Help - Search - Members - Calendar
Full Version: WTH, latvija ir kaut kaads kriminaalais rajons, huh??
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Storm
Naivaa garaa domaaju, huh, ieiesu veoh'aa (veoh.com) paskatiisos kaadu video... un... ko es ieraugu ? " Veoh is no longer available in LATVIA." ohmy.gif wtf, kapeec?! xD Labi, driizaak nevis kapeec, bet kaa apmaaniit vinju lai vins nezin ka es esmu no "briesmiigaas" latvijas?? (vins to nosaka peec IP) wacko.gif

EDIT: Ok, atradu risinaajumu, aizeju uz, piemeeram, www.ninjacloak.com, un laizu caur turieni, paskatiities nevar anyway unsure.gif :/
IronSoul
"Unfortunately Veoh has ended service in your country due to a low concentration of users. Veoh is maintaining service in countries when we have the highest concentration of viewers.

We are sorry for any inconvenience."

"Veoh is maintaining markets when we have the highest concentration of
viewers."

wiki:
Availability in different parts of the world

As of May 31, 2008, upon trying to access the site from a Latvian IP address a screen is displayed,

Veoh is no longer available in Latvia

� www.veoh.com

Trying to do the same from anonymouse.org a similar screen saying "Veoh is no longer available in Anonymous Proxy" is displayed.[4] It appears that accounts that had specified Latvia in user info have not received any notification through e-mail and any videos that have been uploaded to the site appear inaccessible without any possibility to download them to host elsewhere (that is if there's no backup besides Veoh).

So far visitors (IP addresses) from Asia, Europe and South America such as the countries listed below have reported being block, experiencing a similar message for their region.

* Lebanon
* United Arab Emirates
* Malaysia, Indonesia
* Chile
* Argentina
* St. Kitts and Nevis
* Guatemala
* Luxembourg
* Costa Rica
* Dominican Republic
* Venezuela
* Brazil
* Puerto Rico
* Guam
* Jamaica
* Barbados
* El Salvador
* Hungary
* Malta
* Macedonia
* Morocco
* Slovenia
* Slovakia
* Ukraine
* Colombia
* Cyprus
* Romania
* Cayman Islands
* Guadeloupe
* Saudi Arabia
* Peru
* Panama
* Czech Republic
* Turkey
* Croatia
* Lithuania
* Jordan
* Egypt
* Bulgaria
* Serbia
* Iceland
* Bermuda
* Thailand
* Brunei
* Honduras
* Bahamas
* Nicaragua
* Anguilla
* Guyana
* South Africa
* Benin

Countless users from said countries are complaining about this decision on their official forums and also the fact that they were blocked out without any prior notice. The block occurred due to low concentration of visitors from the countries mentioned above, according to a representative of Veoh.
Storm
Normaali, kipa mees esam vienaadaa liimenii ar kaut kaadu aafriku vai veel kko no 3-pasaules lol (swear) !!! >< *kravaa mantinjas, "im F@#$% leaving!"*
Sushi
ā jā, man ar šitais iekrita acīs. tikko vēl viss bija kārtībā (aizvakar laikam), a tad, vsjooo!
NU jā... ;_;
Kikyou
Eu, būtu priecājies, ka zirgagalvas arī tur netiek iekšā, hahahahaha! (Toties igauņi gan! >:U)
Storm
Eu ar ko urmas pat labaakas!!! Un no saakuma aiklapeeja stage6, tad teica lai visi hi-def fani paarvaacaas dziivot uz veoh, un tagad veoh latvijaa nav pieejams??!?!?! Un kur lai es skatos normaalas kvalitaates video, nevis tos youtube crapus? ;(
goku
Nah tieši Urmasu pieminēji biggrin.gif es ko vainīgs ? laugh.gif
Dīvains lēmums izdarīts.. bet es tādu adresi pat nezināju so whatever =D ir jau daži augstākas kvalitātes saiti kā youtube... bet uz sitienu neatceros...
Tigra2
megavideo.com
watch-movies.net

bij vēlviens, tač' neatceros.
Sigfa
http://vimeo.com/
Arta
par šito arī nošokējos, arī bija doma tuztaisīt diskusiju par šito lietu..
debīls tizlums.. ><
tgd šo to skatos megavideo.com
tur visp ir ok, bet uz lielā ekrāna kvalitāte manāmi slikta ūn lādējas brīžiem riktīgi ilgi.. bet kaut kā iztikt var.
un VEOH, topi nolādēts! >< un Latvija arī visp pss.. <.<
Erik4xp
Kādreiz apmeklēju to VEOH, bija labi, kvalitāte un ātrums augstāk kā youtube... bet kas tas par bezsakaru? Kapēc ir jāgriež nost skābeklis dažās pasaules vietās... kabeļi viņiem žēl? mad.gif
Steam
Njā. Es tikai šodien pamanīju,ka veoh vispār nestrādā. Es kautkā to VeohTV izmantoju un man nav pat tajā mājaslapā jatiek iekšā.. laugh.gif
Shumins
Katrai labai lapelei pienāk brīdis, kad tā kļust populāra un to apmeklē pārāk daudz cilvēku.
Serveris visus nevar apkalpot un rodas vajadzība palielināt jaudu. Taču vienkāršāk ir nogriest liekos patērētājus un atbrīvot jaudu.

Lavija tur nepričom, tur tāpat nav arī nav Islande un Arābu Emirāti. Īsti nezinu pēc kādiem noteikumiem tika atlasītas valstis, bet vienu zinu gan - šis ir viens no pirmiem gadījumiem, kad kāds internetā nevis mēģina izvietot dārgas reklāmas un npelnīt, bet atšūt apmeklētajus.

Sviests un stulbums, ko tur vēl piebilst...
Arta
QUOTE(Steam @ Jun 4 2008, 19:36) *

Njā. Es tikai šodien pamanīju,ka veoh vispār nestrādā. Es kautkā to VeohTV izmantoju un man nav pat tajā mājaslapā jatiek iekšā.. laugh.gif

arī izmantoju tikai veohTV, bēt nu iegāju, sērčoju, skatos, bet neskatos, jo nelādē.. tad nācās vien ieiet un secināt.. xD brr. ļauni.
Steam
QUOTE(Art`a. @ Jun 5 2008, 16:07) *

arī izmantoju tikai veohTV, bēt nu iegāju, sērčoju, skatos, bet neskatos, jo nelādē.. tad nācās vien ieiet un secināt.. xD brr. ļauni.

Nu man tapat ar garakiem video,bet es uzpiezu download..vinjs visu video ielade un tad skatos. Bet isi video,kas paris minutes iet man strada ļoti labi.
Arta
QUOTE(Steam @ Jun 5 2008, 21:02) *

QUOTE(Art`a. @ Jun 5 2008, 16:07) *

Nu man tapat ar garakiem video,bet es uzpiezu download..vinjs visu video ielade un tad skatos. Bet isi video,kas paris minutes iet man strada ļoti labi.

hmm.. huh.gif
*skrien velreiz izmēģināt.. varbūt tomēr.*
vampiregirl
psc, tad nu gan iemesls lai bloķētu latviju. un es vēl domāju ka k-kāds gļuks xD UN pats tizlākais ir tas ka veoh tiešām bija viena no labākajām adresēm kur var lūrēt anime.....protams ir vairākas labas krievu adreses, bet tur viss ir dublēts krieviski un tad k-kā nepierasti.......tagad pavadu stundas goggle meklējot citu labu video lapu sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.