Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ...
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Animy
Shii saite tomeer ir wilshanas...es jau tikai veelejos but sabiedriska...cilvex kursh seez mala un nebilst ne varda nav nekaads jautribas iemiesojums sad.gif

...Ja ta padoma,shi vieta ir domata egoistiskiem diplomatiem,kuri izezh no sabiedriibas jaunaakos mad.gif
...manis peec warat izdzest sho topicu,varat ignoret vai apcelt,sheit es wairs neatgriezhos! tongue.gif
... blink.gif Nu gan muusdienaas senchi kljuwushi iigni,tas ir,sheit noteikti 70% ir old people...whatever...see ya biggrin.gif
kaarleens
blink.gif
Batou
Wiiii! satiekamies pie Laimas pulksteņa. es paņemšu līdz "vanaga" 2 litrīgo.
deleted-ray
QUOTE(Animy @ Nov 5 2004, 16:30)
Shii saite tomeer ir wilshanas...es jau tikai veelejos but sabiedriska...cilvex kursh seez mala un nebilst ne varda nav nekaads jautribas iemiesojums  sad.gif

...Ja ta padoma,shi vieta ir domata egoistiskiem diplomatiem,kuri izezh no sabiedriibas jaunaakos  mad.gif
...manis peec warat izdzest sho topicu,varat ignoret vai apcelt,sheit es wairs neatgriezhos! tongue.gif
... blink.gif  Nu gan muusdienaas senchi kljuwushi iigni,tas ir,sheit noteikti 70% ir old people...whatever...see ya  biggrin.gif
*

As You wish
ShinChan
Ha, ha, ha, haaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Atvainojiet, nenoturējos...
Kur nu vēl tālāk?! Tā vietā, lai daudz maz konstruktīvi (laikam jau nevar tā runāt, pārāk "sencisks" un "diplomātisks" vārds) paraudzītos uz pārējo foruma dalībnieku kritiku vai ieteikumiem, tu izvēlies vieglāko ceļu - plinte krūmos un pati līdzi tai. Domā no tā, ka tu šajā forumā nepostosi kādam būs silts vai auksts? *joprojām smejos* Nudien, man shie jaunizcepto otaku uzpluudi saak jau piegriezties...
Wiiii! satiekamies pie Laimas pulksteņa. es paņemšu līdz "vanaga" 2 litrīgo

Varbūt labāk "Turbo dīzeli"?
kaarleens
QUOTE(ShinChan @ Nov 5 2004, 15:46)
Ha, ha, ha, haaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Atvainojiet, nenoturējos...
Kur nu vēl tālāk?! Tā vietā, lai daudz maz konstruktīvi (laikam jau nevar tā runāt, pārāk "sencisks" un "diplomātisks" vārds) paraudzītos uz pārējo foruma dalībnieku kritiku vai ieteikumiem, tu izvēlies vieglāko ceļu - plinte krūmos un pati līdzi tai. Domā no tā, ka tu šajā forumā nepostosi kādam būs silts vai auksts? *joprojām smejos* Nudien, man shie jaunizcepto otaku uzpluudi saak jau piegriezties...
Wiiii! satiekamies pie Laimas pulksteņa. es paņemšu līdz "vanaga" 2 litrīgo

Varbūt labāk "Turbo dīzeli"?
*

EIRO niknaaks 11 oboroti
jurc
QUOTE(kaarleens @ Nov 5 2004, 15:50)
EIRO niknaaks 11 oboroti

Tas jau vairs neskaitaas alus....
Dzonis
ak shii jaunatne.tik vielgpraatiigi atiecas pret nopietnaam lietaam...var edzeet ka augushi bez stingriibas...
em...Animy..varbuut neesi ieveerojusi, bet te lielaaki daljau gadu ir pie 20 un veel bishki..varbuut shi vecuma starpiiba (tava un muusu - onkulju un tantshu(??)) arii ir vainiiga pie savstarpeejas nesaprashana, jo skatiijums uz dazhaadaam lieetaam tavaa un muusu vecumaa ir diezgan atshtjiriigs (meedz buut iznjeemumi).kad pieaugsi, varbuut sapratiisi
deBUGa
Shis forums tomeer ir vilshanas... es jau tikai veelejos palasiit kautko par anime... cilveks, kursh nemitiigi "dzen" offtop nav nekaads jautriibas iemiesojums sad.gif

...Ja ta padoma, shii vieta ir domata mazgadiigajiem, kuri tikai to vien zina, kaa chatot... mad.gif
...Arii manis peec varat izdzest sho topicu, varat ignoreet vai apcelt, sheit es vairs neatgriezhos! tongue.gif
... blink.gif Nu gan muusdienaas tiinji prasiigi, tas ir, sheit noteikti 70% ir underage people...whatever...see ya biggrin.gif

P.S. "Hren vam!" © nezinaams
"Man tepat ir labi!" © zinaams
Shinobi-sama
Kaa jau shin-chan teica, tad man arii smiekli paspruka - mans plaans nostraadaaja pa visiem 100%.

Shii saite tomeer ir wilshanas...es jau tikai veelejos but sabiedriska...cilvex kursh seez mala un nebilst ne varda nav nekaads jautribas iemiesojums

vavelos tu esi meitene.... man biku zheel mazliet paliek, bet absoluuti nekaadas nozheelas. Nu ku var shitaa te ietekmeeties no paaris postiem. Es jau raxtiiju feel free to post - laika gaitaa izaudzinaasim par rihtiigu otaku friiku, ka iesi jau tik taalu ka bez shurikena aarpus maajas nemaz neiziesi, kur nu veel guleet likties. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. B
jurc
iisteniibaa es ar biju paarsteigts ka vinja ir meitene.... dry.gif
Rune
Ak, šausmas... Domāju, ka šādi cilvēki pastāv tikai iekš dažiem specifiskiem forumiem... Anyway, man prieks, ka šis forums nevilina offtopik taisītājus un citus tml. indivīdus happy.gif
Sigfa
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Uzsaucu visiem pa 100g ! biggrin.gif (joks... tongue.gif ) Ar to arī visus apsveicu, viens spameris izēsts.. biggrin.gif laugh.gif

PS. nemaz nenjemshos komenteet taas stulbiibas... sak, kamdeelj dariit darbu, kuru cits var izdariit tavaa vietaa...
Spectre
Mjaaa neav ko teikt tongue.gif tongue.gif tongue.gif sagribeejaas tikai un vieniigi pameediities.
Nav jau viss jaauztever tieshi un taisni pa trasi. Aeehh pat rokas necelaas raxtiit.
Ieshu labaak kaadu anime paluureet. rolleyes.gif
Kikyou
QUOTE(Animy @ Nov 5 2004, 15:30)
kuri izezh no sabiedriibas jaunaakos  mad.gif
*

Skat, skat, kaa visi mani eed nost tongue.gif
jurc
QUOTE(Kikyou @ Nov 5 2004, 17:40)
QUOTE(Animy @ Nov 5 2004, 15:30)
kuri izezh no sabiedriibas jaunaakos  mad.gif
*

Skat, skat, kaa visi mani eed nost tongue.gif
*

ar tevi ir savaadaak.. tu vismaz nespamo. Es peec shii posta tik tagad uzinaju cik tu jauna esi... blink.gif
Dzonis
eh....JurCHIX, JurCHIX..tev veel daudz nosleepumi par forumistiem jaatklaaj ph34r.gif (heh..biistami (teiciens taads) smile.gif)
jurc
QUOTE(Dzonis @ Nov 5 2004, 18:40)
eh....JurCHIX, JurCHIX..tev veel daudz nosleepumi par forumistiem jaatklaaj  ph34r.gif  (heh..biistami (teiciens taads) smile.gif)
*

labaak laikam buus ja es tos nosleepumus neatklaashu dry.gif
deleted-ray
Es vismaz Kikyou dzivajaa redzeeju un redzeeju kaa shamaa dziedaaja to animefesta himnu happy.gif
Kikyou
QUOTE(Ray @ Nov 5 2004, 20:00)
Es vismaz Kikyou dzivajaa redzeeju un redzeeju kaa shamaa dziedaaja to animefesta himnu happy.gif
*

AKDIES cik labi bija ka tev nebija kamera x_X...
Smogs
"There are lot of sick people in this world!"
Nu kas var bū jautrāks par 13g cilvēku kas meklē izpratni!
S.I.C.K..
edg
Baac, es nemaz nezinu, par ko man naaca vislielaakie smiekli - par saakotneejo postu, par Outlawz atbildi vai Sigfa piebildi iekavaas ("joks...")

Un vispaar, taa buus pirmaa reize muuzhaa, kad tieku iecelts senchu kaartaa - uzreiz peec spiekja prasaas...

Taapeec jau muusu forumaa nav nekaadas jautriibas (neesam neviens jautriibas iemiesojums), ka izeedam shaadus gados jaunaakos. Roze, taisi oranzhu fonu ar pukjiiteem - pievilinaasim vairaak jautros!

Ja es atceros savu alus dzershanas saakshanas vecumu, tad patieshaam:
image
deleted-ray
QUOTE(Kikyou @ Nov 5 2004, 21:10)
AKDIES cik labi bija ka tev nebija kamera x_X...
*

Nu kaa lai pasaka .... smile.gif
Yume
mha... bērni drīz baidīsies no šāda veida forumiem.. iedomajaties...kautkādā kurbijkurnē admins draud...." ja daudz flūdosi tiksi nosūtītsa uz tādu un tādu laiku uz otaku.lv forumu, un tur ar tevi runās onkuļi un tantiņas kas ēd tādus kā tu."
Spectre
Yume tik tieshaam maaki sasmiidinaat
/me apkriit gar zemi un pavaartaas drudzinos smieklos.
Da taksh, nevaig uzbrukt beernam pashi tikoo no taa vecuma izliidushi esam vai ta ne ???? Un ja taa labi pacenshaas pat diezgan labi var saprast emocionaalo pasauli, or am I wrong. Tas, ka dazhi negrib to atziit un blaut esu pieaudzis uz priekshu ..... es veel joprojaam atceros sevi tajaa vecumaa takshto viss ir okej viss naak ar laiku un domas arii manaas ar laiku.
Piemeeram 13 gadu vecumaa es domaaju ka 50 gados vecs cilveeks jau ir jaagulda kapaa, tagad mans viedoklis, ka vel pat visos 60 dziive tik turinaas.
Yume
nē, es arī ļoti labi sapritu tos mazos pokemonus kas te iemaldās. bet fakts ir tāds, ka viņiem te tāpat nebūs o darit, viņiem nevajag intelektuālas sarunas, bet gan īsus "krutus"tekstus... no žanra... wazza! .. Yo!.. Shiiiiiit! .. utt.
Un nedod dievs te drīz sāks parādīties meitenītes, pubertātes vecumā, ar niku variācijām .. angel vārdam.. un savām noslieksmēm uz suicīdu... vienkārši tāpēc ka grib izkratīt kādam dvēseli.. iedomājies kas te notiks.. nē paldies.. man savu problēmu pietiek.. citu problēmas klausos iņēmuma gadījumos.
ShinChan
QUOTE(Yume @ Nov 6 2004, 10:22)
Un nedod dievs te drīz sāks parādīties meitenītes, pubertātes vecumā, ar niku variācijām .. angel vārdam.. un savām noslieksmēm uz suicīdu... vienkārši tāpēc ka grib izkratīt kādam dvēseli..
*

Un tieši tāpēc jau laicīgi vajag gatavot speciālas sadaļas ar manuāļiem "kā īzdarīt pašnāvību ar vieslielāko veiksmīga iznākuma koeficientu", vai arī "tevi nedēļas laikā pamet jau 10 puisis? Jautā mums"; "Smilšpapīra priekšrocības piņņu likvidēšanā"; "Vēl viens caurduris mēlē? Kāpēc gan nē? Aculiecinieka vēstījums." utt. Bet par šiem tematiem tik tiešām jādomā laikus, padomājiet taču par tiem visiem nelaimīgajiem cilvēkiem un viņu milzonīgajām problēmām sad.gif
Saiko
nja... nav ko laikam vairāk piebilst laugh.gif atliek vien pavērot visus tos cilvēkus reālā un dažreiz tiešām gribas pasmaidīt - tāds vecums ko padarīsi...
Shinobi-sama
Mmm mes te esam sajutushies kaadu paaudzi vecaaki, jums taa neshkiet? Un ja mani uzskata par senciski domaajoshu tad tas nepilniigs kompliments, jo es domaaju progresiivi bet ar sencisku pieskanju. Un ka jau domeena vaards veesta tad shis ir Otaku Otaku Otaku.... forums. Kam ir probleema lai iet pie psihologa, jo mees labaakajaa gadiijumaa uzklausiisis bet reaali paliidzeet nespeesim, jo es atbildiibu par sveshaam probleemaam negribu nest, pat ja es nejuutos atbildiigs, tad tas otrs vainos mani un meeli palaidiis. Lai man arii ir vienalga bet reputaacija dara savu.
Sazin veel buusim pashnaaviibaa iedzinushi to nabaga Animy, vinja peekshnji sajuta sevii tik daudz komleksu ka peedeeejais glaabinjsh vinjais shkitiits vairaakkaartiigi pasliideet vannaaa un nosliikt. Kaads atceras filmas "Legally blond"
varbuut jamaa veelejaas nedaudz rozaa pievienot muusu arhajiski zilajam forumam. Buutu tach jauki ja kaads hiperaktiivs tiinjuks savus postus izdailjotu ar n-tajiem smailjukiem un pastaaviigi murraatu miiljvaardinjus.. neliela atslodze no samdzenju sasprindzinaashanas un muusu sarkastiskaas rutiinas biggrin.gif. Mums tach vaig kaadu ko izeest. varjaubuut nezeeliigi bet mees laikam te moraalos orgasmus katrs noraavaam izeedot nabadziiti, kura tikko bija saakusi intereseeties par Anime un taa ari paliks pokemonu liimenii naakamos paaris gadinjus. Respektiivi mums vajag audzinaat naakamo paaudzi un atstaat sekotaajus. Mees neesam nemirstiigi.
QUOTE(Yume @ Nov 6 2004, 10:22)
Un nedod dievs te drīz sāks parādīties meitenītes, pubertātes vecumā, ar niku variācijām .. angel vārdam.. un savām noslieksmēm uz suicīdu... vienkārši tāpēc ka grib izkratīt kādam dvēseli..

Un tieši tāpēc jau laicīgi vajag gatavot speciālas sadaļas ar manuāļiem "kā īzdarīt pašnāvību ar vieslielāko veiksmīga iznākuma koeficientu", vai arī "tevi nedēļas laikā pamet jau 10 puisis? Jautā mums"; "Smilšpapīra priekšrocības piņņu likvidēšanā"; "Vēl viens caurduris mēlē? Kāpēc gan nē? Aculiecinieka vēstījums." utt. Bet par šiem tematiem tik tiešām jādomā laikus, padomājiet taču par tiem visiem nelaimīgajiem cilvēkiem un viņu milzonīgajām problēmām

Taax shitaa probleema ir runga ar 2 un vairaakiem galiem. Mums ir savas probleemas kas ir nemazaak smiekliigas nekaa taas, piemeram esmu saksaarie jau ar probleemu, ka katrs Kas sevi uzskata par anime miili izjuut nepilneeveertiibas komleksu, jo vinjs nav redzeejsi animi ko ir skatiijies vinja draugs. Spilgtaakais piemeers ir NGE, jo es shaubos vai atradiisies kaads kursh iesaacis skatiities sho seriaalu butuu atmetis vinju tapee ka nepatiik. Skataas lidiz galam lai vareetu sev pateikt "esmu redzeejis". Un es varu sadereet ka ir ljautu daudz taadu seriaalu kurus mees steidzam skatiit, jo esam pdzirdeejushi ka vinsjh ir "must see". Mees veel kautreejamies taa uzvesties kaa to dara Otaku japaanaa un mees savas probleema atstaajam nogremdeetas, celjot pamaziitinjaam aaraa laikam ejot. Piemeeram es mees satraucamies par suberiem. Musm savukaart jaaizvedo nodalja ar manuaali suberu izveelee. Vai teiksim skaidrojosho vaardniicu Gits un NGE. Savukaart mees juutamies nepilnveertiigi ja pa vidam savam tekstam neiepinam kaut ko japaanisku. Taakaa visaadus siikumus mees varam paarcilaat, kas apkaarteejai sabiesdriiba liekas smiekliigas.
Yume
Un Shinobi-sama, nu tu aizšāvi biš pār svītru.. tu tagad atkal apvieno visu vienā čupā, kautgan .. te jau katrs tmats beidzās ar paziņu ka to nevar darīt.. jā, praktiski te ir daudziem kompleksi, un ne tikai mazvērtīas, es kādreiz pieminēju ka no psiholoģiskā vied'okļa var izanalizēt mūsu avus un ui cik daudz pateikt. Bet psiholoģija neiedala visu vienā.. katrs ir unikāls un nevar tagad to apvienot.
Tas ka te savākušies vairums cilvēu ar tādu raksturu ir tiaki pamatojams ar to ka te ir koncentrēta publika..
Shinobi-sama
Yume-chan:
Es vienaa chupaa nemetu, bet gan vairaak noraadiiju, ka muusu CHUPA peec konstruktiivajiem principiem ir ekvivalenta vinju chupai. Taa teikt tie pashi veezhi savaadaakaa formaa un savaadaak nokraasoti. biggrin.gif
kaarleens
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 8 2004, 09:58)
Yume-chan:
Es vienaa chupaa nemetu, bet gan vairaak noraadiiju, ka muusu CHUPA peec konstruktiivajiem principiem ir ekvivalenta vinju chupai. Taa teikt tie pashi veezhi savaadaakaa formaa un savaadaak nokraasoti.  biggrin.gif
*

Yume nu kau kaa galiigi zem sufleksa chan netraapa rolleyes.gif Shinobi Sama
pavecu pavecu mosh vieniigais ja kun tu vinju vareetu saukt laugh.gif
edg
QUOTE(kaarleens @ Nov 8 2004, 15:56)
Yume nu kau kaa galiigi zem sufleksa chan netraapa  rolleyes.gif  Shinobi Sama
pavecu pavecu mosh vieniigais ja kun tu vinju vareetu saukt  laugh.gif
*

Nu beidz tachu, mees tachu senchi: veci viiri "dziives beigas - visu piekaast" stadijaa meetaajas ar sufiksiem pa labi un pa kreisi biggrin.gif

Un Shinobi, tu tur baigi izteicies, ka mees esot taadi un shitaadi bijushi, ka izeedushi nabaga Animy: cik es toreiz to postu lasiiju, kur vinja sveicinaajaas, man atminjaa spilgi ieseedies tieshi tavs iipashi garais un izcili kritizeejoshais posts, kuru tu peec tam nodeeveeji kaa meegjinaajumu padariit Animy par erm... slinkums mekleet... nu principaa tu pats biji lielaakais izeedaajs, kaut arii, iespeejams, negribot. Taapeec klusiibaa paardomaa, kaapeec TU vinju izeedi no foruma, un tad, kad buusi ticis skaidriibaa ar sevi, tikai tad piesienies paareejiem, ka vinji to arii dariija.

Iespeejams, ka shodien esmu nedaudz kritisks, pavirshs un nespeeju konentreeties, taapeec piedodiet, ja galiigas muljkjiibas sarakstiiju - kam negadaas...
Shinobi-sama
Mans meerkjis arii bija nokritizeet un meegjinaat izeest nabadziiti Animy un nekaadas nozheelas... Un esmu gatavs uznjemties sho atbildiibu par "slepkaviibu" ar ieprieksheeju nodomu biggrin.gif. Un paareejiem es nepiesienos visaa var manot mani, paareejie lieliski nokomenteeja manu iemeslu kapee ES vinju "nogalinaaju".

Tapee shinii sasniegumaa ka mees esam nodeveeti par senchiem pateicaties MAN MAN MAN! biggrin.gif

Yume nu kau kaa galiigi zem sufleksa chan netraapa  Shinobi Sama
pavecu pavecu mosh vieniigais ja kun tu vinju vareetu saukt

te luuk ir mazinja veesturiite un kamee Yume-chan neiebildiis es vinju taa labraat deveeshu, kaut gan arii vinjas "skalpelis" vareetu buut arguments man izvairiities no shii sufiksa, es tomeer uzdroshinos biggrin.gif
Yume
Mha... Shinobi.. tu esi slepkava tad jau sanāk, aukstasinīgs bērnu slepkava. Brrr.. kur taus kauns. Visu tavai mammai pastāstõšu..
Bet īstenība.. ko te strīdētie tagad, tas bērns bija pats vainīgs ka neizturēja "senču" ironiju un sarkasmu. Tas nebūt nenozīmē ka mēs esam vainīgi pie tā aiziešanas ( nē, Shinobi ir vainīgs pie tā suicīda akta , bet pārējie gan nē biggrin.gif )
Tādiem ir savi forumi, un ja negrib te sēdēt.. tad neviens jau nespiež, es teiktu ka mums savējo pietiek.

Un, Yume neiebilda par sufiksu tik ilgi, kamer tas galīgi neizvedīs no sevis... pagaidam es vēl sevi mierinu ar domu ka nabaga Shinobi, sācis jukt pratā.. un slimi cilvēki jaliek mierā... kas zin, varbūt lipīgs. ph34r.gif
Kikyou
QUOTE(Yume @ Nov 9 2004, 18:09)
Tādiem ir savi forumi
*

Forumi diez vai, a chats (kuraa visbiezhaak meetaatie teksti ir "Anninja no 6. vsk 7b ir maita!" un "es miilu peeteri no 11c" utt...) gan noteikti biggrin.gif
Roze
Shii saite tomeer ir wilshanas...es jau tikai veelejos but sabiedriska...cilvex kursh seez mala un nebilst ne varda nav nekaads jautribas iemiesojums

Mjā jāsaka, ka cerības nu nekādi neattaisnosim (to principā varēja no sākuma pateikt). Jo, manuprāt, vairāk vai mazāk visi otaku dalās divās grupās - ir izvirtuši perverti un drūmi / vienaldzīgi subjekti..

Lai arī cik paradoksāli tas neizklausītos un nebūtu, jo vairāk tu skaties animes, jo principā (vismaz man) dzīve liekas garlaicīgāka un bezjēdzīgāka.
Lai arī 90% gadījumos vienmēr ir ietvertas pamācības par to ka "dzīve ir tāda kāda tu to veido", par to ka "ja pats necentīsies nekas nebūs", par to ka "nekad nevajag padoties", "keep up", "be strong" utt, no otras puses arvien vairāk kļūst skaidrs cik cilvēka ikdiena tomēr ir patukša un drūma (šeit es nerunāju par meiteņu ar zaļiem matiem neeksistēšanu smile.gif ) un ka vairāk vai mazāk tu šā vai tā esi viens.

Līdz ar to uzgrūst vēl savu sāpi citiem ir bezgala bezatbildīgi.. Ir jau tā grūti..

being otaku is hard..
Yume
Thre-there Roze.. tu tā raksti ga skarbi ap sirdi paliek, par otaku bariem kas tagad sēž stūrītī un domā ko iesākt ar šo nožēlajamo dzīvi..
bet ta nebūt nav visiem.. kā piemērs varētu kalpot.. nu teiktim Aya-angle.. vai za4pleedina... nu ko es taadu genki vēl pazīstu.. labi, sevi neminēšu, esmu pofigists.. bet ir gaužām daudz cilvēku kas māk izspiest no dzīves to mazumiņu ko vajag lai nav garlaicīgi.
Vajag tikai ticēt sev.
Roze
tu tā raksti ga skarbi ap sirdi paliek, par otaku bariem kas tagad sēž stūrītī un domā ko iesākt ar šo nožēlajamo dzīvi

Nu vai dzīve nav skarba? smile.gif Bet par domāšanu ir tā ka bieži vien tam neatliek laika.. cilvēks ir noņēmies ar savām rutīniskajām nodarbēm.
Protams ir jau arī tādi mazie ikdieīšķie prieciņi..
kā piemērs varētu kalpot.. nu teiktim Aya-angle.. vai za4pleedina

Vai viņas nav maziņas? =] (no offence) aiz kam meitenēm jau kaut kā savādāk tur..
Pat pēc animēm skatoties tie kas visvairāk saiet sviestā / "screw up" / "breake down" ir vīriešgabali..
Vajag tikai ticēt sev.

Nu re tu jau par to pašu ko es rakstīju smile.gif Nu a kāda jēga ticēt sev (ja tāpat slinkums / besis)? Ka būs viss ok? Ka kautkas reiz mainīsies? smile.gif
ShinChan
QUOTE(Roze @ Nov 9 2004, 21:21)

Lai arī 90% gadījumos vienmēr ir ietvertas pamācības par to ka "dzīve ir tāda kāda tu to veido", par to ka "ja pats necentīsies nekas nebūs", par to ka "nekad nevajag padoties", "keep up", "be strong" utt, no otras puses arvien vairāk kļūst skaidrs cik cilvēka ikdiena tomēr ir patukša un drūma (šeit es nerunāju par meiteņu ar zaļiem matiem neeksistēšanu smile.gif ) un ka vairāk vai mazāk tu šā vai tā esi viens.
*

Parakstos zem šiem vārdiem.
Lai cik motivējošas un didaktiskas būtus anime, neviena no tām mani nav radikāli sapurinājusi un likusi izmainīt dzīvi, lai gan prātā saprotu, ka tas būtu jādara. A varbūt pie vainas ir mani pēdējā laikā biežie apmeklējumi moralpain.bad.lv (nevienam cilvēkam ar skaidru un nesamaitātu prātu es to lapu neiesaku, manā gadījumā, diemžēl, jau ir par vēlu)
Saiko
pilnībā piekrītu Rozes teiktajam .. ir pat tādas dienas kad var nosēdēt tāpat vien - neko nedarot vai visu dienu jo vienkārši nekas vairs nespēj aizraut - dot asumu dzīvei... sēdi tā un skaties tukšu skatienu kaut kur... vienreiz man pat vectēvs pajautāja: 'ko es tāds domīgs sēžot?' es atbildēju: 'ka tāpat vien - dzīve tāda' savukārt vectēvs teica ka tāda sēdēšana būtu viņam japiekopj nevis man kas vel jauns un kuram tad tā dzīve būtu jābauda / jātver mirklis .. dažubrīd tiešām liekas ka mana vieta būtu kādā klusā kalnu namiņā ehh... nebūtu nemaz ar slikti...
jurc
domaaju ka esmu no retajiem kas taa domaa... bet izraadaas ka taadu ir daudz.... Un šo dzīves suurumu un patiesiibu paliidz atklaat tikai PC, internets.... Paskatoties uz tiem kas ar kompi ir uz Jūs, liekas ka vinjiem dziivee viss ir ok, apmierinaati ar sho dziivi...
Taa vienkaarshi ir!
Yume
Nu dāāāāā.. cilvēki..man pilnīgi nolaižās rokas.. viens raksta " .. dzīvei nav jēgas.. " , otrs " vairs nekas neiazrauj..".. trešajam vispār datoru mānija.
Dārgie.. tas ir smieklīgi. Jūs taču paši neko nedarat. Kautgan arī neko nedarot īstenībā var tomēr nepalaist garām īsto brīdi. Un ja viņu sagaida, pat slinkojot un besoties, tad galvenais viņu nepalaist vaļā un dzīve vairs neliksies rutīna.
Var sasniegt visu vēlamo, tikai nevajag aizmirst savas vēlmes,un noteikti vajag pamanīt kad būs tas brīdis, kad ir jāķer laime aiz astes.
( bļāviens, es te tagad jūtos kā "peace on the world" psiholoģe, bet kā lai savādāk ieskaidro ka dzīve var būt rožaina?)
Kas jums ir visiem. Jūs esat lekuši ar izpletni? Gulējuši telefonbūdiņā līdz pamodina policija? Lēkājuši pa garāžu jumtiem? tas ir bērnišķīgi, jā.. bet tomēr.. tie ir tie brīži kas ir nepieciešami relaksācijai, lai nenotiet tā kā jums tagad, ka dzīve sastāv no vienas lielas pelēkas rutīnas.
Dariet taču kautko lietas labā!!!
Man kauns par savu tautu paliek, ja tā ir galvenā cilvēku nostāja pret dzīvi, tad nākotne viņai arī izskatās visai pelēka.
ShinChan
QUOTE(Yume @ Nov 9 2004, 23:53)

Var sasniegt visu vēlamo, tikai nevajag aizmirst savas vēlmes,un noteikti vajag pamanīt kad būs tas brīdis, kad ir jāķer laime aiz astes.
( bļāviens, es te tagad jūtos kā  "peace on the world" psiholoģe, bet kā lai savādāk ieskaidro ka dzīve var būt rožaina?)
*

Yume, padod roku...lai tevi varu ieraut savā drūmestības un vientulības piepildītajā pasaulē.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Tevis aprakstītie notikumi nemaz ar tik jautri neizskatās. Runājot par psiholoģēm, man jau pietiek ar vienu iekš TV3, Aina (Poiša) viņai vārdā.
*iedzer pāris antidepresantus*
Tā, kur mēs palikām?
Yume
mha... jā.. Aina... lol, es vienu dienu ieslēdzu TV , pusdienot gribēju.. taču ieraugot talk show'u pa tv3, un vēl pie tam mūsmāju... heh, kan kumoss kaklā nelīda.

Njā, un runājot par jautrajiem notikumiem. Zini, viss ir atkarīgs no uztverša,as... es rakstīju no savas pieredzes, un zini, man visi šie notikumi, un daudzi cili, neļauj pasniegt tev roku . tongue.gif Un vispār, tu iedomājies kas notiks ar tavu "drūmestības un vientulības piepildītajā pasaulē" pasauli, ja taijā iekāpšu ES... hehe... man noslieksmes uz depresiju nav.. vienīgais kas man uznāk ir besis, un tad es kļūstu agresīva.. hehe, labas beigas šim stastam nebūtu biggrin.gif
ShinChan
Rādās būšu sev radījis depresīva, pesimistiski noskaņota un drūma vientuļnieka tēlu, kam sveši visi laicīgās dzīves prieki biggrin.gif
Kaut kā nekad sevi tādu nebiju iedomājies. Varbūt Yume tiešām izmantot tavu jautras dzīves formulu un sadzerties šņabuli līdz plīsienam telefonbūdā. Tā tik būtu jautrība pamosties atļurbenē kopā ar kādu bēdubrāli, kas nemitīgi laiž pār lūpu un pa bikšu staru.

Vai vēl labāk, piedalīties Ainā un izmēdīt viņu, tas tik būtu joks.
Es arī jau labu laiku domāju, ka nenāktu par skādi pieteikties kādā no "fabrikām" ar mērķi tikt iekšā un apd....t viņus visus. Uztaisīt īstu šovu. Sarkasms un uzbraucieni no rīta līdz vakaram, kā jums tas patiktu? Vienīgā problēma ir tā, ka es ne dziedāt ne spēlēt kādu instrumentu māku.
Jaladin
blink.gif blink.gif blink.gif ........nu jaaa....
mazaa triispadsmitgadniece neiztureeja foruma spiedienu... lol laugh.gif
Taa arii neaizleca kas vinjai par probleemu...
Jaladin
Taa prakse pieraada, ka Poteristiem te dariit naf ko. mad.gif
Shinobi-sama
Un, Yume neiebilda par sufiksu tik ilgi, kamer tas galīgi neizvedīs no sevis... pagaidam es vēl sevi mierinu ar domu ka nabaga Shinobi, sācis jukt pratā.. un slimi cilvēki jaliek mierā... kas zin, varbūt lipīgs.

Khmmm shis teikums skan paarliecinoshi....... no offense bet man tomeer arii ir robezha un vari uzrakstiit privaati vai arii publiski vai taa ir taisniiba vai joks. diemzheel ir lietas kuras es izbeigshu, jo man tomeer negribas iemantot iistu naidu, jo tu tomeer esi shiis kopienas svariiga sastaavdalja un kultiveets naids man nav vaidziigs lai arii ieksheeji man buutu dzilji pofig ka kaada mani tur ieniist.

Lai arī cik paradoksāli tas neizklausītos un nebūtu, jo vairāk tu skaties animes, jo principā (vismaz man) dzīve liekas garlaicīgāka un bezjēdzīgāka.
Lai arī 90% gadījumos vienmēr ir ietvertas pamācības par to ka "dzīve ir tāda kāda tu to veido", par to ka "ja pats necentīsies nekas nebūs", par to ka "nekad nevajag padoties", "keep up", "be strong" utt, no otras puses arvien vairāk kļūst skaidrs cik cilvēka ikdiena tomēr ir patukša un drūma (šeit es nerunāju par meiteņu ar zaļiem matiem neeksistēšanu  ) un ka vairāk vai mazāk tu šā vai tā esi viens.

Līdz ar to uzgrūst vēl savu sāpi citiem ir bezgala bezatbildīgi.. Ir jau tā grūti..

being otaku is hard..
hem... nu daljeeja taisniiba. Cilveeks pats veido savu ikdienu, savu pasauli kuraa vinjsh dziivo un pluushana liidzi straumei ir pasha darbiibu rezultaataa. Te ir tas paradoks, kad jo vairaak cilveeku tev apkaart jo vientuljaaks tu juuties, jo speeciigaakai straumei tu ljaujies. Lielpilseetas tam ir tieshs pieraadiijums. Ja taa padomaa cik laimiigi ir tie cilveeki kas dziivo laukos. Miyazaki filma "Only yesterday" lieliski paraada to.
Man ar to skatiishanos ir taa: jo vairaak es skatos jo vairaak man sagribas radiit savu "shedervu", taa saciit gribeetos redzeet vai radiit taadu garadarbu kas vienaldziigu neatstaatu nevienu tobish "atveert durvis uz nepraatu", pagaidaam ko taadu nav speejusi neviena no liidz shim redzeetajaam animeem, visaas ir tikkai mazuminjsh no taa ko es gribeetu redzeet/radiit. Manupraat piespiest cilveeku apmaldiities sevii ir lielski. Sajukt praata nav maaksla bet tureeties uz robezhas jau ir garants ka tu tiski iecelts gjeenija kaartaa, savukaart ja tu parauj liidz arii citus tad tas ir augstaakais sasniegums.

Nu re tu jau par to pašu ko es rakstīju  Nu a kāda jēga ticēt sev (ja tāpat slinkums / besis)? Ka būs viss ok? Ka kautkas reiz mainīsies?
katru cilveeku ir iespeejasm salauzt, nesalauzhamu cilveeku nav, starpiiba tikai taa ka nav pagadiijeis gariigi speeciigaaks/atshkiriigaks praats! panaakt luuzma punktu savaa dziive ir ljoti svariigi, un veel svariigaak ir maaceet izkepuroties. Tikkai peec shiis izkepuroshanaas var pilntiesiigi likt roku uz kruuts un kliegt esmu izbaudiijis dziivi. Ja tev luuzumu dziivee neuztaisa citi cilveeki tad tas jaadara pasham.. kaa saciit seerkocinja veertiibai, noziimei un ieguldiijumam ir jeega tikkai tad kad vinjs ir aizsvilies un kaut ko aizdedzinaajis... pats no sevis vinsj neaizsvilsies vienmeer ir kaads dzineejspeeks un pastaalkji, ja taa nav tad tie ir jaaizveido!

domaaju ka esmu no retajiem kas taa domaa... bet izraadaas ka taadu ir daudz.... Un šo dzīves suurumu un patiesiibu paliidz atklaat tikai PC, internets.... Paskatoties uz tiem kas ar kompi ir uz Jūs, liekas ka vinjiem dziivee viss ir ok, apmierinaati ar sho dziivi...
Taa vienkaarshi ir!
luuk pieeraadiijums kapee masveida pshnaaviibas ir vieglaak izdaraamas

Tlk shovi ir smiekliigi un debiilisma paarpilni un cik no tiem ir patiesi man un cik no tiem ir ruupiigi iestudeeti? reizeem tieshaam atskan kas normaals no Tlk show vadiitaaja puses.... Bet mani vis vairaak smiidina un riebumu uzdzen ka tie kas tu ruzstaajas ar savaam probleemaam tik aprobezhoti domaa ka doma ka tas viss ir ruupiigi iestudeets mani nostiprinaas aizvien speeciigaak un speeciigaak. Khm runaajot par Ainu... esmu dazhu shovus redzeejis agadiishanas peec un te man jaasaka, ka vinja varbuut tieshaam censhas aarstete publiku, bet labaak buutu ja vinja paliktu kaa praktizeejoshaa psihologje, nevis izietu eeteraa jo tur tie probleemrisinaajumi ir taadi ar ziimuli uzskiceeti un ar flomaasteru uzprishinaati...

Vai vēl labāk, piedalīties Ainā un izmēdīt viņu, tas tik būtu joks.
Es arī jau labu laiku domāju, ka nenāktu par skādi pieteikties kādā no "fabrikām" ar mērķi tikt iekšā un apd....t viņus visus. Uztaisīt īstu šovu. Sarkasms un uzbraucieni no rīta līdz vakaram, kā jums tas patiktu? Vienīgā problēma ir tā, ka es ne dziedāt ne spēlēt kādu instrumentu māku.
hehe un rezultaats buutu taads ka tevi fabrikanti izbalsotu par to ka tu esi paaraak gudrs tiem trulajiem praatinjiem un gandee vinju naivo prieku par "dziives skaistumu", ja nemaldos tf2 jau ir viens taads kuru pastaaviigi liek uz izbalsojamo solinja. Savukaart izmeediit Ainu buutu aarkaartiigi interesanti un es pat sanjemtos un pazvaniitu uz studiju un paliidzeetu gremdeet "Ainu" esmu paarliecinaats ka neviens no tiem talkshoviem nav gatavs cieniigam pretiniekam kas speetu argumenteet savu probleemu un gari un smalki izstaastiitu, kaa arii kas speetu argumenteeti bilst pretimtam "vadiitaajam". Kaada jeega no talkshow ja "atnaakusii probleema" problematizee pashu talkshow.

P.S. paspeeju sasviist kameer savilku visu vienaa postaa biggrin.gif
ShinChan
Savukaart izmeediit Ainu buutu aarkaartiigi interesanti un es pat sanjemtos un pazvaniitu uz studiju un paliidzeetu gremdeet "Ainu" esmu paarliecinaats ka neviens no tiem talkshoviem nav gatavs cieniigam pretiniekam kas speetu argumenteet savu probleemu un gari un smalki izstaastiitu, kaa arii kas speetu argumenteeti bilst pretimtam "vadiitaajam". Kaada jeega no talkshow ja "atnaakusii probleema" problematizee pashu talkshow.

Esmu redzējis vairākus Ainas raidījumus. Mani visavairāk tracina, tas, ka ar minimālām izmaiņām tas tik tiešām varētu būt daudz maz normāls šovs. Vismaz pagaidām šovā nepiedalās aktieri, kas jau padara to daudz maz saistītu ar reālo dzīvi un reālām problēmām. Bet paša šova lielākā problēma ir tā vadītāja ar savu samāksloto sašķobīto gīmi, un kur ikviens teikums no viņas mutes man izklausās pēc "ak tu nabadziņ, kā tev dzīvē nav paveicies". Es viņai labprāt par šādu ņirgāšanos iekrautu pa viepli. Pat nespeciālistam ir redzams, ka viņa ar raidījuma dalībniekiem nav rūpīgi strādājusi, jo bieži vien tie sāk runāt par galīgu beztēmu un nesaprot uzdotos jautājumus. Laikam pag. nedēļ bija viens raidījums par patversmes bērniem, un publikā bija daži no šīm iestādēm, varēja manīt, ka bērni nevēlas atbildēt uz Ainas jautājumiem (pat varēja redzēt kā groza galvu), taču šī tāpat plijās virsū un protams neko vairāk par vienvārdu teikumiem laukā nedabuja. Priekš kam šāda TV profanācija ir vajadzīga?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.