čau..
tāds neīpaši svarīgs vai aizraujošs topiks.
bet tomēr.
gribēju ieiet Jāņa Rozes grāmatnīcas mājaslapā un nezkapēc izdomāju rakstīt www.roze.lv
un atvēra lapu ar ļoti jauku manga/anime style bildi un otaku.lv ikoniņa pie linka. :]
gribēju jautāt, vai tas kā saistīts ar šo lapu.. varbūt? ^^
Roze (ir tāds lietotājs šeit) uztur serveri, kur tiek hostēts otaku.lv.
Iespējams, ka
favicon.ico abām lapām vienuviet uz servera diska atrodās.
ōu. šitādas lietas nezināju.. bet tgd zināšu. ^^
ha, un iespējams kāds kas ir ar member nr. no 2 cipariem pat atcerās ka agrāk šis forums bija atrodams adresē roze.lv/f ..
eh, šī jaunatne, nezinam mēs savu vēsturi, nezinam.
Kikyou
Jun 20 2008, 15:40
Tā ja, Yume, tik mēs vecie brieži atceramies Ziemas karu pret Jurģiem. Kauns, jaunatne, kauns...
ēe. es neesmu vainīga, ka neuzzināju par šo fōrumu tad, kad viņš attaisījās. ;P
ak, jūs, veterāni..
varējāt jau jaunatni pamācīt, pastāstīt par fōruma vēsturi un rašanos, tās iemesliem. xD
^^
pastāstīt par fōruma vēsturi un rašanos, tās iemesliem. xD
Īsā versija: Pāris social retardiem ar anime patoloģiju vajadzēja vietu, kur runāt par krutākajām multenēm un sūdīgu japāņu pseido-mūziku. Rozem bija i entuziasms, i kur hostēt. Ето, в общем итоге, все.
ōu tik daudz no tās vēstures.
.. tad jau nekas pārdabisks nava.
gaidīju aizvēsturisku stāstu. 8]
UTKINS
Jun 20 2008, 22:36
un ka tad tavuprat forumi rodas? aiz viniem vienmer stav kads diezgan liels sis lietas miletajs kuram nav zel ,sava laika un daskart ari naudas lai, uzturetu so pasakumu
Foruma radīšana ir viens no sarežģītākajiem vudū rituāliem, jo tam vajag:
94x labi žāvētas pērtiķu smadzenes;
1x vienradža ragu;
4l jaunavu mēnešreižu asiņu.
Kā jau saprotat, pēdējā sastāvdaļa pastāv tikai pasakās, tādēļ forumi ir viena no interneta lielākajām mistērijām.
Kyaha~!
Nū pati arī esmu viena fōruma administratore, netaisos reklamēties, fōrums tāpat pastāv tikai 10 mēnešus [laikam xD] bēt neesmu arī tā kas stāv aiz tehniskajām zināšanām, bet esmu vairāk kā ideju autors. Un to, ka ir visādas izmaksas & stuff arī zinu.. kā nekā, jāuztur viss, lai citiem foršāk. ^^
un otaku.lv man patīk. :]
Tramvajs
Jun 21 2008, 18:08
How sweet.
Spectre
Jun 25 2008, 14:37
geh geh - atvēru šo topiku jo radās zvērīga interese kurš te cilā vecas relikvijas
Slinkums meklēt, bet kkur arhīvos ir jābūt topikam, kur tika ierosināts pārdēvēt forumu no roze.lv uz otaku.lv
That was soooooo long time ago
P.s. lolololo veterāni - nāk prātā bilde ar opīti formā un kaudzi medaļu uz krūtīm
QUOTE(Spectre @ Jun 25 2008, 12:37)
geh geh - atvēru šo topiku jo radās zvērīga interese kurš te cilā vecas relikvijas
Slinkums meklēt, bet kkur arhīvos ir jābūt topikam, kur tika ierosināts pārdēvēt forumu no roze.lv uz otaku.lv
That was soooooo long time ago
P.s. lolololo veterāni - nāk prātā bilde ar opīti formā un kaudzi medaļu uz krūtīm
Tad tu tomeer dziivs esi?
Spectre
Jun 26 2008, 15:52
QUOTE(anti @ Jun 25 2008, 17:50)
Tad tu tomeer dziivs esi?
vai ta bij kāds paziņojums, ka es ir miris?
Vasara ar visiem saviem darbiem un nedarbiem atnāca onlainam maz laika
Septembrī atkal būs viss pa vecam
QUOTE(Spectre @ Jun 26 2008, 13:52)
vai ta bij kāds paziņojums, ka es ir miris?
Vasara ar visiem saviem darbiem un nedarbiem atnāca onlainam maz laika
Septembrī atkal būs viss pa vecam
Nu tu vienkaarshi taa noziedeeji, nepateicis ne vaarda. IRCaa ar neesi, tad arii nodomaajaam, ka nomiri.
sixtyone jau uz tavu charu un goldu sacereejaas
Spectre
Jun 30 2008, 15:58
QUOTE(anti @ Jun 27 2008, 15:30)
Nu tu vienkaarshi taa noziedeeji, nepateicis ne vaarda. IRCaa ar neesi, tad arii nodomaajaam, ka nomiri.
sixtyone jau uz tavu charu un goldu sacereejaas
hh ... mantkārīgais - ne ne nebūs viņam gar manu goldu gramstīties - es vēl pats pagāmēšu wowu - kkad vēlāk. Līdz iznāks diablo III ta gan laikam wowam metīšu mieru un pārmigrēšu uz DIII vai arī vēl kkāda online gamē iznājkšot uz jauno gadu L2 graphics ar wow enviromentu - hz kas tur būs. Akio piektdien stāstija tip 20 Gb svērs mantiņa
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.