heh, though i expect to get only one or two answers here...
ShinChan
Nov 6 2004, 01:30
QUOTE(Tador @ Nov 6 2004, 00:18)
heh, though i expect to get only one or two answers here...
Maybe you should spill your guts in a first place?!
Bet ok, nezinu vai tas ir pats apkaunojošaķais, ko esmu darījis, droši vien jau ka nē, bet nu tomēr. Es vienreiz dzērumā esmu noaucis meiteni par "cūku", viņai dzirdot. Kad bija beidzies othodņaks man par to bija ļoti liels kauns. Pieļauju, ka tas nav nekas Oh, Oh Oh!!! Taču tas bija netipiski tieši man, jo es parasti reibumā esmu mīļš, pieklājīgs un ne ar vienu nekasos
Next, please!
ok, spiloshu gatus, kaa kaads teica...
ok visapkaunojoshaakais ko esmu dariijis... reiz man bija no kazaa reklaamas uz kompja uz divaam nedeeljaam bonzi buddijs...
Hmm..... nezinu gan.... laikam jau bija ta lieta ka meitenei no klases pa pakalju uzshavu. Ljoti apkaunojoshi, visi to darija un es ka lunis to pashu izdariju, pats pa sevi biju nokaunejies ludz arprata robezhai, garigais bija d***a paris dienas un meitenei i virsu nevareju paskatities.
QUOTE(Robik @ Nov 6 2004, 00:41)
Hmm..... nezinu gan.... laikam jau bija ta lieta ka meitenei no klases pa pakalju uzshavu. Ljoti apkaunojoshi, visi to darija un es ka lunis to pashu izdariju, pats pa sevi biju nokaunejies ludz arprata robezhai, garigais bija d***a paris dienas un meitenei i virsu nevareju paskatities.
njamm... piestaavoshs avatars...
heh nu tad es arī...
hmm, kauna vērtu lieta darītas daudz.. nez kura ir ievērības vērta..
hmm, nu laikam tomēr visapkaunojošākā bija tad kad es biš pa daudz iedēru, un salaidu ar vienu puisi kuram es patiku, bet tā kā es esmu menkui, tad man -nē. Nākamajā dienā viss tuss ar ko kopā dzēru bija pārliecināts ka viņš man gaužam patīkot. un viens draugs piegāja un prasija vai tiešām man ir tik slikta gaume.
Ek, es pēctam ilgi nevarēju rādīties tajā ompānijā.
Es esmu tik daudz apkaunojoshas lietas dariijis, ka vairs nespeeju veerteet...
Piemeeram, pirmajaa klasee bildinaaju divas meitenes reizee ar vaardiem: "Kura no jums buus mana sieva?" Vinjas, protams, shokaa atkaapaas liidz pashai sienai - taadu skatu neaizmirst... Un sajuuta bija izcili stulba, taapeec jau visu atceros. Tad laikam briidi iztrauceeja tas, ka ienaaca skolotaaja. Veelaak kaa jau pirmajaa klasee, peec desmit minuuteem visi jau visu bija aizmirsushi, iznjemot mani, kam tas bija diezgan liels piedziivojums.
Aa, vienreiz Zviedrijaa bijaam no skolas puuteeju orkjestris, mani ieskaitot. Tas bja, 6. klasee kad gaaju. Mees viesojaamies zviedru skolaa. Kaut kaadi zviedru beerni man iemaaciija vienu skaitaampantinju, ar ko viens otru kaitinaaja. Un tad es mazliet aizraavos, un vienai meitenei to tik daudz skaitiiju, ka vinjai tas nemaz nelikaas par joku, vinja saaka raudaat... Visi uzreiz nopietni palika, neviens vairs nejokojaas. Tad nu gan bija kauns. Bet pozitiivi, ka shii zviedru attieksme izmainiija arii manu attieksmi pret meiteneem.
Spectre
Nov 6 2004, 10:57
Shinobi-sama
Nov 6 2004, 13:02
hmm ja taa padomaa tad daudz kas ko esmu dariijis pirmajaa mirkli ir bijis kauns bet laikam ejot es nospljauju paar plecu un nospriezhu ka kas izdariits tas izdariit un nav ko sevi mociit, taapat neizlabosi. Nu bet ja jaatceras tad laiakm vienreiz 11 klasee taa pieraavos ka bezfilmaa cauri pilseetai biju vilcies un peec tam peec 3 meeneshiem viens mani aatpazina.... nu bet kam nagaadaas, peec taas reizes es uz alkaholu skatos ar naidu, un izveelo sulu, jo neveelos uz vestos kaa cuuka un absoluuti neko krutu nesaaskatu no piedzershanaas. Un veel atceros tanii pashaa 11 klasee es vienai meitenei aiz muguras bija sarunaajis kaut ko sliktu un vinja to uzraava un tad man klases priekshaa pa muguru sadeva, un visiem taads shoks iestaajaas, ka es uz kaadu stundinju kaa biete kauna seedeeju. Uchene prat noprasiija ko es taads sarkans.
Hmm... Kojaas vienreiz konkrēti piedzēros un visiem takā gribēju striptīzu rādīt, bet nu velkot bikses nosti ar visām apenēm novilkās...
ui, un kas no šiem visiem stāstiem izriet?
Mazāk jadzer dārgiem! ( jā, man arī)
Es kaadaa pirmajaa klasee biju taads nedaudz agresiivs beerns, taadeel sanaaca vienreiz meitenei ar kulaku pa seju iedod....
Un veel 9.klasee nedaudz aizraavos ar dirsanu vienai meitene, taa peec tam raudosa aizskreeja pie audzinaataajas un man bija jaaraksta paskaidrojums...
Ir jau veeel visaadi podi gaasti, bet paslaik nekas taads iipass neneak praataa.
ShinChan
Nov 6 2004, 15:19
Mmmm.... jaukie pamatskolas gadi
Par šo lietu man kauns gan nebija, bet interesanti tāpat. Es būdams runātīgs un ziņkārīgs bieži vien plijos virsū savai jaunajai lielpupainajai latv. val. skolotājai (kaut kad 7. vai 8. klasē). Dažreiz uzvedos izaicinoši, provocēju viņu ar visādiem jautājumiem, līdz viņai nervi neizturēja un šī mani aizvilka uz mācību pārzines kabinetu gaudojot, ka es dezorganizējot klases darbu, neļaujot strādāt ne viņai, ne citiem (ha, ha! tie "citi" bieži vien bija lielāki mežoņi par mani) un, ka es ar viņu koķetējot. Līdzīgu stāstu viņa nobuldurēja manai mātei. Es, protams, nosolījos laboties
mhahaha... ShinChan.. tev laikam tajā laika parādījās noslieksmes uz etchi.... nabaga skolotāja..
Mums 10 klasee bija taadz notikums kaa Kempingi. Mees tur atbraucaam, piedzeeramies un tad vakaraa noleemaam iet pie juuras , es gaaju kopaa ar vienu
meiteni mes gajam pa priekshu visiem citiem runaajam (neatceros par ko jo biju ljoti pielejies) kad atnaacaam pie krasta vinja uz mani paskatijaas ar taadu skatienu... Un mees saakam Skuupstities.. pats galvenais ka to redzeeja vel viena meitene kurai es patiku vinja tur saaka klaigaat tipa ko vinsh dara
Taad mes aizgajam atpakalj uz kempingiem , mees aizgajaam uz istabu
bet no riita tai meitenei ar kuru es biju kopaa visi sadirsa jo vinja ir mauka, taapec ka vinjai bija puisis un ka vinja kempingos tuseeja vell ar 2 dzhekiem..
Tas bija murgs es peec tam nozheloju ka kautkas bija noticis , protams vissas juutas pagaaja pa 3 dienaam kaa visu laiku.. Bet nu pacs trakaakais tas bija kad es 1 septembi atnaacu uz skolu un vinjas seedeja kopaa , taas divas meitenes kuras manis deelj gandriiz nepaargrauza viena otrai kaklu
That Was One Crazy Start Of a Year
Ito no Kazuki
Nov 7 2004, 00:12
Njus, konkrēti neko tādu ļooooooti apkaunojošu neatceros...Bet nesen, t.i. - piektdien, 5.novembrī, mūsu licejā bija 10. klašu iesvētības, tur jau vesela apkaunojošu muļķību pleijāde sanāk, tikai diference tāda, ka muļķojas visi ^^ Gan putru ēdu, uz ceļiem nometusies (no hands!), gan līdu pa zemi uz vēdera, kliegdama: "Jā, tā ir mana vaina, jā, jā, jā!" Nu labi, karotes gluži džekiem biksēs nebāzu...visp žēl
Nu ja, tas trakākais tovakar bija deja disco-stilā visas vidusskolas priekšā, skanot Elvisa "Devil In Disguise" (bet tas bija priekšnesuma ietvaros) Nu, vēl lezbiskā pusstriptīzdeja (tālāk par krekliņu vicināšanu arī netikām
) afterparty disenē, skanot "Я сошла с ума"...Nu ja, embarasssing, bet atmiņas vismaz patīkamas ^^
Shinobi-sama
Nov 8 2004, 11:06
Takou.....
hem. es jau nesaku ka man ir viegli lasāmi teksti, BET tev ir tik daudz stilistiskās kļūdas, ka nepiedomājot tas iznāk viens vienīgs vārdu salikums. Sorry bet tas nav stāstījums bet gan pavirš atstāstījums, ar iestarpinājumiem.
P.S. Neņem Ļaunā!, bet ja šādas lietas nenorāda tad pats to nemaz nepamani. Ceru ka palalīdzēju
zenofex
Nov 8 2004, 11:16
Nez, taa iisti nav bijis neviens gadiijums, kuru esmu shausmiigi paardziivojis, bet...
Reiz pusaudzja gados par neko (par dzeesgumiju laikam) pamatiigi sastriideejos un sakaavos ar savu vecaako maasu, peec tam kaadus triis meeneshus nerunaajaam. To diezgan pamatiigi paardziivoju, tieshi taadeelj ka tas notika kaut kaada siikuma deelj. Un ar savu maasu sadziivoju ljoti labi... Tikai ap jauno gadu saakaam atkal pamazaam runaat.
+ Veel biezhi vien paardziivoju, ka esmu sarunaajis visaadas mulkjiibas, galvenokaart ar (smukaam) meiteneem runaajot
kaarleens
Nov 8 2004, 16:51
ehe visi sūdi dzērumā teikšu ka pēdz vienas tādas reizes alhaholu 2 mēnešus nelietoju
tā bija kauns pa sevīm
nu re... ko es jau teicu.. viss ļaunums no tās ugunīgās dziras.
Shinobi-sama
Nov 10 2004, 14:01
varbuut mums noorganizeet akciju "Nee Alkoholam" akcijas ietvaros ietilptu
Alkohola izlaistiishana! un visaadi citaadas pret alkoholu veerstas akcijas... uz beigfaam kad jau buusim iegaajushi masveida hipnozee iesim dauziit skatlogus un dauziit un liet aaraa visu alkoholu kas pagadaas.. pirmie upuri buutu LB veikali un tad veel; mees vareetu paslepus aprakstiit maaju sienas ar kraasu balonienjiem ka tipo "shnabis=aids", "alkohols tevi padara par cuuku", "alus ir saakums tavai karjeras lejupsliidei", "saaksi ar viininju beigsi ar braagu", "vodka ir tavs balasts zaarkam", "shampanietis ir iemesls neveiksmiigu attieciibu saakuma", "alkohols tas ir iemesls kapee tev ir tik daudz gadiijuma ienaidnieku"... blaa blaa blaa.........
Es gribeetu redzeet kaada buus puulja reakcija
ShinChan
Nov 10 2004, 15:45
Visās valstīs, kurās ir bijuši mēģinājumi īstenot "sauso likumu" tas ir izgāzies ar skaļu blīkšķi radot vairāk problēmu kā risinājumu. Bet protestēt jau varam, un pēc tam atzīmēt veiksmīgi notikušās protesta akcijas kādā "barčikā" paņemot pa litriņam, vai "sotakam" (kas nu kuram tuvāks).
Spectre
Nov 10 2004, 15:46
Uhhh Shinobi-sama tu nu gan nodevi pa klavieri
Nu nee es shajaa akcija nepiedaliishos, jo ik pa laikam man tiik iedzert bikiit. Ja liidz lopa stadijai, nu tad draugu lokaa, un man kaut kaa nesanaak mulkiibas sadariit.
Zinu zinu ka alkahols = inde uttt. liidz lopa stadijai anyway piedzeros mosh 1x or 2x gadaa. A iedzert bishkiit kaadu labu visiiti or kaadu sestdienas pirts alinu nu gan neatsakos.
P.S. neatbalstu ikdienas jebkaada veida alkahola lietoshanu, jo tas jau toch ir alkaholisms.
Mha, Shinobi... sāc, oraganizēt to akciju, es piebiedrošos, galvenais lai mans vārds nekur neatskan, jo pēcāk visi Latvijas alkoholiķi medīs akcijā piedalījušos.
Tas arī varētu būt ļoti jautr pasākums, vienīgi ka, es labprātāk skatītos no malas kā kādiem pāris cilvēkiem pakaļ dzenās pāris simti alkašu applukušās drēbēs un pietūkušām rokām, ar skaidri redzamām "varakdienas pasēdēšanas" sekām sejā, skaļi blajujot "atdai butilki" !
Jaladin
Nov 12 2004, 12:07
Nu reiz es septiitajaa klasee taaaaaaaa piemetos... Naakamajaa dienaa es visu atcereejos.... Labaak buutu ja nebuutu atcereejies....
Oi un kaa es liidz septiitajai klasei kaavos. Hate myself for that.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.