QUOTE(FuschichO @ Oct 27 2010, 21:03)
Es nevienu akmeni neesmu metusi. Tomēr ir neadekvāti saukt sevi par ekspertu kritizēšanā, ja nespēj saskatīt kļūdas pats savos darbos. Absurds, ne? Bez tam te ieliktie "objekti" nav "darbi", bet "ķēpājumi", jo "darbos" ir ielikts "darbs". Cik saproti, tu sēdi pie kompja, švīkājies (pēc iespējas ātrāk) un tik močī iekšā. Daudzi tā dara, bet tas nepadara situāciju skaistāku.
Paldies par tavu viedokli, protams, ka redzu kļūdas, bet mani nepamet doma par slīcināmajiem kucēniem. Varētu teikt, ka šīs ir skices, lai jūs mēģinātu apvārdot.
Galu galā, laižam šos podā un gaidam pēc labākiem. :-)
QUOTE(Koneko @ Oct 27 2010, 21:10)
Vari teikt, ka esmu eksperts citu kritizēšanā
Vai tev kaut kāds pašlepnums vispār arī ir? Kauna nav kritizēt, ja pats nevari izdarīt labāk vai vismaz tikpat labi?
par vēlu izlasīju kāda zīm.tehnika tev patīk, Kaneko
Un kas tad man patīk? Un ko gan tu zini par mani, ja nevari pat pareizi uzrakstīt KO-NE-KO?!
Tās tavas švīkas ir neglītas! Un neglītas nevis tāpēc, ka pirmo reizi zīmē, bet gan neglītas tāpēc, ka (kā jau Fušķe teica) tur nav ieguldīts darbs, un tas ir acīmredzami.
Piedod, bet uzskatīju, ka kritizējot citus es jums palīdzu, bet ja Tev mans viedoklis nav vajadzīgs, tad lūdzu nesāc mani apvainot. Nebiju nekur teikusi, ka zīmēju par Tevi vai kādu citu labāk. Jūtos aizvainota, jo to biju domājusi vairāk kā joku nevis kā faktu.
Lūdzu, nebļausties, ja uzrakstu tavu niku nepareizi un nepazīstu tevi tik labi, lai zinātu par to, kas tev patīk, tāpēc domā pirms atbildi.