deleted-ray
Nov 6 2004, 12:46
nu taatad peedeejaa laikaa uzrodas visaadi kuri chataa tik drukaa "ja kaads grib pelniit internetaa, msg privaati". Tad veel uzgaaju kaarteejo taadu lapu kaa
http://idarbs.from.lv/, kuraa akal ir tas viss uzsnjaapts. Gribas zinaat Juusu viedokli shajaa sakaraa, jo man jau galiigi zb tie visi, kuri shito padariishanu reklamee. Neesmu sastapis nevienu kursh buutu dabuujis to naudu uz rokas, esmu sastapis tikai tos kuri ir bijushi apkraapti.
es ar esmu saskāries ar visu šito. Vienu nolēmu pamēģināt arī, tur vajadzēja vienu progu uzinstalēt, neaceros kā vinju sauca, un ta tur ekrāna augšā parādās viena pelīte kas visulaiku skraida un par to tev skaita punktus, bet uz tās pelītes vajadzēja ik pa brīžam paklikšķināt lai tjipa neiaizmieg. Sākumā uzliku Mouse ghost, ta vēlāk dabūju vēl vienu haku... Itkaa jau izskatījās daudzsološi. Bet nu beigu biegās pa mēnesi dabūju tikai 60 centus, teorētiski, bet viņi naudu sūta tikai no 50$! Ta papētīju vērīgāk to lapu un pamanīju ka tur vajag piereģistrēties visādās reklāmās ut.. Un par to man vēl ir jāmksā! Konkrēts bullshits!
Ok, varbūt var kautko nopelnīt, bet uzskatu ka ne vairāk par pāris dolāriem mēnesī! Jo neviens pa velti tev naudu nedos!!!
Spectre
Nov 6 2004, 13:07
Uhh shie varianti ar naudas pelniishanu netaa ir tikpat seni un daudz ka pats internets un neiesaku nevienu no taaaammmm viss tas ir CRAP.
Bija vienu laiku nitroclicks kur vareeja naudu itkaa sapelniit man veel tur uz acc staav ap 300$ (protams ka ar chiitoshanos) un var naudu iznjemt tikai kad ir 500$