QUOTE(hollow @ Dec 18 2009, 13:08)
QUOTE(FuschichO @ Dec 18 2009, 13:06)
QUOTE(hollow @ Dec 18 2009, 12:52)
You missed the point. AGAIN!!!
Kaiva ar to domāja, ka nav jātaisa ZPD par kaut ko, kas vienkārši patīk un kam nav nekādas citādas noderīgas jēgas.
labak taisit par kautko kas patik un kautvai nava jegas, nevis kas nepatik un kam ir jega.
1, Jā, protams, uz priekšu, darīsim tikai to, kas patīk nevis to ko vajag, šī jaukā sabiedrība jau tā ir visai tālu tikusi.
2. Manu galvu liec tu mierā. Uzbraukt otra personībai nevis pateiktajam ir vecākais triks uz pasaules, neies cauri. Atspēko manu tekstu, nevis pasaki, ka manā galvā maz kas ir iekšā. Šitā tu nevienā konfliktā neuzvarēsi.
3. Tu nemaz iedomāties nevari, cik ļoti es būtu rēkusi, ja viņa taisītu ZPD par transformeriem vai tiem līdzīgu sūdu. Un kāpēc tev liekas, ka es nodiršu anime? Jancīgs nejūties? Es pati veltu zināmu daļu sava laika tam, lai to skatītos, to nodirst būtu mazliet vairāk kā stulbi. Kaut kas labs ir visur, bet daudz vairāk ir mēslu, un tas attiecas gan uz anime, gan tavām nosauktajām filmām. Vēlreiz usveru, ka interese par anime nav ne ar ko daudz labāka vai sliktāka kā interese par grāmatām/filmām/datorspēlēm. Taču taisīt ZPD par šādu tēmu ir muļķīgi.
injansoulJaukum, ņemot visu šitā tu līdz 40 gadiem neizvilksi. Es neaiztieku tevi, bet gan tavu izvēli, un tas NAV viens un tas pats. Turklāt, neviens jau nevar tevi piespiest pārdomāt, bet jebkuram ir tiesības to apspriest, sevišķi tad, ja tu esi ko tādu ielikusi netā. Turklāt, neesi jau tu vienīgais gadījums, ja atmiņa neviļ, tad bezmaz katru gadu šeit kāds uzpeld ar šādu vai tai ļoti līdzīgu tēmu.
Lūdzu nosauc man to augstskolu, kurai ZPD ir pilnīgi vienaldzīgi. Es gribu šo brīnumaino vietu iepazīt.
Nē, mēs secinājām, ka tu šajā dzīvē esi visvairāk iemācījusies par anime, un tas ir visai nožēlojami. Tā pat būtu, ja tu apgalvotu, ka visvairāk esi apguvusi tās pašas sci-fi grāmatas, vai da jeb ko, ko dārgais Hollow, šeit mēģināja iesmērēt kā pārliecinošu argumentu.
Ja man vienā kabatā ir vairāk naudas nekā otrā, vai tas nozīmē, ka otrā man ir maz vai nav nemaz?Pretty much, yes.