Help - Search - Members - Calendar
Full Version: hello .. ^__^""
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Sensui Sukai
I'm new here, i speak english and i can't read or understand most of your posts for some reasons.. happy.gif""

This is a very NICE forum with GREAT pictures!!

uh.. nice to meet you all
edg
Hello and Welcome,

I find it difficult to understand: why have you chosen to participate in this forum if you don't understand the language?
Sigfa
to look at the pwetty pics, supposedly tongue.gif

& welcome.
Roze
Hello smile.gif
Though it is mainly latvian forum you are welcomed and as we all moustly watch anime with english subs in my opinion there won't be any problems as far you don't feel left behind..
Feel free to start topics and browse or add pics to the gallery if you like.
Tador
Hiyah!
Welcome, brother, and feel at home, for all who love Anime are welcome here!
If you don't mind me asking, from which country are you?
Yume
Hei!
Yah, you'r really wolcome!
Hmm, I had the question about the country too, and one more... where did you found this forum? huh.gif
Tador
QUOTE(Yume @ Oct 22 2004, 20:39)
Hei!
Yah, you'r really wolcome!
Hmm, I had the question about the country too, and one more... where did you found this forum? huh.gif
*

whatever the reasons and all, good to have foreighners here... deshiyo~ ne?^^
Sensui Sukai
Thanks for the welcoming!! You guys are great!!
well yes! i joined this forum because the pictures are really nice and pretty. It's also because i want to make new friends and to know what people from other places thinks about anime.

Well.. i'm chinese. I'm currently living at Hawaii/ USA. laugh.gif i've been living here for almost 5 years already and i'm now 16.

i think i found this forum from Lycos search. i was looking for anime music.

so how are you guys? how is latvia? we are so far apart!!! Latvia-----far----hawaii
we must be like 12 hours away O_O ohmy.gif

Thanks once again!!! biggrin.gif biggrin.gif
Tador
QUOTE(Sensui Sukai @ Oct 23 2004, 06:30)
Thanks for the welcoming!! You guys are great!!
well yes! i joined this forum because the pictures are really nice and pretty. It's also because i want to make new friends and to know what people from other places thinks about anime.

Well.. i'm chinese. I'm currently living at Hawaii/ USA. laugh.gif  i've been living here for almost 5 years already and i'm now 16.

i think i found this forum from Lycos search.  i was looking for anime music.

so how are you guys? how is latvia? we are so far apart!!!  Latvia-----far----hawaii
we must be like 12 hours away O_O  ohmy.gif

Thanks once again!!!  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Whoa...
Hawaii... Do you know Cevn by any chance?
Well, anyway, share your thoughts and i'll try to persuade others to use english more.
Yume
heh, try to do it Tador.. and you'll have a chance to see my terrible spelling.
Sigfa
QUOTE(Yume @ Oct 23 2004, 12:08)
*

bwaha laugh.gif LOL...

well, hawaii is a far away place.... yeah... well, post in the other threads as well not just this one biggrin.gif

oh, and have you seen the Naruto movie? (if you watch naruto ti)
Tador
QUOTE(Sigfa @ Oct 23 2004, 14:49)
QUOTE(Yume @ Oct 23 2004, 12:08)
*

bwaha laugh.gif LOL...

well, hawaii is a far away place.... yeah... well, post in the other threads as well not just this one biggrin.gif

oh, and have you seen the Naruto movie? (if you watch naruto ti)
*

GYAAH!!!
Where... to... get... Naruto... MOVIE...????????????????
Sigfa
that's why I'm asking laugh.gif
tostermaize
and i am not good @ english i think nobody wont understood me
Tador
QUOTE(tostermaize @ Oct 23 2004, 21:05)
*

bah!
learn then!
Aazmandius
QUOTE(Tador @ Oct 23 2004, 14:51)
*

QUOTE(Sigfa @ Oct 23 2004, 18:21)
*

Hmmm, mayby this one : http://a.scarywater.net/animeheaven/

Oh, by the way , greetings Sensui Sukai smile.gif
tostermaize
QUOTE(Tador @ Oct 23 2004, 20:10)
*

bah!
learn then!
*

what then am dooing in shool???
Tador
QUOTE(tostermaize @ Oct 24 2004, 08:27)
QUOTE(Tador @ Oct 23 2004, 20:10)
*

bah!
learn then!
*

what then am dooing in shool???
*

not waht you are supposed then, i guess smile.gif
Sigfa
QUOTE(Aazmandius @ Oct 23 2004, 22:37)
QUOTE(Tador @ Oct 23 2004, 14:51)
*

QUOTE(Sigfa @ Oct 23 2004, 18:21)
*

Hmmm, mayby this one : http://a.scarywater.net/animeheaven/

Oh, by the way , greetings Sensui Sukai smile.gif
*

nope, there is no movie, there is just this movie special, which was an additional episode where two people blabbered in and around the movie.
Taka
Ak jaukā zeme Latvija, kur var runāt visās valodās, tik ne dzimtajā!
Internacionālisms rulz...
Puma
QUOTE(Taka @ Oct 25 2004, 07:58)
Ak jaukā zeme Latvija, kur var runāt visās valodās, tik ne dzimtajā!
Internacionālisms rulz...
*

Vo Vo Dazhreiz jaaizdomaajas kaadaa valodaa tad iisti runaat blink.gif
Kikumi
Ja jau cilvēks nekad nav dzirdējis un redzējis kā raksta latviešu valodu, tad nav ko satraukties par to, ka te tiek rakstīts angļu valodā. Pietam, tas papildina jūsu valodu zināšanas!

To Sensui Sukai: welcome and enjoy your stay! smile.gif
Taka
Ir tak n-tie globālie anime forumi, kur tautas ir miljoniem un var ņemties angliski cik vien iekšā lien. Vienkārši nesaprotu, kāda jēga ir reģistrēties lokālā anime forumā...
Šis ir vienīgais anime forums, kur var runāt latviski.

Kārtējo reizi pārliecinos ka letiņiem nav mugurkaula. Ielien viens padebīls bērnelis, kurš kolekcionē reģistrācijas anime forumos, lai varētu draugiem palielīties: "vīī, esmu reģistrējies anime forumos 110 valstīs! Cik kruta!!!", un visi momentā nomaina valodu un metas demonstrēt savas angļu valodas zināšanas.
Viņš redzi nesaprotot ko mēs te runājam. Nu un?
Es tak nelienu vācu vai spāņu otaku forumā un nesāku tur visus gruzīt "runāsim angliski es nesaprotu". Labi nojaušu kur un cik tālu mani pasūtīs.
Ja forums ir lokālais tad acīmredzot izveidots ar nolūku komunicēties dzimtajā valodā.
ShinChan
Nu jau tu bišku dramatizē situāciju. Kas gan slikts, ja cilveks no citas valsts te piereģistrējas un šad tad kaut ko ieposto, pie tam nebaurojot "i'dont understand...gimme translation". Varbūt tavi aizspriedumi par viņu ir nepamatoti?
Varbūt rezultātā iegūsim cilvēku, kas labākā gadījumā mācēs atšķirt Latviju no Lietuvas, vai sliktākajā gadījumā zinās, ka Latvija atrodas Eiropā.
Taka
Paskatīsimies ko tu teiksi kad viņš katrā otrajā topikā sāks to pieprasīt...
Vēl jau nav vakars.

Mani aizkustina tavs naivums. Viņš te ielīda ar skaidru mērķi - smukas bildītes un anime mūzika, proti haļavu meklēt. Te neviena downloada nav, ja bildes neskaitam.

Un bāc, nu cik ļoti bērna prātā ir jābūt ar šito ideju "es gribu draudzēties ar visiem anime faniem".
Apžēliņ, nekāda laika nepietiks ar visiem sarakstīties pat ja klabinās taustiņus 24/7 laugh.gif
ShinChan
QUOTE(Taka @ Oct 25 2004, 09:49)
Mani aizkustina tavs naivums. Viņš te ielīda ar skaidru mērķi - smukas bildītes un anime mūzika, proti haļavu meklēt. Te neviena downloada nav, ja bildes neskaitam.

Un bāc, nu cik ļoti bērna prātā ir jābūt ar šito ideju "es gribu draudzēties ar visiem anime faniem".
Apžēliņ, nekāda laika nepietiks ar visiem sarakstīties pat ja klabinās taustiņus 24/7 laugh.gif
*

Kāds tur naivums huh.gif Viņs man dzīvot netraucē un neapgrūtina uzturēšanos forumā. Vienkārši nesaprotu, kāpēc kādu vajag nosaukt par "padebīlu bērneli" pirms viņs vispār ir ko sācis rakstīt. Pagaidām viņa postu skaits ir 3. Neko uzstājīgi viņš neprasa, nespamo un nefleimo kāpēc lai es uz viņu skatītos ar aizdomām? Kad tas notiks tad arī domāšu.
Un man prātā nav nācis draudzēties ar visiem anime faniem visā plašajā pasaulē, vienkārši es pirms laika ne uz vienu neskatos ar aizspriedumiem un aizdomām. ja būs idiots, tad laika gaitā pats sevi apliecinās, taču kāpēc kādu noķengāt pirms tas ir noticis.
Taka
Man pietika ar viņa pirmajiem tekstiem.
Ļjā ļjā... es te ienācu, ļjā ļjā kolekcionēju.. utt.
Esmu tādus jau redzējis un ne vienu desmitu vien. Viņu interesi var salīdzināt ar kaimiņienes šuneļa intereses līmeni, kurš liftā aposta tavu bikšu galus.
Piekrītu ka uz tādiem reaģēt nav jēgas jo viņu interese ātri zūd. Bet starp viņiem, diemžēl, ir arī tādi, kuri mēdz pieprasīt lai visi sāk runāt angliski.
tostermaize
nu un cilveeks intreseejas pa animi bet juus vinnu atraidaat un es stipri shaubos ka shis forums paaries uz angllu valodu.

un ja jums kas neoatiik tak varat te neliist pat iekshaa
Shinobi-sama
watashi, nihongo ga hitori dake go aru no wa youboushite kudasai yo! biggrin.gif
edg
QUOTE(ShinChan @ Oct 25 2004, 10:27)
ja būs idiots, tad laika gaitā pats sevi apliecinās, taču kāpēc kādu noķengāt pirms tas ir noticis.
*

Muusu filozofijas tik biezhi ir tik liidziigas, ka man jaadomaa, it kaa mees buutu abi kaadas vienotas religjijas paarstaavji, kaut gan neatminos, ka buutu ticiigais bijis kaadreiz...
Tador
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 25 2004, 11:28)
watashi, nihongo ga hitori dake go aru no wa youboushite kudasai yo!  biggrin.gif
*

youboushite??
kaarleens
QUOTE(Taka @ Oct 25 2004, 10:20)
Ir tak n-tie globālie anime forumi, kur tautas ir miljoniem un var ņemties angliski cik vien iekšā lien. Vienkārši nesaprotu, kāda jēga ir reģistrēties lokālā anime forumā...
Šis ir vienīgais anime forums, kur var runāt latviski.

Kārtējo reizi pārliecinos ka letiņiem nav mugurkaula. Ielien viens padebīls bērnelis, kurš kolekcionē reģistrācijas anime forumos, lai varētu draugiem palielīties: "vīī, esmu reģistrējies anime forumos 110 valstīs! Cik kruta!!!", un visi momentā nomaina valodu un metas demonstrēt savas angļu valodas zināšanas.
Viņš redzi nesaprotot ko mēs te runājam. Nu un?
Es tak nelienu vācu vai spāņu otaku forumā un nesāku tur visus gruzīt "runāsim angliski es nesaprotu". Labi nojaušu kur un cik tālu mani pasūtīs.
Ja forums ir lokālais tad acīmredzot izveidots ar nolūku komunicēties dzimtajā valodā.
*

Taka paarāk asi uztver kādā šķirba lai tak raksta es piemēram uzskatu ka forumam nav jabūt lokālam es neredzu iemeslu kāpēc te nevarētu rakstīt krievisi angliski vāciski un japaniski valodas tak ir forši man pašam ar ērtāl ir lv rakstīt bet tas tač nenozīmē ka es nevaru kau ko rus eng vai piepūloties ger uzrakstīt ehh nesaprotu tiešām tos daudzos latviešus kas ļoti sasināti uztver svešās valodas
Spectre
Hi there. Actually it's quite surprising ..... that person from other country, O.k i'm not talking here about our neighbour countries, found our forum..... Have a nice time. Don't be shy ask questions if U don't understand something.
Shinobi-sama
QUOTE(Tador @ Oct 25 2004, 18:36)
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 25 2004, 11:28)
watashi, nihongo ga hitori dake go aru no wa youboushite kudasai yo!  biggrin.gif
*

youboushite??
*

fak nu tik gruuti ieiet online vaardniicaa mad.gif tas tulkojas "pieprasu, luudzu". Vai arii es netaa sapratu tavu jautaajumu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.