Help - Search - Members - Calendar
Full Version: why edg lives part 2 feat. ShinChan
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
ShinChan
QUOTE(edg @ Oct 25 2004, 16:37)
Es, iespeejams, esmu viens no retajiem cilveekiem, kas ir speejiigs (fiziski un gariigi) sajukt praataa.
*

Ak tu, Svētās Šausmas! ohmy.gif Principā tev varētu iebilst Tvaika ielas un tai līdzīgu iestāžu pastāvīgie iemītnieki, bet tas tā tongue.gif Tava pieredze man liekas biedējoša. Es pats esmu nežēlīgi slinks un nevaru sevi iedomāties kaut ko zubrījam padsmit stundas no vietas, taču esmu redzējis medicīnas studentus "darbībā", ja kādam no jums ir bijusi saskare ar viņiem tad tie zinās par ko ir runa. Mani tas šausmina un es to fiziski neesmu spējīgs izdarīt, lai gan tai pašā laikā varu nosēdēt tik pat ilgi pie datora vai... labas grāmatas (smejiet vien, tumsoņas). Starp citu, ko tu mācījies?

Tas ko es biju domājis ar prātā jukšanu bija nedaudz kas cits. šādas filmas un audiovizuālā informācija vispār var deformēt cilvēka uztveri un ar laiku nogulsnēties zemapziņā. tev liekas, ka viss ir čikeniekā, bet pēkšņi tavs prāts sāk izstrādāt dīvainas lietas. Piemēram, sāc pēc sava prāta interpretēt "labā" un "ļaunā" jēdzienus, protams, teiksiet, ka tas viss ir subjektīvi traktējams, taču ir sabiedībā absolūtās normas, kuras pārkāpjot cilvēks vairs nav uzskatāms par cilvēku (skat. ar pedofīliju saistītos tekstus). šādas pārmaiņas cilvēkos norisinās lēni, tu vairāk runāji par apzinātu sevis novešanu līdz tādam stāvoklim, taču es vairāk runāju par ilgtermiņa procesu, kurā cilvēks ķieģeli pēc ķieģeļa drupina savu veselo saprātu (sienu, kas liek viņam rīkoties "prātīgi"). Kas notiek, kad "sienas" vairs nav? Skatieties filmās biggrin.gif
edg
QUOTE(ShinChan @ Oct 25 2004, 17:08)
Es, iespeejams, esmu viens no retajiem cilveekiem, kas ir speejiigs (fiziski un gariigi) sajukt praataa.
*

Ak tu, Svētās Šausmas! ohmy.gif Principā tev varētu iebilst Tvaika ielas un tai līdzīgu iestāžu pastāvīgie iemītnieki, bet tas tā tongue.gif Tava pieredze man liekas biedējoša. Es pats esmu nežēlīgi slinks un nevaru sevi iedomāties kaut ko zubrījam padsmit stundas no vietas, taču esmu redzējis medicīnas studentus "darbībā", ja kādam no jums ir bijusi saskare ar viņiem tad tie zinās par ko ir runa. Mani tas šausmina un es to fiziski neesmu spējīgs izdarīt, lai gan tai pašā laikā varu nosēdēt tik pat ilgi pie datora vai... labas grāmatas (smejiet vien, tumsoņas). Starp citu, ko tu mācījies?

Tas ko es biju domājis ar prātā jukšanu bija nedaudz kas cits. šādas filmas un audiovizuālā informācija vispār var deformēt cilvēka uztveri un ar laiku nogulsnēties zemapziņā. tev liekas, ka viss ir čikeniekā, bet pēkšņi tavs prāts sāk izstrādāt dīvainas lietas. Piemēram, sāc pēc sava prāta interpretēt "labā" un "ļaunā" jēdzienus, protams, teiksiet, ka tas viss ir subjektīvi traktējams, taču ir sabiedībā absolūtās normas, kuras pārkāpjot cilvēks vairs nav uzskatāms par cilvēku (skat. ar pedofīliju saistītos tekstus). šādas pārmaiņas cilvēkos norisinās lēni, tu vairāk runāji par apzinātu sevis novešanu līdz tādam stāvoklim, taču es vairāk runāju par ilgtermiņa procesu, kurā cilvēks ķieģeli pēc ķieģeļa drupina savu veselo saprātu (sienu, kas liek viņam rīkoties "prātīgi"). Kas notiek, kad "sienas" vairs nav? Skatieties filmās biggrin.gif
*

Vispaar es maaciijos diferenciaalvienaadojums un peec tam analiitisko gjeometriju, bet ne jau tas ir svariigi, ko es maaciijos, un kaados apjomos/stundaa es meegjinaaju lietas izkost (perfekti izprast). Svariigi ir tas, ka tik ljoti maaciijies es nebiju nekad. Es kopsh 6. klases biju paargaajis uz haljavas dziishanu savas domineejoshaas iipashiibas - slinkuma, deelj, bet tagad, studeejot, kaut kaa juutu, ka neiet taa lieta krastaa.
Ieprieksheejaa semestrii es visu laiku slinkoju un dzinu haljavu (kas ir mana tipiskaa nodarboshanaas), bet, taa kaa gribeeju palikt budzhetaa, sesija bija nenormaals murgs (atcereesimies anekdoti par studentu elli...). Shoreiz esmu noleemis nodoties pilniibaa maaciibaam, paarvareet slinkumu, paarvareet anime skatiishanaas, dzershanaas tieksmes un varbuut galu galaa pat dabuut stipendiju (jo man ljoti gribas eest...).

Vispaar es maacos 3 iemeslu deelj:
1. Lai paarvareetu savu nenormaalo slinkumu (pietiek pieredzes paziit cilveekus, kuriem tas nav izdevies...), un kljuut apziniigam, lai buutu speeciigs konkurents darba tirguu, un pelniitu attieciigu samaksu, par ko var attieciigi dziivot.
2. Lai tiktu pie stipendijas. Mans finansiaalais staavoklis breec peec naudas katru reizi, kad es ieeju veikalaa un gribu nopirkt kaut ko garshiigu, nevis atkal to pashu...
3. Lai izbeegtu no briesmiigas sesijas.

Droshi vien var ieveerot, ka es meegjinu paarveersties par peleekaas masas sastaavdalju, ko man piespiezh dariit fakts, ka gribu naudu, un man nepatiik riskeet, kljuustot par maakslienieku vai kaut kaada veida avantuuristu ar nenoteiktiem ienaakumiem...

edg
Un par tavu otro rindkopu runaajot - visa dziive ir sevis samaitaashana, tu izveelies tikai veidu, kaadaa samaitaaties.
ShinChan
QUOTE(edg @ Oct 25 2004, 17:47)
Vispaar es maacos 3 iemeslu deelj:
1. Lai paarvareetu savu nenormaalo slinkumu (pietiek pieredzes paziit cilveekus, kuriem tas nav izdevies...), un kljuut apziniigam, lai buutu speeciigs konkurents darba tirguu, un pelniitu attieciigu samaksu, par ko var attieciigi dziivot.
2. Lai tiktu pie stipendijas. Mans finansiaalais staavoklis breec peec naudas katru reizi, kad es ieeju veikalaa un gribu nopirkt kaut ko garshiigu, nevis atkal to pashu...
3. Lai izbeegtu no briesmiigas sesijas.
*

Vēl viens topiks, kuru būsim veiksmīgi izvāverojuši, bet kad jau, tad jau biggrin.gif

Pirmo punktu man sev vajadzētu ietetovēt uz kādas no rokām, lai regulāri ir acu priekšā.
Otrais punkts man nav aktuāls, jo mācos iestādē, kur budžeta vietu nav un līdz ar to arī stīpu nava, sasodīts.
3. Punkts man arī nav aktuāls, jo mācos iestādē kur sesijas ir katru pusotru mēnesi un tāda lieta kā automāti nepastāv...tāpēc varu nemācīties biggrin.gif

Kas attiecas uz tavu otro postu varu pievienot vienīgi šādu atziņu: Visi cilvēki ir slimi, tikai daži māk to veiksmīgāk slēpt...
edg
Pirmkaart nebija vajadziigs jauns topiks, jo pie peedeejaa ShinChan posta man nav, ko piebilst... tongue.gif

Un kas tas vispaar par nosaukumu topikam?

"why edg lives part 2 feat. ShinChan, aint no sh*t"

Pirmkaart shis topiks nebija par manas dziives jeegu. Tas bija par manu pashreizeejo leemumu, kaa dziivot (nevis kaa deelj), un spriedumiem, kaapeec tieshi taa.

Un kas tika domaats ar "aint no sh*t"? dry.gif
Tador
texts... too... long...
loosing... concentration...
bah
TLTTTWT
edg
QUOTE(Tador @ Oct 25 2004, 20:36)
texts... too... long...
loosing... concentration...
bah
TLTTTWT
*

Var redzeet, ka neesi lasiijis manus agraakos garadarbus smile.gif
Piemeeram,
http://otaku.lv/index.php?showtopic=241&view=findpost&p=4213
vai
http://otaku.lv/index.php?showtopic=241&view=findpost&p=4203
vai
http://otaku.lv/index.php?showtopic=241&view=findpost&p=3971
un veel daudzi citi palagi.
Yume
ui, lasot šo te atcerējos kādu senu ķīmijas stundu kuras uzdevums bija "paņemt sviestu, jo jāvāra ziepes" . Nez, lakam man tas likās marazms ( zidziņus nepieminēsim) jo nelasīju no sākuma, bet .. ui.... par ko zispār gāja runa? Par cilvēku apziņas drupināšanu? par zubrīšanos? kāda dzīves jēgu? psihisko stāvokli? Tvaika un Aptiekas ielas iemītniekiem? huh.gif
edg
QUOTE(Yume @ Oct 25 2004, 21:03)
ui, lasot šo te atcerējos kādu senu ķīmijas stundu kuras uzdevums bija "paņemt sviestu, jo jāvāra ziepes" . Nez, lakam man tas likās marazms ( zidziņus nepieminēsim) jo nelasīju no sākuma, bet .. ui.... par ko zispār gāja runa? Par cilvēku apziņas drupināšanu? par zubrīšanos? kāda dzīves jēgu? psihisko stāvokli? Tvaika un Aptiekas ielas iemītniekiem? huh.gif
*

Runa meetaajaas no vienas teemas uz otru, taa arii iisti nenostabilizeejoties un izsiikstot, jo, aciimredzot, runai apnika meetaaties.

Btw, tikko paaris stundas maaciijos - ja man shitaa galva chakareesies arii riit un pariit, tad piekaast visu maaciishanos - atgrieziishos pie anime skatiishanaas... dry.gif
ShinChan
Mjā, par ko vispār bija runa?
Bet paldies tam cilvēkam (pieņemu, ka Outlawz), kas šo atskaldīja no nemīlamo anime topika, savādāk kāds tur iebrienot nesaprastu ne mū, ne bē.
edg: tavus kopotos rakstus vajadzētu satilpināt vienā topikā un likt lasīt nepaklausīgiem bērniem, es domāju sods būtu vienkārši nežēlīgs, bet ja vēl piemestu klāt manējos un Shinobi-sama, tad tas jau līdzinātos elles mokām biggrin.gif
Ja vēl man tik veikli rakstītos esejas augstskolai, kā šie apcerējumi... laugh.gif
Yume
Mha, Shin-chan. Ja to visu apvienotu to varētu nodēvēt par ( nē, es nepieminēšu nabaga slimo zirgu) .. varētu Dantes "Elle" pievienot vēl vienu apli, kur mācītos citēt un izprast jūsu rakstus. Tikai nez par kādiem grēkiem, es nevaru iedomāties grēku par kuru sodītu tik gargi.
Bet īstenība, es te bīs psiholoģiju atminējos, cilvēki, kas jums reālā nav ar ko palamāties par dzīvi? Rodas tāds iespaids, jo tiklīdz jūs tiekat pie atbilstoša fakta tas tiek iztirzāts tā, ka pāri paliek tikai pieturzīmes.
Nez, jums pašiem galvas nesāp no domu pārpilnības... mana psiholoģijas "skolotāja" kādreiz teica ka es esot apveltīta ar radošo ģenialitāti, jo varu bezgalīgi runāt un strīdēties par jebkuru tēmu... draugi.. jūs esat reizes 10 ģeniālāki par mani.. Viss gods. happy.gif
ShinChan
QUOTE(Yume @ Oct 25 2004, 22:17)

Bet īstenība, es te bīs psiholoģiju atminējos, cilvēki, kas jums reālā nav ar ko palamāties par dzīvi? Rodas tāds iespaids, jo tiklīdz jūs tiekat pie atbilstoša fakta tas tiek iztirzāts tā, ka pāri paliek tikai pieturzīmes.
Nez, jums pašiem galvas nesāp no domu pārpilnības... mana psiholoģijas "skolotāja" kādreiz teica ka es esot apveltīta ar radošo ģenialitāti, jo varu bezgalīgi runāt un strīdēties par jebkuru tēmu... draugi.. jūs esat reizes 10 ģeniālāki par mani.. Viss gods. happy.gif
*

Nu runāt jau ir ar un par ko, vienīgi ne visi spēj izturēt manu "verbālo caureju". Redzi man kā reizi ir tāda specialitāte kurā komunikācijas prasmes ir ļoti no svara, tā, ka gribot negribot nākas tās izkopt (mazliet arī ar šī foruma palīdzību), bet visādi citādi pie vainas ir mana nesavāktā galva un haotiskais domas lidojums, kad tā ir pacēlusies, tad es nekad nezinu kur tā piezemēsies. Varu sākt runāt par Latvijas šlāgermūzikas kvalitātēm un beigt ar diagnozes uzstādīšanu Eināram Repšem biggrin.gif
Batou
Un kas tika domāts ar "aint no sh*t"?

nu man tāds jautrs noskaņojums bija wink.gif
Yume
Nu man pāris dienas atpakaļ bija debates, par ES-andliski... ar lomu spēles noteikumiem. Es sāku ar to ka ES vajag drošību-t.i. vienotu armiju , un beidzu ar to ka turki grib būt sapieri, bet mācās tikai no savām kļūdām, tāpēc ir - teroristi.
T.i.-ar to es gribēju pateikt, ka visi mēs tā mākam.. tikai dažiem tā "verbalā caureja" ( turpmāk -vc laugh.gif ) ir nedaudz vairāk kontrolēta.
edg
QUOTE(Yume @ Oct 25 2004, 22:17)
*

Man reaalajaa dziivee visu liidz galam izdomaat traucee laika un atminjas truukums. Sheit var leenaam visu izdomaat un uzrakstiit. Peedeejaa laikaa gan kaut kaa aatraak domaajas, un beidzot es varu ar censties veidot diskusiju ar savu teevu, kaut arii, kameer manam sakaamajam paari paliek pieturziimes, vinjsh apeed savas un arii maneejaas arii.

Bet uz papiira, visu izdomaajot, es varu pieraadiit pilniigi preteejas lietas. Mana literatuuras skolotaaja reiz izteicaas, ka es varot vilcienu no sliedeem norunaat tongue.gif

Un galva saap gan smile.gif

p.s. ShinChan, par ko gan tu maacies, ja tev apcereejumi jaaraksta?
ShinChan
QUOTE(edg @ Oct 25 2004, 23:01)
*

To jau patiesībā diezgan viegli var uzminēt.
Nepatīk eksaktās zinātnes, interese par vēsturi un politiskajiem procesiem, patīk vervelēt riņķī un apkārt, tā arī neko nepasakot, dot "gudras" pamācības un analīzi hmm, kas gan tas varētu būt? Vai tik tie nebūs politologi biggrin.gif
*jūtu kā mana jau tā ne pārāk augstā vērtība foruma dalībnieku acīs smagi iebrauc mīnusos*
edg
QUOTE(ShinChan @ Oct 25 2004, 23:11)
QUOTE(edg @ Oct 25 2004, 23:01)
*

To jau patiesībā diezgan viegli var uzminēt.
Nepatīk eksaktās zinātnes, interese par vēsturi un politiskajiem procesiem, patīk vervelēt riņķī un apkārt, tā arī neko nepasakot, dot "gudras" pamācības un analīzi hmm, kas gan tas varētu būt? Vai tik tie nebūs politologi biggrin.gif
*jūtu kā mana jau tā ne pārāk augstā vērtība foruma dalībnieku acīs smagi iebrauc mīnusos*
*

IMHO politika ir viena kaitninosha lieta - man aatri apniktu analizeet stulbumu, ko izmainiit nevar...
edg
Taa kaa shis ir offtopic un tu veesturi piemineeji, sagribeejaas iedot ljaudiim palasiit manu apcereejumu par veestures teemu:
Smaku maaksla
Lai juus nebiedee nosaukums - saturs ir veesture... vairaak vai mazaak.
Shinobi-sama
Ai cik žēl ka man nav pastāvīga interneta pieslēguma un es no diskusijas izpaliku... tagad cilāt citu prātos jau ar pūlēm apvaldītās virmojošās tēmas būtu bisku nežēlīgi.
Bet vienu no pieredzes esmu paarbaudījis. Cilvēks nespēs analizēt kaut ko kamēr nebūs uzklausījis pilnībā. Māka piesieties un krist uz nerviem(es domāju - kad otrs pastāvīgi iztirzā otra izteikumus no a-z iepinot visu ko var iepīt tā ka galu galā problēma apaug tik liela ka PATI problēma jau liekas mazsvarīga) nerodas pati no sevis. Man cilvēki ir paarmetuši, ka es paarmērīgi umņičaju. Kādreiz es šo faktu neizpratu, bet tagad man ir vienalga. Sabiedrība atgrūž tevi ja tu pēkšņi izcelies uz viņu jau labi iecirstās vienmuļās rutīnas, no fakta uztaisot nevis 1 bet 10 un vairāk problēmas. Man piemēram patīk nevis kaili atzīt faktu bet bisku patirzāt viņu.
Nessen es lasīju ka nomiris slavens filozofs. Viņa viens no ievērojamākiem darbiem bija destruktīvisma teorija - kad jebkurā teikumā slēpjas kāda dziļāka jēga un ka cilvēks pats to neapjaušot domājot vienu, bet interpretējot savādāk un dziļāk analizējot, ir pateicis jau pavisam ko citu. Tāpēc tautiņ mīļo esiet uzmanīgi ko sakat. Un iesaku apzināties, ka jebko ko jūs šeit teiskiet vai jebkad raxtiisiet, tādi skrupulozi piekasīgi un jau slimīgi folozofiski kā es Šin-čan un edg un vēl daži, kuri gūst baudu no iespējas teikumu patirzāt dziļāk un jēgu palocīt pēc sava prāta un iepinot vēl n-tās problēmas, jūsu izteikumus patirzās. Un tas viss nekādā veidā nav vērsts pret jums personīgi.
patīk vervelēt riņķī un apkārt, tā arī neko nepasakot, dot "gudras" pamācības un analīzi hmm, kas gan tas varētu būt? Vai tik tie nebūs politologi 

Nu gluži kā tu man ar lauzni būtu izvilcis vārdus. Tikkai man acīs ir prieka assaras.

Es, iespējams, esmu viens no retajiem cilvēkiem, kas ir spējīgs (fiziski un garīgi) sajukt prātā.
*

Te nu atļaušos piebilst, ka jebkurš kurš uzdod jautājumu "kāpēc" neapstājas pie pirmās atbildes, JAU ir uzsācis sevi garīgi sagrozīt. Varbūt izklausīsies pastulbi, bet es man liekas vienā mierā varētu notēlot teksim padebīlu cilvēku, bet gandrīz nekad nespētu notēlot teisksim šizofgrēniju. Man šizofrēnija liekas interesanta. Jo šādi cilvēks apmāna sevi visaugstākajā pakāpē.

QUOTE(ShinChan @ Oct 25 2004, 18:08)
šādas pārmaiņas cilvēkos norisinās lēni, tu vairāk runāji par apzinātu sevis novešanu līdz tādam stāvoklim, taču es vairāk runāju par ilgtermiņa procesu, kurā cilvēks ķieģeli pēc ķieģeļa drupina savu veselo saprātu (sienu, kas liek viņam rīkoties "prātīgi"). Kas notiek, kad "sienas" vairs nav? Skatieties filmās biggrin.gif
*
Hmmm.... nu pasaki man kur ir kritērijs veselajam saprātam. Paskatoties piemēram uz tiem antiglobālistu un zaļo aktivitātēm, dažiem viņu uztverē veselā saprāta nav, citiem ir. Te mēs varētu pivest tik daudz piemēru, ka lai tās visas izanalizētu paietu gaismas gadi. Stulbuma pēc minēsim "kanibālismu". Kad nebūtu absoloūti ko ēst bet "svaiga gaļa" jums būtu pa rokai cik uziet - kā jūs rīkosieties. Cits savas paarliecības dēļ nosprāgs, cits kamēr izdomās ir labi vai nav tikmēr nosprāgs, cits paanalizēs situāciju un ar smagākajām mokām katru kumosiņu izkošļājot bezgalīgi igli, tomēr norīs, cits daudz nedomājot nolocīs un pacentīsies aizmirst, cits pec tam vēl sajuks prātā, cits panalizēs pēc tam, nu karoč iespēju ir daudz. Bet šeit mēs uzdosim jautājumu kurš no viņiem rīkojās "vesellīgi saprātīgi". Reizē visi reizē arī neviens, tapēc ka uzstādot "veselā saprāta" līniju mēs noteikti kādu atstāsim aiz borta. te atkal rodas jautājums kur tad te ir problēma - liekam līniju pofig kur un lieta darīta. viņi visi sabirs pa labi vai pa kreisi. Bet problēma ir tapēc ka veselo saprātu mēs nevaram izlikt plaknē(plakne ir ideālisma kalngals). Rezultātā veselais saprāts sadalīsies pa tik daudz dimensijām ka izvēloties dažādus pietras punktus viss sagriezīsies nevis pa 180 grādiem(tas būtu plaknes variants), bet gan jau samuģināsies viss tā ka radīses bezgalīgā irracionalitāte(tie kam matemātika nav sveša sapratīs). Un mūsu pieturas punkti saprāta mērīšanais izmētsies tādas vietās, ka tad ja mēs sadomāsim novilkt taisni izvēloties līdzīgos punktus, radīsies paralēles kas nekad nekrustosies, ja viņas nekrustojas tātad saprāta sienas vienkārši nav (šis krustpunkts būtu tā saprāta siena). Ar to es gribēju teikt ka absolūti viss ir relatīvs. Un lai kaut ko izmērītu mums ir jāzvēlas pieturas punkts un jāzivēlas arī paarējie pieturas punkti kurus mēs spējam sasaistīt. Līdz ko mēs izvēlamies pieturas punktu ko nespējam ietilpināt ar paarējiem, mums viņš būtu jātmet, jo savādāk mums sava uztvere un saprāts ir jāpārkonstruē, ja mēs to spējam mēs dzīvojam tālāk un viss ir normāli, bet ja mēs to neespējam un arī šo pieturas punktu neatmetam, mūsu rīcība ir haotiska, un lūk šeit mēs varam saakt jau diktēt vai rīkojamies saprātīgi vai nee. Un paturam prātā ka ja mēs nespējam sasaistīt otra saprāta pieturas punktus, tad varbūt kāds cits to spēj. Un nevajag uzspiest otram zīmogu "nepieskaitāms". (A.Enšteina "relativitātes teorija" es domāju palīdzēs izprast - grāmata nav bieza).

P.S. Sajukt prātā tā ir brīvība, kuru man diemžēl neidodas iegūt un nevisai arī gribas. Katram cietumam ir savi plusi. Šaubos vai psihinē man ļaus kniebties, kā arī ēdienkarte būtu uzspiesta un manu brīvību visādos veidos censtos iegrožot(Brīnišķīgajā prātā ir labi parādīts biggrin.gif)
edg
Shinobi-san, cilveeka veselo sapraatu cilveeki viengalga meera, lai arii objektiivi izmeeriit to neprot. Ja cilveeks nespeej noveerteet otra cilveeka veselaa sapraata daudzumu, tad shaads cilveeks ir norakstaams. Mees ikviens aptuveni noveerteejam citu cilveeku veselo sapraatu. Un mums tas ir jaadra, kaut vai tiiri statistikas peec - ja cilveeks staigaa ar slimu skatienu un asinjainu nazi pa parku, tad ir daudz lielaaka iespeeja, ka vinjsh ir maniaks, nekaa seenjotaajs. Ja mees panjemsim darbaa par paardeveeju cilveeku, kursh regulaari lamaajas ar savu roku, visdriizaak zaudeesim klientus. Un tieshi no shaadas statistikas arii tiek meeriits, kuri cilveeki ir speejiigi sabiedriibaa izdziivot, kuri nav un kuri ir kaitiigi dziivoshanai sabiedriibaa, un kuri nav. Daudzargumenta funkcijai, ko sauc par cilveeka domaashanu, tiek padoti ieprieksh izpeetiiti parametri, un peec taa, cik domaashanas rezultaats iekljausies biistamu rezultaatu kopaa, tiks veerteeta vinja biistamiiba lineaari. Ja cilveeka biistamiiba ir virs sviitras, tad vinju jaahospitalizee. Protams, shis cilveeks var izraadiities cilveeces glaabeejs, un kaads, ko mees uzskataam par normaalu, varbuut izniicinaas pasauli, bet mees paljaujamies uz statistiku, jo liidz shim taada metode ir paraadiijusi sevi par cieshamu. Neviens nevar izreekjinaat visas pasaules attiistiibas strateegjijas, taapeec par objektiivismu sheit nav ko runaat. Cilveece neveelas uznjemties riskus, taapeec labaak pierakstiit kaa "nepieskaitaamu" nekaa "gjeniaalu", un jaabuut anarhistam, lai veeleetos to mainiit, nedomaajot par veco labo statistiku.
edg
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 26 2004, 12:16)
es man liekas vienā mierā varētu notēlot teksim padebīlu cilvēku, bet gandrīz nekad nespētu notēlot teisksim šizofgrēniju. Man šizofrēnija liekas interesanta. Jo šādi cilvēks apmāna sevi visaugstākajā pakāpē.
*

Ja ir laba izteele un attiistiita speeja ietekmeet domaashanas procesus, tad var noteelot ne to vien. Lai arii shaada teeloshana ir sava veida sevis maaniishana, domaaju, ka pashos pamatos atshkjiras no pashas shizofreenijas, taapeec shaubos, ka, pietiekami ilgi teelojot, var izveidoties shizofreenija, pat, ja izveeleets taads pasaules un sevis modelis, kaada deelj tu esi gatavs ziedot visu. Domaaju, ka teelot var, bet tas straadaas pavisam citaa apzinjas liimenii, liidz ar ko nespees sasniegt tos fantastiskos un apbriinojamos domaashanas izmainju liimenjus, ko speej sasniegt zemapzinjaa ieseedusies slimiiba - shizofreenija.
deBUGa
skaisti vaardi un tukshi salmi... apbriinoju speeju rakstiit garus tukshus tekstus... un turklaat n-tajos topicos... varbuut jums izveidot filozofeeshanas topiku, uz kurieni tad uzreiz vareetu paarnest visas "diskusijas", kas saak novirziities no citu topiku saakotneejaas teemas?

Bet nu arii shajos "pelnos" var atrast taaaaadas "peerles":
"Ja cilveeks nespeej noveerteet otra cilveeka veselaa sapraata daudzumu, tad shaads cilveeks ir norakstaams."

P.S. Neesmu labaaks... esmu slinkaaks... un shie ir mani 2 santiimi...
edg
QUOTE(deBUGa @ Oct 27 2004, 08:44)
varbuut jums izveidot filozofeeshanas topiku, uz kurieni tad uzreiz vareetu paarnest visas "diskusijas", kas saak novirziities no citu topiku saakotneejaas teemas?
*

Buutu no administratiivaa viedoklja nepareizi veidot briesmiigi milziigu topiku, ja to var atstaat sadaliitu gabalos. Un taa kaa tas jau ir Offtopic sadaljaa, tad jau viss kaartiibaa...
Shinobi-sama
Buutu no administratiivaa viedoklja nepareizi veidot briesmiigi milziigu topiku, ja to var atstaat sadaliitu gabalos. Un taa kaa tas jau ir Offtopic sadaljaa, tad jau viss kaartiibaa...

True True sleep.gif

Tad jau mees gandrriz vieniigie buutu tie lasiitaaji, bet muusu meerkjis ir arii nedaudz pamociit citus praatus un paspiideet,noplaukt citu aciis biggrin.gif
deBUGa
QUOTE(edg @ Oct 27 2004, 09:04)
Buutu no administratiivaa viedoklja nepareizi veidot briesmiigi milziigu topiku, ja to var atstaat sadaliitu gabalos.
*
es jau tikai skalji domaaju... lai administratori pashi skataas, kas no jamo viedoklja ir pareizi vai nepareizi... bet ja buutu viens topiks administratoriem to buutu vieglaak saglabaat ieksh /dev/null tongue.gif

QUOTE(edg @ Oct 27 2004, 09:04)
Un taa kaa tas jau ir Offtopic sadaljaa, tad jau viss kaartiibaa...
*
Lai cik tas nebuutu paarsteidzoshi - arii Offtopic sadaljaa ir topiki par noteiktaam teemaam... liidz briidim kaameer ierodamies mees... smile.gif
edg
QUOTE(deBUGa @ Oct 27 2004, 10:01)
bet ja buutu viens topiks administratoriem to buutu vieglaak saglabaat ieksh /dev/null tongue.gif
*

Sho izlasot es saaku balsii smieties un to es daru labi ja reizi meenesii...
ShinChan
Skatos, daudz bez manis esat piepļūtījuši, žē, ka nav laika rakstīt kārtējo palagu, taču gaidiet...būs...kaut kad...nedēļas nogalē.
deBUGa
QUOTE(edg @ Oct 27 2004, 13:44)
Sho izlasot es saaku balsii smieties un to es daru labi ja reizi meenesii...
*
Smejies smejies... Roze shodien gandriiz visu forumu uz turieni neaizsuutiija... smile.gif
edg
QUOTE(deBUGa @ Oct 27 2004, 17:13)
Smejies smejies... Roze shodien gandriiz visu forumu uz turieni neaizsuutiija... smile.gif
*

Ne jau par iespeejamiibu, bet par piegaajienu es smeejos. Man aarkaartiigi patiik netipiskas domaashanas piegaajieni un neprognozeejamas izteeles auglji. Un tavaa izteicienaa bija ieshaa tik brutaala kaut smiekliiga patiesiiba, kas ljauj daudz izteeloties par to, kaa vareetu buut: ir topiks, kuraa mees baigi rakstaam, un tad reizi nedeeljaa topiks tiek izdzeests pa tiiro, un tad mees atkal rakstaam... kas nemaz nav smiekliigi, bet ir interesanti, bet veel daudz labaaka ideja - viss, ko mees rakstaam pa tiesho tiek suutiits uz /dev/null, ko man liekas es arii iedomaajos, un kas lika smieties.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.