Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Michiko to Hatchin
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pinky
IPB Image

AniDB.

lejuplaadeet var te.

hmm, pagaidaam ir tiaki 1. seerija, bet varbuut es kljuudos. mekleeju guugleet, tachu 2. taa arii neatradu. manupraat, diezgan daudzsoloshs seriaals, spriezhot peec pirmaas serrijas. gaidu turpinaajumu !
Sephy
izskatas pec nopietna biznesa. laikam bus jaskatas huh.gif
Church
velk uz Black Lagoon. ne sizheta zinjaa, ne animaacijas zinjaa, bet shova essencee - both stylish action.
Pinky
abos gabalos figuree speeciigas sievietes ! wink.gif
ankhu
nu te ari ir1 serija ari var nokacat http://animeyes.ru/index.php?do=search
zenofex
Viens no jaunajiem seriāliem, kuru esmu iečekojis. Ļoti patika, un vēl ņemot vērā ka studija ir "manglobe" (of Samurai Champloo fame), seriālam ir potenciāls. Pats Šiničiro gan laikam īsti nav šoreiz pie šprices, bet stils gan animei ir līdzīgs, īpaši personāžu dizains. Katrā ziņā noteikti vērts ievērtēt!
Masha
stils un mūzika patika (starp citu, Shinichiro Watanabe ir vai nu mūzikas redaktors vai producents), bet saturs...
jāsaka, ka 1 sērija man lika vilties- autori pārcentās parādot, cik ļauna ir Hanas audžugimene- vismaz man nelikās, ka bija vajadzība to dzīt visiem galvās kā ar āmuru, ja fakts bija skaidrs jau pēc brokastu ainas.
tas protams nav iemesls, lai neskatītos, ceru, ka nākošā sērija savu vēstījumu parādīs nedaudz izsmalcinātāk.
Church
kuru uztrauc shaadaa shovaa sizhets. it's big boobies with big guns smashing/blowing/shooting everything up smile.gif
Pinky
jau 4 seerijas redzeetas. man, piemeeram, patiik. pat loti. :>
Masha
trešā sērija bija tā, pēc kuras man šis šovs tiešām iepatikās. beigas bija vienkārši super, - kad viņas satika iespējamo Hanas papu. Man šķiet, ka līdz tam Michiko vispār nebija iedomājusies, ka viņš varētu būt totāli mainījis savu dzīvi, kā nekā pagājuši vairāk kā 10 gadu, bet Michiko atmiņās viņš ir visu laiku bijis super cool.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.