Jaa par PRISTONTALE!!!!
Laba korejiesu speele, kur kaa jau mineets tur ir divi speeles varianti Korejiesu un Anglu! Par korejiesu ir jamaksaa, bet angliem viss nav tik forsi tomeer ar laiku tas tiek uzlabots!! Speele ir laba un ja kaaads grib to novilkt tad lai iet uz
PT majas lapu!!!! Tur buus jauztaisa account un tad janovelk speele (galvenajaa lapaa ir pat atseviska sadala download un tyur jasameklee attieciigaa PT versija) bet ja negribat cakareeties ar majas lapaam tad ejiet uz DC++ un tur hub.maksinets.lv zem mana vaarda -=]ROLIX[=- varees to novilkt!!! Jabriidina ka setup ir tikai 300 mb tacu uz HDD tas aiznem 1 Gb!!! Driiz anglu versijaa izveidos klanu sisteemu ofciaalu, ta kaa speelet gribeetaaji sarosaties, vareetu ar Latvijas RPG geimeri uztaisiit savu klanu!!! Starp citu tas ir protams MMORPG, tajaa ir pietiekosi kraasna grafika lai pabriiniitos un daudz dazaadi zibsni un viss kas taads!!! Speelee maximaalais liimenis ir 99, bet provaideri pagaidaam ir atlaavusi tikai liidz 85, jo pats lielaakais lvl pagaidaam ir 80!!! Speele nosaakuma liekas viegla tomeer veelaak tur saak paraadiities ari speecigaaki pretinieki un arii lielaakos izmeros protams! Ir daudz dazaadu ierocu un brunu un amuletu un gredzenu, nu viss kas vajadziigs prieks MMORPG!!! Priecee tas ka nomainot ieroci, vai brunas, vai vairogu, mainaas arii tava varona izskats un ka tu to vari apluukot tuvplaana, jo ir 360 grādu free zoom kamera, tas nozime ka tu vari kameru novietot taa kaa tu veelies!!! Ta kaa latviesi saraujat un velkat nost speeli, ja jums rodas kaadi siikaaki jautaajumi par speeli, tad mans e-pasts ir rolis.diablo@inbox.lv, ja kas man arii ir MSN messenger ja gribat pievienot un parunaat pa tieso, tad rolix_diablo@hotmail.com!! Luudzu visi, kas so izlasiija noposteejiet apakssa savas domas man ir svariigi, cik cilveeki so ir lasiijusi un cik taisaas speeli speelet!!!! Gaidu juusu domas lol
Luuk arii dazi screenshot
Sry nevaru dabuut ieksaa laikam parak lieli, tad taa ja gribi screenshot es ieliksu screenshot DC++, vai arii varam paarsutiit pa MSN, tad var sarunaat....