Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nestandarta MP3 faili?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Hideki
Pēdējā laikā sākuši ienākt kautkādi gļukaini subj ar vbr bitreitu, atskaņojot visu laiku pārlec uz priekšu-atpakaļ, kā klausoties totāli saskraapeetu CD. mad.gif Tas notiek uz visiem softiskajiem pleyeriem uz kuriem viņus mēģina atskaņot. Citus (arī ar vbr) mp3 spēlē bez problēmām. Varētu domāt ka bojāti faili, bet ja viss albūms iet ar tādiem defektiem... Varbūt esmu atpalicis no dzīves un tagad ir kautkāds jauns MP3 standarts ar mainīgu bitreitu kas normāli neiet ar veco kodeku?
Yume
Kāds ir faila formāts? MP3? pastāv daudz varīācijas mūzikas formātiem..
Hideki
QUOTE(Yume @ Oct 19 2004, 19:28)
Kāds ir faila formāts? MP3? pastāv daudz varīācijas mūzikas formātiem..
*

.Mp3. Ar mainīgu bitreitu (VBR) ar max līdz ~350. Atšķiras no citiem tikai ar to, ka skaņa pārlec kā bojātā audio CD. Vai gadijumā windows kodekam nebija kaut kāds max bitrate ierobežojums?
Yume
hmm, a tu esi pārliecināts ka viņi nav bojāti?
Jo cik es zinu tad nekādi īpaši kodeki mp3 formātam pēdējā laikā nebija parādījušies.
Un nev vai vindam varētu būt ierobežojumi, a kā tev ar skaņas karti? tā nevarētu gļukot?
Sigfa
mainiigs bitreits audio failam? wtf? vot tagad es juutos atpalicis no dziives...
Dzonis
ar taadiem ir bijusi dariishana, bet kaut kaa neatceros ka tiem buutu kaada vaina kvalitaatee....
Hideki
QUOTE(Yume @ Oct 19 2004, 22:42)
hmm, a tu esi pārliecināts ka viņi nav bojāti?
*

IR laugh.gif Negribējās ticēt ka pilnīgi visi faili no tā ftp varētu nākt bojāti. Atradu tās pašas relīzes normālu variantu ar sfv ... Laikam viņi vieglāk nokoruptējas nekā parastie.
?_? Mainīgs bitreits (VBR) mp3 failiem ir jau ļoti sen. Nekad nav gadijies redzēt kā Winampam Kbps indikātorā cipari lēkā? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.