Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Shkriceleejumi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Kikyou
image

Hm. Par cik anime festivaals ir jau shonedeelj, izdomaaju ka kautkas jaaieposto, lai zinaatu cik lielu kritiku var gaidiit smile.gif Nesleepiet domas un noraadiet uz kljuudaam, luudzu biggrin.gif
To ka visi shajaa forumaa ziimee labaak par mani apzinos smile.gif Kaapeec es nevareeju kaartiigi izkraasot? Vienkaashi... slinkums -.- Uz papiira man vairaak patiik kraasot smile.gif

Pavirshi ziimeets/pavirshi kraasots Adobe Photoshop 7.0, ziimeets ar tabletu (juhuu man tagad ar taads ir happy.gif) Panjeema kaadas + 20 minutes :3
Tador
QUOTE(Kikyou @ Oct 25 2004, 22:19)
Hm. Par cik anime festivaals ir jau shonedeelj, izdomaaju ka kautkas jaaieposto, lai zinaatu cik lielu kritiku var gaidiit smile.gif Nesleepiet domas un noraadiet uz kljuudaam, luudzu biggrin.gif
To ka visi shajaa forumaa ziimee labaak par mani apzinos smile.gif Kaapeec es nevareeju kaartiigi izkraasot? Vienkaashi... slinkums -.- Uz papiira man vairaak patiik kraasot smile.gif

Pavirshi ziimeets/pavirshi kraasots Adobe Photoshop 7.0, ziimeets ar tabletu (juhuu man tagad ar taads ir happy.gif) Panjeema kaadas + 20 minutes :3
*

taaks...
Ja neskaita mazliet pavirshu zoda/vaigu liiniju, man ljoti pat patiik - it looks so sweet!!!
un izkraasots peec manaam domaam ir patieshaam jauki!
Kaartiigi izkraasot nav nekaadas vajadziibas - shaadi var teikt, ka ir specifisks stils... vaardu sakot dodu stabilu 9
Yume
Hmm..man patīk ka ir krāsots. Tiešām smuks krāsu salikums, bet zini kas uzreiz acīs krīt.. task ka līnijas nav tīras, tas ir, līdzenas, bet gan no pāris sastāvošas. Un vēl, proporcijas.. biš' klibo. ( laikam tev mans niķis piemeties) Nez, laikam vēl man liekas seja pa tikšu.. kautkā.. maz izstrādāta.
Bet es labāk klusēšu, jo man kauns par sevi, tā kā es nekā pēdējo 2 nedēlu laikā neesmu uzzīmējusi.
Tador
QUOTE(Yume @ Oct 25 2004, 22:25)
Hmm..man patīk ka ir krāsots. Tiešām smuks krāsu salikums, bet zini kas uzreiz acīs krīt.. task ka līnijas nav tīras, tas ir, līdzenas, bet gan no pāris  sastāvošas. Un vēl, proporcijas.. biš' klibo. ( laikam tev mans niķis piemeties) Nez, laikam vēl man liekas seja pa tikšu.. kautkā.. maz izstrādāta.
Bet es labāk klusēšu, jo man kauns par sevi, tā kā es nekā pēdējo 2 nedēlu laikā neesmu uzzīmējusi.
*

BAKA YARO!
khmm... detalju truukums shkjiet tieshi ljoti patiikama ieziime un proporcijas shkjiet tiiri interesantas kas kopumaa veido visnotalj kawaii effektu. tikai par liinijaam Tev piekriitu.
Kikyou
*pieraksta visu blocinjaa* Liidz piektdienai meeginaashu laboties biggrin.gif Ar liinijaam ir tas, ka es nemaaku NE datoraa NE uz papiira normaalas liinijas uzvilkt. Vienkaarshi nemaaku... nekas. Gan ar laiku. laugh.gif
Paldiesinj anyway ^^
Yume
Tador- pats tāds
Un Kikyou - ar tam līnijam ir tā, kad pieēās viena forma, tad varēsi ar vienu lījiju sejas formu uzzīmēt, vai teiksim roku.. utt. tikai rokai jāpierod.
Tador
kikyou - vienmeer laipni *kaadreiz paluugshu lai tu uzziimee mani anime veidolaa...hehe
yume - Aho janai ka
deleted-ray
PIe zoda un vaigiem mazliet nosa6kots, bet kopumaa in4iigi ^^
jurc
Ljoooti smuki.... shis man pagaidaam patiik visvairaak no shiten iepostotajaam useru bildeem... vismaz kraasu zinjaa...
Kikyou
image

Hm reku veelviens... Shitais krietni vien tumshaaks ar kraasaam (he he gan jau pamaniijaat biggrin.gif)
Skatiijos aaraa pa logu pusseptinjos no riita un sagribeejaas sniegu... biggrin.gif

Shitam laiku neskaitiiju... man liekaas kaada vienarpus stunda bija =3... kaut gan kaadas 40 minuutes pagaaaja kameer izveeleejos vispaar kraasas...
deleted-ray
O 6itas labs ") Mani paarnjem kaarteejaa skaudiibas leekme (pozitiivaa noziimee)
jurc
baigi smukaas acis =)
Rinchis
Smuki! Man pat loti patik smile.gif (mati saiet aciis)
Shinobi-sama
Seja nedaudz izstiepta, tobis acis ir bisku par augstu. Nu reālajā dzīvē var gadīties tik izstiepti vaigu kauli bet anime tas izskatās diezgan neveselīgi. Mēdjini apaļākus vaigus tas ir pirms zīmēt acis atrdodi ideālāko vietu kur acu dobumi gulstas uz vaigu kauliem, tas ir velc daudz palīg līnijas tipa kā rasējot. Šitā te ir pamatklūda zīmējot cilvēkus. No saakuma ir jātrod kā assis ir izvietotas telpiskam objektam atēlotam plaknē. biggrin.gif.
Rezultātātam ir jābut tātdam ka pirms ēnošanas JAU ir jārodas iespaidam ka tas ir kaut telpisks. Savādāk pirms ēnošanas tas izskatās vēl ciešami bet kad parādās ēnojums tad tas visu tikai pasliktina.
Nu tādas būtu manas domas, Bet kopumaa njemot kawaii
Kikyou
Kaa man patiik gari komentaari ^___^ Izlasiiju, padomaaju, laikam taisniiba. Jaapameegina vakaraa kautko uzziimeet. Mosh man vajadzeetu atgriesties pie vecaa labaa ziimee-apljus-pirms-skicee... Sameeraa iedarbiigs vispaar, bet parasti man izdodaas aizmirst... x_X
Catgirl
Piekrītu Shinobi, bet vē jāpiebilst, ka derētu uzzīmēt lielākas acis(nu resnākas varbūt, ne arī izstieptas) ....tā jau smuki, galu galā tā tak ir anime art.... rolleyes.gif ...tā tew smuki iznāca.... bet beidzot IR kāds cilvēks kurš NEBAIDĀS zīmēt ar KRĀSĀM!!! laugh.gif
Kikyou
Okei... Catgirl un visiem pārējiem, kas šajā topikā nejauši iestaigās...
Mans topiks ir šeit (Pēdējās lapās zīmējumi ir daudz labāki nekā pirmajās!), šito es kļūdas pēc uztaisīju, jo search izmantot nemācēju.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.