Atljauhos nedaudz pakorigjeet - metaalisko piemeeru es mineeju kaa kraso pretpunktu no organiskajiem un neorganiskajiem veidojumiem.
Es tikai gribeeju noraadiit uz to, ka esi izveeleejies neveiklu piemeeru, un paarbaudiit, vai gadiijumaa neesi paarliecinaats metaaliskaa AI piekriteejs
Dažviet man pat atgādina Nīčes dialogus, mēginājums kautko gāzt, tad atkal apstiprināt.. un tad atkal gāzt. Nez.. Nīče beigu beigās sajuka pratā, ar visu savu dialektiku.
Man patiik dariit tieshi taa, kaa tu saki, Niiche esot dariijis. Ko tu veeleejies shaadi pateikt?
Te taču jūs paši pāris reizes esat mnējuš ka viss ir relatīvi, tad par ko te var strīdēties, no tā izriet ka katram ir savs viedoklis, un katrs no šiem viedoļiem ir vienādi patiess, jo nevar piedādīt ne tā aplamību ne patiesību 100%-īgi.
Taa kaa visi pieraadiijumi balstaas uz pienjemtu aksiomaatiku, tad objektiivi, protams, neko nav iespeejams ne pieraadiit ne apgaazt, jo aksiomas nevar pieraadiit un bez aksiomaam nav pieraadiijumu. (Iesaku lietot shaadu pamatojumu matemaatikas olimpiaadees
) Es te kaadu laiku domaaju, vai aksiomas ir iespeejams apgaazt, tas ir, pieraadiit par pretruniigaam, un secinaaju, ka ir. Tas joks gan ir ieksh taa, ka gandriiz visas aksiomas ir pietiekami izpluudushas, lai tas nebuutu iespeejams, jo iipashi izpludinaata ir Biibele, kuraa netiek mineets, ka pasaule balstaas uz logjikas principiem, un bez logjikas apgaazt tur neko nesanaaks. Patiesiibaa nevar apgaazt nevienu aksiomaatiku, kas nenodefinee apgaashanas likumus.
taadaa pashaa garaa kaa bazniica izdomaaja savus nolikumus es varu izdomaat savas biibeles.
Viens no maniem vislielaakajiem un visreaalistiskaakamiem sapnjiem, un, ja Laima buus man leemusi uzrakstiit, tad juus visi veel piedziivosiet taadu biibeli, kuras aksiomaatika nav paaraak pretruniiga ar cilveeces galvenajaiem dziives uzskatiem, tai pashaa laikaa apgriezhot visu fizikas modeli ar kaajaam gaisaa.
Un visas juusu runas par atbalsta punktu ir jaanorok smilshu karjeraa, ja tikai atceras veco labo aksiomaatikas probleemu (sk. augstaak).