Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jaunā sezona (iesaku noskatīties)
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Fxp
No subotajiem jaunajiems seriāliem iesaku iepazīties:

Gankutsuou (klasisks sci-fi, GONZO)
Variācija par tēmu "Grāfs Monte-Kristo in space", estētiska krāsu gamma.
user posted image

Beck (anime "par dzīvi", Madhouse)
Diezgan ticams stāsts par rokgrupas dibināšanu, kaudzēm atsauču uz rokmūzikas kultūru.
user posted image
ONIX
Izskataas sameeraa interesantas , buus jaapaskataas.
ShinChan
Beck būs jāiecjeko, bet Gankutsuou, man pēc apraksta liekas samocīts Dimā stāsta nolējums, plus, tas kam klāt ķerās Gonzo parasti rezultējas nebaudāmā produktā (Last Exile un vēl dazji ir izņēmums).
Fxp
Neizdari priekšlaicīgus secinājumus par Gankutsuou, pirmo epizodi jau noskatīties var, kaut vai tāpeč, lai pēc tam varētu spļaudīties wink.gif

QUOTE(ShinChan @ Oct 11 2004, 16:58)
Beck būs jāiecjeko, bet Gankutsuou, man pēc apraksta liekas samocīts Dimā stāsta nolējums, plus, tas kam klāt ķerās Gonzo parasti rezultējas nebaudāmā produktā (Last Exile un vēl dazji ir izņēmums).
*

Shinobi-sama
QUOTE(ShinChan @ Oct 11 2004, 16:58)
*

Taisniiba es ar palasot aprakstu, sapratu ka tas būs diezgan neveiksmīgs Dimā romanā "betonējums" nākotnē. "Monte Kristo" ir jāizlasa, tas ir ārkātīgi labs romāns. Neteikšu ka man patīk visi viņa darbi, bet daudzi ir izlasīšanas vērti.
Beck šodien iečekošu. pirmās asociācijas izlasot nosaukumu rodas ar to amerikāņu Beck.

Un ja jau iesākām klačot par romānu ekranizēšanas tēmu, tad man šausmīgi gribētos lai ekranizē Džeka Londona 3 stāstu imno "Smouks Beļu" "Baltais Ilknis" "Senču Asiņu Balss"... fantastiski lieliski sižeti lai varētu viņu ekranizēt lieliskā anime (varbūt ka ir ekranizēti un es guļu uz savām ausīm un acīm).
zenofex
Nu zinot japaanjus un Gonzo, es neteiktu ka tur kaut kas paliks paari no origjinaalaa Monte Kristo, kautkaadi pamati un dazhi vaardi (personaazhi) varbuut, sizhets visdriizaak buus pavisam citaadaaks.

Anyway, shovakar iechekoshu pirmo epizodi no Anime-Keep.
kaarleens
vareetu kaads kas ir ieveerteejis plz visas jaunaas sezonas animes te veel ieposteet kaa bija ?
Fxp
Redz, jautājums ir, vai būtu interesanti skatīties anime, kas burts burtā atkārto romāna sizētu. It īpaši, ja grāmata ir lasīta. Šajā gadījumā man pašam liekas, ka Gonzo ir pārvarējuši paši sevi un radījuši ko patiešām skatāmu (vismaz pirmo epizodi).

P.S. Tikai tie tērpi, tie tērpi smile.gif

QUOTE(zenofex @ Oct 12 2004, 10:16)
Nu zinot japaanjus un Gonzo, es neteiktu ka tur kaut kas paliks paari no origjinaalaa Monte Kristo, kautkaadi pamati un dazhi vaardi (personaazhi) varbuut, sizhets visdriizaak buus pavisam citaadaaks.

Anyway, shovakar iechekoshu pirmo epizodi no Anime-Keep.
*

MitSuki
Nee nu labi es jau negribu strideties par Gonzo studiju, ka vina animes taisa(vienkarsi lieliski, bet beigas vienmer ir sapigas...(Chrno Crusade,Last Exile,Saikano...) mad.gif Blaviens visas iespejams multenes ko vini ir uzstaisijusi esmu redzejis s priecigs par pasu domu un ka ir uzzimets, bet nu labi beigas man vienmer saboja garigo uz dazam dienam..Nu ok paskatisos bet varu saderet ka atkal beigas buss bedigas mad.gif
ONIX
Taadas beigas taadeel arii ilgaak paliek atminjaa un vairaak aizker skatiitaaja sirdi.
zenofex
Nja. Noskatiijos 1mo epizodi no modernaa Graafa Monte-Kristo.
Iespaidi - visumaa neslikti.
Protams, kaa jau domaaju no origjinaalaa graafam maz kas ir paari palicis. Par sizhetu veel neko nevaru teikt, bet par fiilingu gan. Pateicoties diivainajam cilveeku apgjeerbam un veel shim tam, kas tajaa pashaa veidaa ir animeets, izskataas baigi diivaini, kautkaa nereaali... Rada ljoti specifisku atmosfeeru. Kopaa ar futuristiskaam gaismaam, un dazhiem labiem kadriem, kopumaa iespaids ir dikti jau svaigs.

Muuzika laba saakumaa un beigaas.

Incanti, graamataa arii ir fraaze "Death is certain, time is uncertain"? Labi izklausaas.

Katraa zinjaa meegjinaashu sekot shim seriaalam, daudzsolossh tas ir noteikti.
ONIX
Kur tu to dabuuji? Es ari labpraat to nosktiitos.
Batou
QUOTE(JaYzZ @ Oct 12 2004, 14:43)
Nē nu labi es jau negribu strideties par Gonzo studiju, ka vina animes taisa(vienkarsi lieliski, bet beigas vienmer ir sapigas...(Črno Crusade,Last Exile,Saikano...) mad.gif Blaviens visas iespejams multenes ko vini ir uzstaisijusi esmu redzejis s priecigs par pasu domu un ka ir uzzimets, bet nu labi beigas man vienmer saboja garigo uz dazam dienam..Nu ok paskatisos bet varu saderet ka atkal beigas buss bedigas  mad.gif
*

[offtop]nu tā, par cik neesmu vēl redzējis Last Exile, un man bija tāda doma, to sākt skatīties, man viss prieks ir sabojāts. nākamreiz ievieto posta saakumā lielu uzrakstu SPOILER's. vismaz zināšu ar ko rēķināties.
Roze
Last Exile un Saikano nav it nemaz sliktas beigas.. Lai vai kāds noskaņojums ja tas ir uz paaris dienām tad var teikt ka gabals ir bijis efektīgs/efektīvs, pretēji kāda jēga pēc pēdējās epizodes iedomāties ".. un ko tad tagad es skatīšos nākošo ..".
Pie kam vismaz Saikano gadijumā nobeigums nav arī nemaz tik skumjš / bēdīgs.. vienkārši jāiedziļinās tekstā, bet tā jau ir cita (bija) diskusija..
MitSuki
Da nu ja beigas visa pasaule aiziet boja, un cuvaks sajuk prata un doma ka vel kopa dzivo laimigi ar to meiteini(un ja tas tev vel neliekas slikti, tad es nezinu kadas animes nobeigumam tev vajag lai varetu garigo sacakaret....)(man piem ir ta patik ar laimigam beigam piemer ka Chobits,DearS un vel dazas...)(man taa garigais sabojajas kad noskatijos Saikano)...
ShinChan
Mjā, JaYzZ, to ko līdz galam neizdarīji savā pirmajā postā, to pabeidzi pēdējā. Tu kādreiz arī izlasi, ko cilvēki pirms tevis ir uzrakstījuši. Iesaku pievērst uzmanību Outlawz postam. Es līdzīgi kā vinsj Last Exile, taisījos vilkt Saikano. Liels tev paldies, vilksju jau tāpat, bet ...
Roze
Da nu ja beigas visa pasaule aiziet boja, un cuvaks sajuk prata un doma ka vel kopa dzivo laimigi ar to meiteini(un ja tas tev vel neliekas slikti, tad es nezinu kadas animes nobeigumam tev vajag lai varetu garigo sacakaret....)(man piem ir ta patik ar laimigam beigam piemer ka Chobits,DearS un vel dazas...)(man taa garigais sabojajas kad noskatijos Saikano)...

You don't get it at all..

Atbildot uz jautājumu, kas mani reāli sačakarēja (nevar gan teikt ka sabojāja garīgo, jo ar "sabojāt" uzskatu lieki nosistu laiku nevis to vai jūties slikti / labi. Manuprāt, ja beigas tev ir vienaldzīgas pasākums ir 0 vertībā) ir Alien 9 ( un šeit kāpēc )
MitSuki
shinChan piedo smile.gif...
Roze ok sapratu...
Ramiel
cik Gankutsuou ir seerijas ?

jaataisa kaarteejais anime vakars taadel jabut labiem seriaaliem ar ne tik daudz seerijaa ^_6
ShinChan
QUOTE(Raggaman @ Oct 13 2004, 18:54)
cik Gankutsuou  ir sērijas ?

jātaisa kārtējais anime vakars tādel jabut labiem seriāliem ar  ne tik daudz sērijā ^_6
*

Knapi pirmā serija vien ir iznākusi, tā ka ar sjo seriālu savas ieceres pagaidām vari nesaistīt.

Nedaudz sjamo palūrēju, iespējams būsju ar savu kritiku pārteidzies, lai gan tas acu ņirbulis, man liekas vairāk traucē nevis palīdz uztvert pasju anime. Nu cerēsim, ka sjis nebūs kārtējais grandiozais izpildījuma ziņā, bet tuksjais satura ziņā Gonzo razjojums, lai gan pagaidām neko vairāk par vienkārsju izklaidi tas nesola, bet arī tas nav maz smile.gif
zenofex
Par jaunajaam animeeme runaajot, ir viens labs links, kuraa visas jaunaas animes aprakstiitas, ar skriiniem un taa taalaak, tas ir
www.jascii.net
kaarleens
QUOTE(zenofex @ Oct 15 2004, 18:35)
Par jaunajām animēme runājot, ir viens labs links, kurā visas jaunās animes aprakstītas, ar skrīniem un tā tālāk, tas ir
www.jascii.net
*

hehz jascī sen zināma veca laba vieta bet es tomēr vairāk uzticos lv otaku vērtējumām par to Gankutsuou es bikiņ neiebraucu nah seriāls saakts no gramatas vidus nevis no saakuma ieslodzījums ifas cietoksnī ir pats intresantākais moments grāmata a šite no vidus nu moš laika gaītā seriālā paradīs arī šos notikumus vispaā jau stilīgi un šito es laikam skatīšos vienīgais besī tie tērpi viņiem kas mirgo kā her viņu zin kas
ShinChan
Noskatījos arī Beck pirmo sēriju...gaidīju kaut ko vairāk par šļupstošu f.ck, f.ck, f.ck, mother f.cker un f.ck off.
Nedaudz nospoilosju, tacju domāju, ka iespējamiem seriāla vilcējiem tas liksies būtiski. Beck ir suns nevis ar tādu pasju skatuves vārdu pazīstamais amīsju mūziķis. Tas tā, lai kāds nesadomā vilkt dēļ tā vien.
Fxp
Ko tieši tu gaidīji?

QUOTE(ShinChan @ Oct 16 2004, 17:07)
Noskatījos arī Beck pirmo sēriju...gaidīju kaut ko vairāk par šļupstošu f.ck, f.ck, f.ck, mother f.cker un f.ck off.
Nedaudz nospoilosju, tacju domāju, ka iespējamiem seriāla vilcējiem tas liksies būtiski. Beck ir suns nevis ar tādu pasju skatuves vārdu pazīstamais amīsju mūziķis. Tas tā, lai kāds nesadomā vilkt dēļ tā vien.
*

ShinChan
QUOTE(Fxp @ Oct 17 2004, 12:41)
Ko tieši tu gaidīji?
*

Iesākumā kaut vai šo:
QUOTE(Fxp @ Oct 11 2004, 10:27)
Diezgan ticams stāsts par rokgrupas dibināšanu, kaudzēm atsauču uz rokmūzikas kultūru.
*

Ok, varbuut naakamaas seerijas buus skataamaaks, taču pagaidām mani nesaista ne chari (iipasji tas izvirtusjais skolnieks ar 50 gadiiga veča ģīmi), ne muuzika.
Fxp

Mmm, cik sapratu, pirmajā epizodē grupai jau vajadzēja būt nodibinātai, lai attaisnotu uz seriālu liktās cerības? wink.gif
Shinobi-sama
Biju gaidījis bisku vairāk. Tas tīnis ar to 30- gadīgo mūli, man nedaudz pabojāja garīgo, un vispār esmu nedaudz sarūgtināts redzot ka viņi tik daudz effort ir ieguldījuši daudzos background, bet pašus čaračter atstājuši novārtā. Baigais prieks blenzt vietām pavirši stūrainos ģīmjos.
Tīri vai liekas ka Gankutsuo būs labāks, būs jāmēģina ievērtēt
Fxp
Tad 30 vai 50 gadi viņam? biggrin.gif
Par kuru tieši skolnieku iet runa?
Shinobi-sama
Mmm diezgan origijināls liekas "Yakitate "Japan"". Par amizes cepēja piedzīvojumiem un viņa sapni uzšmorēt maizi kura varētu prezentēt Japānu kā valsti maizes tirgū un varētu nest nosaukumu "Japānas Maize".
Nu man vismaz patika savas oriģinaliotāes dēļ un humors ar gluži nav zemē metams. Vismaz neliela atslodze no visiem tiem Shoujo, ecchi, comedy biggrin.gif.
Wiper
Well, peec Cooking Master Boy man tas vairaak neliekas originaals.
Fxp
Jā maiznieki bija tīri feini, forumos cilvēki, kuri lasījuši manga, šļaksta karstu.
kaarleens
noskatījos pirmās epas šitam ražojumam Bleach
http://www.jascii.net/newanime/jascii.php?jascii_view=187
itkaa jau pastulbi viss bet nu skatīties bija intresanti laikam vilkšu visu seriālu
ievērtēju arī To Heart ~Remember My Memories~
http://www.jascii.net/newanime/jascii.php?jascii_view=173
nu ko lai saka neesmu redzējis 1 daļu bet nušis ir pilnīgs mēsls skatoties varēja žokļus izmežģīt
un ta vēl 1 epizodi nolūrēju My Hime
http://www.jascii.net/newanime/jascii.php?jascii_view=167
baigais misklis no vis kau kā īsti nevar saprast ir vai nav jāvelk
Fxp
Beck otrā epizode ir ārā. Vēl no jaunumiem - Genshiken (anime par otaku), pirmā epizode bija diezgan skatāma.
kaarleens
ceriigs projekts izskataas School Rumble izsmeejos ritiigi laikam peedeja laika comedy romance shoolkids ceriigaakais projekts ar nepacietiibu gaidu jaunaas epas http://www.jascii.net/newanime/jascii.php?jascii_view=186
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.