Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PristonTale
Anime forum > Anime > Games
AlexMak
Shi spele ari ir no korejieshu spelju taisitajiem. Ir korejieshu maksas versija un anglju bezmaksas. Anglju nav tik pilna ar ficham, bet vinja tiek papildinata. Ja interese, tad apmekle anglju Pristontale vai korejieshu Pristons
Saiko
kaut kad ļoti sen tika mēģināts bet vismaz toreiz viņiem kaut kas ar serveri nebija tākā vajaga dry.gif
Rune
kaads varbuut iemetat scriinus no taas speeles , vai jeega speeleet vispaar...
-=]ROLIX[=-
user posted image
-=]ROLIX[=-
Jaa par PRISTONTALE!!!!
Laba korejiesu speele, kur kaa jau mineets tur ir divi speeles varianti Korejiesu un Anglu! Par korejiesu ir jamaksaa, bet angliem viss nav tik forsi tomeer ar laiku tas tiek uzlabots!! Speele ir laba un ja kaaads grib to novilkt tad lai iet uz PT majas lapu!!!! Tur buus jauztaisa account un tad janovelk speele (galvenajaa lapaa ir pat atseviska sadala download un tyur jasameklee attieciigaa PT versija) bet ja negribat cakareeties ar majas lapaam tad ejiet uz DC++ un tur hub.maksinets.lv zem mana vaarda -=]ROLIX[=- varees to novilkt!!! Jabriidina ka setup ir tikai 300 mb tacu uz HDD tas aiznem 1 Gb!!! Driiz anglu versijaa izveidos klanu sisteemu ofciaalu, ta kaa speelet gribeetaaji sarosaties, vareetu ar Latvijas RPG geimeri uztaisiit savu klanu!!! Starp citu tas ir protams MMORPG, tajaa ir pietiekosi kraasna grafika lai pabriiniitos un daudz dazaadi zibsni un viss kas taads!!! Speelee maximaalais liimenis ir 99, bet provaideri pagaidaam ir atlaavusi tikai liidz 85, jo pats lielaakais lvl pagaidaam ir 80!!! Speele nosaakuma liekas viegla tomeer veelaak tur saak paraadiities ari speecigaaki pretinieki un arii lielaakos izmeros protams! Ir daudz dazaadu ierocu un brunu un amuletu un gredzenu, nu viss kas vajadziigs prieks MMORPG!!! Priecee tas ka nomainot ieroci, vai brunas, vai vairogu, mainaas arii tava varona izskats un ka tu to vari apluukot tuvplaana, jo ir 360 grādu free zoom kamera, tas nozime ka tu vari kameru novietot taa kaa tu veelies!!! Ta kaa latviesi saraujat un velkat nost speeli, ja jums rodas kaadi siikaaki jautaajumi par speeli, tad mans e-pasts ir rolis.diablo@inbox.lv, ja kas man arii ir MSN messenger ja gribat pievienot un parunaat pa tieso, tad rolix_diablo@hotmail.com!! Luudzu visi, kas so izlasiija noposteejiet apakssa savas domas man ir svariigi, cik cilveeki so ir lasiijusi un cik taisaas speeli speelet!!!! Gaidu juusu domas lol biggrin.gif Luuk arii dazi screenshot biggrin.gif
Sry nevaru dabuut ieksaa laikam parak lieli, tad taa ja gribi screenshot es ieliksu screenshot DC++, vai arii varam paarsutiit pa MSN, tad var sarunaat....
Rune
mlja , Pristontale tas ir hack`n`slash vai ne? Nu tad paldies, atsakos.
Pikis
Vai kaads var man pateikt MU EMPIRE tur ir arii kaukas no anime ,man jau personiski likaas ka kaukas no anime tur liidziiba bija? huh.gif
-=]ROLIX[=-
Kaapeec jums tik loti tas nepatiik!!!
AlexMak
Lieli jaunumi no eiropieshu Pristona - iznaacis Age of Rainessanse. Tas ir jauns, liels updates speelai. Tagad labaak kriit items un pati spele ir palikusi skaistaaka - jauni apgjerbi un beidzot debesiis paradijas saule un menesis. Visi bija tik priecigi par jaunajam debesim, ka nepamanija, ka menesim prieksha spiid zvaigznes! Tomer shi ir laba spele, ja grib parasti atpusties neparslogojot smadzenes. Veelreiz visiem intersentiem te ireiropieshu saits.
TheBadEdd
Pieregistreejos... cool.gif
Kachaaju jau otro dienu... dry.gif
Nedod dievs tas buus kreps... mad.gif
TheBadEdd
*Laaaalalalalalala... Zini ko... ESMU DUSMIIGS!!! mad.gif mad.gif mad.gif Kachaaju 2 dienas, pieregistreeejos un pie instalaacijas 30 procenta FATAL ERROR (vai cik jauki)!!! mad.gif mad.gif mad.gif Meeginaaju paaris reizes instaleet taapat neiet! Nju, ko ieteiksi?! dry.gif
keitaro
taada ir dziive! wink.gif
TheBadEdd
Koroche atkal help needed - es ar lielaam mokaam tiku pie versijas 2,50 bet vinjsh man prasa gameguard... dabuju,ieinstaleeju, taapat kaut kas nepatiik... KAS?!
Smogs
Tava attieksme, politiskā situācija,skaistas acis,armija,subjektīvā realitāte,elles loks, izvēlies vienu...
Seven_of_zero
Mjjjaaaa laikam kaut kas nav tā kā vajag. tev nu gan neveicas Power dolls neinstalējas, PristonTale ari negrib iet. Gadās jau visādi. unsure.gif
TheBadEdd
Seven of Zero Tagad tu vispaar smiesies IEINSTALEEJU, bet laikam NE to... laikam taizemieshu valodaa... laugh.gif Bet tur ar serveri kaut-kas tak4to paspeeleet taapat nedabuuju!

P.S. Pasakiet kaadu labu PT komjuniti saitu! cool.gif
AlexMak
Kakamaka,ar to gameguard visiem sakumaa probleemas. Agraak vispaar bija pirms speles uzsakshanas uz specialu saitu, bet tagad tas ir fixed. Varbut patiesham ne to nokachaji. ptprophecy ir man zinamais lielaakais komjuniti saits. Pie tam man liekas ka tailande taapat kaa korejaa PT ir pay to play. Eiropieshu ir pagaidam vienigais PT, kas par brivu.
TheBadEdd
Nee tagad viss ir ok... man jau ir 11 Levela chars... Pikeman, bet speelei ir viens liels miinus laiks paiet nemanaami... mad.gif shodien kaa pieceelos ta speeleeju pat eest negribeeju! smile.gif

Koroche man arii ir jautaajumi:
* Kaa uzkachaat/apskatiit willpower?!
* Vai skill pointus dod par katru naakamo levelu peec 10?! Jo man bija taa ka dabuju jaunu levelu(11) mani nogalinaaja un kad es attapos pilseetaa man bija tikai tie 5 stat pointi un skili nebija! sad.gif Tas taadeelj ka mani nogalinaaja vai taadeelj ka neiedeva, jo es nepamaniiju! wink.gif
* Un peedeejais jautaajums - citi pikemani kuriem ir taads pac plejera modelis kaa man(ar ruukja cepuri! wink.gif ) izskataas savaadaaki ar kautkaadaam galvas rotaam nju koroche krutaaki, kaapeec?! ph34r.gif

Paldies ka ieteicaat sho speeli! wub.gif

laugh.gif
volzha
Es ar saaku spēlēt ar magu, pagaidām tik 4 līmenī. nick Volzha, nekur taalu neesmu ticis tik pirmajaa vietaa kachaajos, kur dabuut kaut kaadus stafus vai ko tamlīdzīgu ?
TheBadEdd
Volzha kuraa serverii tu speelee?! Es Migal(Lunar)!!! cool.gif
volzha
Es vispār Galantia. Bet takā tālu nekur nēesmu ticis varu pāriet, tik kāds varētu pastāstīt kāda starpība serviem. un bratnās (nick g_a) spēlē Midranda, kā pikemen.
TheBadEdd
Naaciet kopaa visi uz Migal(Lunar) - KOPAA JAUTRAAK! cool.gif
zenofex
O, man arii buus jaaizmeegjina shitas joks... Tikai buutu labi, ja kaadam uz Latvijas DC buutu instalaacija nomesta a to aarzemju links leeeeeeens sad.gif
TheBadEdd
QUOTE (zenofex @ May 19 2004, 07:42 AM)
O, man arii buus jaaizmeegjina shitas joks... Tikai buutu labi, ja kaadam uz Latvijas DC buutu instalaacija nomesta a to aarzemju links leeeeeeens sad.gif

Zenofex, varam sarunaat... cool.gif
TheBadEdd
Izgaaja updeits (2.087) tur ir klanu sisteema... Es uzskatu mums vajadzeetu izveidot LV klanu! wink.gif Tak4to visi speeleejiet uz MIGAL servera un mekleejiet "z1on" tas ir masn chars (13lvl pikeman)!!!

P.S. Luudzu uzsaakiet kaads speeleet ar priestes, jo mums taa ljoti noderees klanaa, ka arii knight! wink.gif
zenofex
Taax, es arii tur esu, tiiri smuki... tikai neko veel iisti nesaprotu. Stulbi, ka priesteris nevar buut viirietis sad.gif Bet nu labi... sanjemiet: AngelHikari tongue.gif
TheBadEdd
Kruta!!! cool.gif Tu tur tiec galaa ar speeli, uzkachaajies lidz kaadam 10 lvl un tad jau var pirmo randinju sariikot! wink.gif

P.S. Cerams ka tu esi Migal'aa?!
zenofex
Nu es vakar jau pirmo liimeni dabuuju, un pastaigaaju pa pilseetas apkartni... Vispaar speeles apkaartne ir ljoti.... animejiska tongue.gif Un bisk nezinkaapeec atgaadina Hack//Sign animi, grafika gan imho vareeja buut labaaka smile.gif Bet varbuut esmu paaraak prasiigs pret speeli, kas ir par briivu.

Es tur taa sapratu, ka klanu var uztaisiit tikai chars kuram lvl ir vismaz 40tais... tad jau mums pagaidaam nespiit klans?

PS Jaa, esmu Migalaa, ALPHA daljaa... Vai vajadzeeja BETA?
volzha
A vinja kas visu laiku buus for free ? eiropieshiem ?
TheBadEdd
Zenofex, alpha ir ok es tur pat!!! Grafika, hmm... uzliec visu uz maximumu tad tu dabuusi grafiku, ja kompis pavilks! tongue.gif
TheBadEdd
Volzha, laikam kad noveersiis visus gljukus un probleemas uztaisiis par maksu! sad.gif

P.S. Tad tu paargaaji Migal,Alpha vai ne?! blink.gif
TheBadEdd
Jaa un ar tiem klaniem tev diemzeel ir pilniiga taisniiba... ka lai izveidotu klanu tev jaabuut vismaz 40lvl sad.gif bet staaties tu vari kaut no pirmaa rolleyes.gif Tak4to kaadam no mums jaasasniedz 40 lvl un pie tam AATRI!!! cool.gif
volzha
Nu jaa speeleju shobriid. Nick nu taads pats kaa te. Profesija magician. Esmu pirmajaa kaushanaas vietaa prieksh newbie,kur zakji, moshk kaads naak un help me zkachaaties, esmu pagaidaam tik 4 lvl
tai hmm pilseetaa kuraa parasti saak burvji, man atminja iisa.
TheBadEdd
Volzha naac(teleprtejies no savas pilseetas uz Ricarten'u) un satiekamies tur peec 30 min pie misc store(meitene ar pousheniem)!!!
keitaro
QUOTE (Kakamaka! @ May 21 2004, 03:44 PM)
Volzha naac(teleprtejies no savas pilseetas uz Ricarten'u) un satiekamies tur peec 30 min pie misc store(meitene ar pousheniem)!!!

ej tu nost! neesu vēl to spēli apskatījis, bet lasot jūsu komentārus izklausās pilnīgi kā par HackSign un The World būtu runa! tā pati terminoloģija un darbības...
aj, nepatīk man ieķept visādās spēlēs, bet šitas izklausās reāli
šķiet, ka būs jānovelk...
zenofex
Novelc, novelc!
Garanteeju Hack//Sign scenaariju ph34r.gif
TheBadEdd
He-he man jauns avatars uzminiet no kurienes... rolleyes.gif
Kikyou
Man ragnarok patiik labaak grafikas zinjaa... Tikai sviestaini ka RO par maksu uztaisiits dry.gif

Bet taa shitaa arii tiiri okei speele
AlexMak
Vjadzeeja jums KZEE serverii speeleet, tur visvairaak latvieshu un augsto levelu speleetaaju. Mans draugs ir 66lvl magician, 60 lvl fighters.
zenofex
Vai tad nevar vairaakus charus sarazhot? Anyway... esmu migalaa iedziivojies, un diez vai paarieshu uz citu serveri pagaidaam.

Viens gan man pagaidaam diez ko nepatiik speelee - kvestu truukums. Varbuut ar laiku buus vairaak, bet tagad cik zinu ir divi vai triis tikai pa visu speeli.
TheBadEdd
QUOTE (AlexMak @ May 24 2004, 08:34 AM)
Vjadzeeja jums KZEE serverii speeleet, tur visvairaak latvieshu un augsto levelu speleetaaju. Mans draugs ir 66lvl magician, 60 lvl fighters.

...nevis vajadzeeja speeleet, bet vajadzeeja pateikt, tongue.gif bet tagad jau ir par veelu mad.gif man jau ir 17 lvl chars ar krutu stufu Migalaa un man tur patiik! cool.gif
TheBadEdd
http://daretome.proboards21.com/index.cgi Varbuut tas kaadam paliidzees?! unsure.gif Jo pagaidaam tur ir paaraak maz memberu!!! sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.