QUOTE(edg @ Oct 21 2009, 01:17)
Ir vēls. Visi laikam jau guļ - beidzot klusums. Pulkstenis tikšķ. Diezgan skaļi pie tam. Vēl skaļāk. Ārā kaut kāds troksnis bija. Pie durvīm klusums, logi ir ciet. Izliekos, ka esmu ārā - skatos, kas tur trokšņo. Neviens nav. Kāds aizver durvis tālumā. Spārdu akmentiņus, čarkst gar smiltīm. Esmu ofisā. "Čau," atbildu, strādāju, datori rūc. Kaut kas nav riktīgi, cilvēku balsis aiz vates. Pareizi, esmu mājās patiesībā. Mans dators rūc. Un pulkstenis tikšķ. Kaut kas šņāc, bet es nezinu kas. Nobūkšķ durvis, manai mājai. Uz mani skatās krājkasīte-suns un smaida, un klusē. Es zinu, kas šņāc. Nahrenizēt tos trokšņus... Brrrrbrrrr chukchukchukshssshshshsh Skatos ar akmens seju uz ventilatoru. Bļauju sev iekšā, iztēlojos, kā dauzu to, gah, zinu, ka to nedarīšu. Mēs ar ventilatoru esam draugi. Mēs priecīgā ritmā lēkājam apkārt un man patīk arī kaimiņu mūzika, dažādi urbju trokšņi, silti ap sirdi paliek. Kad cilvēki bļauj, es arī priecīgs bļauju. Trokšņus nevar pierunāt draudzēties, viņiem nav jūtu, nekas nemainīsies, un man apnika. Brrbrrbrrr drdrasdrdadf
Ahh, mani mīļie Sennheiseri, un pasaule uzreiz skaistāka. Pat smaids...
huh ... tagad vismaz sirds mierīga zinot ka ar citiem arī tādas lietas notiek ...
he he, atgādina mani pašu
tikai tādos gadījumos es izeju kkur ārā pie dabas
Da lab, es neuzskatu ka tas ir kkas traks vai šausmīgs! Tas savā ziņā liecina par to ka cilvēks ir spējīgs uz kādu brīdi atslēgties no ikdienas ''sūdiem'' un ieraudzīt/sajust arī kko citu uz šīs pasaules ...
QUOTE(Shumins @ Oct 21 2009, 03:11)
Liekas tev uzmākusies vientulība...
Tad parasti cilvēki sāk šižoties un drukāt līdzīgus tekstus taviem
Īstermiņā varu tev ieteikt aizskriet uz bodi un iepirkt alu, ko izdzert un paskatīties iekš www.youtube.com kādus AMV. Vai aizskriet ar draugiem uz kādu barčiku jeb klubiņu. Atslogot galvu - citādi strādājot vien var nojūgties un sākt sarunāties ar datora ventilatoru. Dažos brīžos īslaicīgi tas palīdz
Tač ilgtermiņā ir citas lietas darāmas. Vaiga atrast ceļu kā mazināt vientulību.
Protams, tu vari izmantot ienākošo iedvesmu no vientulības, lai sacerētu lesbiešu - veģetāriešu stāstiņus no sērijas "Gaudas un raudas", taču no tā dzīve neuzlabosies.
Es tavā vietā sameklētu kādu labu mīļāko. Divatā vairs nav tā iekšējā vientulības sajūtas.
Pie kam, vakaros mīlējoties nebūs nemaz laika tādām pārdomām
Vismaz man palīdzēja. Parādījās daudz jaunu problēmu, daudz lietu ko darīt divatā.
Taču, par cik esmu jau pašu labāko Tīģeri pievācis sev - tev otru tikpat interesantu cilvēciņu atrast būs jau grūtāk
Vientulība nu nez nez ...
Nu padoms jau nav slikts, tādas lietas patiešām palīdz
Paliks tikai trakāk un pāršizosies, kamēr uztaisīsi sev galu
cm`on tas nu gan ir nāvīgi pesimistiski, tas ka edg biki ''dzīvi pārdomā'' nav jau nekāda traģēdija ...
tādā gadījumā man jau sen bija jābūt zem zemes ... xDDDD
QUOTE(FuschichO @ Oct 21 2009, 10:16)
Iemīlēties, lai aizgaiņātu vientulību- cik tipiski. Diemžēl patieso vientulību tas neaizvāc. Cilvēkiem tā vietā rodas visādas neirozes- atkarība no otra cilvēka vai mātišķa tipa gādības uzplūdi, kas atgādina rūpes par dzīvniekiem. Nav diez ko progresīvi. Un vispār, nav jau tā, Šumin, ka tas neder- var teikt, savā ziņā, ka arī es izmantoju šo modeli (sesks ir labs), bet, vai nu tev nebūs lietot vārdu "mīļākais", jo tas neskan pietiekami nopietni vai arī nemērķē uz ilgtermiņa problēmas atrisinājumu, jo ar tādu attieksmi to nevar atrisināt.
Es balsoju par mīlestības pilnām attiecībām, kurā cilvēki nevis kliedē viens otra vientulību, bet palīdz otram attīstīties pozitīvā virzienā un ir viens otra dzinējspēks un virzuļi, bet katrs ir lielisks arī pats par sevi. Es gan domāju, ka jums ar Tīģeri gan jau ir tieši tik jauki (kaut gan neko nezinu). Un katrs domā, ka viņa "dzīvnieciņš" ir vislabākais no visiem ^.^
Ā, un edg- mans komentārs fail, jo būtu stulbi teikt "mīli kādu". Bet nav jau obligāti jāmīl kāda pretējā dzimuma būtne (vai sava, ja ir homoseksuālas noslieces). Var jau mīlēt kādu draugu vai radu vai pats sevi. Jebkurā gadījumā būs jautrāk dzīvot, ja centīsies radīt skaistu simbiozi ar kādu būtni, kaut vai ar sevi pašu.
ja kas to ''otro pusīti'' nav nemaz tik viegli atrast kā varētu iedomāties ...
un tik viegli varētu runāt par vienas nakts sakariem ...
QUOTE(ETM @ Oct 21 2009, 15:19)
Kāpēc gan jūs uzreiz nosodat edg mīlestību pret ventilatoru un krājkasi-suni? Domājat ka visiem jābūt vainu heteroseksuāliem, vai homoseksuāliem? Ir diezgan nožēlojami vārīties tikai savā sulā un nepieņemt
+1
QUOTE(Arts @ Oct 21 2009, 15:30)
Jebkurā gadījumā būs jautrāk dzīvot, ja centīsies radīt skaistu simbiozi ar kādu būtni, kaut vai ar sevi pašu.
Tas noteikti uzlaboja garīgo ...
Viens veids kas var palīdzēt pret šižošanos ...
:
Noklausies dziesmu:
Stefanie Heinzmann - No One Can Ever Change My MindUn noskaties video
:
Click me vismaz man palīdz ...