Help - Search - Members - Calendar
Full Version: what kind of anime do girls ( would ) like !?
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Saiko
ko tad īsti skatās meitenes? un ko varētu skatīties tās kas nav anime redzējušas vispār? smile.gif
Sigfa
nu, ja gribi savu meiteni pielauzt skatiities anime, tad laikam jau jaasaak ir ar kautko jautru... excel saga (ja vinja ir gana izgliitota), samurai champloo u.c.

Bet citaadi uz sho topiku arii jaaatbild meiteneem biggrin.gif
Shinobi-sama
Pameegjini iebarot kaadu romance/drama anime. Visas kuraam esmu meegjinaajis iebarot ( nav daudz - aptuvenbi 6), ir slinkas subtitru lasiitaajas un nespeej sekot liidzi sizhetam, esmu atmetis ar roku shim nodomam piespiest skatiities. Pat ja vinjaam patiik, tik un taa valodas barjera ir milziiga, un ta veel man gandriiz nekas nav angliski(iznjemot tos kuraam 2 ir skanju celinji).
Nu bet ja tomeer tu esi gatavs sviist. Tad meegjini ar Miyazaki saakt.
Domaaju ka visas taas bishoujo anime vinjai pie sirc neies, jo shaubos vai taveejaa buus staraa kstaiities kaa ekraana priekshaa "kawai onna no ko" lociisies visaadaas pozaas neko praatiigu nepasaciidama.
Pick
Nu vai nu jāskatās kaut kas tikpat jauks, kā Ghibli studijas Whisper of the heart, Kiki's delivery service... vai arī jāiesāk ar kādu šokējošu, aizraujošu, psiholoģiski spēcīgu anime... piemēram, ar Neon Genesis Evangelion (uz mani iedarbojās, ja vēl ņem vērā, ka tas bija End of Evangelion). Pie hentai ķerties uzreiz gan neieteiktu tongue.gif
A, jā... lai skatītos Excel sagu, jābūt nesliktam anime ekspertam, diezin vai kādai iesācējai meitenei būs saprotami tie jociņi un atsauces uz citiem darbiem... dry.gif
Sigfa
excel saga jau nav atsauces TIKAI no anime...

bet romance manupraat jau ir visai nodraazts... to pashu var skatiities pa TV ziepju operaas...
Yume
Hmm, nev, ja mēģina kādam "iesmērēt" anime skatīšanos tad manuprāt gan ir jāsāk ar Mijazaki, nevajag nekādus gauži kawai seriālus vai dižo romance, cilvēks tāpat neidziļināsies, un vispār var izstrādāties aizsardības refleks uz tādām lietā. Ne viena-vien reize mēģināta, un nonācu pie viedokļa ka jādod skatīties Totoro vai Kiki, tas parasti piesaista.
kaarleens
uhu piekrītu par ziepju operām bet nu naz laikam manī sēž veca tantiņa kas neizlaiž ne sēriju no Hameleonu rotaļām , jo man romance anime šausmīgi patīk čobits un fruits basket un arī Hana Yori Dango obožaju vienkārši cool.gif
a beibēm toč ar kau ko līdzīgu totoro vai spirited away jāsāk cool.gif
MitSuki
Man liekas ka jasak ar Romance/Drama un tad ja iepatiksies tad jaiet talak(es domaju ecchi,mecha,Action utt.) smile.gif
Pick
QUOTE(Sigfa @ Oct 19 2004, 19:13)
bet romance manupraat jau ir visai nodraazts... to pashu var skatiities pa TV ziepju operaas...
*

Oh, pleeeaaaase... Katra trešā meitene uzķersies uz romace+mystery+ecchi... bet tikai katra divdesmitā uz fight+ecchi+drama (nežēlīga kombinācija). Turklāt, ja vēl iesācēja sad.gif Jo depresīvāka anime, jo dziļāks iespaids paliek, bet ne obligāti pozitīvs. Un ja es iesāktu savā laikā ar, teiksim, Metropolis, diezin vai es pašlaik interesētos par anime.
Ito no Kazuki
Njus, tās dažas indivīdes, kuras es aplipināju, faktiski pašas izvēlējās - ieraudzījušas to, ko es skatos, viņas vnk uzlasīja attiecīgos diskus - viena pat paņēma Seraial Experiments Lain (par ko es biju rather izbrīnīta, jo tā nav no sižetiski vieglākajām), bet gan parasti izvēlas kaut ko jautrāku - Kare Kano, Getbackers etc...Nu ja, arī Ghibli produkciju ^^ Bet tas, man šķiet, ir dziļi individuāli...
Martins
Imo tas ir bezcerīgi. Ja cilvēku (vienalga kāda dzimuma) nesaista animācijas filmas vai kino vispār, tad nekas nelīdz. Kompānijas pēc viņa skatīsies, protams, bet tas arī viss. Pēc zināmas dozas animes ir pieredzēta vienkārši klusa iemigšana dīvāna stūrī. Bez komentāriem.

Ja interesēs, tad nemaz nebūs tik svarīgi, ko dot skatīties, tak, ja viņu anime neinteresē - atslābsti un samierinies ar to.
Hideki
Var pamēģināt Vampire Princess Miyu OVAS + TV.
Vai Shamanic Princess. Pēc tam pastāsti kas no tā sanāca. ^^
Saiko
QUOTE(Hideki @ Oct 22 2004, 14:14)
Var pamēģināt  Vampire Princess Miyu OVAS + TV. 
Vai Shamanic Princess. Pēc tam pastāsti kas no tā sanāca. ^^

Vampire Princess Miyu man nepatīk pašam tāpēc nav arī vēlmes to rādīt kādam citam... vispār es jau neesmu teicis ka man ir to visu kam rādīt laugh.gif vienkārši interesanti zināt kas daiļajam dzimumam varētu iet pie sirds smile.gif
Hideki
QUOTE(Saiko @ Oct 22 2004, 13:28)
Vampire Princess Miyu man nepatīk pašam tāpēc nav arī vēlmes to rādīt kādam citam... vispār es jau neesmu teicis ka man ir to visu kam rādīt laugh.gif vienkārši interesanti zināt kas daiļajam dzimumam varētu iet pie sirds smile.gif
*

Nu tas vel nenozīmē ka viņām tā nepatiktu. wink.gif
Kikumi
Tad tā, mani kā meiteni piesaista action un mystery tipa anime. Ja grib kaut ko "iesmērēt", tad, lai skatās Noir vai kaut ko uz to pusi. Jāņem vērā arī tas, ka ne visas meitenes ir gatavās melanholiķes... dry.gif
Spectre
Teeks vakar noskatijos un pats buju staraa + veel paarspriedaam ar kaarleenu un nonacaam pie secinaajuma ka ir skataama un pat loti School Rumble sheit arii links uz pirmaas epas novilkshanu. Iespeejams ka shis buutu okej gabals ar ko vareetu saakt ..... tongue.gif
kaarleens
QUOTE(Spectre @ Oct 26 2004, 11:07)
Teeks vakar noskatijos un pats buju staraa + veel paarspriedaam ar kaarleenu un nonacaam pie secinaajuma ka ir skataama un pat loti  School Rumble sheit arii links uz pirmaas epas novilkshanu. Iespeejams ka shis buutu okej gabals ar ko vareetu saakt ..... tongue.gif
*

nee nu es varbuut t nesteigtos ka nekaa tik viena epizoda ir redzeeta seriaals daudzsoloshss tieshaam bet nu shit hapens meeslini notiekas chista Fruit basket buutu daudz labaka izveele
Inc
QUOTE(Martins @ Oct 22 2004, 11:25)
Imo tas ir bezcerīgi. Ja cilvēku (vienalga kāda dzimuma) nesaista animācijas filmas vai kino vispār, tad nekas nelīdz. Kompānijas pēc viņa skatīsies, protams, bet tas arī viss. Pēc zināmas dozas animes ir pieredzēta vienkārši klusa iemigšana dīvāna stūrī. Bez komentāriem.

Ja interesēs, tad nemaz nebūs tik svarīgi, ko dot skatīties, tak, ja viņu anime neinteresē - atslābsti un samierinies ar to.
*

Piekrītu. Turklāt cenšanās "pielauzt" skatīties ar tekstiem "nu tas taču ir _tik_ kūli; noskaties un tev iepatiksies; etc." var radīt krasi pretēju efektu (gan pret pašu piedāvātāju, gan pret žanru kopumā).

Ja tā ir meitene, kurai patīk CG, tad var mēģināt demonstrēt Macross Zero OVA

aivvv
neticami ka yume neieteica ko citu biggrin.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.