Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Labaakais avatars
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
ShinChan
Sjii ir diezgan populaara lieta forumos, un ljauj cilveekiem mazliet pabuzjinaat savas paavu astes kaa arii rada veseliigu konkurenci:) Buutu veelams savu izveeli argumenteeti pamatot, nevis vienkaarsji iebliezt tas rulzzz, bet tas savukaart totaali suckssss, taa ne miiljie draugi, kaa teiktu Repsjonkulis.
Ok, man visvairaak simpatizee CryRat avatars. Nezinu, kaut kas tajaa narkoleptiskajaa purnaa ar izpluudusjo makeup'u un nenosakaamu izjuutu grimasi mani ljoti saista. Varbuut padalies info, kas tas ir. Veel labs ir arii muusu adminja avatars (pienaakums uzliek, he, he) un ....tas tad arii pagaidaam viss. Bet kaa tu domaa?
volzha
hehe
kaarleens
sad.gif sory ziimeet nemaaku tapee saveejo ziimeejumu nevareeju ielikt sad.gif un to par avatara jeegu tam manam nav nekaaada, dziivee es izskatos pilniigi savaadaak un kaut ko nopietnaaku mekleet man ir slinkums vieniigais size gan apsolos samazinaat uz 2 jo maneejais te taads zirgs ka pasham nepatiik ; vispaa naz ka dazhi pret taam bildiiteem tik nopietni attiecaas laugh.gif
Batou
mazliet padomaaju, un nomainiiju uz piemeerotaaku avataru savai personiibai - tb es piipeeju jau kaadu septiito gadu, plusaa man patiik Spike attieksme pret dziivi.
AlexMak
Jus apskataties uz sho seju, ta izsaka visas dzives emocijas - prieku, laimi, apnjemibu rikoties... smile.gif
volzha
prieku un laimi neredzu tai sejā tongue.gif
Rune
maneejaa gan rolleyes.gif
Rob_X
Es shito tikko kaut kur izraku, pat neatceros kur laugh.gif Bet peec kaada laika buus jaaeditee shitas mans posts, jo ar laiku mainiisies arii avatars sleep.gif P.S. A es gan redzu prieku tajaa asinjainajaa galvaa ! tongue.gif
CryRat
QUOTE (ShinChan)
Ok, man visvairaak simpatizee CryRat avatars. Nezinu, kaut kas tajaa narkoleptiskajaa purnaa ar izpluudusjo makeup'u un nenosakaamu izjuutu grimasi mani ljoti saista. Varbuut padalies info, kas tas ir.
hehe... tas ir no BLAME!
QUOTE (http://www.studiokrum.com/blame/blchara.html)
A small boy Killy finds wandering by himself in a fairly uninhabited area of the Cyber Dungeon. Called a "scabbie" by the legless woman Killy runs into later. Quiet and polite to all that are likewise to him. Those, however, who are not nice to to him he disposes of in an extraordinary manner.

no citiem avatariem kas te ir īpaši man neviens nepatīk... zenofex ir ok... Dzonis ir prikoļnijs... ir daži kas man te galīgi nepatīk... nu bet lai jau...
Siriuss[FN]
Hm, cienot meiteni kas uzzīmēja man šo avatāru. smile.gif
Man pašam patīk viss kas saistīts ar to meiteni tongue.gif
Roze
Hmm savu avataru izveleejos tapeec ka tas diezgan okej iet kopaar ar standarta invisionboard kraasaam smile.gif un iipashi neizlec utt..

Labi un Rei ar nedaudz simpatizee wink.gif
Dzonis
Ar sho avataru nedaudz personificeeju sevi (vismaz agraak).dalja, proams neatbilst smile.gif
http://www.opane.com/marshimaro.html
(2ais liekas coinaakais)

Rozes, CryRat,Zenofex - piesaista
standby
Jupp! Dzonis ir visnotalj shiverigs biggrin.gif Vel man patik Saiko un Zenofex avatari

Baa, vajadzetu taa kaa man ari savu ielikt??
zenofex
O, patiikami dzirdeet, ka mans avatars patiik kaadam cool.gif
Zheel tikai ka pats neesmu to ziimeejis smile.gif Bet njeemis no Animatrix...

Nu Rozes avatars ir kawaii, veel bija paaris labi avatari, kaa
karlika, user posted image
runes, user posted image
Saiko, user posted image
un volzham vecais labaak patika unsure.gif

Smogs
Tad diezkā ir ar manējo? Laikam tas izsaka manas personas nenoteiktību šinī pasaulē.... vai kautkas uz to pusi...
Rob_X
A mans ??? Shitaadi miilji dziivniecinji... rolleyes.gif
edg
A mans?
edg
Rune, ko tu izdariiji ar savu avataru??? Nu ja neliksi atpakalj, pasaki vismaz no kaadas animes tas ir tongue.gif
Seven_of_zero
Mans labi patik Robika avatars, bet no kura anime tas ir? vai ari nav?
karlik
O, mani kaads piemineejis, zenofex, jaa, arii tavs avatars ir labs biggrin.gif
Sirkam labs avatars un rune, un protams mans tongue.gif
Rob_X
QUOTE (Seven_of_zero @ Apr 2 2004, 11:01 PM)
Mans labi patik Robika avatars, bet no kura anime tas ir? vai ari nav?

Nav nav. tongue.gif
ShinChan
Forumaa paraadaas visnotalj apsveicama tendence par avataru izmantot savu maaleejumu. Pikja avatars ir aarpus konkurences, paareejiem atliek vien siekaloties. ok, ja taa padomaa xikes diezgan brasji tur liidzi...
Pikis
Gribeju kautko paraadiit no sevis, bet iisti nesanaaca jo dziivee es taads neiskatos
Vaidzeeja varbuut kaukaadu murmuliiti uziimeet......... varbuut arii .......ok

Man simpatizee vispaar daudzi avatori saaksu laikam ar (Rozi)(vienkaarsi kraasas labi sabalanseetas forsi)
tad ve (volzha) kruts dzeks,
(Dzonis) miili un prikolna,
(zenofex) taadi ziimeejumi man sausmiig patiik, kad no gaismas kaukas izplijaas
(Robik) kruta divi laugh.gif kaki nu tur kautko dara--krataas kaa traki
(AlexMak)varbuut ne tik traki patiik kaa izraisiitaas emocijas......... smile.gif
Bail kaadu arii aizmirs ganjau ir vel kaadi forsie avatar, nu jaa ir jau arii tadii kuri ipasi neko nesimpatizee, bet varbuut vel neesmu atklaajis to odzinu kuru veelas paraadiit nu vot taads mans launais spriedums smile.gif ... biggrin.gif.. laugh.gif ?
CryRat
hmm... nevienam nepatīk Kikyou ?
user posted image
man gan... izskatās kaut kur redzēta tikai nevaru atcerēties...
zenofex
Hehe, kad izteicos par avatariem, tad Kikyou veel nebija pieregjistreejies(-usies).
Nee, nu vinjam(vinjai) arii ir piemiiliigs avatars - anime gan taadu neaceros, kur shaads gjiimiitis ir bijis laugh.gif
Pikis
Nu vot tomeer kaadu arii feinu avatoru arii nepamaniiju Kikyou man patiik, diezgan piemiiliigs un izskaataas harmonisks smile.gif
Kikyou
smile.gif Internetaa vienreiz mekleeju visaadas bildes aiz garlaiciibas. Uzduuros shitajai, un atklaaju manaamu liidziibu ar manu patieso izskatu...
edg
Pienjemu tad, ka Kikyou ir meitene biggrin.gif
Bet vispaar jaabuut drosmei, lai savu ar kaada anime charactera izskatu saliidzinaatu... (arii aizmirstot sejas dalju proporciju iipatniibas ph34r.gif)
tautietis
kikyou balvu par smukaako avataru no manis. man loti patiik:)
un maneejais ir.. taada.. rotaljlieta no beerniibas laikeim.. atradu nobildeeju.. agaak baigi patika ar vinju speeleeties:))
edg
heh, man jaaliek par avataru savu veco Felix skaitljojamo aparaatu. Tik ljoti patika skaitiit, ka visu izjaucu, izpeetiiju, saliku, un paarpalikushaas skruuviites pa spraugu sabeeru iekshaa. Peec tam pusgadu vinjas leenaam aaraa bira tongue.gif
Kikumi
Simpatizē Kikyou avatars. Tāda mīlīga meitene un liekas tik ļoti redzēta, bet jau aizmirsu kur. Patīk arī Rozes avatars. cool.gif
TheBadEdd
Nebuushu egoists, bet buushu atklaats - Mans avatars ir Ze Best!!! tongue.gif
Tas ir milsjh, jauks, populaars, animeets un galu galaa tas ir dzeltens leekajoshs kakjis - Ze Best!!! cool.gif
Kikumi
@Kakamaka!
Vispār man arī patīk! No kuras anime tas ir? huh.gif
TheBadEdd
QUOTE (Kikumi @ May 4 2004, 09:59 PM)
@Kakamaka!
Vispār man arī patīk! No kuras anime tas ir? huh.gif

"Love Hina" tur dazaas vietaas paspiideeja tas kakjis kaa rotallieta! Vaards vinjam Liddo-Kun!!! Respect! cool.gif
Batou
vsjo, tagad zinaashu, ka mans avataars nevienam nepatiik laugh.gif
edg
maneejais arii...
Yume
Outlawz , man patiik... bet mans viedoklis ir neobjektiivs, taapeec ka es klusi fanoju par Spaik'u. tongue.gif
Nu jaa edq... tavs avators, taa ir pati pilniiga, sen tachu jau zinaams ka tukshums ir ideaals. happy.gif
TheBadEdd
Apdeitoja avataru, pretendeeju uz uzvaru! biggrin.gif
TheBadEdd
A kas vinjsh ir mans avatars?! wink.gif
edg
Pirmo reizi redzu...
TheBadEdd
user posted image Un veel bija doma par sho runci, sakiet, ja jums tas runcis patiik vairaak par to "mistisko" kas tagad tad es labpraat pamainiishu! wink.gif
Yume
Kakamaka, nu kaa tu taa nesaki ka nedzirdeeji par taadu lietu kaa Ranma 1/2, tas ir Rioga kad vinju aplej ar augstu uudeni. happy.gif Nu tas tev avaa, mazais melnais ruksiits.
ShinChan
Sjaade, apsteidzi, es jau cereeju uz Kakamakas specbalvu sad.gif
Runaajot par avatariem: mans top 3 ir:
1. Zenofex (kaut kaa uzreiz piefikseeju, ka no animatrix, laikam speeciigi zemapzinjaa ieseedies)
2. Pikis (pasja darbs, pie tam kvalitatiivs)
3. Kikyou (topaa jaabuut paarstaaveetiem abiem dzimumiem smile.gif )
edg
Nuu, Kikyou avatars rullee pats par sevi, nevar teikt, ka 3. vieta tikai taapeec, ka "topaa jaabuut paarstaaveetiem abiem dzimumiem".
volzha
Visi jau grib lai viņu paslavē es ar smile.gif.
aya-angel
Tjaa, mans avators gan nav nekāds oriģinālais:) Vienkārši man patīt Ayumi Hamasaki:) Bet apsveru domu šo avatoru nomainīt pret kādu citu rolleyes.gif
Varbūt kāds ko labu ieteiks??? wink.gif
keitaro
Varbūt kāds ko labu ieteiks??? 

varbuut vieniigi citu ayumi bildi! laugh.gif
keitaro
ja kas, maneejais bilzjux ir Tsukasa no HackSign. bet shajaa forumaa neesmu nekur redzeejis, ka kaads atsauktos uz sho anime... nezinu, man personiigi viens miiljaakajiem seriaaliem

ljoti iereecu par arteck avataru. tas fanojoshais cilveecinjsh tieshaam ir feins.
aya-angel
Thanx par ieteikumu Keitaro!!! wink.gif
Bet es nolēmu klausīt savai sirdsbalsij un nomainiju savu iepriekšējo pret šo te smile.gif Kā tev patīk?
TheBadEdd
QUOTE (aya-angel @ May 8 2004, 08:51 PM)
Kā tev patīk?

Varbuut es neesmu vinjsh, wink.gif bet man shis ne ljoti patiik ja godiigi ieprieksheejais bija labaaks! tongue.gif Shis nav anime style! sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.