Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tokimeki Memorial-Only Love
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
???
kr4 šī ir mana visulaiku mīļākā anime.Pārāk daudzas jau neesmu redzējis bet nu tomēr pietiekoši...
Patīk itīpaši kā viss tur uzzīmēts.vnk super biggrin.gif Vai kāds gadījumā nezin vai ir arī tāda otrā sezona vai kas tāds.

IPB Image

Edit by Yume: liec bilds kā visi baltie cilvēki- ar upload and insert image, nevis ar attachmentu
Hikaru
Charu dizains ļoti smuks... bet man kaut kā bija mazliet garlaicīgi. Sērijas saucas "Exciting kaut kas", bet bija parasts, pasīvs daily life.
No visiem chariem man visvairāk patika tas cālis. biggrin.gif Ar viņu bija super momenti.

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image
???
Thanks... noteikti apskatīšos biggrin.gif
Niks
????? Ko tu apskatīsi, ja nav noslēpums? Hikaru tak pieminējo to tavu vismīļāko anime, ne?
???
tokimeki memorial-forever with you... njaa bet grafika tur naw īpaši laba dry.gif
Kaede
Anime ir redzēta un jāsaka, ka pārlieku neaizrāva. Galīgi slikta jau arī nebija, ja jau nostījos, bet vienīgais, kas to anime tā īsti izglāba, bija tas cālis. Tas tik tiešām bija smieklīgi, viss pārējais bija pietiekami pabāli sižetiskā ziņā.
???
Wai kāds gadījumā nezin kur varētu dabūt tokimeki memorial online spēli??? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.