aprofes
Mar 9 2005, 15:50
ta jau tas yogioh ari normals anime ir!!!
bet man labak patika anime ar action newar teikta ka yogioh nebutu ta action bet man labak patik dbz kur spriedze saglabajas!!!
vai vel ir iespēja dabūt yugioh filmu?
Maruta
Feb 22 2007, 19:49
tā ir super.
taču nav tik aizkustinoša kā sērijas (it īpaši pati pēdējā...es tik ļoti raudāju;p;;)
PS. Ja esat stumti uz humoru, apskatiet šo:
http://youtube.com/watch?v=eT8Z-h_dpOUtas ir parodēts filmas treileris. apskatiet arī pārējās tā lietotāja parodijas. zvēru, ka jūs smiesieties^^
PPS. it īpaši iesaku tās extras^^^^
Rusell the carrotstork
Feb 22 2007, 20:19
Pirmajās jūgija sērijās nebija notekumu un viņas sūkāja. Tāpat kā filma.
MazāKoribo saīsinātās sērjas ir dadzreiz foršākas nekā orģnālās.
Bet man liekas, kas šis pavedens ir domāts kā joks jo YuGiOh nav aizukstinoš.
Maruta
Feb 22 2007, 22:40
QUOTE(Rusell the carrotstork @ Feb 22 2007, 17:19)
Pirmajās jūgija sērijās nebija notekumu un viņas sūkāja. Tāpat kā filma.
MazāKoribo saīsinātās sērjas ir dadzreiz foršākas nekā orģnālās.
Bet man liekas, kas šis pavedens ir domāts kā joks jo YuGiOh nav aizukstinoš.
ir gan, ja ir redzēta vismaz puse no sērijām, tad pēdējā sērija (oriģinālā, nevis stulbā angilski dublētā) versija (ep.224) ir aizkustinoša.
jā tās ir labas.
filma? bija divas filmas. pirmā, pavisam īsa pirmajai sezonai (tai kurā kaibam bija zaļi mati utt.), un otrā, regulārajām sērijām...nebija tik ļoti......ehh;;
Neptuuns
Feb 22 2007, 23:31
Jūs tiešām runājat par jugio un sakat ka viņš ir labs un neviens jums vēl nav pamatīgi iesmērējis sejā ka tas ir anime pasaules pabiras? Ilgi jūs izvilkāt, pārāk ilgi. Ta jau labāk pokemonus skatīties.
Rociel
Feb 23 2007, 01:04
Oi, shausmas, izlasiju visu topiku, baisi paliek redzot, ka patieshaam ir cilveeki, kas yu-gi-oh uztver tik nopietni un ir pat speejiigi raudaat to skatoties...
Varbut iemetat kaadu screenshotu no taas filmas ?
Church
Feb 23 2007, 10:20
rupji sakot, pokemoni/digimoni/yu-gi-oh vairumaa gadiijumu patiik tiem, kas nav redzeejushi daudz citus, labaakus shovus. attieciigi nav nekaada paarsteiguma, ka vairums shejienieshu attiecas pret shiem diezgan nievaajoshi. no vienas puses konkreeto shova citus fanus sheit gandriiz neatradiisi, no otras puses - tev veel priekshaa neskatiits daudz kas labaaks. pagaidi ar savu veerteejumu, kad buus vairaak redzeets. labaakajaa gadiijumaa pret yu gi oh sheit iztureesies rezerveeti/ignorees.
Nevajag aizmirst, ka Yugio/poke- un digi- monu mērķauditorijas vecums ir 7-12 gadu.
Maruta
Feb 23 2007, 19:48
jūs te runājat pilnīgas muļķības. labi, digimonu manga varbūt. bet pokemonu spēles...turklāt ja jūs kaut būtu redzējuši visu to kas ir oriģinālajās, japāņu jūgio sērijās un mangā, tad jūs gandrīz vai trīcētu no bailēm reizēm. to es garantēju(par mangu)
nē, nu neesmu jau arī tāda kas skatās hentai vai vardarbīgas anime, taču citreiz var 'paciest' asinis. ja kas, es domāju, ka ja jau 60% no anime/manga faniem par to fano, tur jau kaut kas ir. to jauno tik daudz nav lai viņi to padarītu tik populāru. vienkārši stulbie amerikāņi to izbojāja(viņi pat izgrieza vienu pokemonu sēriju, kurā bija pistole. tikai tās dēļ;;;)
piemēram, fullmetal alchemist. tur jau ar' nekas nav, vai ne? drusku asiņu...emociju piu piu >_<+++;;;;;;;;
vai piemēram...
ehh..ko nu man te pūlēties ar jums runāt, jūs jau paši esat pārāk ilgi latvijas kanālus saskatījušies un...
QUOTE(Maruta @ Feb 23 2007, 18:48)
ehh..ko nu man te pūlēties ar jums runāt, jūs jau paši esat pārāk ilgi latvijas kanālus saskatījušies un... :angry: :angry: :angry:
Varbūt tomēr nevajag tik vieglprātīgi mētāt apgalvojumus, kas ir balstīti uz 0 faktiem?
Maruta
Feb 23 2007, 20:50
0 faktiem. ?
tā nu gan tas nav.
Nu tad lūdzu, mini šos faktus. Šaubos, ka tu visus otaku.lv foruma dalībniekus pazīsti dzīvē, lai varētu teikt, ka viņi "ir par daudz saskatījušies latvijas kanālus" (ko tieši? "Panorāmu"?).
Lai gan, ja godīgi, es nesaprotu, ko tu šeit mēģini pierādīt.
Maruta
Feb 23 2007, 21:29
QUOTE(anti @ Feb 23 2007, 18:06)
Nu tad lūdzu, mini šos faktus. Šaubos, ka tu visus otaku.lv foruma dalībniekus pazīsti dzīvē, lai varētu teikt, ka viņi "ir par daudz saskatījušies latvijas kanālus" (ko tieši? "Panorāmu"?).
Lai gan, ja godīgi, es nesaprotu, ko tu šeit mēģini pierādīt.
tas jau nav tas ko es domāju. es runāju par to, ka latvijas kanāli tās sērijas, ieliekot tās tādā laikā un parādot tās tādā gaismā, "pārliecināja" visus, ka tās ir bērnišķīgas.
bet lūdzu piedodiet, tas nebija tā domāts
Church
Feb 23 2007, 22:31
vai esi redzeejusi gabalus kaa Jin-Roh, Ghibli studijas/Miyazaki filmas, Monster, GitS/Kino's Travels? vieni no ljoti daudziem piemeeriem, ar ko es saliidzinu/pretnostatu/radu savu kritisko viedokli par shii threada showu un liidziigiem.
Maruta
Feb 23 2007, 23:21
QUOTE(Church @ Feb 23 2007, 19:31)
vai esi redzeejusi gabalus kaa Jin-Roh, Ghibli studijas/Miyazaki filmas, Monster, GitS/Kino's Travels? vieni no ljoti daudziem piemeeriem, ar ko es saliidzinu/pretnostatu/radu savu kritisko viedokli par shii threada showu un liidziigiem.
Mijadzaki, jaa(gandriiz visu kas ir, un es tos dievinu). tos paareejos gan ne.
Tachu, nu labi. Lai paliek.
Tas lielaa meeraa ir atkariigs no personaalaas garshas.
piedodiet, ja esmu juus ar sho te satraukusi vai kaa iipashi aizkaitinaajusi.
es arii paaraak strauji reageeju.
es juusu priekshaa noliecu savu galvu un ceru uz piedoshanu...
Rociel
Feb 23 2007, 23:35
1 vards - nozhelojami.
Un screenus arii neviens joprojam nav iemetis >_<
Maruta
Feb 23 2007, 23:39
QUOTE(Rociel @ Feb 23 2007, 20:35)
1 vards - nozhelojami.
Un screenus arii neviens joprojam nav iemetis >_<
ko tie tev dos?
varu dazhus uztaisiit, bet driizaak no taas peedeejaas seerijas nevis no filmas. man taa vairs nav
Church
Feb 23 2007, 23:41
atrefereeshu nedaudz ieprieksheejo postu. - ja aizsaak kaada shova threadu, tad nemaisa bik vairaak laika/puulju veltiit initial postam, jo no taa pamataa daudzi guust iespaidu/stereotipisku pirmo veerteejumu/informaaciju. var piemeera peec paskatiities vairaakus citus. attieciigi sniedzot vismaz kaut vienu screenshotu vai raksturojoshu bildi (kaut vai no anidb zagtu), iisi paarstaastot sizhetu / raksturojot varonjus vai kaadu citu detalju, var pievienot varbuut arii download resursu urljus ..
bet. taa kaa shovs man neruup, sho ieteikumu taalaak par fleimu neuzaudzinaashu. ;>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.