Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nomira!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Rob_X
Minskā vakar vakarā pēkšņā nāvē miris Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Sergejs Žoltoks. NHL lokauta laikā Žoltoks spēlēja hokeja klubā "Rīga 2000", kas atklātā Baltkrievijas čempionāta ietvaros vakar Minskā tikās ar vietējo "Dinamo". Spēle beidzās neizšķirti 2:2.

http://www.tvnet.lv/news/sport/hockey/index.php?id=3464951
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Spectre
Jaa arii es par sho zinu shoriit dzerot riita teeju un skatoties zinas uzzinaaju
sad.gif sad.gif sad.gif
zenofex
Superstulbi, protams sad.gif sad.gif sad.gif
Un briesmiigi zheel ariidzan, hokeja speeks tach rittiigs bija shis viirs.
Sigfa
Nu, visu cienju Sergejam, kursh labi nesis Latvijas vaardu pasaulee. Izsaku liidzjuutiibu Piederiigajiem un visiem hokeja faniem.
Batou
jā, no rīta "Dienā" izlasot man arī bija neliels šoks.
ShinChan
Mjā... šī sēru vēsts mani sansiedz jau vakar vakarā.
Ir aizgājis viens no labākajiem Latvijas hokejistie'm. Domāju, arī tuvākajos gados mūsu hokejā neparādīsies neviens'centra uzbrucējs, kas kaut daļēji spētu līdzināties Zholim. Man joprojām atmiņā ir viņa fantastiskie vārti pret Zviedriem (laikam 98. gada chempii), kad muuseejiem speeleejot 3:5 Zholis pārķēra ripu un ieblieza ripu vārtos ar visu Salo.
P.s.
Ceru, ka Balderim pašlaik ir sūdīgi ap dūšu par visu to ko viņš savulaik Sergejam sarunāja.
Dzonis
saapigi protams, bet kas tad iisti ir naaves celonis?kau atkal sirds nepietiekamiiba?
Smogs
Latvijas valsts nespēja atļauties kvalitatīvus stereoīdus.
Dzonis
"smiekli caur asaraam"
Rob_X
QUOTE(Dzonis @ Nov 4 2004, 14:00)
saapigi protams, bet kas tad iisti ir naaves celonis?kau atkal sirds nepietiekamiiba?
*

Vinjam apstajas sirds sad.gif
Ella
Jaa es ar jau vakar zinaaju sad.gif((((( Drausmiigs zaudeejums. sad.gif unsure.gif
:'(
deleted-ray
Skumiigi sad.gif sad.gif sad.gif
edg
Skumji... sad.gif

Kaa zholtoks nesit neviens.
kaarleens
sad.gif
volzha
Pievienjos visu juusu teiktajam, patiesi bija labs cilveeks un hokejists ! Un jau esmu iedzēris par viņu lai vieglas smiltis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.