QUOTE(Art`a. @ Aug 26 2008, 14:14)
Kļūdas. eh. nū sāksim ar to, ka krūtis kā tādas melōnes droši viennevajag.
Trešajā zīmējumā viņai nav nekādas figūras, nav gurnu un formas. Tā kā tāda papīra strēmele.
Vajag mēģināt kā jau teicu
pamēģini pariskēt un nezīmēt tādas standartiskas tās līnijas - aizvelc kkā lokanāk un savādāk, vai pavisam uz otru pusi. ^^
Sejas varētu zīmēt atšķirīgākas, kā pakkun teica - acis mazākas. \
Ir tā reklāma, kur saka, ka mati ir kā izkrāsota ķivere - tev jāmēģina, lai nesanāk tā. xD
Un protams visādas ēnas un krokas un visi sīkumi vel papildus vajadzīgi, bet tos ar laiku..
Un tās proporcijas utt. Pačeko Fuschi tutorialu. ;]
Ceru, ka kkā palīdzēju.. ;D
jap drusciņ
bet nu paldies, tagad vismaz ir skaidrs kas jauzlabo ^^
QUOTE(FuschichO @ Aug 26 2008, 15:45)
e... vecumam IR nozīme. Cmon- ja tev būtu pieci gadi, tad taču tu būtu māsters! Atzīsti to
jā, tik man liekas ka ir skaidrs ka man nav 5
bet nju ja jau visiem to tik ļoti vajag zināt tad man rik mans 16 gadiņš
QUOTE(Cowman @ Aug 26 2008, 16:32)
kas riktiigi baazas aciis ir rokas ( neproporc.) un galvas
par rokā mes jau pati teicu, bet anyway paldies
QUOTE(Kikyou @ Aug 26 2008, 18:25)
Ai tak beidziet, es arī reiz zīmēju
tādus stikmeņus. (Wow, nupat pamanīju, ka pat toreiz es cienīju flat chest!!)
Nav tik traģiski. Otrais šķiet ir vislabākais no visiem, laikam pie vainas krūtis.
Krūšu zīmēšana gan nav īsti mans lauciņš, bet, pēc manām domām, labāk izskatās, ja to krūti, kas nav tai pusē, uz kuru meitene pagriezusies, tik daudz neiezīmē.
Vo, kaut kā tā. Bet vispār krūtis ir galīgi garām. DELICIOUS FLAT CHEST FTW!!!!!!!
Also, acis... Neaizmirsti, ka tās, arī animēs, ir citronu formā (aplis ar sašaurinātiem sāniem... pag, vai tad to par ovālu nesauc?), nevis olas formā. Tev viņas stipri vertikālas iznāk. Nē nu, var jau būt arī tik lielas acis uz sejas, bet tad jāatvēl vairāk vietu citrona galiem un acīm jābūt tālāk vienai no otras.
...ak jā, manam citroncilvēkam acis ir viena otrai par tuvu. Ups?
oh, paldies ^^ nju jau varu iet un sakt zimēt jaunu darbu, kas tapis skaidrks nekā līdz šim