Izmantot savu otaku pieredzi, lai izvēlētos, ko skatīties, ir pašsaprotama rīcība, bet nosaukt kaut ko, ko laikam jau neviens, izņemot austeri, nav redzējis, par atkritumu vai citādi pamatīgi "nolikt" man šķiet slikts stils. Kā nekā, ik pa laikam noskatos kaut ko, ko pirms gadiem esmu izbrāķējis pēc maksimums dažu epizožu noskatīšanā, bet otrajā vai trešajā piegājienā tomēr atzīstu par labu esam. Izņemot Azumanga Daioh, tā man riebās arī pēc 4 vai 5 piegājieniem. Gadās tā regulāri, bet tomēr pamēģināšu uzskaitīt, kad tā bija.
Oretachi ni Tsubasa wa Nai - klajš
fanservice, rupji teksti,
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
narkotikas, sekss, murgainas ainas (personības dalīšanās X chuunibyou)
un parodija par ļoti daudzām lietām, piemēram, OP ir totāla Air parodija.
Sky Girls (2007. gada seriāls) - būtībā sūds, bet vismaz skatāms atšķirībā no propelleru meitenēm (SW); OVA gan laikam nekad nesaņēmos noskatīties.
Idol Master Xenoglossia - vienīgais labais IDOLM@STER, un ne tā sliktākā mecha (Sunrise taču).
* Koi to Senkyo to Chocolate - neesmu vēl pabeidzis, bet viennozīmīgi labāka anime nekā gaidīju.
* Densetsu no Yuusha no Densetsu - ditto.
Sousei no Aquarion - EVOL dēļ atsāku skatīties, un harpikam bija taisnība - labs gabals, bet jāpaaugas, lai saprastu.
* Koukaku no Regios - izbrāķēju divreiz pirms gadiem, bet šogad uztaisīju semi-maratonu - 3 dienās visu seriālu. Galvenā problēma droši vien tajā, ka adaptēja studija Xexcs.
Air Gear - es šitam vēl subus rediģēju, atbilstoši ienīdu, jo tajā laikā shounen mani galīgi neinteresēja, bet pēc gadiem tomēr noskatījos.
School Rumble - no sākuma ļoti riebās (arī Lira projekts), bet ar SR2 Ep4 atzinu tomēr par, iespējams, labāko komēdiju pasaulē.
Allison to Lillia - kā šito vispār varēja izbrāķēt, nezinu, bet tomēr man tas izdevās, vairākus gadus vēlāk pamēģināju skatīties vēlreiz, un uzreiz atzinu par labu.
Gosick - pirmo epizodi izbrāķēju (nu cik var tos detektīvus!), bet kaut kā, kad seriāls bija pāri pusei, tomēr izlēmu skatīties.
Baka to Test to Shoukanjuu - skolnieki ar avatariem - nu kā to var skatīties! Labi, ja vispār Ep1 raw acis pārlaidu pāri, bet pēc vairākiem gadiem, kad nebija, ko skatīties, pamēģināju, un atklāju, ka BakaTest ir sasodīti laba komēdija.
C3: Cube x Cursed x Curious - laikam BakaTest iespaidā devu arī šai anime otru iespēju, noskatījos, bet nu pavāja gan.
Canaan - iespējams,
overhype dēļ ienīdu, bet pēc gadiem pamēģināju vēlreiz, un izrādījās kvalitatīvs
action.
Labi, tiku
mylist līdz D burtam, tur arī paliksim, jo mērķis bija nodemonstrēt, ka nevajag publiski un skaļi kaut ko nolamāt, pirms nav vismaz ievērojama daļa redzēta. Var izlemt neskatīties, var nodomāt pie sevis, ka Sekirei vai Naruto ir sūds, un ieteikt tā faniem līdzīgas, bet labas anime, lai attīsta gaumi, bet būt aizspriedumainiem par to, kas nav redzēts, nav labi.
Ak jā, * norāda, ka stimuls dot konkrētajai anime otru iespēju nāca no šī foruma. \o/
Aizmirsu piebilst, ka no To Love-Ru neko neesmu redzējis, un diez vai kādreiz skatīšos, bet par atkritumu es to vienalga nesaukšu, kamēr nebūšu noskatījies vismaz vērā ņemamu daļu. Cheerio!