Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FTP
Anime forum > Anime > Requests
Rudenc
..vajadzeetu kaadu ftp no kura vareetu nosuukt kaadas anime moviez vai arii parastaas moviez..

deBUGa
khe khe... un 'upload'ot arii... tongue.gif
zenofex
Ja kaads ftp uztaisiitu, buutu gatavs uploadotaajs smile.gif
Dzonis
pieljauju ka var buut neLatvijas serveris.. (arii ieintereseetaa persona)
deleted-ray
Man ar nav iebildumu kaut ko ieuploadot ")
Sigfa
hmm, vareetu visi samesties un nosponsoreet serveri anime datubaazei.
Dzonis
heh....bet tad taa sponsoreeshana buutu jaaatkaarto katru meenesi
deBUGa
QUOTE(Sigfa @ Sep 20 2004, 20:12)
hmm, vareetu visi samesties un nosponsoreet serveri anime datubaazei.
*

Ar to vien nepietiks... ir arii uztureeshanas izmaksas... turklaat kas to visu uznjemsies... dry.gif

Tad jau vieglaak kaadu mazinju serveriiti, kur vareetu apmainiities ar svaigaako/retaako anime... wink.gif

P.S. Tas nebuut nenoziimee, ka nebuus izmaksu... smile.gif
Red Devil
vaita nevar tā ņemt un uz sava compja uztaisīt Serveri?????? XP pat to piedāvā! bet ja taisu es tad vajag maz failu jo man cietnis mirst(ļoti ieninteresēts)
deBUGa
QUOTE(Red Devil @ Sep 21 2004, 18:14)
vaita nevar tā ņemt un uz sava compja uztaisīt Serveri?????? XP pat to piedāvā! bet ja taisu es tad vajag maz failu jo man cietnis mirst(ļoti ieninteresēts)
*

Var... smile.gif
BET ir dazhi siikumi... LJOTI labs 'link's... pietiekoshi liels 'HDD' (ar pietiekoshi daudz briivas vietas)... 24x7 darboshanaas laiks... un veeleeshanaas to dariit... tongue.gif
Takashy
heh,mans pc apmeeram kaadas 22h dienaa ir iesleegts(ja nav nekaadu negadiijumu(nets pazuud,Win atsleedzas utt.)

varbuut kaads var man paliidzeet to izmeegjinaat?es domaaju to uztasiit taa ka FTP~..

Vieniiiigi man tikai Dl ir kaadi 30Kb/s un upload labi ja 5~10Kb/s(aukstaak pa 5+ man parasti atsleedz netu... tongue.gif )
Crash
QUOTE(Takashy @ Sep 21 2004, 23:19)
heh,mans pc apmeeram kaadas 22h dienaa ir iesleegts(ja nav nekaadu negadiijumu(nets pazuud,Win atsleedzas utt.)

varbuut kaads var man paliidzeet to izmeegjinaat?es domaaju to uztasiit taa ka FTP~..

Vieniiiigi man tikai Dl ir kaadi 30Kb/s un upload labi ja 5~10Kb/s(aukstaak pa 5+ man parasti atsleedz netu...  tongue.gif )
*

Ar taadu upload nez vai i jeega... unsure.gif
kaarleens
ja esat mdsl varat no maniim kau ko paluugt ftp 24 h on
volzha
Nē viņš gribēja ftp lai viņam kāds iedod savējo, viņam kojās p2p nevar.
jurc
man jau liekas ka tas ir nereaali, ja nu vieniigi kaads uznjemaas to uz sava kompja uzikt, bet nu es pats jau negribeetu ka no manis visi kachaa no kaa nets konkreeti bremzee..
Yume
Nja izskatās ka visi grib fpt, bet neviens negrib taisīt, hmm a nevar ar kādu provaideri sarunat, ka uzmet uz tā servera anime? mūsējam tāds kādu laiku bija, bet tagad apsprāga nezkapēc.
Un vispār, cilvēki, mums ir DC, ko vēl vajag?
Tador
Un vispaar, ja jau kaads grib serveri taisiit, tad kapeec gan neuzmaukt privaatu DC hubu?
Teiksim tikai otaku juuzeriem, lai atkristu faikshaares, slotu kateri un liicheri..(heh, pardon my Latvian.)
vieniigaa probleema man taisiit ir taa, ka man ir laptops, un tas tiek neesaats visapkaart, bet kaads cits jau vareetu ko izdomaat.
Yume
Nija jau tada lieta kā privats hub's tikai anime useriem, pēc IP un paroles ielaida iekša, ērts, bet pēc kāda laika galīgi apsīka.
Laikam tiešām jātaisa vēlreiz kautkas tāds.
Tador
QUOTE(Yume @ Oct 22 2004, 22:19)
Nija jau tada lieta kā privats hub's tikai anime useriem, pēc IP un paroles ielaida iekša, ērts, bet pēc kāda laika galīgi apsīka.
Laikam tiešām jātaisa vēlreiz kautkas tāds.
*

nu vot. un arii neapsiiks, jo buus "saveejie"
P.S.
Taads netaktisks jautaajums...
M/F?
Yume
nez, tur arī bija savejie, bet izsīka. hm, kautgan, vienmēr vares sarunāt kur un kā var nokačāt noteiktu animi, kautvai tepat forumā PM nosūtot.
jurc
Kaa ta buus? Kaads taisiis vai nee?
Dzonis
QUOTE(JurCHiX @ Oct 26 2004, 12:26)
Kaa ta buus? Kaads taisiis vai nee?
*

buutu jau labi ja viss buutu tik vienaarshi.nu labi.serveri uzlikt vienkaarshi, tikai kursh gribees kompi nepaartraukti darbinaat un reetjinies ka shamam nets buus aizsists diezgan normaali.
jurc
Varbuut vareetu kautkur kaadu atrast, un piemeeram katrs meenesi ziedotu arii kaadu latinju - prieksh attieciiga neta piesleeguma un elektriibas.... a taa lai taa kaste tur meetaajaas, tik maksaa par netu...
Hideki
QUOTE(JurCHiX @ Oct 26 2004, 13:54)
Varbuut vareetu kautkur kaadu atrast, un piemeeram katrs meenesi ziedotu arii kaadu latinju - prieksh attieciiga neta piesleeguma un elektriibas.... a taa lai taa kaste tur meetaajaas, tik maksaa par netu...
*

Par telpām arī vajadzēs maksāt? Manuprāt tas ir diezgan utopiski - zinot cilvēku dabu. smile.gif
Varbūt to ftp var uztaisit lai būtu piejams tajā laikā kad kaste netiek darbināta svarīgākiem darbiem?
Dzonis
vaig kaadu no riigas centra vai kur tur var tikt pie x mb/s aatruma, parastu kasti ar pavairaak hdd vietu un klusiem cooleriem lai netraucee dziivot
nobaazj dziivoklja stuurii lai meetaajas
(ja viss buutu tik vienkaarshi)
jurc
domaa nav vienkaarshi?
es prieksh cietaa esmu ar mieru ziedot kaadus 5Ls, zinot ka viss tieshaam buus ok! Nu skaljsh vinsh nebuus, jo shvakiem kompjiem nav tik skalji kuuleri. Takaa es Riigaa nedziivoju ta mozh kaads vareetu uznjemties shito te lietu?
Dzonis
nee nu ir vienkaarshi, tikai kur lai dabuu kaadu kursh to uznjemtos(protams seezj uz atieciiga neta)..tur jau visas taas probleemas
un uz galiigas mizas ar jau nevar likt..tomeer sava infa jaaapstradaa
jurc
Reku pamekleju netaa.. Lietots dators:
CPU: PENTIUM III 800MHz
RAM: 128 MB SDRAM
HDD: 10GB
CD: IR
Sound: IR
Net: IR
USB: IR
Soft: Dāvanā - MS WINDOWS 95
--=== 85 Ls ===--
Nu vajadzeetu piemest veel RAM kaadus 256MB un cieto... 200GB, ar laiku mozh piepirkt klaat.... Nu ar saviem 150Ls ir jaarekjinaas.. Ja izdala uz visiem kuri to veeleesies, ta nemaz tik daudz nesanaak. Un varbuut kaadam jau kaads vecs kompiits meetaajas stuuri.. vareetu takaa ziedot.
Dzonis
ok..dabuut kompi ir taa vieglaakaa dalja,bet nets un cilveeks kas to kompi tur pie sevis..!!
jurc
luudzu piesakaties kaads!!! sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Spectre
mmmm maatespalate var arii nesuporteet 200Gb Hdd respektiivi nevareees sagremot to informaaciju.
Saproti PC ts veel taa a vot I-nets kuram ir laba truba kura ir gatava griezties 24h deinaa 7 dienas nedeelaa, ja kaadam butu pieeja kautkur pie valdiibas servakiem tad jau 1 un 2 un buut ftp 1tb apjomaa ar cool net, tik ir probleema sheit ir savaakushies mirstiigie.
jurc
kautkas jādara lietas labā... Sākšu sludinājumus likt visās malās....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.