Japāņu nosaukums: Tamago
Latviešu nosaukums: Japāņu omlete
Ediena tips: Uzkoda
Sastāvdaļas:-4 olas
(Jūs varat izmantot paipala - tad olu kulteni būs garšīgaks un maigāks, lai gan, protams, lai gan lai sasistu paipala olu var nojūgties)
- 1 ēdamkarote. sake / Vīna
- 1 ēdamkarote. gaišās sojas mērce
- 1 ēdamkarote cukura (tamago vajaga būt saldenam)
Pagatavošanas instrukcija:1. Sajaukt visas sastāvdaļas līdz viendabīgai masai. Izlaist cauri sietam/marlei lai atbrīvotos no olbaltuma kunkuļiem.
2. Uz uzsildītas, sasmērētas ar eļļu panas izliet pāris karotes omletes un uzcept parastu pankūku.
3. Sarulēt pankūku trīs kārtās (ja panna ir liels, tadvar arī četras), ruletē, bet tā, lai tā platums būtu apmēram 5 cm nolikt viņu uz panas malas. Pirmā pankūka - vissarežģītākā jo viņa mēdz sabukt. Jūs varat sev palīdzēt ar pirkstiem, lai izveidotu maksimāli vienmērigu.
4. Brīvaja vieta ielejiet dažas akrotes omletes (ir svarīgi,ka jaunā pankūkas garums sakrīt ar esošo ruli omletes), apbrūnināt un aptīt esošajā ruletē.
5. Atkārtot darbību 3-4, līdz kamēr beigsies masa vai sāks grūti rulēties.
6. Atdzesēt, stremelēs vajadzīgaja platumā. Var arī ēst bez griešanas, vai ari ēst ka uzkodas.
Komentārs: Ingridienti domāti vienai omletei.