Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime Festivāls meklē zīmētpratējus!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
zenofex
Tuvojas Anime Festivāls.

Festivāla laikā ir paredzēts zīmējumu konkurss, un tāpēc ļoti lūdzu ikvienu, kas māk vai tikai mācās zīmēt anime stilā piedalīties.

Konkurss sastāvēs no divām daļām -
1) Zīmējums pēc iepriekš izziņotas tēmas. Tēma tiks izziņota pavisam drīz.
2) Zīmēšana festivāla laikā.

Tehnika nav ierobežota.

Ja ir vēl jautājumi - sūtīet privātos ziņojumus man vai Ha-san (viņš visdrīzāk atbildēs krieviski, taču daudz precīzāk)

Īpaši lūdzu piedalīties xikes, Yume, Quint, Haiks, Kikyou, Pikis.

Ja vēlaties piedalīties zīmējumu konkursā, sūtiet emailu uz xenia(at)adrus.net
Yume
Man ir jautājusm, es līdzi vēl vienu cilvēku varu atstiept ar zīmējumiem, bet viņa atsakās likt zīmējumus kautkur bez rāmjiem maz kas var notikt. Kas būs ar tādu progresa brīnumu?
Njā, un kas ir ar zīmējumu izmēriem? huh.gif Man ie pāris uz vatmana, un tas noteikti nav satndart formāts.
zenofex
QUOTE(Yume @ Oct 5 2004, 12:34)
Man ir jautājusm, es līdzi vēl vienu cilvēku varu atstiept ar zīmējumiem, bet viņa atsakās likt zīmējumus kautkur bez rāmjiem maz kas var notikt. Kas būs ar tādu progresa brīnumu?
Njā, un kas ir ar zīmējumu izmēriem?  huh.gif Man ie pāris uz vatmana, un tas noteikti nav satndart formāts.
*

Njemot veeraa ka pashlaik truukst maaxlinieku, tad tiek pienjemts aptuveni viss kas ir anime stilaa. Arii ar raamjiem. Vieniigi organizatori neuznjemas ieraameet bildes smile.gif
Taka
Rakstiet emailus uz: xenia@adrus.net
Puma
A es driikstu piedaliities - mani ziimeejumi laikam nav gluzhi animee stilaa, bet gan fantasy.
Un vai uzziimeetiem jaabuut obligaati cilveekiem?
asamashii ritori banpaia
eu a kad, kur, cikos, par cik tas notiek??? cik oficiāli utt. vai ir kautkur netā info lasāms utt. es labprāt piedalītos utt. biggrin.gif
Taka
Bāc... Sadaļu Notikumi izlasi un ne tikai pēdējos postus!!!
xikes
OK, gadiishu, kad kaads pazinos teemu.. smile.gif , jo diez vai piedaliishos tajaa dalaa, kur ziimeeshana notiek "uz vietas"..
zenofex
Nedaudz precizējums par zīmējumu konkursu

Būs divi atsevišķi zīmējumu konkursi:
1) Zīmējums pēc iepriekš izziņotas tēmas. Tēma tiks izziņota pavisam drīz - internetaa, kad buus atklaats festivaala saits.
2) Zīmēšana festivāla laikā.

Balvas pasniegs abos; var piedalīties arī tikai vienā no diviem konkursiem.

Buus arii izstade, kur ikviens var iesniegt ziimeejumus, tikai izstadei iesniegtie ziimeejumi nepiedaliisies konkursos.
asamashii ritori banpaia
kūl, divi konkursi!!! jē. man cerības sarūk vēl mazākas...
un izstāde, hmm... negribās lai apsmej mani, un jnav jau īsti to darbu ko likt - pāris ķēpājumi uz A4... bet nu jāpadomā, bet uz konkursiem mani var pierakstīt.
zenofex
Visus darbus, gan tos, kas domāti konkursam, gan izstādei, lūdzu nododiet man.
Sūtiet PZ man, sarunaasim tikshanos, visdriizaak taa vareetu notikties sestdien, LFFB tusiņā Rūpniecības ielā 10. Ja nē, sarunāsim atsevišķu laiku.
Un 2 asamashii - neapsmies, ziimee tu labi, tas taa, skats no malas smile.gif
Yume
Viens precizējums, kas man piemēram likas svarīgs. Tiek pieņemti tikai pabeigti darbi. Tas ir, cik es sapratu no xenjas, zīmuļu skices piepieder pie tā.
Kikyou
Hmm... Oke =3 A par to ziimeeshanu festivaala laikaa, tas ir kautkur tur uz vietas (tur kur vish notiks) vai kaa?
xikes
Laikam jau kaut kur jautaaju shito, bet liekas, ka atbildi nesagaidiiju..
Es gribeeju zinaat, kaa ir ar darbiem, kas pabeigti izmantojot PC? Ja jau jebkuraa tehnikaa, tad PC kraasaam jau arii it kaa vajadzeetu dereet, lai gan neesmu iipashi droshss par shito..
Vai kaads vareetu mani apgaismot?
Yume
Hmm, man šķiet ka neder. Kautgan es īsti nezinu, labāk gaidi kādu kompitentāku atbildi.
Taka
xikes: Mākslinieciskus jautājumus var uzdot Zuzukai anime.lv forumā vai arī rakstīt viņai uz xenia@adrus.net (krieviski)
zenofex
Autorizeeta atbilde: Ziimeejums var buut apstraadaats ar PC. Tobish pieljaujams konkursaa un izstaadee ir CG.
xikes
Ok, thnx..
Tagad tikai jaagaida liidz kaads pazinos teemu..
Ghoul
Ta kaa pienjem darbus kuri ziimeeti ziimuli ( nav ne ar tushu paarvilkti nu kraasoti) vai nepienjem, man liekas vajadzeetu pienjemt parasti jau ziimee viens inko ( uzklaaj tushu ) cits kraaso arii cits...???
asamashii ritori banpaia
kad ta būs tā tēma zināma?!?!?!??!?!?!?!
xikes
NJaa.. teema shkiet veel aizvien nav..
Jaagaida, lai izlemtu, vai buus pa speekam.. smile.gif
dcrow
kas te notiek, pietiek vilkt garumaa!!! dodiet teemu tak!!!
zenofex
Ok, ieksh www.animefest.lv sadaljas EVENTS var izlasīt informāciju par konkursiem un izstādēm.

Lūdzu piedalieties, gan citiem buus ko paskatiities gan pashi vareesiet varbuut pat uzvareet konkursaa, un piedaliities jau nu noteikti!
Ito no Kazuki
Tt, cik es sapratu, tad zīmējumu konkursos tēma ir fanart par filmās attēloto tēmu...vnk mani mazliet samulsināja events "konkurss-izstāde" ar domuzīmi pa vidu >_< laugh.gif
zenofex
Nu cik noprotu otrs konkurs buus vienkaarshu izstaades darbu noveerteeshana.
asamashii ritori banpaia
ok, tad es nemaz nesūtīšu pieteikuma mailu - nemīlu fanart, jo šķiet sava veida kopēšana, un uz izstādes darbu vērtēšanu man nav ko cerēt...
Kikyou
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Oct 24 2004, 00:20)
ok, tad es nemaz nesūtīšu pieteikuma mailu - nemīlu fanart, jo šķiet sava veida kopēšana, un uz izstādes darbu vērtēšanu man nav ko cerēt...
*

Ir jau arii otrs konkurss ar briivo teemu, cik es palasiiju =) Es ar fanartu paaraak daudz neziimeeju, par cik man ir tiiri slikta vizuaalaa atminja =/

A kaads var man paliidzeet? Es nezinu ko tajaa pieteikumaa rakstiit x_x
Yume
Vārds, uzvārds
Kontakttelefons
E-mails
darbu skaits
ja gribi tehniku un kādu bildi klāt pieliec
asamashii ritori banpaia
brīvā tēma = izstāde konkurss - no chances for an amateur = sēžu un attīstos, nokaunos un lasu tutorials...
Kikyou
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Oct 28 2004, 14:46)
brīvā tēma = izstāde konkurss - no chances for an amateur = sēžu un attīstos, nokaunos un lasu tutorials...
*

Nu tad shkjiet ka es ieshu uz fanartu :3 KAUTKO jau vienmeer var uzmeistarot. Un Asamashii, neuztraucies. Ja asamashii = amatieris tad es = ??? O____o
Yume
bet Fanartam ir jāpiesakas iepriekš..
ja tu noteikti piedalies es tevi varu pieteikt. Man tas būtu vieglāk.
Bet ja vēl skaidri nezini tad raksti Zuzuka'i.
Pikis
Kas par konkursiem notiek riitdien, shajaaa anime festaa un sveetdien?????
loti labi buutu ja vareetu uzinaat cikos tad iisti ierasties, nevar buut ka visu dienu ir jaabuut tur uz vietas.?
Yume
Notiek šodien, tas ir sestdien, no 14-17.00
dcrow
Tauta, es nesaprotu, kad buus festivaala konkursa rezultaati? Vai vispaar kautkaadi komentaari, par to??? Un kaa man dabuut ziimeejumus atpakalj? ph34r.gif mad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.