Nu man ar anime ir kaa ar narkotikām! Velku ar vien jaunus gabalus un nezinu vai apstašos! Es labāk noskatos kādu labu anime gabalu, nevis kautkur eju un piedzeros kā lops! Cerams ka neesmu veinīgais!
deleted-ray
Oct 22 2004, 14:49
Neesi gan. Man piemeeram riebjas dzershana un piipeeshana, taapee esmu totaals atturiibnieks (atskaitot pa kaadai viina glaazei uz dzimeni). Tad jau labaak seezu pie pc un posiiju animi ")
kaarleens
Oct 22 2004, 15:19
es gan i dzeru i skatos anime hē hē citreiz anime labi uz pohām palīdz aizmirsti to cik ir sūdīgi
var jau arii skatiities anime ar kaadu alus pudeli!
Pattiikamais ar patiikamo jaapvieno
Nu, Piipeeju, dzeru (Lai gan maz un reti) un skatos anime...
jaa...
Anime es skatos katru briidi kad man taads ir briivs
Ljoti gruuti pavilkt paareejo dziivi, bet esmu gatavs ar to samierinaaties, ja vien man ir anime.
...
Jaa, anime IR narkotikas... Pashas labaakaas!
QUOTE(Tador @ Oct 22 2004, 14:40)
Nu, Piipeeju, dzeru (Lai gan maz un reti) un skatos anime...
jaa...
Anime es skatos katru briidi kad man taads ir briivs
Ljoti gruuti pavilkt paareejo dziivi, bet esmu gatavs ar to samierinaaties, ja vien man ir anime.
...
Jaa, anime IR narkotikas... Pashas labaakaas!
Pashas labaakaas un leetaakaas
ShinChan
Oct 22 2004, 16:53
Mjaa...tā tik tiešām ir atkarība, un smagākos gadījumos pat ar negatīvām sekām
Par salīdzināšanu ar smēķēšanu nevaru neko pateikt, jo nesmēķēju un uzskatu to par stulbu nodarbi, ja nu vienīgi šad tad ūdenspīpi vai kādu kāsīti. Ar alkoholismu arī nesirgstu, lai gan absolūts atturībnieks arī neesmu (skat. manu bildi
). No visa augstākminētā (par smagajām nark. es nemaz nerunāju) anime (laba) dod vislielāko gandarījumu un atšķīrībā no alkohola, nevis noārda bet nodarbina "pelēkās šūniņas".
QUOTE(JurCHiX @ Oct 22 2004, 14:46)
Nav nemaz tik leetas.
Anime skatiishanaas pateeree
nenormaali daudz laika, kuru vareetu izmantot, pelnot naudu...
QUOTE(ShinChan @ Oct 22 2004, 15:53)
atšķīrībā no alkohola, nevis noārda bet nodarbina "pelēkās šūniņas".
Un peec dzershanas visu nakti naakamajaa dienaa naak miegs un es juutos debiils, bet peec anime skatiishanaas tikai naak miegs
hehe, njā.. laikam mēs te visi tadi paslimi "animāni"... es nēesmu nekāds izņēmums, pēdējā laikā gan mazāk, jo ļoti daudz jau redzēts, bet skatos kautko jaunu ja ne katru dienu, tad katru otro noteikti..
QUOTE(Yume @ Oct 22 2004, 20:44)
hehe, njā.. laikam mēs te visi tadi paslimi "animāni"... es nēesmu nekāds izņēmums, pēdējā laikā gan mazāk, jo ļoti daudz jau redzēts, bet skatos kautko jaunu ja ne katru dienu, tad katru otro noteikti..
heh
ar mani ir trakaak - shobriid skatos Haibane Renmei jau 7 reizi pus gada laikaa... buutu skatiijies veel vairaak (laikam) bet man dazhubriid spiid un es tieku pie 4 megabitu neta un pa naktiim iekachaaju daudz daudz daudz!!!
MitSuki
Oct 22 2004, 21:49
Es dzeru,bet nepipeju..Animes skatos katru dienu un pavadu minimalais kadas 4h skatoties animes:)
Nu man agrak arī bija tā, ka anime tika skatīts aptuveni 5-6 stundas diena, bet ticiet man, drīz beigsies labas lietas ko skatītis arī jums, un ta kā man nav tendence kautko skatīties otro reizi, tad es tagad skatos tikai kautko kas ir skatīšanās vērts.. un no jaunā, tāda nav daudz..
bypass
Oct 23 2004, 00:34
Nu man ar anime ir kaa ar narkotikām! Velku ar vien jaunus gabalus un nezinu vai apstašos! Es labāk noskatos kādu labu anime gabalu, nevis kautkur eju un piedzeros kā lops! Cerams ka neesmu veinīgais!
Tas, ka kāds nedzer un nepīpē, nav nekas īpašs, es arī nedzeru un nepīpēju, nu un?
Nē, man ar animi noteikti nav tā, kā būtu no narkotikām vai citu atkarību radošu vielu lietošanas. Lasi, skatāmo, interesanto animju vienkārši nav tik daudz, lai tā varētu non-stop skatīties, esmu pārāk izvēlīgs. Un, iespējams, pēc pāris seriālu noskatīšanās, sāks gadīties, ka sižets krustojies ar kādu citu animi vai arī būs pilnīgs tās atgremojums.
nodarbina "pelēkās šūniņas"
ļoti minimāli
Anime skatiishanaas pateeree nenormaali daudz laika, kuru vareetu izmantot, pelnot naudu...
Nez, 1-2 epizodes dienā ir ~1h.
Labāk atpūšos, noskatoties animi nevis izliekot pasjansu, un 1-2 ep ir ~1h un tas nav daudz.
QUOTE(bypass @ Oct 22 2004, 23:34)
Anime skatiishanaas pateeree nenormaali daudz laika, kuru vareetu izmantot, pelnot naudu...
Nez, 1-2 epizodes dienā ir ~1h.
Labāk atpūšos, noskatoties animi nevis izliekot pasjansu, un 1-2 ep ir ~1h un tas nav daudz.
Nu jaa, viena stunda dienaa arii nekas nav, bet dalja no mums meedz skatiities daudzas stundas no vietas. Pienjemsim, ka esmu speejiigs nopelniit kaut kur 2 Ls stundaa. 6 stundas anime = 12Ls. Taatad, vienu dienu anime skatiishanaas vietaa straadaajot, var ieguut 12Ls = paaris pacinjas matricu
. Ja straadaa nevis skataas jau veselu nedeelju, tad tas jau ir 60Ls = jauns un veseliigs cietnis
(vai 12 alus kastes
)
QUOTE(edg @ Oct 22 2004, 15:54)
QUOTE(JurCHiX @ Oct 22 2004, 14:46)
Nav nemaz tik leetas.
Anime skatiishanaas pateeree
nenormaali daudz laika, kuru vareetu izmantot, pelnot naudu...
Nu to es varu apvienot. Stradaju par adminu salonaa, un tur nu varu kachaat, skatiities anime un par to veel ka tur seezhu naudu pelniit!
Shinobi-sama
Oct 26 2004, 13:41
Narkotika ir
VISS. Taa ir rutiina kuru zaudeejoot mees taa trukumu realizeejam ar smagaam sekaam. un Logjiski ja mees nenoskatoties nedeeeljas laikaa vismaz 1 ep pofig ko, tas var buut bezgaliigi skatiitasi 5 reklmaas klipinjsh, saakam izjust ieksheeju nemieru un muuusu domas nemitiigi aizvien vairaak un vairaak graabstaas ap anime. Neshaubiigi tas ir kvalificeejasm kaa atkariiba kura nebuutu veelama aarsteet
Spectre
Oct 26 2004, 14:24
Narkotikas ir siikums saliidzinaajumaa ar ANIME taa ir veel smagaaka par Narkotikaam
QUOTE(Spectre @ Oct 26 2004, 14:24)
Narkotikas ir siikums saliidzinaajumaa ar ANIME taa ir veel smagaaka par Narkotikaam
Narkotikas ir lētākas par super duper special edition DVD
Shinobi-sama
Oct 26 2004, 14:36
Iedomaajos, tagad "kriminaalhronikaa" un "panoraamaa" ir zinju speciaalizlaidums - shodien 16.00 peec universitaates agraak nesodiitie "otaku kopienas locelkji" uz ashu roku drudzii aplaupiija pasta nodalju, panjemot tikkai vinjiem atnaakushaas pacinjas. Iisumaa nointerveejot notvertos tika noskaidrots, ka vinji bija pasuutiijushi anime DVD, uz peecapmaksu par shipment, un pasta nodalja atteicaas vinjiem atdod pacinjas, kameer nebuus apmaksaats peedeeejais cents. Otakieshi bez naudas un ar lomkaam izveeleejaas sho aarkaarteejo soli.
Spectre
Oct 26 2004, 14:39
Why pasuutiit ja var nokachaat ???
hihihihi
Otakieshi bez naudas un ar lomkaam izveeleejaas sho aarkaarteejo soli.
me apkrita zem galda un 5 min nevareeja piecelties jo drudzaini smejaas ..... tika nobaudiita kaarteejaa narkotiku deva laikam.
Te man naak praataa :
Ja juusu dziive ir skumiiga, tad vismaz alga ir smiekliiga.
Shinobi-sama
Oct 26 2004, 14:41
Velns "special edition DVD" tev neko neizsaka... aaarpraats un taads veel sevi sauc par anime miili
QUOTE(Spectre @ Oct 26 2004, 14:39)
Why pasuutiit ja var nokachaat ???
hihihihi
Iespējams tāpēc, ka patīk skatīties uz glīti noformētām kārbiņām plauktā, nevis uz bezsejainu matricu kaudzi...
Retorisks jautājums:Kāpēc tavam darba devējam maksāt tev par darbu normālu algu, ja viņš var tevi izmest un paņemt nākamo gribētāju par pusalgu?
Spectre
Oct 26 2004, 14:43
Es esu totaali nelabojams piraatisma piekriteejs liidz peedeejai molekulaarajai dalinai, kas ir manaa kermenii.
Iespējams tāpēc, ka patīk skatīties uz glīti noformētām kārbiņām plauktā, nevis uz bezsejainu matricu kaudzi... cool.gif
MMM DVD vaacini Single maxaa 16 sentiimi nu ja dubultais CD tad 20 santiimi novelcenes arii leeti maxaa uz kuraam var uzprinteet. hmmmmm mani apmierina.
Special edition ir kaut kas briesmīgs... n-diski par vienu filmu heh, visi iepējamie papildmateriāli...
Atceros, lasīju par Japāņu relīzi Mononokei, kur bija kādi 4-5 diski
Spectre
Oct 26 2004, 14:47
Piedaavaajums, lai nepiedrazotu tagad sheit un cilveekiem peec tam nebuutu vaidziigas 30 min lai izurbtos cauri piedaavaaju chat.118.lv kanaals anime
Shinobi-sama
Oct 26 2004, 14:47
QUOTE(Taka @ Oct 26 2004, 14:44)
Special edition ir kaut kas briesmīgs... n-diski par vienu filmu heh, visi iepējamie papildmateriāli...
Atceros, lasīju par Japāņu relīzi Mononokei, kur bija kādi 4-5 diski
Nuu veciit meduskuuka nedeeljai. Tas tachu ir pashsaprotami
. Ja es dziivotu Japaanaa tad es paartiktu no siekalaam bet man buutu visi iespeejamie special un limited edition
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 26 2004, 12:41)
(...) Neshaubiigi tas ir kvalificeejasm kaa atkariiba kura
nebuutu veelama aarsteet Shitais man patika vislabaak!
QUOTE(Spectre @ Oct 26 2004, 14:43)
MMM DVD vaacini Single maxaa 16 sentiimi nu ja dubultais CD tad 20 santiimi novelcenes arii leeti maxaa uz kuraam var uzprinteet. hmmmmm mani apmierina.
Nu dažu labu samazgas normālu pusdienu vietā arī apmierina
Hikaru
Oct 26 2004, 15:28
QUOTE(Spectre @ Oct 26 2004, 14:24)
Nē! Narkotikas ir daudz smagākas par Anime, jo narkotikas ir nāvējošas (var nomirt vienas dienas laikā). Bet ar ANIME var nodzīvot visu mūžu.
Nesmēķēju un alkoholu nedzeru vispār.
kaarleens
Oct 26 2004, 15:30
domaaju es pelnu neslikti bet nepelnu ne tik daudz lai vareetu visiem seriaaliem ko gribeetu licenzeetos dvd nopirkt tur bankrots vienoziimiigi pienaaks
deleted-ray
Oct 26 2004, 15:33
QUOTE(kaarleens @ Oct 26 2004, 15:30)
domaaju es pelnu neslikti bet nepelnu ne tik daudz lai vareetu visiem seriaaliem ko gribeetu licenzeetos dvd nopirkt tur bankrots vienoziimiigi pienaaks
Ekonomikas pamatlikums - veelmes ir neierobezotas,bet resursi ierobezoti")
hehe, tas nav pamatlikums, bet gan pamatproblēma... tas ir - cilvēku velmes ir neierobežotas, taču resursi to izpildei ir ierobežoti.
Bet man labāk patīk principt - Mnoga hochesh, malo poluchesh.
deleted-ray
Oct 26 2004, 16:13
Sorry mazliet miseejaas
. Bet te atkal - jo vairaak resursu jo vairaak veelmju ")
Spectre
Oct 26 2004, 16:22
Ja es buut maxaajis par to ko (par visu) esu savilcis savas mazaas tumshaas dziivites laikaa, ir aizdomas ka jau tagad vareetu mekleet par pusdienaam un naktsdmaaju uz next 5 years darbu, jo paareejaa naudina buutu jatdod.
Un narkotikas = ar Anime, jo dazhreiz kad ir leila kaudze savilkta aizmisrtaas pusdienas un vakarinas .......
QUOTE(Spectre @ Oct 26 2004, 15:22)
Ja es buut maxaajis par to ko (par visu) esu savilcis savas mazaas tumshaas dziivites laikaa, ir aizdomas ka jau tagad vareetu mekleet par pusdienaam un naktsdmaaju uz next 5 years darbu, jo paareejaa naudina buutu jatdod.
Un narkotikas = ar Anime, jo dazhreiz kad ir leila kaudze savilkta aizmisrtaas pusdienas un vakarinas .......
.... un uz ateju ar aiziet
QUOTE(kaarleens @ Oct 26 2004, 15:30)
Tas tiesa, tāpēc kolekcijā nonāk tikai vismīļākais, to ko gribēsies skatīties ne vienu vien reizi. Un tāpēc viņa arī tik lēēēni aug.
Nokačāt to visu? Ukhhmm...
mums ko - provaideri sākuši 1-2Mbit ārzemju trubas piedāvāt par 30 EUR mēnesī kā Zviedrijā/Somijā?
Jāmainās utt...
He he.. taa jau shkiet narkotikaam visu var pieliidzinaat
(galvaa tikko ieshaavaas peedeejaa laikaa ar vien biezaak TV uzpeldoshais jautaajums par datoratkariibu) nez.. taa jau vareetu bezgaliigi daudz atkariibu atrast..
Anime
heh laikam jau ir atkariiba, lai gan neesmu veel dzirdeejis, ka kaads gribeetu no taas atbriivoties.. vai ka kaads gribeetu ar to ciiniities..
Vislabaakaa atkariiba no visaam..
deleted-ray
Oct 27 2004, 09:42
POzitiiva atkariiba, es, piemeeram, tieshi anime deelj dabuuju literatuuraa labu atziimi
QUOTE(xikes @ Oct 27 2004, 07:10)
lai gan neesmu veel dzirdeejis, ka kaads gribeetu no taas atbriivoties.. vai ka kaads gribeetu ar to ciiniities..
Tagad dzirdi: atbriivoshanos no anime praktizeeju es, un sajuutas ir taadas pashas, tikai nedaudz mazaak, kaa tad, kad meegjinaaju atmest quake2 speeleeshanu... narkotikas.
Hikaru
Oct 28 2004, 08:59
Mācos RTU. Nestrādāju. Saņemu stipendiju 70 LS.
2 dienas nedēļā notiek nodarbības un 5 dienas atpūšos. Kamēr ir brīvs laiks, ķeru momentu un skatos anime.
Pēc studijām laika vairs nebūs, vajadzēs strādāt. Tad vairs nebūs tāda
haļava.
QUOTE(Hikaru128 @ Oct 28 2004, 07:59)
Mācos RTU. Nestrādāju. Saņemu stipendiju 70 LS.
Hikaru:
Spectre
Oct 28 2004, 16:57
Zinko, ja labi grib visu var paspeet, jo es stradaaju, maacos un ir veel laiks, kad skatiities anime
QUOTE(Spectre @ Oct 28 2004, 15:57)
Zinko, ja labi grib visu var paspeet, jo es stradaaju, maacos un ir veel laiks, kad skatiities anime
Ir tikai apsveicami, ka jums visiem tik gaishas galvas. Ar kaajminamo domaashanu nevar neko paspeet...
nu jau man pa nakti saak raadiities nevis normaali reaali sapnji, bet viss notiek anime stilaa... pavisam nopietni...
tostermaize
Nov 1 2004, 14:31
laikam man vel nav tik traka anime atkariiba bet juutu ka driiz buus pc anime pc anime.............................................
mjaaa...izskataa ka man ar uz kaadu laiku buus jaaatbriivojas no veelmes skatities animi, jo jaasaak taa pamatiigak maaciities
vakar noskatiijos visas Berserk epas (nu baigi laps.seriaals ar "peecgarshu") un cerams ka uz laiku pietiks, savaadaak buus baigaas ziepes...buus smagi
Shinobi-sama
Nov 2 2004, 13:50
NGE ir kaa shokolaade pirms eksaamena. Taksh to anime ir nevainiigs "heroiins"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.