Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vīna glāze
Anime forum > Anime > Fan fiction
edg
Es sēžu savā būcenī, ar sarkanvīna glāzi rokās, domāju. Varbūt es tiešām neatšķiros no tiem, kas tur bļauj, ķērc un traucē manu mieru. Katru dienu es sēžu un klausos tos pēc riebuma atkārtojošos bļaurus, sadragātos, nolemtos. Tikai glāze sarkanvīna mani atšķir no viņiem, bet viss cits - mūra sienas, drūmi un pūstoši toņi, vējš no nekurienes, cietums. Tik vien kā vaļējas durvis, un vīna glāze. Es zinu, ka viņi nekad neaizvērsies, un dzeru, lai saglabātu mieru sevī, peh, naivums. Sūdi nolādētie, tikai zina kā bļaut. Gaisma manā glāzē spēlējas, un mūzika skan, un vienā brīdī es sapratīšu, ka jāiet prom no šejienes. Varbūt es te tiešām pārāk ilgi sēžu, un tā es pieceļos, un dodos ārā paelpot svaigu gaisu. Augstas sienas, izskatās, celtas vēl pirms civilizācijas, es gribu iet prom, un eju arī. Varbūt Sushi bija taisnība, ka vairs tikai blāvums viņu acīs, nav gandarījuma no šī darba, varbūt man arī jāiet prom. Un es eju, savos sapņos. Vēl tikai vienu vīna glāzi. Tad es iešu prom, varbūt tieši tad, sapratāt, vaimanekļi, nolādētie, sūdi! Tāpat nav jēgas no jums, nafig.

Sarkanvīns not for teh win. Šim stāstam trūkst vienotības un jēga. Impresionisms?
Sushi
*saglabā uz datora*

Man gan liekas, ka sarkanvīns ir for the win. ;D
Tigra2
Nav impresionisms, pārāk tumši toņi un trūkst dzīvesprieka.
Tas varētu būt baroks, jo ne velti Katrīna otrā sauca baroku par punķošanos, jo tam trūkst formas stingrības.
IPB Image
Vīna glāze varētu būt tas barokam raksturīgais gaismas punkts, un pārējais paliek noklusināts tumsā.

+2 Sarkanvīns tiktiešām ir for teh win.
Man patīk gruzīnu Kindžmarauli :3
edg
Neesmu vēl pamanījis veikalā nesaldu gruzijas vīnu, cerams, laiks mainīs. Vai es pareizi saprotu, ka vīni dalās saldos, pussaldos, sausos un skābos?

Baroks man liekas kaut kā cēls, majestātisks, bet varbūt tev taisnība. Tumši toņi gan manās acīs ar impresionismu nekonfliktē.
IPB Image
Arts
IPB Image
Tigra2
QUOTE(edg @ Aug 9 2009, 14:19) *

Neesmu vēl pamanījis veikalā nesaldu gruzijas vīnu, cerams, laiks mainīs. Vai es pareizi saprotu, ka vīni dalās saldos, pussaldos, sausos un skābos?


nu cik man zinaams viins dalaas saldos(sweet), pusssaldos(semi-sweet), pussausos (semi-dry) un sausos(dry), bet shis iedaliijumjs biezji vien meedz buut maldinosh, jo garsha ne vienmeer atbilst nosaukumam, jo daliishana notiek peec viina fermentaacijas ilguma. Jo ilgaak viinogu sulinja fermenteejusies, jo lielaaka dalaja taas dabiskaa cukura ir paarveertusies alkoholaa, ja shis process noticis pilniigi, tad viinu sauc par sausu, jo viss cukurs ir paarveerties.
Meedz gadiities gan saldi sausie viini, gan skaabi saldie. Taapeec, lai mazaak maldiitos, cilveeki vienkaarshi atceras savas miiljaakaas viinogu shkjirnes un gatavoshanas vietu un, protams, gadu. Piemeeram, man patiik 2005 gadaa novaakto saperavi viinogu viins - Kindzmarauli. Ja interesee sausais gruziinu viins tad jaameklee Mukuzani, arii no taam pashaam saperavi viinogaam, nezinaashu gan teikt no kura gada, jo neesmu sauso viinu fans.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.