Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Love Hina
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
kaarleens
user posted image
NU laikam slavenaakais ecchi seriaals pasaulee biggrin.gif
ko lai saka must seen miiljs jauks smiekliigs romantisks nu super vienkaarshi sakot
ph34r.gif mans veerteejums 10/10 he he bikinj man nepatika kaa to nabaga keitaro dauziija bet tas jau ar piederaas vispaa pie lietas
user posted image
user posted image
user posted image
kaarleens
aizmirstu piebilst ka seriaals sastaav no 4 daljaam
1. Love Hina
2. Love Hina Christmas Special
3. Love Hina Spring Special
4. Love Hina OVA
veelaams buutu skatiities shaada seciibaa wink.gif
ReD_FoXy
AAAAAA... Love Hina ir mana miiljaakaa anima... wub.gif
Un miiljaakais charters - Naru wub.gif wub.gif wub.gif

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Chufanzo
Es jums godiigi teikshu, ka man Keitaro bija zheel, jo vinjam visu laiku naacaas shestakot citu labaa un protams man nepatiik, ka visaas animees ieskaitot arii love hina, ir paarspiileeta viena lieta - tas, ka visu laiku puishus apvaardo kaa perversos tipinjus kaut gan vinji nav vainiigi, komon tas ir nepanesami....
Bet ja to visu neskaita, tad jaapiekriit ka labs ecchi gabals wink.gif
Ghoul
QUOTE(Chufanzo @ Jul 20 2005, 21:32)
Es jums godiigi teikshu, ka man Keitaro bija zheel, jo vinjam visu laiku naacaas shestakot citu labaa un protams man nepatiik, ka visaas animees ieskaitot arii love hina, ir paarspiileeta viena lieta - tas, ka visu laiku puishus apvaardo kaa perversos tipinjus kaut gan vinji nav vainiigi, komon tas ir nepanesami....
Bet ja to visu neskaita, tad jaapiekriit ka labs ecchi gabals wink.gif
*

Keitaro zeel?.........nu tu pateici, palasi mangu I's, luuk to dzeku man ir zeel, ja man naaktos taa ciest kaa vinjam es jau sen buutu pakaaries. Un runaajot par Love Hina, manga man tieshaama patika, bet anime ta ne visai. Taapeec, ka:
Kaa jau Chufanzo teica visi tie paarpiileejumi saistiiti ar pervertiem.
Paarspiileeti lidojumi pa gaisu, kuri seko peec katra sitiena, kuru dabuujis Keitaro
( kaadreiz man likaas, ka tas taa teelaini uztaisiits, it kaa moraalais kritiens ( lidojums ), bet nee shinii animee Keitaroo tieshaam lido pa gaisu.
Un vispaar, kaut kas mani atgruuda no shiis animes skatiishanaas ( laikam mangaam piemiit savs iipatneejais sharms ).
Bet citiem iesaku skatiities sho animi, jums patiks ( laikam ).
pinksakura
mhmmm esmu redzējusi 1 sēriju bet jau ļoooooooooti patīk.....tad jau Keitaro visulaiku tur būs ka tāds seštaks......gribu downloadot visu! rolleyes.gif smile.gif
Tomoko
Nu, ko lai saka, sho animi nupatkaa noskatiijos.. no veerteejumiem, mans buutu 7.6/10

Kaapeec, Ghoul jau visu mineeja wink.gif

Tikai man kkaa taas beigas likaas bik savaadas..hmm.. ahh.. never mind...

Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Bet tas par to beerniibas soliijumu bija takaa padiivaini.. iznaaca, ka Mustumi bija taa apsoliita meitene..bet peec tam Naru.. itkaa viss sanaak.. bet tik un taa viss liekas nelogjiski.. (par maz guleeju)

Bet tik un taa, anime patika! varbuut, kad noskatiishos pienaakushaas Witch Hunter Robin seerijas paarskatiishos visu animi... ehh... bet kas to zina.. tongue.gif jebkuraa gadiijumaa, sho animi iesaku noskatiities (ja kaadam nepatiik, tad taa ir tikai gaumes lieta) sleep.gif
Pinky
labs gabals, var no sirds izsmieties. vieniigi taas ovas ir mazliet paaraak "ecchiigas", saliidzinaajumaa ar seriaalu.
Seven_of_zero
Love Hina, biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Serialu noskatijos, Tagad lasu mangu. Kaolla Su ir visslabākā.
biggrin.gif
Kaede
Es nezinu, kāpēc, bet esmu nostījusies tikai pirmās pāris sērijas. Man kaut kā apnika. Dažas vietas bija interesantas, bet kopumā mani nevisai saistīja. Moš kādreiz noskatīšos vēlreiz...
Mungo
Gabaliņš jauks. Galvas izvēdināšanai iesakāms. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif par lidojošajiem bruņurupučiem
Sushi
Heh, beidzot noskatījos visu Love Hina (tikai ne OVAs) biggrin.gif
Jāatdzīst, ka man tiešām ļoti ļoti patika. Beigas bija foršas, chari forši.. Openings tāds jautrs laugh.gif
Man ļoti patīk Shinobu, Kaolla Su un Motoko (mīļākie čari)
Nja, man arī liekas, ka Keitaro bija bišķi pa traku atspārdīts. Tas tiesa.
Godīgi sakot, šī anime tiešām ierindojas pie manām mīļākajām animēm.. vienkārši forša un tur varēja daudz daudz izsmieties, kā arī apdomāties.
Es gan arī bišķi nesapratu par to bērnības solījumu...

EDIT: Un tā es arī noskatījos Love Hina again. Bet nebija tā īstā Love Hina noskaņa.. nez kāpēc, likās kkā savādāk.
Gosh, es esmu stulba palikusi vai arī spoilot vairs nevar?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.