Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ja kads velas varu nosakut krutos anime serialus
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Protante
Nu jauakaja anime multenem super kruta skaitas Tenage Tenju multen ira zimet savdabiga stila un tiem kuriem patik action ies pie sirds + vel skaitas ar echi novirziebu . Tikai viens minus neta pagaidam ira lidz 16 serijai anglu val un man liekas 23 spanu un japanu val.
Tad netik jauna mulene ira Triguns kaut kas pa temu Kenshins 3000 gada. vispar baigi jau laba multene ja velaties uzinat ko vairak varu pastastit.
Shinobi-sama
Kas tev sleepjas zem vaarda "KRUTS"?
Protante
Pakaties tenage tenjo vai ari (tenjo tenage) sapratisi ko domaju ar vardu kruts
kaarleens
shii teema jau te ir mineeta http://otaku.lv/index.php?showtopic=311&hl=Tenjou++Tenge
veel nodeeriiga saite ja gribat skatiities Tenjou Tenge http://www.anime-station.org/torrents/
ja patiik taada stila animes iesaku veel Ikkitousen http://www.animenfo.com/animetitle,1237,hg...ikkitousen.html
Shinobi-sama
Pakaties tenage tenjo vai ari (tenjo tenage) sapratisi ko domaju ar vardu kruts

user posted image

un no manas puses user posted image
Action, Comedy, Ecchi, Martial Arts, School, Super Power. Shitaac zhanru salikums garantee krutumu. un veelreiz user posted image muusu anime guru user posted image.
Es juutos kaa daunis ar slimu sexuaalo fantaaziju kas skataas Neon Genesis Evangelion. Vaajpraats taisni - "Serial Experiments Lain" tas tachi murgs narkotiku iespaidaa.... aa nespeeju nejust riebumu pret seviim ku tik zemu var pagrimt un kaut ko taadu skatiities kur nu veel jeegu tur saskatiit.

OOOjaa watashi wa baka baka BAKA da YO!!!
kaarleens
QUOTE(Shinobi-sama @ Sep 23 2004, 13:00)
Pakaties tenage teņo vai ari (teņo tenage) sapratisi ko domaju ar vardu kruts

user posted image

un no manas puses user posted image
Action, Comedy, Ecči, Martial Arts, Sčool, Super Power. Šitāc žanru salikums garantē krutumu. un vēlreiz user posted image mūsu anime guru user posted image.
Es jūtos kā daunis ar slimu sexuaalo fantāziju kas skatās Neon Genesis Evangelion. Vājprāts taisni - "Serial Experiments Lain" tas tači murgs narkotiku iespaidā.... ā nespēju nejust riebumu pret sevīm ku tik zemu var pagrimt un kaut ko tādu skatīties kur nu vēl jēgu tur saskatīt.

OOOjā watashi wa baka baka BAKA da YO!!!
*

nav viņa mega kruta bet man skatīties ir tīri intresanti lai gan uz beigām vinš saak iesūkāt paarak ilga gremdēšanās vēsturē mani izbesīja ehh nu cerams ka uz beigām iekačāsies
ShinChan
Shobi-sama Rādās, ka tev brain-f...ing anime periods saacies biggrin.gif Es ar to pasjlaik izslimoju. Tenjo Tenge neesmu redzējis, tā, ka nezinu vai tavs sarkasms ir vietā.
Taka
Hehe, vienkārši viņš no manis NGE and EoE dabūja un saskatījās laugh.gif
Ramiel
vai tad tenjo tengi nav 20 seerijas jau ?

vismaz mans bracs jau ir 20m dabuujis

btw skatieties Evangelion - UBER Anime
Shinobi-sama
QUOTE(ShinChan @ Sep 23 2004, 13:14)
Shobi-sama Rādās, ka tev brain-f...ing anime periods saacies biggrin.gif Es ar to pasjlaik izslimoju. Tenjo Tenge neesmu redzējis, tā, ka nezinu vai tavs sarkasms ir vietā.
*

Tas tavs slimoshans periods ir ilgstoshajaa tagatnee vai arii pgaatnes forma? dry.gif

Mans sarkasms nebija teemeets konkreeti uz sho seriaalu bet gan veltiits protantei par vaarda "kruts" izpratni un pielietoshanu. Es jau arii neesmu vinju redzeejis bet fraaze "noskaties tad sapratiisi" un izteiciens "ja vajag tad es varu veel ieteikt krutu animi" man lika smieties. Tad jau man buutu jaaseko visam kam kaac(vistrakaak ja izdeveejs/ditributors) buus uzlicis ziimogu "kruts", kad noskatiishos tad sapratiishu.
ShinChan
Tas tavs slimoshans periods ir ilgstoshajaa tagatnee vai arii pgaatnes forma? dry.gif

Driizaak jau ilgstosjaa tagadne (lai gan viss labaakais jau ir bijis pagatnee, man taa liekas), pagaidaam gruutiibas rada analogu seriaalu atrasjana.
Protante
Mans posts nabaga posts ira parvets par garigas caurejas biedru klubu bet tas nekas vizmaz pa kaut ko bazars aizgaja kada valoda tad ira tas tenage tenju es tikai 17 vakar atradu anglu val jaunaku anglu val vel nau
Aazmandius
Today, by a-s&shinsen ep.20 was subed biggrin.gif
Shinobi-sama
Protant:
Neņem ļaunā, bet, kad tu esi uzrakstījis postu, tad paarlasi viņu cītīgi kādas reizes 4. Un ja raksti angļu vai japāņu vārdus tad samaklē vārdnīcā pareizo formu.
Protante
QUOTE(Shinobi-sama @ Sep 26 2004, 18:06)
Protant:
Neņem ļaunā, bet, kad tu esi uzrakstījis postu, tad paarlasi viņu cītīgi kādas reizes 4. Un ja raksti angļu vai japāņu vārdus tad samaklē vārdnīcā pareizo formu.
*

tas bija latvishu japanu dialekts tav vel daudz jamacas
tongue.gif
Smogs
NU beidziet nav jau tas Tenjou Tenge tik "Kruts". Vismaz salīdzinot ar to pašu Tenjou Tenge mangu. Grafika nu krietni atšķiras.
Protante
Nesn noskatijos tadu multrni Kai Doh Maru baig laba (nau tenjo tenage stila)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.